Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Διαβάζω για τα λογιστικά μας και το πόσο θα βγει ο Martins σε βάθος τριετίας και πόσο o Fernandez στο ίδιο χρονικό διάστημα και πόσα ενδεχόμενα θα φέρει ο τελευταίος αν πουληθεί, αλλά η ομάδα δεν είναι μαγαζί (μόνο). Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο και έχει εκατοντάδες χιλιάδες φίλους που αγωνιούν, χαίρονται ή στενοχωρούνται ανάλογα με την πορεία της. Δεν μπορεί συνεπώς να μπαίνει στην ζυγαριά μόνον ο ισολογισμός, αλλά και το τι θα βγαίνει στο γήπεδο. Αν θέλουμε λογιστική να βάλουμε πως αν η ομάδα πηγαίνει χάλια, δεν θα έχει μείωση εσόδων αναπόφευκτα (μείωση υφίσταται ήδη λόγω του αναπάντεχου αποκλεισμού από το καφενείο) και αν είναι ψηλά, δεν θα υπάρχει αύξηση;
Η δεύτερη θέση δίνει την αισιοδοξία της εισόδου σε ομίλους το επόμενο καλοκαίρι, λόγω της τριπλής ευκαιρίας. Αν η ομάδα λόγω της αναμφισβήτητης έλλειψης ποιότητος σε θέσεις που φωνάζουν τερματίσει τεταρτο-πέμπτη και δεν κατακτήσει το κύπελλο, μπαίνει σε τριπλή δοκιμασία. Αν ο μη γένοιτο στην περίπτωση αυτή έχουμε φιάσκο ανάλογο του φετινού, μπορεί κάποιος να φανταστεί το τί γίνεται; Που θα πάει το budget και λόγω γηπέδου, ανάλογο Αστέρα-Ατρομήτου;
Ο Κούτσιας πάει δανεικός στον Βόλο και μένουμε με ένα κλασικό σέντερ φορ που μετά τον τραυματισμό του δεν πατάει καθόλου καλά και να προσευχόμαστε να μην τον βρει κάτι, γιατί είναι και γκαντέμης σε αυτό. Στο δεκάρι καλυπτόμαστε εκ των ένδον, αριστερό εξτρέμ δεν έχουμε, ούτε και εναλλακτικές στα εξτρέμ και τον Οκτώβριο έρχονται 3 ντέρμπι εκ των οποίων τα δύο στο λεκανοπέδιο. Εκεί να δούμε το βάρος της ομάδας μας και ας αφήσουμε τα λογιστικά σε άλλους. Από τον γιο μου που τελείωσε business and marketing έμαθα πως η ποιότητα στο "προϊόν" είναι αυτή που φέρνει και πελάτες και έσοδα, η διάχυση των αρμοδιοτήτων σε σωστούς ανθρώπους σε μια εταιρεία την καθιστά υγιή και ανταγωνιστική και όχι ο συγκεντρωτισμός.
Όλα αυτά τα μάλλον μακροσκελή με τον απέραντο σεβασμό στον Πρόεδρο για όλα όσα προσέφερε και προσφέρει και πιστεύω ότι θα εξακολουθεί να προσφέρει, γιατί με αυτόν η γενιά μου είδε όσα δεν είδε τα προηγούμενα 40 χρόνια, αλλά νομίζω πως τα στραβά πρέπει να αναφέρονται και κάποιος από μέσα ας έχει το θάρρος να του τα τονίσει.
edit: το έκανα αντιγραφή-επικόλληση από το "σχόλια μου για άλλες ομάδες", γιατί νομίζω πως εδώ ταιριάζει.
ΥΓ Πολύ κρίσιμη η σημερινή μέρα για F. Martins!
