Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Φυσικά και έχουν παντού ακρίβεια και πληθωρισμό,αλλά δεν έχουν όλες οι χώρες το 20% των εργαζομένων τους με μισθό 500 ευρώ ούτε το 45% με μισθό έως 800 ευρω.
Από κει και πέρα αν θέλουμε να κοροιδευομαστε μεταξύ μας για Θεσσαλονίκες του 1,5 εκατομμυρίου χωρίς να βλέπουμε πόσο είναι πράγματι το γκρουπ που πάει σε ένα γήπεδο ( και από ποια οικονομικά στρώματα είναι η πλειοψηφία ) ,ας το κάνουμε...αλλά δεν κερδίζουμε κάτι.
Και ναι για έναν οικογενειάρχη σήμερα ακόμα και τα 8 ευρώ διαφορά ( εισητηριο - καφές ) έχουν τεράστια σημασία.
Ειδικά τώρα που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια
Από κει και πέρα αν θέλουμε να κοροιδευομαστε μεταξύ μας για Θεσσαλονίκες του 1,5 εκατομμυρίου χωρίς να βλέπουμε πόσο είναι πράγματι το γκρουπ που πάει σε ένα γήπεδο ( και από ποια οικονομικά στρώματα είναι η πλειοψηφία ) ,ας το κάνουμε...αλλά δεν κερδίζουμε κάτι.
Και ναι για έναν οικογενειάρχη σήμερα ακόμα και τα 8 ευρώ διαφορά ( εισητηριο - καφές ) έχουν τεράστια σημασία.
Ειδικά τώρα που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε κάποια πολύ σημαντικά παιχνίδια
- sourmenetes
- Moderator
Όλα αυτά γιατί τα λέτε στο τοπικ του λουτσεσκου;;;
Ήμαρτον. Ρε μάγκες!!
Ημαρτον!
Δηλαδη να κατέβουμε χωρίς σέντερ μπακ;;
Ναι και γω δε θέλω ούτε καν να το δω αλλά η ομάδα είναι χωρίς δεύτερο μπακ.
Αναλυσατε 100 πράγματα για αυτό το λόγο!
Βάλτε ένα φρένο!
Και ναι ας κοιτάξουμε λίγο και την καμπούρα μας!
Σε κάθε μικρή ευκαιρία σταυρωνουμε εύκολα!
Σε ολα τα υπόλοιπα αετό και κριτική!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμαρτον. Ρε μάγκες!!
Ημαρτον!
Δηλαδη να κατέβουμε χωρίς σέντερ μπακ;;
Ναι και γω δε θέλω ούτε καν να το δω αλλά η ομάδα είναι χωρίς δεύτερο μπακ.
Αναλυσατε 100 πράγματα για αυτό το λόγο!
Βάλτε ένα φρένο!
Και ναι ας κοιτάξουμε λίγο και την καμπούρα μας!
Σε κάθε μικρή ευκαιρία σταυρωνουμε εύκολα!
Σε ολα τα υπόλοιπα αετό και κριτική!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- iremidynami 4+
δεν ειπε κανεις ρε συ σουρμε να κατεβουμε χωρις σεντερ μπακ.να βρει λυσεις εκ των εσω ειπαμε.δηλ ποσοι απο εμας πιστευουμε πως ο βαρελα ,ο σημερινος βαρελα,με οτι εχει καλως η κακως προηγηθει,θα παιξει καλυτερα απο τον κουλιερακή;και αν παιξει καλυτερα,ποσο καλυτερα θα ειναι αυτο;θα ειναι τοσο πολυ επιδραστικη η αποδοση του ωστε να μας κανει να νικησουμε ενω με τον κουλιε θα επροκειτο να χασουμε;τοσο μεγαλος παικταρας ειναι επιτελους αυτος ο βαρελα ωστε να στησουμε και κωλο;ειδικα ο φετεινος βαρελα που εχουμε ολοι δει τι προσφερε φετος στην ομαδα;
ας μην κανουμε την ομαδα μπουρδ@λο για ενα μονο παικτη ο οποιος μαλιστα ειναι υπ ατμον.
ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
γνωμη μου.
ας μην κανουμε την ομαδα μπουρδ@λο για ενα μονο παικτη ο οποιος μαλιστα ειναι υπ ατμον.
ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΕ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.
γνωμη μου.
- Mutasevic
Βάλε όποιον θες αρκει να φοράς σκουφί. Έτσι κ αλλιώς έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις γιατί ηδη έχεις πετύχει πολλά περισσότερα αποσα περιμεναμε φέτος.
Έτσι κ αλλιώς καλύτερα να εχει μετανιώσει ο βαρελα κ να φυγει ήπια και να δείξει την μετάνοια του με καλό ματς
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι κ αλλιώς καλύτερα να εχει μετανιώσει ο βαρελα κ να φυγει ήπια και να δείξει την μετάνοια του με καλό ματς
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για την επιλογή Βαρελα έχω τοππθετηθεί.
Για την μη επιλογή του 18 χρόνου Κουλιερακη μπορώ να δικαιολογήσω την απόφαση του με το σκεπτικό του να μην δημιουργήσει ψυχολογικό θέμα στον μικρό στην όποια στραβή.
Δύσκολη θέση για έναν μικρό που έχει συμμετοχές σε άλλο γκρουπ. Εδώ μιλάμε και ζητάμε ωρίμανση στον Μιχαηλίδη.
Μην κολωνουμε...ΠΑΜΕ!!!
