οφτοπικ αλλα την Αιντραχτ την επαιξα στο 2-0 ασσο και το εχασα...VfB v2 έγραψε:Αιβα να ξέρεις η φρανκφούρτη δεν το χτύπησε το παιχνίδι. Αμα το χτυπούσε θα έγραφε τρία το κοντέρ. Πιστεψέ με. Η Ντόρτμουντ τρεις φορές μάζεψε την μπάλα απο τα δίχτυα.aivas19 έγραψε:Η Αιντραχτ ηταν αδυναμη δηλαδηMaxpaok έγραψε:Και στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχω τοποθετηθεί.
Ο παίχτης αυτός για δυάδα στα χαφ μόνο με αδύναμους αντιπάλους.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
Αλλά προπονητής δεν είμαι.
Αλλά πολύ απλά εγώ θα κριθω από την άποψη μου που δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία ενώ ο προπονητής μας κρίνεται από την εικόνα και τα αποτελέσματα
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.
Ε ξέρεις τι θα σε απαντήσω..
Μεταγραφές, ομοιογένεια. Πόσους ποδοσφαιριστές άλλαξε ο ΠΑΟΚ και πόσους αεχ και ζέλος;
Razvan Lucescu III
Το περσινο και προπερσινο στυλ δεν ειναι ιδιο με το φετινο. Καμια σχεση, ειδες τσουκου τσουκου στα προκριματικα δηλαδη η στο ματς με τον βαζελο; Γκολ με 5 πασες βαλαμε. Το τρανζισιον που ηταν αυτο που υστερουσαμε παλιοτερα εχει δουλευτει πολυ και σε αυτο βοηθανε τα εξτρεμ και ο Ντελιας. Και σουτ κανουμε (που καποιοι ακομπλεξαριστοι λεγανε οτι φωναζε ο ο κοουτς σε οποιον εκανε σουτ) και ο Ζιφκο εκανε νουμερα (που καποιοι ακομπλεξαριστοι λεγανε οτι το συστημα φταιει που δεν αποδιδει). Αλλου ειναι τα κενα. Ιδιο συστημα παιζει κ ο βαζελος και η χαρτινη και δεν αλλαζουν, αν ειχαμε ιδια διαιτησια πρωτοι θα μασταν. Στο τελευταιο συμφωνω βεβαια.joshua έγραψε:Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.
-
kostas.doumpis
Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο!Ο Μιχαηλιδης ειναι τραυματιας?Γιατι δεν παιζει?Παιζει κατι αλλο?Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω!
- TylerDurden
Ο Παναθηναϊκός στους 11 παίχτες με τα περισσότερα λεπτά έχει 3 νέους, όσους και εμείς. Και 5 στους 18, επίσης όπως και εμείς - άντε να βάλω και 6ο τον Τσιγγάρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:joshua έγραψε:Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.
Ε ξέρεις τι θα σε απαντήσω..
Μεταγραφές, ομοιογένεια. Πόσους ποδοσφαιριστές άλλαξε ο ΠΑΟΚ και πόσους αεχ και ζέλος;
Ο Ολυμπιακός έχει 5/11 και 10/18.
Η ΑΕΚ έχει μόλις 1 στους 18.
