Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Η Μπούντου ανέφερε ότι αν φύγει ο Κούρτιτς είναι για εξωαγωνιστικούς λόγους: "βάζοντας τον εαυτό του πάνω από την ομάδα", το περιέγραψε...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ξέχασες και το φιλαράκι μου τον Ουαρντα,sourmenetes έγραψε:Ποιος είναι ο καθένας ρε Athens?Athens έγραψε:το οτι ο Ζαμπα μας δουλευει λεγοντας οτι παω να βρω ομαδα, θελω αδεια, και αποφευγει το λιωσιμο στην προετοιμασια ειναι σοβαρη αντιμετώπιση απο τον Μποτο?
ελα δω ρε φιλαρακι...δεν εχεις μανατζερ? εσυ πρεπει να ψαξεις για ομαδα? και αν δεν βρεις εμεις τι θα σε κανουμε χωρις προετοιμασια? τι μας περασες? και αν ο καθενας σηκωνεται και φευγει για να ψαξει ομαδα καταντανε την δικη μας ομαδα καφενειο...
για να σοβαρευτουμε λιγο
Ο μοναδικός είναι και μια ζωή προβληματικός ήταν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xrisitsapa
Εντάξει και ο Μουργκ από τη Ραπίντ ήρθε, σαν τον Σβαμπ, και μάλιστα αν θυμάμαι καλά τον θεωρούσαν και καλύτερό του.danirifle έγραψε:κρατήστε πάση θυσία τον αουγκούστο, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κόψει αντίπαλο, εκτός του τσιγγάρα
αν φύγει, θα πρέπει να πάρουμε κόφτη οπωσδήποτε
υγ. για ζαμπά, μουργκ και τέιλορ... ας πρόσεχαν όταν τους έπαιρναν
και άντε, να δεχτώ ότι ο ζαμπά όταν ήρθε ήταν σε καλό επίπεδο με μεγάλο prospect.
τους άλλους 2 τους είδε κάποιος και είπε "αυτοί κάνουν για τον ΠΑΟΚ"? και τον ακούσαμε?
Ο Τέιλορ ήταν τόσο γελοία μεταγραφή που καταντάει ύποπτη.
Εδώ που τα λέμε μακάρι να βρει ομάδα και ο ισλανδός δεν ξέρει να βγάζει την μπάλα σωστά από την άμυνα.
Εξάλλου έχω κουλιερακη και κάργα...ο ισλανδός είναι περιττός
Εξάλλου έχω κουλιερακη και κάργα...ο ισλανδός είναι περιττός
-
makispaspartou
Άρα να μείνουν όλοι και να μην πάρουμε κανέναν. Αυτό λες rene..
Ινγκασον, Α.Ζίβκοβιτς και Ντάγκλας δε νομίζω ότι μπαίνουν στην ίδια εξίσωση με Κούρτιτς και Ελ Καντουρί.
Ινγκασον, Α.Ζίβκοβιτς και Ντάγκλας δε νομίζω ότι μπαίνουν στην ίδια εξίσωση με Κούρτιτς και Ελ Καντουρί.
-
makispaspartou
Τιποτα το ιδιαιτερο...Οτι μαλλον καταληγει θετικα του Ναρει και πως μαλλον ο Τσολακ θα καταληξει στη Σκωτια...
Εάν το συνεχίσει ο ζαμπα, δεν μπορεί η ομάδα να τον κάνει καμιά καταγγελια;
Για τον Κούρτη τι έχετε ακούσει; Δεν έχω διαβάσει τπτ εκτός από γνώμες σχετικά με την φυγή του εδώ μέσα.
Για τον Κούρτη τι έχετε ακούσει; Δεν έχω διαβάσει τπτ εκτός από γνώμες σχετικά με την φυγή του εδώ μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
Εικασίες φίλε.
Τπτ παραπανω.
Τπτ παραπανω.
Ο Πορκυ ειχε γραψει οτι Τριτη θα ερθει μεταγραφη, οποτε … κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες.
- ΑποστόληςΑ
Για την ακρίβεια έγραψε ότι θα έρθει το εξτρέμ. Μάλλον τον Νάρει εννοούσε.
Το ότι επιτέλους παίρνουν πόδι οι Ζαμπάδες και οι λοιποί απίθανοι, είναι από μόνο του πολύ θετικό.
Νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση και οτι θα καθαρίσει το τοπίο. Εύχομαι να αποχωρήσει και ο Μιχάι για να παίξεί ο Κουλιεράκης. Επίσης ο Λάμπρου θα πρέπει να χαιρετήσει και να δούμε τον Ντέλια και Κούτσια.
Νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ βαδίζει στη σωστή κατεύθυνση και οτι θα καθαρίσει το τοπίο. Εύχομαι να αποχωρήσει και ο Μιχάι για να παίξεί ο Κουλιεράκης. Επίσης ο Λάμπρου θα πρέπει να χαιρετήσει και να δούμε τον Ντέλια και Κούτσια.
99% οι υποθεσεις ναρει και τσολακ εχουν δρομολογηθειmakispaspartou έγραψε:Τελικά ο georgeo είπε καμία είδηση? Όσοι τον ακούσατε.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
(1)Παρτε το άλογο από τα Γιάννενα γιατί θα μας τον πάρει το γιουσουφακι του χοντρού και θα χτυπάμε τα κεφάλαια μας για την στραβή
(2) αν πρέπει να φέρεις επιθετικό τότε Κάνε την μαγκιά και φερε τον Λιβαγια.
(3)οι Βούλγαροι δεν είναι Μπυραρία Μάλτας....
(2) αν πρέπει να φέρεις επιθετικό τότε Κάνε την μαγκιά και φερε τον Λιβαγια.
(3)οι Βούλγαροι δεν είναι Μπυραρία Μάλτας....