Η δεύτερη θέση δίνει την αισιοδοξία της εισόδου σε ομίλους το επόμενο καλοκαίρι, λόγω της τριπλής ευκαιρίας. Αν η ομάδα λόγω της αναμφισβήτητης έλλειψης ποιότητος σε θέσεις που φωνάζουν τερματίσει τεταρτο-πέμπτη και δεν κατακτήσει το κύπελλο, μπαίνει σε τριπλή δοκιμασία. Αν ο μη γένοιτο στην περίπτωση αυτή έχουμε φιάσκο ανάλογο του φετινού, μπορεί κάποιος να φανταστεί το τί γίνεται; Που θα πάει το budget και λόγω γηπέδου, ανάλογο Αστέρα-Ατρομήτου;
Ο Κούτσιας πάει δανεικός στον Βόλο και μένουμε με ένα κλασικό σέντερ φορ που μετά τον τραυματισμό του δεν πατάει καθόλου καλά και να προσευχόμαστε να μην τον βρει κάτι, γιατί είναι και γκαντέμης σε αυτό. Στο δεκάρι καλυπτόμαστε εκ των ένδον, αριστερό εξτρέμ δεν έχουμε, ούτε και εναλλακτικές στα εξτρέμ και τον Οκτώβριο έρχονται 3 ντέρμπι εκ των οποίων τα δύο στο λεκανοπέδιο. Εκεί να δούμε το βάρος της ομάδας μας και ας αφήσουμε τα λογιστικά σε άλλους. Από τον γιο μου που τελείωσε business and marketing έμαθα πως η ποιότητα στο "προϊόν" είναι αυτή που φέρνει και πελάτες και έσοδα, η διάχυση των αρμοδιοτήτων σε σωστούς ανθρώπους σε μια εταιρεία την καθιστά υγιή και ανταγωνιστική και όχι ο συγκεντρωτισμός.
Όλα αυτά τα μάλλον μακροσκελή με τον απέραντο σεβασμό στον Πρόεδρο για όλα όσα προσέφερε και προσφέρει και πιστεύω ότι θα εξακολουθεί να προσφέρει, γιατί με αυτόν η γενιά μου είδε όσα δεν είδε τα προηγούμενα 40 χρόνια, αλλά νομίζω πως τα στραβά πρέπει να αναφέρονται και κάποιος από μέσα ας έχει το θάρρος να του τα τονίσει.
edit: το έκανα αντιγραφή-επικόλληση από το "σχόλια μου για άλλες ομάδες", γιατί νομίζω πως εδώ ταιριάζει.
ΥΓ Πολύ κρίσιμη η σημερινή μέρα για F. Martins!
Η ομάδα δηλαδή ο Ιβαν Σαββίδης είναι αυτός που καθορίζει την στρατηγική , έχει προσλάβει τα ανάλογα επιτελικά στελέχη, όπως τεχνικούς δντες , προπονητές κτλ όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.
Φέτος έθεσε σε λειτουργία το μοντέλο της αυτάρκειας , τα προηγούμενα 10 χρόνια είχαμε ίσως και 10 διαφορετικές στρατηγικές .
Κάποια μοντέλα λειτουργίας κρίθηκαν επιτυχημένα ως προς τους τίτλους , κάποια επιτυχημένα ως προς τις πωλήσεις , άλλα ως προς την γενικότερη οργάνωση της ομάδας και άλλα αποτυχημένα.
Η ιστορία θα κρίνει αν το δεδομένο μοντέλο ( αυτάρκεια) θα είναι πετυχημένο ή όχι και ως προς ποιο στόχο της ομάδας .
Αριθμητικά είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, ποιοτικά όπως όλες οι ομάδες έχουμε τις αδυναμίες μας.
Αν θεωρήσουμε ως βασικό αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος τον γαύρο έχουμε ως μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα τον προπονητή μας.
Αυτοί επένδυσαν στην εμπειρία και τις προσωπικότητες και εμείς στο ταλέντο και στον ενθουσιασμό .
Ποιοτικά δεν έχουμε ακόμα μέτρο σύγκρισης καθώς τα ονόματα δεν παίζουν απο μόνα τους μπάλα.
Όλες οι ομάδες θεωρητικά δυνάμωσαν ποιες όμως πραγματικά θα το δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν είμαστε αήττητοι χωρίς να έχει φορμαριστεί η ομάδα.
Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Θέλω δοκάρι και μέσα μέχρι να φορμαριστεί η ομάδα μας !!!
Ανάμεσα σε white tower και white towel επιλέγω white tower.
Φέτος έθεσε σε λειτουργία το μοντέλο της αυτάρκειας , τα προηγούμενα 10 χρόνια είχαμε ίσως και 10 διαφορετικές στρατηγικές .
Κάποια μοντέλα λειτουργίας κρίθηκαν επιτυχημένα ως προς τους τίτλους , κάποια επιτυχημένα ως προς τις πωλήσεις , άλλα ως προς την γενικότερη οργάνωση της ομάδας και άλλα αποτυχημένα.
Η ιστορία θα κρίνει αν το δεδομένο μοντέλο ( αυτάρκεια) θα είναι πετυχημένο ή όχι και ως προς ποιο στόχο της ομάδας .
Αριθμητικά είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, ποιοτικά όπως όλες οι ομάδες έχουμε τις αδυναμίες μας.