Mια χαρα το ιδιο ειναι.Μια χαρα αδεια περιοχη εχουμε και παλι,μια χαρα μισαωρα εχουμε σε καθε παιχνιδι σχεδον που γυρναμε τη μπαλα γυρω γυρω και μας παιρνει ο υπνος,μια χαρα δεν καναμε φαση με ρουλη,κουλα.Στο επιθετικο τρανζισιον σε ανοιχτο χωρο ποτε δεν ειχαμε προβλημα και καπως ετσι ηρθαν τα γκολ με βαζελο η καποια γκολ στην Ευρωπη.aivas19 έγραψε:Το περσινο και προπερσινο στυλ δεν ειναι ιδιο με το φετινο. Καμια σχεση, ειδες τσουκου τσουκου στα προκριματικα δηλαδη η στο ματς με τον βαζελο; Γκολ με 5 πασες βαλαμε. Το τρανζισιον που ηταν αυτο που υστερουσαμε παλιοτερα εχει δουλευτει πολυ και σε αυτο βοηθανε τα εξτρεμ και ο Ντελιας. Και σουτ κανουμε (που καποιοι ακομπλεξαριστοι λεγανε οτι φωναζε ο ο κοουτς σε οποιον εκανε σουτ) και ο Ζιφκο εκανε νουμερα (που καποιοι ακομπλεξαριστοι λεγανε οτι το συστημα φταιει που δεν αποδιδει). Αλλου ειναι τα κενα. Ιδιο συστημα παιζει κ ο βαζελος και η χαρτινη και δεν αλλαζουν, αν ειχαμε ιδια διαιτησια πρωτοι θα μασταν. Στο τελευταιο συμφωνω βεβαια.joshua έγραψε:Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αδερφέ ;; Ο Μιχαϊλίδης είναι τεράστιο ταλέντο και μπαλαδόρος … για αυτό δεν παίζει … παίζει ο Νεσμπεργκ που είναι έμπειρος και εννιά στις δεκα πάσες είναι πίσω στον τερματοφύλακα … όπως και ο Ενγκονγκ … μπαλανς, τσούκου τσούκου …kostas.doumpis έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο!Ο Μιχαηλιδης ειναι τραυματιας?Γιατι δεν παιζει?Παιζει κατι αλλο?Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω!
Συμφωνώ σε όλα.joshua έγραψε:Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.
Και έχουμε κατορθώσει να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα (κυρίως στην ευρώπη) εξαιτίας της καλής αποτελεσματικότητας που έχουμε στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργούμε.
Από την μια τραγικά ατομικά λάθη στην άμυνα και από την άλλη έλλειψη δημιουργίας.
Και δεν μπορείς πάντα με 2-3 ευκαιρίες να παίρνεις παιχνίδια.
Εύκολα μπορεί να στραβώσει το πράγμα.
Το είδαμε με τον ΟΦΗ, με τον Άρη και εσχάτως με την ΑΕΚ.
Έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Μιχαηλίδη δηλαδή; ή όσες φορές μπήκε εθελξε και τον έχουν αδικήσει; ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο σοφτ από τα στόπερ , μπάλα ξέρει σοφτ σε όλα τα υπόλοιπα είναι.tad έγραψε:Τι δεν καταλαβαίνεις ρε αδερφέ ;; Ο Μιχαϊλίδης είναι τεράστιο ταλέντο και μπαλαδόρος … για αυτό δεν παίζει … παίζει ο Νεσμπεργκ που είναι έμπειρος και εννιά στις δεκα πάσες είναι πίσω στον τερματοφύλακα … όπως και ο Ενγκονγκ … μπαλανς, τσούκου τσούκου …kostas.doumpis έγραψε:Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο!Ο Μιχαηλιδης ειναι τραυματιας?Γιατι δεν παιζει?Παιζει κατι αλλο?Μερικα πραγματα δεν τα καταλαβαινω!
- kataramenos5
Απ το ζενιθ στο ναδιρ και πισω παλι.Γαλατικο χωριο με μια πινελια απο Σαλβατορ Νταλι.
Ασχετος ,αμπαλος κι εμονικος προπονητης που μ ενα τσουρμο απο υπερεκτιμημενα παλτα για παικτες καταφεραν ενα μικρο αθλο το καλοκαιρι και 3 νικες σε 3 παιχνιδια στον ομιλο Κι ολο αυτο το σκεπτικο φανταζει απολυτα νορμαλ σχεδον σε καθε ΠΑΟΚτσηδικο μυαλο.
Δε γινονται ρε παλικαρια .Καπου να βαλουμε ενα μετρο.Και στις ηττες αλλα και στις νικες.Πρωτιστως για να μπορεσουμε να το διαχειριστουμε εμεις οι ιδιοι.
Ουτε αμπαλος ουτε ασχετος ειναι αλλα ουτε και προπονητης απ το πανω ραφι.Γι αυτό παιζει στον ΠΑΟΚ ,σε μια ομαδα που ναι νουμερο 58 στην ευρωπαικη καταταξη.Το αν αξιζει να παραμεινει θα μας το πει η σουμα στο τελος της χρονιας κι οχι το οποιοδήποτε αποτελεσμα.Μεχρι τοτε πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τα καλα και τα στραβα του,κυριως τα τελευταια.
