Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
9 δεν ειναι οι μεταγραφες? Οχι οτι ειναι λιγες αλλα το πλανο της ενισχυσης δεν κρινεται απο τον αριθμο αλλα απο το αν εχουν καλυφθει τα κενα της ομαδας...Οχι 9,19 μεταγραφες μπορεις να κανεις,δεν λεει απαραιτητα κατι...Πχ περσι προς το τελος της χρονιας,οταν σιγησε ο Κουρτιτς,φανερωθηκε το μεγαλο προβλημα στο γκολ.Οι κινησεις που εχουμε κανει ειναι προς τη κατευθυνση επιλυσης αυτου του προβληματος? Εγω μαλλον το αντιθετο βλεπω.Εχουμε χασει σχεδον 40 γκολ απο το περσινο ροστερ.Ποιοι θα τα βαλουν?
-
Μήπως πρέπει, αυτοί που ξέρουν και θεωρούν ανικανότητα τη μη πώληση παιχτών αποδεδειγμένα ανεπαρκών, να αναφέρουν και τον τρόπο πώλησης παιχτών μηδενικής αξίας με μεσαία η μεγάλα συμβόλαια ετήσιων αμοιβών?
Τζος το εχω ξαναγραψει οτι ναι πολλα απο τα κενα εχουν καλυφθει. Ο ΠΑΟΚ ειχε τρομερη ποιοτικη ενδοια περυσι. Και εναν παγκο να βαζεις τα κλαμματα. Τωρα η ομαδα εχει γεμισει. Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω οτι το πλανο περιελαμβανε και 3 (η 4 αναλογα με τις αποχωρησεις) τοπ μεταγραφες ετοιμων παικτων προς το τελος των μεταγραφων οταν πλεον τα οικονομικα δεδομενα θα ηταν περισοτερο με το μερος μας
Θελω να πιστευω παρα τα οσα γραφονται οτι αυτο δεν εχει αλλαξει και οτι θα γινει μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Θελω να πιστευω παρα τα οσα γραφονται οτι αυτο δεν εχει αλλαξει και οτι θα γινει μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Η μη ελευση σοβαρου αριστερου εξτρεμ οδηγησε σε δηθεν εσπευσμενη ανανεωση Μπισε, που ολοκληρωθηκε τελικα ενα μηνα μετα και αφου εχασε ολη την προετοιμασια.nunies4 έγραψε:κωλυσιεργία και προχειρότητα ρε παιδια με 11 μετάγραφες μεχρι 15/7;
Την ποιοτητα τους να την κρινουμε. Αλλα κωλυσιεργία και προχειρότητα;
Πουληθηκε ο Τσολακ 1 βδομαδα πριν το πρώτο επισημο και ηρθε αντικαταστατης χωρις προετοιμασία που ακομη και σημερα δεν εχει καταφερει να επανελθει στο 100%.
Κυνηγουσαμε ενα δεξι εξτρεμ επι 2 μηνες για να τον κλεισουμε τελικα στα λεφτα που μας ζητουσαν εξ αρχης μια βδομαδα πριν το πρωτο επισημο.
Αν δεν ειναι τα παραπανω κωλυσιεργία και προχειροτητα τοτε τι ειναι? Δεν ειναι δα οτι κυνηγουσαμε τον Μεσι. Μιλαμε για τον Δωνη τον Μπισε τον Μπραντον Τομας και τον Ναρει...
Σκεψου να κυνηγουσαμε και κανεναν σοβαρο παιχτη.
Καλο το αφηγημα των και καλα 11 μεταγραφων (που δεν ειναι καν τοσες), αλλα η πραγματικοτητα απεχει αρκετα απο αυτο.
7 μεταγραφες στην πραγματικότητα οριακα πριν το πρωτο ματς και μια ακομη που ηρθε τωρα. Τωρα κατα ποσο δεν ειναι προχειροτητα να πας με βασικό τον Καργα ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχει διαβασει κανεις Φορτσα να μας πει τι γραφει μεσα γιατι το πρωτοσελιδο παλι ειναι ασαφες και πιο πολυ με ευχολογιο μοιαζει.