Αν θεωρήσουμε ως βασικό αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος τον γαύρο έχουμε ως μόνο συγκριτικό πλεονέκτημα τον προπονητή μας.
Αυτοί επένδυσαν στην εμπειρία και τις προσωπικότητες και εμείς στο ταλέντο και στον ενθουσιασμό .
Ποιοτικά δεν έχουμε ακόμα μέτρο σύγκρισης καθώς τα ονόματα δεν παίζουν απο μόνα τους μπάλα.
Όλες οι ομάδες θεωρητικά δυνάμωσαν ποιες όμως πραγματικά θα το δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν είμαστε αήττητοι χωρίς να έχει φορμαριστεί η ομάδα.
Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα.
Θέλω δοκάρι και μέσα μέχρι να φορμαριστεί η ομάδα μας !!!
Ανάμεσα σε white tower και white towel επιλέγω white tower.
Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Φέτος είχαμε ακόμα ένα μεταγραφικό dejavu το οποίο θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο 3peat του χρόνου .
Έχουμε χάσει το μέτρημα στο ποσά πλάνα έχουν αλλάξει σε 1 μόλις χρόνο .
Το έγραψα σαν παράπονο στο τοπικ του Ιβαν όπως το ανέφεραν και άλλοι.
Αυτός ο σύλλογος αρνείται πεισματικά να πάψει να πυροβολαει τα πόδια του .
Περυσι μετά τη Μαρσειγ και το κλειδωμα της 15ης θέσης (2η θέση ch.l), έλεγε ο προπονητής ότι θελουμε 2-3 προσθήκες ώστε να μην πάει στράφι η δουλειά που είχε γίνει .
Τελικά γίνεται ανανέωση στο ρόστερ με χαμήλωμα μ.ο. μισθών κ ηλικιών και αναμονή για προσθήκες 11αδας μετέπειτα . Έρχεται η σφαλιάρα στην Ευρώπη και πέφτουν διακόπτες… ακατανόητα πράγματα
Έχουμε χάσει το μέτρημα στο ποσά πλάνα έχουν αλλάξει σε 1 μόλις χρόνο .
Το έγραψα σαν παράπονο στο τοπικ του Ιβαν όπως το ανέφεραν και άλλοι.
Αυτός ο σύλλογος αρνείται πεισματικά να πάψει να πυροβολαει τα πόδια του .
Περυσι μετά τη Μαρσειγ και το κλειδωμα της 15ης θέσης (2η θέση ch.l), έλεγε ο προπονητής ότι θελουμε 2-3 προσθήκες ώστε να μην πάει στράφι η δουλειά που είχε γίνει .
Τελικά γίνεται ανανέωση στο ρόστερ με χαμήλωμα μ.ο. μισθών κ ηλικιών και αναμονή για προσθήκες 11αδας μετέπειτα . Έρχεται η σφαλιάρα στην Ευρώπη και πέφτουν διακόπτες… ακατανόητα πράγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Πέμ 15 Σεπ 2022, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμία επιτυχία δεν γειώνω μεγάλε. Άραξε. Το ότι σου λέω πως οι εντός έδρας νίκες με αυτούς τους αντιπάλους δεν είναι λόγος για πανηγύρια και για Λευκό Πύργο, δεν σημαίνει πως τις γειώνω.astral έγραψε:Είναι ποδοσφαιρική κριτική ότι ΑΝ έβαζαν το penalty θα κέρδιζαν, και ΑΝ η Λαμία έβαζε goal θα έκοβε βαθμούς και ΑΝ ο Παναιτωλικός, κλπ ?Blackgr4 έγραψε: Επιμένεις να γειώνεις αυτό που συμβαίνει. Κακώς, αν θες την άποψη μου. Δεν είναι "ο ένας παίκτης που δεν τα έσκασε ο Ιβάν" το πρόβλημα. ΚΑΝΕΊΣ δεν το πιστεύει αυτό. Σταμάτα να το γράφεις.
Είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα.
Ποιο είναι το τόσο μεγάλο πρόβλημα? Γιατί 400 σελίδες για ένα δεκάρι μιλάμε κυρίως.
Είπαμε, καλά θα ήταν να έρθει, κακώς το υποσχέθηκαν, και δεν το έκαναν, αλλα πάμε παρακάτω.
Εσύ επιλεγεις να γειώσεις την ως τώρα επιτυχία της ομάδας επειδή δεν πετάει φωτιές στις πρώτες αγωνιστικές όπως κάνει ο κανένας. Ο απλυτως κανένας.
Σημαίνει πως τις διατηρώ στη πραγματική τους διάσταση και δεν τις τεντώνω για να επιχειρηματολογήσω.