Ο ΠΑΟΚ ηταν ανεκαθεν ομαδα για γερα στομαχια.Take it or leave it.
Ασχετος ,αμπαλος κι εμονικος προπονητης που μ ενα τσουρμο απο υπερεκτιμημενα παλτα για παικτες καταφεραν ενα μικρο αθλο το καλοκαιρι και 3 νικες σε 3 παιχνιδια στον ομιλο Κι ολο αυτο το σκεπτικο φανταζει απολυτα νορμαλ σχεδον σε καθε ΠΑΟΚτσηδικο μυαλο.
Δε γινονται ρε παλικαρια .Καπου να βαλουμε ενα μετρο.Και στις ηττες αλλα και στις νικες.Πρωτιστως για να μπορεσουμε να το διαχειριστουμε εμεις οι ιδιοι.
Ουτε αμπαλος ουτε ασχετος ειναι αλλα ουτε και προπονητης απ το πανω ραφι.Γι αυτό παιζει στον ΠΑΟΚ ,σε μια ομαδα που ναι νουμερο 58 στην ευρωπαικη καταταξη.Το αν αξιζει να παραμεινει θα μας το πει η σουμα στο τελος της χρονιας κι οχι το οποιοδήποτε αποτελεσμα.Μεχρι τοτε πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τα καλα και τα στραβα του,κυριως τα τελευταια.
Ο ΠΑΟΚ ηταν ανεκαθεν ομαδα για γερα στομαχια.Take it or leave it.
- figurehead4
Ρε φίλε πραγματικά δεν μπορεί να πρέπει να επιχειρηματολογουμε και γι αυτό τωρα. Σε ολόκληρο το ημερολογιακό έτος 2023 έκανες μια νίκη σε ντέρμπι με τη χάρτινη εντός εδρας, με τον Κωνσταντέλια να κάνει παπάδες. Και αφού θέλεις να το ακούσεις, πριν του βάλει χαλινάρι ο φοβικος.aivas19 έγραψε:
Το «χεσμενος σε καθε μεγαλο ματς» περιλαμβανει και την περσινη νικη με την χαρτινη ή που ξεφτελισες τον βαζελο μεσα εξω, ή που πηρες διπλο με Ναρει στο τηγανι; Ή προπερσι που πεταξες γαυρο χαρτινη εκτος κυπελλου; Σε ολα αυτα μπηκες χεσμενος δηλαδη και κερδισες; Κοιτα να δεις
Τα ματς που λες με βάζελο και γαυρο ήταν μεν την περσινή σεζόν, αλλά έναν ολοκληρο χρόνο πριν. Φθινόπωρο του 2022. Και τα φέρνεις ως επιχείρημα για να πούμε τι;
Δεν είπα ποτέ ότι ο Λουτσέσκου είναι χεσμενος γενικα με τους αθηνέζους. Πως να πει κάποιος κάτι τέτοιο που τους ειχε πελάτες χρόνια; Όμως παίζοντας το ίδιο πράγμα από το 2018 τον έχουν πάρει πρέφα πλέον και τον έχουν παρει φαλαγγι. Είναι και φοβικος ως χαρακτήρας και δεν τολμά αλλαγές ήρθε κι έδεσε. Άσε που αμφιβάλλω πλέον αν ξέρει να παίξει και τίποτε άλλο.
Αν τον γουσταρεις δικαίωμα σου. Αν ελπίζεις ότι θα αλλάξει κάτι., σε ζηλεύω ειλικρινά,. Εγώ τον είχα εικόνισμα, αλλά θεωρώ πως έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Δεν ελπίζω πια. Δεν μου δείχνει τίποτα για να πιαστώ. Μακάρι να έχεις δίκιο. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να φωνάξω ξανά μπράβο Ραζβάν. Στ αρχίδια μου οι δικαιώσεις. Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά.