"αλλαγη ροστερ. Οι συζητησεις Μποτο-Σαβιδη για τις αποχωρησεις και τις απαραιτητες προσθηκες"
"αλλαγη ροστερ. Οι συζητησεις Μποτο-Σαβιδη για τις αποχωρησεις και τις απαραιτητες προσθηκες"
Οκ 9 μεταγραφες. Τα υπολοιπα δεν μπορω να τα σχολιασω γιατι αυτους τους οποιους εσυ κρινεις με τετοιο τροπο ο ΤΔ τους εκρινε παικτες ικανους και ετοιμους για το ροστερ του ΠΑΟΚ. Οποτε για την ωρα επετρεψε μου να παω με αυτον και να μην κρινω απο 2 90λεπτα.Gospi έγραψε:Η μη ελευση σοβαρου αριστερου εξτρεμ οδηγησε σε δηθεν εσπευσμενη ανανεωση Μπισε, που ολοκληρωθηκε τελικα ενα μηνα μετα και αφου εχασε ολη την προετοιμασια.nunies4 έγραψε:κωλυσιεργία και προχειρότητα ρε παιδια με 11 μετάγραφες μεχρι 15/7;
Την ποιοτητα τους να την κρινουμε. Αλλα κωλυσιεργία και προχειρότητα;
Πουληθηκε ο Τσολακ 1 βδομαδα πριν το πρώτο επισημο και ηρθε αντικαταστατης χωρις προετοιμασία που ακομη και σημερα δεν εχει καταφερει να επανελθει στο 100%.
Κυνηγουσαμε ενα δεξι εξτρεμ επι 2 μηνες για να τον κλεισουμε τελικα στα λεφτα που μας ζητουσαν εξ αρχης μια βδομαδα πριν το πρωτο επισημο.
Αν δεν ειναι τα παραπανω κωλυσιεργία και προχειροτητα τοτε τι ειναι? Δεν ειναι δα οτι κυνηγουσαμε τον Μεσι. Μιλαμε για τον Δωνη τον Μπισε τον Μπραντον Τομας και τον Ναρει...
Σκεψου να κυνηγουσαμε και κανεναν σοβαρο παιχτη.
Καλο το αφηγημα των και καλα 11 μεταγραφων (που δεν ειναι καν τοσες), αλλα η πραγματικοτητα απεχει αρκετα απο αυτο.
7 μεταγραφες στην πραγματικότητα οριακα πριν το πρωτο ματς και μια ακομη που ηρθε τωρα. Τωρα κατα ποσο δεν ειναι προχειροτητα να πας με βασικό τον Καργα ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο...
Μα η επιτευξη στοχων ειναι το πρώτο κριτηριο. Ο πρωτος στοχος δεν επιτευχθηκε αρα κωλυσιεργια και προχειροτητα
Και σωστά τα γράφεις και μέσα πέφτεις αυτό ήταν το πλάνο και το είχα γράψει πολλάκις.nunies4 έγραψε:Τζος το εχω ξαναγραψει οτι ναι πολλα απο τα κενα εχουν καλυφθει. Ο ΠΑΟΚ ειχε τρομερη ποιοτικη ενδοια περυσι. Και εναν παγκο να βαζεις τα κλαμματα. Τωρα η ομαδα εχει γεμισει. Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω οτι το πλανο περιελαμβανε και 3 (η 4 αναλογα με τις αποχωρησεις) τοπ μεταγραφες ετοιμων παικτων προς το τελος των μεταγραφων οταν πλεον τα οικονομικα δεδομενα θα ηταν περισοτερο με το μερος μας
Ίσως οχι "τοπ" μεταγραφές αλλά σίγουρα δυνατότερες από αγνώστους παίκτες 20+ ετών.
Δεν ξέρω αν η αποτυχία στην Ευρώπη άλλαξε κάτι, ελπίζω όχι.
- john4serres
Ποια πώληση; Το πιο πιθανό είναι να του σκάσει ο ΠΑΟΚ μια 300αρα στο χέρι και να του πει είσαι ελεύθερος να πας όπου θέλεις.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν λέμε πουλήσαμε τον Taylor εννοούμε ότι θα πάρουμε λεφτά; Και πόσα;
- Dark Knight
Αν το πλάνο ήταν να αποκτηθούν και κάποιοι "τοπ" παίκτες μετά τα πρότζεκτ όπως λέτε, δεν θα είχε έρθει ούτε ο Κάργας, ούτε ο Νάσμπεργκ, ούτε καν ο Τόμας τον οποίο παρεπιπτόντως πιστεύω αλλά όχι για φορ κορυφής που φαίνεται να τον υπολογίζουν (και μου πείτε ότι ο Τόμας ήρθε επειδή μόνο αυτόν μπορούσαμε να φέρουμε λόγω αιφνίδιας αποχώρησης Τόλακ, γιατί είναι αστείο), δεν θα είχε τραβήξει τόσο του Νάρεϊ, ενώ το πλάνο αυτό θα έπρεπε να είναι ήδη σε φάση υλοποίησης ανεξάρτητα από την κατάληξη της Ευρώπης. Αν πάλι επηρρεάστηκε από την Ευρώπη, λυπάμαι αλλά ούτε αυτή είναι σοβαρή προσέγγιση, καθώς αφενός θα έπρεπε να μειωθεί το ρίσκο αποκλεισμού με την απόκτηση κάποιων πιο έτοιμων πδοσφαιριστών, αφετέρου δείχνει τουλάχιστον αφελή προσέγγιση των αγώνων σε αυτή τη φάση του κόνφερενς. Το επιχείρημα του άπλετου χρόνου επίσης δεν λειτουργεί, καθώς το έχουμε ζήσει σε άπειρες μεταγραφικές περιόδους να έχουμε "άπλετο" χρόνο και να καταλήγουμε την τελευταία μέρα των μεταγραφών σε μοιρολατρικές καταστάεις τύπου "δεν μπορέσαμε να βρούμε αυτό που θέλαμε, άρα καλύτερα να μην πάρουμε" (ταυτόχρονα σε αυτήν ομάδα έχουν αποκτηθεί και συνεχίζουν να αποκτούνται δεκάδες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι εκάστοτε προπονητές, γι' αυτό και χρησιμοποιούνται σε άλλες θέσεις ή σταδιακά παροπλίζονται και δεν ξέρουμε πως να τους ξεφορτωθούμε). Κοινώς, πάμε με αυτούς που έχουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά προσγειωμένοι, κρατώντας μικρό καλάθι. Εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ο Λούτσος θα το πάρει αλλιώς και θα μπορέσει να πάρει ό,τι περισσότερο γίνεται από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστες, βάζοντας πραγματικά τις βάσεις για τη δημιουργία ενός κορμού για τα επόμενα χρόνια. Σε μυστηριώδη πλάνα που για κάποιος περίεργους λόγους ποτέ δεν υλοποιούνται, δεν πιστεύω.
Και εγώ το ίδιο ελπίζω. Και μεταξύ μας δεν βλέπω και τον λόγο. Η έχεις ένα πλάνο και το πας μέχρι τέλους η όχι. Δέχομαι τους βραχυπρόθεσμους στόχους αλλά ο μακροπρόθεσμις ήταν η δημιουργία της νέας ανταγωνιστικής ομάδας. Αυτό δεν μπορεί να το καθορίζει ένας αποκλεισμός από την Ευρώπη.rainmaker έγραψε:Και σωστά τα γράφεις και μέσα πέφτεις αυτό ήταν το πλάνο και το είχα γράψει πολλάκις.nunies4 έγραψε:Τζος το εχω ξαναγραψει οτι ναι πολλα απο τα κενα εχουν καλυφθει. Ο ΠΑΟΚ ειχε τρομερη ποιοτικη ενδοια περυσι. Και εναν παγκο να βαζεις τα κλαμματα. Τωρα η ομαδα εχει γεμισει. Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω οτι το πλανο περιελαμβανε και 3 (η 4 αναλογα με τις αποχωρησεις) τοπ μεταγραφες ετοιμων παικτων προς το τελος των μεταγραφων οταν πλεον τα οικονομικα δεδομενα θα ηταν περισοτερο με το μερος μας
Ίσως οχι "τοπ" μεταγραφές αλλά σίγουρα δυνατότερες από αγνώστους παίκτες 20+ ετών.
Δεν ξέρω αν η αποτυχία στην Ευρώπη άλλαξε κάτι, ελπίζω όχι.
Αν ισχυει παντως του Τειλορ εχω την εντυπωση πως ειναι καποιου ειδους εξυπηρετηση μεσω Σαχταρ και καποιος παικτης της μπορει να ερθει δανεικος σε εμας.
Και πέρσι το ίδιο "πλάνο" είχαμε και αφενός μας ήρθαν Σιντκλει και Μιτριτσα, αφετέρου ενώ δίναμε 1.5, 2.5, 3.5Μ (με το μυαλό κάποιων) για 10αρι βγάλαμε την χρονιά με τον...Ντουγκλας στην θέση.
Γι' αυτό, λοιπόν, κρατάτε και καμια πισινή. Μην είστε τόσο σίγουροι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ Τζος χθες για εξυπηρέτηση έγραψα...
Τώρα μεταξύ μας...μην κοροιδευομαστε, θα έπαιρνε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ τον Τευλορ;
Τώρα μεταξύ μας...μην κοροιδευομαστε, θα έπαιρνε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ τον Τευλορ;
Επουδενί δεν είχαμε το ίδιο πλάνο. Πέρυσι ήταν η χρονιά της "υπομονής" ώστε να λήξουν αναίμακτα κάποια από τα πολλά συμβόλαια "βαρίδια" που είχε η ομάδα. Δεν ήταν χρονιά ανανέωσης.JohnDag έγραψε:Και πέρσι το ίδιο "πλάνο" είχαμε και αφενός μας ήρθαν Σιντκλει και Μιτριτσα, αφετέρου ενώ δίναμε 1.5, 2.5, 3.5Μ (με το μυαλό κάποιων) για 10αρι βγάλαμε την χρονιά με τον...Ντουγκλας στην θέση.