Φαντασμα έγραψε:Όπως έγραψε κι ο τεράστιος Nicolas Nassim Taleb :
"For Seneca, the Stoic sage should withdraw from public efforts when unheeded and the state is corrupt beyond repair. It is wiser to wait for self - destruction"
tolis ακριβως οπως το λες φιλε στωικε, πολυ με εφτιαξες!... να αγιασει το χερι σου αγορι μου, βρηκες την ατακα που περικλειει ακριβως αυτο που εγω ο πολυλογας λεω με σεντονια. Κατι τετοια σχολια μου δινουν κουραγιο οτι η λαιλαπα του κομματισμου και των αμορφωτων κοπροσκυλων που κυβερνησαν την πατριδα μας δεν σακατεψε την αγαπη του Ελληνα για τα κοινων και την φιλοσοφια. Ακριβως οπως το λες...wait to self-destruct.
Βγαίνω λίγο οφφτόπικ, αλλά δηλώνω μέγας φαν του Nicolas Nassim Taleb.
Λιβανέζος φανατικά ορθόδοξος απο άποψη, με γαλλική ανατροφή, πολυτεχνείο σε Σορβόνη, MBA, PhD σε οικονομικά στο Northwestern, εκατομμυριούχος μετά από το trading και αφου έβγαλε αυτά που αποκαλεί ¨fuck U money¨ το έριξε στο γράψιμο και έβγαλε ακόμα περισσότερα ξεβρακώνοντας τις όποιες αυθεντίες.
Bon viveur με την καλή έννοια, απολαμβάνει εξίσου ρακές στο βουνό των κέδρων με γέροντες του τόπου του, ένα κρασί Κιάντι στην Τοσκάνη μιλώντας για τον Ακινάτη, μια παρτίδα σκάκι σε πάρκο του Μπρούκλυν με παπούδες ρωσικης καταγωγής και ένα όμορφο μαθηματικό αίνιγμα.
Το Black Swan το συστήνω ανεπιφύλλακτα όπως και το ¨Κρεβάτι του Προκρούστη¨.