Για την μη επιλογή του 18 χρόνου Κουλιερακη μπορώ να δικαιολογήσω την απόφαση του με το σκεπτικό του να μην δημιουργήσει ψυχολογικό θέμα στον μικρό στην όποια στραβή.
Δύσκολη θέση για έναν μικρό που έχει συμμετοχές σε άλλο γκρουπ. Εδώ μιλάμε και ζητάμε ωρίμανση στον Μιχαηλίδη.
Μην κολωνουμε...ΠΑΜΕ!!!
Ο Κουλιερακης είναι αναπληρωματικός στην Β ομάδα και είναι 18 χρόνων. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπει σε εκτός έδρας ντέρμπι που είναι do or die για τον αντίπαλο. Προσωπικά δεν ήθελα να τον Βαρέλα ξανά με τα ασπρόμαυρα. Ας έπαιζε ο Αποστολοπουλος ή ο Τσολακ ή ο Αντρε. Από εκεί και πέρα, τον πληρώνουμε και αν ο Λουτσε του πει να παίξει, θα παίξει. Ελπίζω μόνο μη περάσει στην ιεραρχία τον Μιχαι, θα είναι αμαρτία.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μαθήματα διαχείρισης ομάδας σ έναν προπονητή που είναι καθηγητής στη διαχείριση.
Πόσο πολλά ξέρουμε τσπ??
Πόσο πολλά ξέρουμε τσπ??
Κώστα νομίζω το θέμα ξεπερνάει την διαχείριση των παικτών. Αυτή είναι η δουλειά του Λουτσεσκου και είναι μανούλα σε αυτό. Το θέμα είναι τα όσα έκανε ο Βαρέλα το προηγούμενο διάστημα και το πως έγινε κόκκινο πανί για όλο τον σύλλογο. Καλά έκανε ο Λουτσεσκου και τον ζήτησε, αλλά αν ήμουν ο Γκαγκατσης θα του έλεγα ξεχνά το, κι ας παίξουμε με 10. Τέλος πάντων, έχουμε σε πολύ λίγο.
- iremidynami 4+
φιλοι μου,κανουμε ενα λαθος εδω,φυσικα ο λουτσε ξερει καλυτερα απολους μας,φυσικα η γνωμη του ειναι πιο σημαντικη,φυσικα ξερει ολες τις παραμετρους εντος της ομαδας,φυσικα ειναι ο πολυνικης προπονητης μας και δεν αμφισβητειται (απο μενα τουλαχιστον) ακομα και αν διαφωνω με καποιες απο τις επιλογες του,εχει κερδισει το δικαιωμα της μη αμφισβητησης απο εμας καθως τα αποτελεσματα τον δικαιωνουν για δευτερη μαλιστα φορα.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ,ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ποιος ο λογος της υπαρξης κ της συμμετοχης μας σε ενα οπαδικο φορουμ,αν δεν λεμε τη γνωμη μας;
δεν πουλαμε ναρκωτικα,γνωμη λεμε!
ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ,ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΛΕΜΕ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ποιος ο λογος της υπαρξης κ της συμμετοχης μας σε ενα οπαδικο φορουμ,αν δεν λεμε τη γνωμη μας;
δεν πουλαμε ναρκωτικα,γνωμη λεμε!
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Κάποιο σχόλιο αναφέρθηκε, στο τι θα πουν οι άλλοι παίχτες.gika έγραψε:Κώστα νομίζω το θέμα ξεπερνάει την διαχείριση των παικτών. Αυτή είναι η δουλειά του Λουτσεσκου και είναι μανούλα σε αυτό. Το θέμα είναι τα όσα έκανε ο Βαρέλα το προηγούμενο διάστημα και το πως έγινε κόκκινο πανί για όλο τον σύλλογο. Καλά έκανε ο Λουτσεσκου και τον ζήτησε, αλλά αν ήμουν ο Γκαγκατσης θα του έλεγα ξεχνά το, κι ας παίξουμε με 10. Τέλος πάντων, έχουμε σε πολύ λίγο.
Σ αυτό αναφερθηκα
- ΑποστόληςΑ
Βασικότατος είναι και πολύ καλός.gika έγραψε:Ο Κουλιερακης είναι αναπληρωματικός στην Β ομάδα και είναι 18 χρόνων.
- Σουριναμέζος
Εγώ πάλι θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου κερδίζει ακόμα περισσότερο το group με το ότι κατάφερε να βγάλει τον Βαρέλα από τον πάγο στον οποίο τον είχε θέσει (δικαίως) η διοίκηση. Δείχνει ότι ο ίδιος ακόμα και με την διοίκηση να είναι εναντίον θα προσπαθήσει μέχρι τέλους και σε κάθε ευκαιρία να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπιστοσύνη του. Ξέρουν όλοι ότι άμα πείσουν τον Λουτσέσκου, αυτός θα τους υποστηρίξει ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις όπως αυτή του Φερνάντο. Με κάτι τέτοια καταφέρνει πάντα να δημιουργεί ένα group που μπαίνει στο γήπεδο να "πεθάνει" για αυτόν και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν το αμφισβητεί.
- iremidynami 4+
ειναι μια οπτικη και αυτο,σαφεστατα σεβαστη.
Δεν κάνουμε παράθεση στο αμέσως προηγούμενο ποστ.
Mod Team
Δεν κάνουμε παράθεση στο αμέσως προηγούμενο ποστ.
Mod Team
- PAOK_Antarctica
Έχετε καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ εχει στον πάγκο του ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ή θέλετε κι άλλα για να πειστειτε;
- WestBlock4