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλούσες εσύ στις προηγούμενες 400 σελίδες. Δεν έχω εστιάσει αποκλειστικά στα δικά σου σχόλια έτσι ώστε να θυμάμαι κάθε τι που έγραψες.
Εγώ πάντως δεν εστίασα ποτέ "μόνο στο ένα δεκάρι" που αναφέρεις.
Η αδυναμία ορθολογικής ολοκλήρωσης του ρόστερ, επί 4 συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, ειδικά μετά από τις δυο πιο κερδοφόρες χρονιές, από τότε που άλλαξε η ιδιοκτησία, είναι το θέμα που επέλεξα εγώ να σχολιάζω.
Αδυναμία που δεν προκύπτει ούτε από την έλλειψη χρημάτων, ούτε από έλλειψη διάθεσης (έτσι προκύπτει από τις δηλώσεις τουλάχιστον..), ούτε από έναν Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ούτε επειδή δεν παίζει ο.. Κουαλιάτα και στράβωσε ο μεγάλος.
Να στο κάνω πενηνταράκια;
Δεν γίνεται να κάνεις πρόταση ανανέωσης στον Κρέσπο, να μην τον κρατάς, να πηγαίνεις και να παίρνεις τον.. Κάργα και τελικά να παίζει ο Κουλιεράκης.
Ούτε είναι λογικό να δίνεις 1.2 εκατομμύρια στον Ολιβέιρα, να έχεις για δεύτερο τον Τσόλακ, να πουλάς τον Τσόλακ για 2.5 εκατομμύρια μια βδομάδα πριν ξεκινήσεις να παίζεις Ευρώπη ενώ ο Ολιβέιρα είναι τραυματίας, μετά να παίρνεις έναν ελεύθερο που μόνο καθαρό φορ δεν είναι, ο οποίος δεν είχε κάνει ούτε προετοιμασία και τελικά να παίζεις με φορ τον Κούτσια με 1.5 προπόνηση και στον επαναληπτικό με φορ τον Νάραϊ.
Ο οποίος Νάραϊ έχει συμφωνήσει από τον Ιούνιο, αλλά ο ΠΑΟΚ επέλεξε να διαπραγματεύεται για 45 μέρες για να γλιτώσει 100-200 χιλιάρικα.
Τέλος δεν είναι καθόλου λογικό τη Δευτέρα να βγάζεις προς τα έξω πως συμφώνησες με τον Μπέο για να πάρεις τον Φερνάντες, τη Τρίτη να γειώνεις τη περίπτωση, τη Τετάρτη να πηγαίνεις για Φάμπιο Μαρτινς και τη Πέμπτη για τον κανέναν.
Όοοοολα αυτά, δεν είναι καθόλου λογικό να συμβαίνουν και σίγουρα δεν είναι "μόνο το ένα δεκάρι" το πρόβλημα.
Το κλείνω οριστικά. Σόρυ προς εσένα και όλους όσους ενόχλησα.
Προφανώς, έχουν συμφωνήσει με τον Μάρτινς,αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος.
Λογικό να ζητάει χρήματα η ομάδα του,μόλις πέρσι έδωσε 3 μύρια στην Μπράγκα για να τον αγοράσει.
Άσχετα αν τα τζιμανια οι δημοσιογράφοι λένε αλλα.
Ήθελα να πρωτοτυπήσω για λίγο και να μείνω εντός θέματος.
Σιγά μη σκάσουμε ρε μαλακες, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Φέτος ξαφνικά ,αποφάσισαν όλοι να ρίξουν χρήμα και ο δικός μας όχι.
Πολλά μπορούμε να σκεφτούμε, υπάρχουν απλές εξηγήσεις και έχουν γραφτεί, υπάρχουν πολύπλοκες εξηγήσεις και αυτές έχουν γραφτεί, υπάρχουν και θεωρίες συνωμοσίας και αυτές επίσης έχουν γραφτεί.
Ο άλλος πετάει τα εκατομμύρια λες και είναι χαρτοπετσέτες και ο δικός μας μετράει τα ευρώ.
Ας ελπίσουμε η ομάδα να μείνει ενωμένη και να μην υπάρξουν παρατράγουδα μέσα στη χρονιά γιατί το κλίμα είναι πολύ τεταμένο.
Υπομονή και βλέπουμε.
Λογικό να ζητάει χρήματα η ομάδα του,μόλις πέρσι έδωσε 3 μύρια στην Μπράγκα για να τον αγοράσει.
Άσχετα αν τα τζιμανια οι δημοσιογράφοι λένε αλλα.
Ήθελα να πρωτοτυπήσω για λίγο και να μείνω εντός θέματος.
Σιγά μη σκάσουμε ρε μαλακες, ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Φέτος ξαφνικά ,αποφάσισαν όλοι να ρίξουν χρήμα και ο δικός μας όχι.
Πολλά μπορούμε να σκεφτούμε, υπάρχουν απλές εξηγήσεις και έχουν γραφτεί, υπάρχουν πολύπλοκες εξηγήσεις και αυτές έχουν γραφτεί, υπάρχουν και θεωρίες συνωμοσίας και αυτές επίσης έχουν γραφτεί.
Ο άλλος πετάει τα εκατομμύρια λες και είναι χαρτοπετσέτες και ο δικός μας μετράει τα ευρώ.
Ας ελπίσουμε η ομάδα να μείνει ενωμένη και να μην υπάρξουν παρατράγουδα μέσα στη χρονιά γιατί το κλίμα είναι πολύ τεταμένο.
Υπομονή και βλέπουμε.
Είπες ότι δεν είναι επιτυχία το καλο ξεκίνημα και το δικαιολόγησες με διαφορα ΑΝ. Τώρα ίσως άλλαξες γνώμη. Ο Λευκός πύργος δεν ξέρω που κολλάει.Blackgr4 έγραψε:Καμία επιτυχία δεν γειώνω μεγάλε. Άραξε. Το ότι σου λέω πως οι εντός έδρας νίκες με αυτούς τους αντιπάλους δεν είναι λόγος για πανηγύρια και για Λευκό Πύργο, δεν σημαίνει πως τις γειώνω.astral έγραψε:Είναι ποδοσφαιρική κριτική ότι ΑΝ έβαζαν το penalty θα κέρδιζαν, και ΑΝ η Λαμία έβαζε goal θα έκοβε βαθμούς και ΑΝ ο Παναιτωλικός, κλπ ?Blackgr4 έγραψε: Επιμένεις να γειώνεις αυτό που συμβαίνει. Κακώς, αν θες την άποψη μου. Δεν είναι "ο ένας παίκτης που δεν τα έσκασε ο Ιβάν" το πρόβλημα. ΚΑΝΕΊΣ δεν το πιστεύει αυτό. Σταμάτα να το γράφεις.
Είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα.
Ποιο είναι το τόσο μεγάλο πρόβλημα? Γιατί 400 σελίδες για ένα δεκάρι μιλάμε κυρίως.
Είπαμε, καλά θα ήταν να έρθει, κακώς το υποσχέθηκαν, και δεν το έκαναν, αλλα πάμε παρακάτω.
Εσύ επιλεγεις να γειώσεις την ως τώρα επιτυχία της ομάδας επειδή δεν πετάει φωτιές στις πρώτες αγωνιστικές όπως κάνει ο κανένας. Ο απλυτως κανένας.
Σημαίνει πως τις διατηρώ στη πραγματική τους διάσταση και δεν τις τεντώνω για να επιχειρηματολογήσω.
Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλούσες εσύ στις προηγούμενες 400 σελίδες. Δεν έχω εστιάσει αποκλειστικά στα δικά σου σχόλια έτσι ώστε να θυμάμαι κάθε τι που έγραψες.
Εγώ πάντως δεν εστίασα ποτέ "μόνο στο ένα δεκάρι" που αναφέρεις.
Η αδυναμία ορθολογικής ολοκλήρωσης του ρόστερ, επί 4 συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους, ειδικά μετά από τις δυο πιο κερδοφόρες χρονιές, από τότε που άλλαξε η ιδιοκτησία, είναι το θέμα που επέλεξα εγώ να σχολιάζω.
Αδυναμία που δεν προκύπτει ούτε από την έλλειψη χρημάτων, ούτε από έλλειψη διάθεσης (έτσι προκύπτει από τις δηλώσεις τουλάχιστον..), ούτε από έναν Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ούτε επειδή δεν παίζει ο.. Κουαλιάτα και στράβωσε ο μεγάλος.
Να στο κάνω πενηνταράκια;
Δεν γίνεται να κάνεις πρόταση ανανέωσης στον Κρέσπο, να μην τον κρατάς, να πηγαίνεις και να παίρνεις τον.. Κάργα και τελικά να παίζει ο Κουλιεράκης.
Ούτε είναι λογικό να δίνεις 1.2 εκατομμύρια στον Ολιβέιρα, να έχεις για δεύτερο τον Τσόλακ, να πουλάς τον Τσόλακ για 2.5 εκατομμύρια μια βδομάδα πριν ξεκινήσεις να παίζεις Ευρώπη ενώ ο Ολιβέιρα είναι τραυματίας, μετά να παίρνεις έναν ελεύθερο που μόνο καθαρό φορ δεν είναι, ο οποίος δεν είχε κάνει ούτε προετοιμασία και τελικά να παίζεις με φορ τον Κούτσια με 1.5 προπόνηση και στον επαναληπτικό με φορ τον Νάραϊ.
Ο οποίος Νάραϊ έχει συμφωνήσει από τον Ιούνιο, αλλά ο ΠΑΟΚ επέλεξε να διαπραγματεύεται για 45 μέρες για να γλιτώσει 100-200 χιλιάρικα.
Τέλος δεν είναι καθόλου λογικό τη Δευτέρα να βγάζεις προς τα έξω πως συμφώνησες με τον Μπέο για να πάρεις τον Φερνάντες, τη Τρίτη να γειώνεις τη περίπτωση, τη Τετάρτη να πηγαίνεις για Φάμπιο Μαρτινς και τη Πέμπτη για τον κανέναν.
Όοοοολα αυτά, δεν είναι καθόλου λογικό να συμβαίνουν και σίγουρα δεν είναι "μόνο το ένα δεκάρι" το πρόβλημα.
Το κλείνω οριστικά. Σόρυ προς εσένα και όλους όσους ενόχλησα.
Τα υπόλοιπα έχουν υπεραναλυθει και προσωπικά τα βαρέθηκα και τα ξαναπάμε 100 φορες και δε λύνονται τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Τα είπαμε και στο topic του Mπότο και στου Ραζβάν και στου Ivan και στις Μεταγραφές, ok κατανοητό.
Εδώ που φτάσαμε , μονο το δεκάρι είχε μείνει και τελικά δεν έγινε. Πάμε παρακάτω.
Υπομονή, στήριξη και νίκη με τον ΌΦH
Και εγω παντως καπου εδω να βαλω ενα τελος...Οτι ειπαμε ειπαμε,οσο γκρινιαξαμε γκρινιαξαμε,θα πρεπει να το χωνεψουμε, να σφιξουμε το στομαχι και να ελπιζουμε η συνεχεια να ειναι αναλογη βαθμολογικα και καλυτερη ποιοτικα, ειτε πιστευουμε σε αυτο ειτε οχι.Πολυ σημαντικο ο Λουτσεσκου να μεινει ζεστος,να μην απογοητευτει απο τις εξελιξεις και να συνεχισει να προσπαθει για το καλυτερο της ομαδας.Να ζητησω και μια συγνωμη αν καποιες φορες κουρασα λογω επαναληψεων,το παλευω οσο μπορω,αλλα καποια ελαττωματα,παραμενουν ελαττωματα και δεν βοηθαει παντα και η ομαδα...
Ουφφφ ευτυχως ολοκληρωθηκε το ντιλ μεταξυ των 3 ομαδων μετα και το δανεισμο του Κουτσια
SDNAΠαίκτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται να γίνει ο Πάολο Φερνάντες. Μολονότι μέχρι και σήμερα το πρωί, από την ΑΕΚ επέμεναν πως δεν υπήρχε καμία συμφωνία με το Βόλο ή τον Ισπανό, η πραγματικότητα είναι πως επήλθε (καταρχήν επί του παρόντος) συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η συμφωνία γίνεται στη βάση πως η ΑΕΚ θα αφήσει τον Φερνάντες ως τον Ιανουάριο στο Βόλο με τη μορφή δανεισμού και έπειτα θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.
Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αυτήν τη στιγμή υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των μεσοεπιθετικών και έτσι προτίμησαν να φτάσουν σε συμφωνία με το Βόλο ώστε να «καπαρώσουν» τον παίκτη για τον Γενάρη, αλλά τον αφήσουν στην ομάδα του Βόλου μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ετσι, κλείνει μια υπόθεση που κράτησε αρκετές εβδομάδες. Μένει να φανεί, εάν ως το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου θα υπάρξει άλλη εξέλιξη.
1) Καντουρί (ανανέωση - επιθυμία Λουτσέσκου)
2) Μπίσεσβαρ (το ίδιο με Καντουρί)
3) Κωνσταντέλιας
6) Ρικάρντο (πρότζεκτ)
5) Κουαλιάτα (πρότζεκτ)
6) Σβάμπ (μπορεί να παίξει στο 10 καλύτερα από Νταγκλας)
7) Ζιφκοβιτς (το ίδιο με Σβάμπ)
8) Αυγκούστο (παίζει στην θέση των παραπάνω)
Λουτσέσκου: Θέλω ένα δεκάρ.
Μπότο: Ποιον ακόμα να σου φέρουμε αγόρι μου;
Λουτσέσκου: Δεν ξέρω, έναν που να παίζει και αριστερά; Δεν είμαι σίγουρος. Να τον Φερνάντες ας πούμε
Μπότο: Μα αυτός παίζει δεξιά...
Λουτσέσκου: μμμμ
Μπότο: κ. Ιβάν, ο Λου έτσι κι έτσι.. έχει 5 δεκαριά, οι 4 από αυτούς παίζουν και αριστερά και θέλει ένα δεκάρι που ίσως να παίζει και αριστερά.
Ιβαν: Ναι ε; Για πες...
Μπότο: Έχω έτοιμο τον Φάμπιο αλλά αυτός θέλει τον Φερνάντες...
Ιβάν: Πες του, πως οι επιλογές που έχει εντός ρόστερ είναι πάρα πολλές και πως μόνο για φέτος κόστισαν 6,5 εκατομμύρια, γιατί να δώσω ακόμα 1;
Μπότο: Ο Λου λέει πως ο παίκτης είναι επιτακτική ανάγκη και δεν θα έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας του αγωνιστικού τμήματος και τη μη κατάληψης της μιας από τις δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα προκριματικά του chl.
Ιβάν: Για ποια ευθύνη μου μιλάς; τττττοοοουυυυυυυυυυυτ
Μπότο: Κύριε Ιβαν με ακούτε;;
2) Μπίσεσβαρ (το ίδιο με Καντουρί)
3) Κωνσταντέλιας
6) Ρικάρντο (πρότζεκτ)
5) Κουαλιάτα (πρότζεκτ)
6) Σβάμπ (μπορεί να παίξει στο 10 καλύτερα από Νταγκλας)
7) Ζιφκοβιτς (το ίδιο με Σβάμπ)
8) Αυγκούστο (παίζει στην θέση των παραπάνω)
Λουτσέσκου: Θέλω ένα δεκάρ.
Μπότο: Ποιον ακόμα να σου φέρουμε αγόρι μου;
Λουτσέσκου: Δεν ξέρω, έναν που να παίζει και αριστερά; Δεν είμαι σίγουρος. Να τον Φερνάντες ας πούμε
Μπότο: Μα αυτός παίζει δεξιά...
Λουτσέσκου: μμμμ
Μπότο: κ. Ιβάν, ο Λου έτσι κι έτσι.. έχει 5 δεκαριά, οι 4 από αυτούς παίζουν και αριστερά και θέλει ένα δεκάρι που ίσως να παίζει και αριστερά.
Ιβαν: Ναι ε; Για πες...
Μπότο: Έχω έτοιμο τον Φάμπιο αλλά αυτός θέλει τον Φερνάντες...
Ιβάν: Πες του, πως οι επιλογές που έχει εντός ρόστερ είναι πάρα πολλές και πως μόνο για φέτος κόστισαν 6,5 εκατομμύρια, γιατί να δώσω ακόμα 1;
Μπότο: Ο Λου λέει πως ο παίκτης είναι επιτακτική ανάγκη και δεν θα έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας του αγωνιστικού τμήματος και τη μη κατάληψης της μιας από τις δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα προκριματικά του chl.
Ιβάν: Για ποια ευθύνη μου μιλάς; τττττοοοουυυυυυυυυυυτ
Μπότο: Κύριε Ιβαν με ακούτε;;
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Καλησπερα παιδια εχω καιρο να αγγιξω το συγκεκριμενο τόπικ. Για πειτε, κουνιεται τιποτα για σημερα ;
Δεν ξερω, απο την μια σκεφτομαι "Κανε ρε Ιβαν την κινηση που σου ζηταει ο προπονητης" και απο την αλλη βλεπω ανενργους ουσιαστικα τους:
Φελιπε Σοαρες
Κουαλιατα
Ρικαρντο
παικτες δηλαδη που εισηγηθηκε ο Μποτο, εδωσε το οκ ο Λουτσεσκου και δοθηκαν αρκετα λεφτα (ειδικα για τους πρωτους 2). Και μεσα σε αυτους βλεπει τους Ζαμπα, Μουργκ να καθονται στα συμβολαια τους και εναν Ελ Καντουρι να παιζει 1 να χανει 3.
Εντελως επαγγελματικα, χωρις συναισθηματισμους, δεν φαινεται λογικη η μη εγκριση για αλλη αποκτηση παικτη;
Φελιπε Σοαρες
Κουαλιατα
Ρικαρντο
παικτες δηλαδη που εισηγηθηκε ο Μποτο, εδωσε το οκ ο Λουτσεσκου και δοθηκαν αρκετα λεφτα (ειδικα για τους πρωτους 2). Και μεσα σε αυτους βλεπει τους Ζαμπα, Μουργκ να καθονται στα συμβολαια τους και εναν Ελ Καντουρι να παιζει 1 να χανει 3.
Εντελως επαγγελματικα, χωρις συναισθηματισμους, δεν φαινεται λογικη η μη εγκριση για αλλη αποκτηση παικτη;
Λόγω και της ατμοσφαιρικής άπνοιας, δεν κουνιέται και ούτε πρόκειται να κουνηθεί.
Π/Σ/Κ θα έχει ζέστη, πάμε για θάλασσα να δροσιστούμε.
Π/Σ/Κ θα έχει ζέστη, πάμε για θάλασσα να δροσιστούμε.
στο μετροσπορ λενε μεταγραφες τελος.. δεν τα βρηκαμε με μαρτινς γιατι θελει λεφτα..
οποτε τελος
οποτε τελος
Να πω κι εγώ δυο λόγια μιας και επέλεξα να μην ασχοληθώ (ευτυχώς) το τελευταίο δίμηνο με τις μεταγραφές.
Σαφώς υπάρχει απογοήτευση, ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι έχει γίνει γενικότερα.
Ευθύνες σε όλους, Ιβάν, Μπότο, Λούτσε.
Λεφτά όμως δόθηκαν, δεν ήρθαν έτσι οι 10 παίχτες.
Το πλάνο ήταν συγκεκριμένο λέγανε, το πως εξελίχθηκε, οι επιλογές και το πως θα εξελιχθεί ο χρόνος θα το δείξει.
Ξενέρα ναι, που δεν αποκτήθηκε η ξεκάθαρη επιλογή του προπονητή (δεν αναφέρομαι σε όνομα, αλλά σε θέση).
Από κει και πέρα, τα λογιστικά ποσώς με ενδιαφέρουν.
Ας δούμε την ομάδα και γενικά το προπονητικό επιτελείο να βρει τις λύσεις.
Προσωπικά αυτούς θα κρίνω τώρα, φυσικά με τα ελαφρυντικά τους.
Ας αφήσουμε τους αναθεματισμούς και ας κρίνουμε τους αγώνες με τα νεύρα μας, τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις μας, τον χαβαλέ μας, το πάθος μας για την ομάδα.
Κι ότι γίνει, μπάλα είναι, έχουμε σημαντικότερα προβλήματα, φαντάζομαι, όλοι μας καθημερινά.
Σαφώς υπάρχει απογοήτευση, ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τι έχει γίνει γενικότερα.
Ευθύνες σε όλους, Ιβάν, Μπότο, Λούτσε.
Λεφτά όμως δόθηκαν, δεν ήρθαν έτσι οι 10 παίχτες.
Το πλάνο ήταν συγκεκριμένο λέγανε, το πως εξελίχθηκε, οι επιλογές και το πως θα εξελιχθεί ο χρόνος θα το δείξει.
Ξενέρα ναι, που δεν αποκτήθηκε η ξεκάθαρη επιλογή του προπονητή (δεν αναφέρομαι σε όνομα, αλλά σε θέση).
Από κει και πέρα, τα λογιστικά ποσώς με ενδιαφέρουν.
Ας δούμε την ομάδα και γενικά το προπονητικό επιτελείο να βρει τις λύσεις.
Προσωπικά αυτούς θα κρίνω τώρα, φυσικά με τα ελαφρυντικά τους.
Ας αφήσουμε τους αναθεματισμούς και ας κρίνουμε τους αγώνες με τα νεύρα μας, τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις μας, τον χαβαλέ μας, το πάθος μας για την ομάδα.
Κι ότι γίνει, μπάλα είναι, έχουμε σημαντικότερα προβλήματα, φαντάζομαι, όλοι μας καθημερινά.
Έχει ο κάβουρας λεφτά να αγοράσει παίκτη και να τον αφήσει δανεικό, κι εμείς δεν έχουμε να τον κλείσουμε ενώ τον θέλαμε για βασικό;;;
Πόσο πιο χαμηλά;
Θέλαμε και Χάμες
Πόσο πιο χαμηλά;
Θέλαμε και Χάμες