Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Σπετσια, Λετσε ομάδα που ανέβηκε κ έπεσε κατευθείαν. Λετσε με Ταχτσιδη επαιζε στον κέντρο τότε. Knee surgery λέει στο transfer market, το 2020. Πολύ μέτριο βιογραφικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 18 Ιουν 2021, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
υπαρχουν πολλοι μετριοι που παιζουν καμπιονατο δεν σημαίνει κατι...ο ζαγαριτης του βαζελου πηγε εχοντας κανει μονο 3 μηνες επαγγελματικού ποδοσφαιρου στον 5 της ελλαδας...σιγουρα δεν εχει 20 συμμετοχές αλλα ειναι και 19 οχι 26....το συμπερασμα ειναι οχι οτι δεν ειναι καλος ο παικτης αλλα οτι μεχρι στιγμης φενεται οτι το μπατζετ ειναι το ιδιο με τη χρονια που μολις τελειώσαμε αν οχι και χειροτερο...τωρα αν σε μια εβδομαδα φερουν 2 παικταραδες θα βγουμε λαθος ..αλλα αυτη τη στιγμη αυτο φενεται...renegade έγραψε:Εγώ πάντως στο ρόστερ μας ( πλην βέβαια καντουρι που δεν τον βλέπω να παίζει στην δυάδα των χαφ ) δεν βλέπω ποδοσφαιριστη που να μπορούσε να έχει μια τριετία μέσω όρο 20 συμμετοχες ανά σεζόν στο Καμπιονάτο.
Και να το πάω και λίγο πιο πέρα. Αν είναι να πάρω έναν μέτριοκαλό που ψηλοξεχωρίζει σε μια Πορτογαλία τύπου Πέπε χίλιες φορές κάποιον χαφ από Καμπιονάτο ας είναι και από μικρομεσαία ομάδα και ας μην ξεχωρίζει.
Και αυτό γιατί το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι μια πολύ πιο βελτιωμένη βερσιόν του δικού μας στιλ παιχνιδιού.
Ένα πρωτάθλημα που απαιτεί από τα χαφ υψηλού επιπέδου διάβασμα παιχνιδιού και υψηλή τακτική γνώση κάτι που είναι απαραίτητο για να ανταπεξέλθει ένα χαφ και στο ελληνικό πρωτάθλημα
- PAOK_Antarctica
Παίκτης με αρκετουτσικες συμμετοχές πέρσι στο καμπιονατο εμένα μια χαρά μου φαίνεται.
Vitesse,Rubin Kazan,Trabzonspor,Sochi με το παρόν ρόστερ συν Taylor δεν βάζω μέσα τον μέσο από την Ιταλία αφού δεν ανακοινώθηκε, χωρίς σέντερ φορ έτοιμο αφού ο σαγώνιας θα λείπει από την προετοιμασία, δεν νομίζω πως περνάμε.
Ή στην καλή περίπτωση, θα ρίχνουμε παγωμένα νερά καλοκαιριάτικα στο κεφάλι μας μέχρι να προκριθούμε στο τσακ.
Ή στην καλή περίπτωση, θα ρίχνουμε παγωμένα νερά καλοκαιριάτικα στο κεφάλι μας μέχρι να προκριθούμε στο τσακ.
-
Ανανέωση Καντουρί, συμφωνημένος Τέιλορ και τώρα Ντειόλα. Ε πόσο να αντέξει κανείς... Εγώ απορώ με τον Λουτσέσκου. Υποτίθεται διαφώνησε και έφυγε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό όταν του έφερναν Ροντρίγκο, Ντάγκλας και Στοχ. Δηλαδή πόσο ικανοποιημένος είναι με Τέιλορ και Ντειόλα?
Είναι καλύτερα να παίρνεις τα διπλά λεφτά με Τέιλορ και Ντειόλα, παρά τα μισά με Εσίτι, Αουγκούστο και Στοχ.makispaspartou έγραψε:Ανανέωση Καντουρί, συμφωνημένος Τέιλορ και τώρα Ντειόλα. Ε πόσο να αντέξει κανείς... Εγώ απορώ με τον Λουτσέσκου. Υποτίθεται διαφώνησε και έφυγε με τον μεταγραφικό σχεδιασμό όταν του έφερναν Ροντρίγκο, Ντάγκλας και Στοχ. Δηλαδή πόσο ικανοποιημένος είναι με Τέιλορ και Ντειόλα?

Στην Ιταλία γράφουν ότι η επιστροφή του το Γενάρη ήταν κομβικής σημασίας για την σωτηρία της Κάλιαρι, καθώς έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο και ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες τηςastral έγραψε:H Spezia τερμάτισε πάνω από την Κάλιαρι με τον παικταρα όμως ε
Φέρνεις Λουτσεσκου με ρητρα 7Μ.
Φέρνεις 2 σαπακια με κόστος 1Μ συνολικά.
Τα βρονταει ο Λουτσεσκου και πληρώνει την ρητρα για να φυγει.
Φέρνεις Γκαρσια πριν αρχίσει η προετοιμασία και του δίνεις 6Μ budget.
Οποιος δεν βλέπει το πλανο της παε ειναι τυφλός (ή πρέπει να αρχίσει το lsd).
Φέρνεις 2 σαπακια με κόστος 1Μ συνολικά.
Τα βρονταει ο Λουτσεσκου και πληρώνει την ρητρα για να φυγει.
Φέρνεις Γκαρσια πριν αρχίσει η προετοιμασία και του δίνεις 6Μ budget.
Οποιος δεν βλέπει το πλανο της παε ειναι τυφλός (ή πρέπει να αρχίσει το lsd).
- sourmenetes
- Moderator
Έχει γίνει κάποια μεταγραφή;;bill4paok έγραψε:Αν είναι τέτοιου είδους όλες οι μεταγραφές καλά είναι να μην ανοίξουν τα γήπεδα για τον κόσμο,ήδη ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου είναι δυσαρεστημένο με την απομάκρυνση Γκαρσία και το κατάπιε επειδή πίστεψε ότι θα αναγκαστεί να φέρει παίκτες με το Λουτσεσκου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ναι γιατι και οι 2 υπογράψανε.Tony79 έγραψε:Μια ο Τέιλορ την άλλη ο ντειολα , καλλιστεία σαπακιων γινονται στην παε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πριν έγραφαν ότι κάνουν εκπτώσεις για το μπακ για να ρίξουν λεφτά σε χαφ και φορ. Τώρα που κάνουν εκπτώσεις και για το χαφ, θα τα ρίξουν όλα στο φορ;
Diego Costa μου μυρίζει...
Diego Costa μου μυρίζει...

πανε τα μπαμ μπουμ...deiola - raiola , οπως πας στο μαρκετ και σε ρωτανε < θελετε και κατι αλλο?>>.... βαρεθηκε το παιδι να πηγαινει δανεικος δανεικος καγλιαρι σπετσια και πισω τοσα χιλιομετρα ,βαρεθηκε να οδηγαει αντε παρε ενα αεροπλανο αγορι μου και ελα να αραξεις τωρα που να τρεχεις....
Για πειτε ρε παιδια τι φαση ειναι ο παιχτης εσεις που τον ξερετε γιατι εγω δεν τον εχω δει καθολου.
-
αραμπουλι μου μυριζει
οχι ενταξει αλλα ετσι πως το πες βγηκε αυθόρμητα