Αλλά στο Θεό σου. Κερδίσαμε χθες ένα φάουλ στο 87 στο κέντρο του γηπέδου και αντί να κάνουν μια γιόμα προς την αντίπαλη περιοχή να γίνει κάνα μπέρδεμα, η μπάλα γύρισε πίσω!!!!! Από τον... έμπειρο Σβαμπ. Ευνουχισμένοι είναι. Γι αυτό ίσως παίζουν μόνο όταν φτάνουν στο αμήν. Βλέπε Αμπερντην
Η κάθε ομάδα στον κόσμο έχει τον χαρακτήρα του προπονητή της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Τετ 01 Νοέμ 2023, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Razvan Lucescu III
Ποτε ήταν τα ματς; 
Την κριτικη που λεω οτι κανει κακιστη προετοιμασια μαλλον δεν την ειδες. Εκτος αν δεν καλυπτει αυτο. Δεν ειναι απλα ποδοσφαιρικο το θεμα για μενα.

Την κριτικη που λεω οτι κανει κακιστη προετοιμασια μαλλον δεν την ειδες. Εκτος αν δεν καλυπτει αυτο. Δεν ειναι απλα ποδοσφαιρικο το θεμα για μενα.
- figurehead4
Όλα τα διάβασα που έγραψες. Δεν πάω να σου την πω. Δεν μπαίνω σε τέτοια τριπακια.
Αυτό που έγραψε και ο Joshua πιστεύω, πως το ποδόσφαιρό του έχει ταβανι. Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά αυτό φαίνεται. Νομίζω ευνουχίζει την ομαδα
Μακάρι να μην ισχύει και να πάμε μπροστά με το ποδόσφαιρό του. Την Κυριακή θα φανούν οολλα
Αυτό που έγραψε και ο Joshua πιστεύω, πως το ποδόσφαιρό του έχει ταβανι. Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά αυτό φαίνεται. Νομίζω ευνουχίζει την ομαδα
Μακάρι να μην ισχύει και να πάμε μπροστά με το ποδόσφαιρό του. Την Κυριακή θα φανούν οολλα
Razvan Lucescu III
Οι 24 λενε οτι ο Λουτσε δουλεψε οτι ειχε δουλεψει περσι που κερδισαμε 2-0. Ψαξτε με μεγαλη μπαλα Σαματα και Ντεσποτοφ (περσι Ολιβειρα και Ναρει) ετσι θα βγαλουμε φασεις. Αποδειξη για αυτο ειναι οτι εβαλε Ταισον στην Σκωτια γιατι ειχε αποφασισει να βαλει Ντεσποτοφ χτες. Οι παικτες καναν αλλο πραγμα. Για αυτο πρωτες αλλαγες ηταν στοπερ και δεξι μπακ
Τωρα αν μου λες οτι τους ειπε να μην παιξουν μπιλντ απ και οι παικτες το κανανε ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το να τους ειπες να παιξουν μπιλντ απ. Σημαινει οτι χαλασε το μυαλο τους η οτι δεν σε ακουνε ή οτι δεν ειναι ευελικτη η ομαδα οπως και εσυ
ΥΓ: Καπως ετσι παιξαμε και με βαζελο ακομα και με Μπραντον. Φοβικα απλα εκει βαλαμε γκολ κ πηραμε τα πανω μας θα πω εγω
Τωρα αν μου λες οτι τους ειπε να μην παιξουν μπιλντ απ και οι παικτες το κανανε ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο το να τους ειπες να παιξουν μπιλντ απ. Σημαινει οτι χαλασε το μυαλο τους η οτι δεν σε ακουνε ή οτι δεν ειναι ευελικτη η ομαδα οπως και εσυ
ΥΓ: Καπως ετσι παιξαμε και με βαζελο ακομα και με Μπραντον. Φοβικα απλα εκει βαλαμε γκολ κ πηραμε τα πανω μας θα πω εγω
- figurehead4
Τους άκουσα κι εγώ. Αυτό αποδεικνύει αυτό που ξέρουμε όλοι για τον προπονητή μας. Έχει απίστευτο εγωισμό και πήγε φέτος να νικήσει παίζοντας με τον ίδιο τρόπο που ξεβρακωθηκε πέρυσι. Το πήρε προσωπικά με τον Αλμέιδα, δεν ήθελε να παραδεχτεί τα περσινά λάθη και φτάσαμε σε αυτό που είδαμε. Στο απόλυτο μηδέν ακόμη και σε σχέση με πέρυσι.
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί