Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ένα έχω καταλάβει για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αυτής της χώρας.
Στον κάτω μαχαλά τους μεγαλομετόχους των μεγάλων ομάδων δεν τους πιάνει κανένας στο στόμα του, είτε από φόβο μην βρεθεί τσιμεντωμενος, είτε γιατί ταιζεται επαρκώς, είτε γιατί ανήκει στον στρατό του ή στον περίγυρο του.
Στην μεγάλη ομάδα του πάνω μαχαλά,ο καθένας που πιστεύει ότι είναι τρόπον τινά "δημόσιο πρόσωπο" θεωρεί χρέος του να ξεσκίσει όπως μπορεί τον μεγαλομέτοχο , είτε γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι με αυτόν τον τρόπο αποκτά μεγαλύτερη υπόσταση ως άτομο , είτε γιατί πολύ απλά βγάζει το ψωμί του με αυτόν τον τρόπο αφού υπάρχουν ευηκοα ώτα στις τάξεις των οπαδών και τον ακούνε.
Βλέπετε,το "παν μέτρον άριστον " στην κριτική ανέκαθεν δεν αρέσει και δεν πουλάει.
Στον κάτω μαχαλά τους μεγαλομετόχους των μεγάλων ομάδων δεν τους πιάνει κανένας στο στόμα του, είτε από φόβο μην βρεθεί τσιμεντωμενος, είτε γιατί ταιζεται επαρκώς, είτε γιατί ανήκει στον στρατό του ή στον περίγυρο του.
Στην μεγάλη ομάδα του πάνω μαχαλά,ο καθένας που πιστεύει ότι είναι τρόπον τινά "δημόσιο πρόσωπο" θεωρεί χρέος του να ξεσκίσει όπως μπορεί τον μεγαλομέτοχο , είτε γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι με αυτόν τον τρόπο αποκτά μεγαλύτερη υπόσταση ως άτομο , είτε γιατί πολύ απλά βγάζει το ψωμί του με αυτόν τον τρόπο αφού υπάρχουν ευηκοα ώτα στις τάξεις των οπαδών και τον ακούνε.
Βλέπετε,το "παν μέτρον άριστον " στην κριτική ανέκαθεν δεν αρέσει και δεν πουλάει.
Και πώς θα επιθυμουσες το σκηνικό?
Όπως του επάνω μαχαλά ή του κάτω?
Ή έχουμε την δυνατότητα μιας τρίτης εκφανσης?
Όπως του επάνω μαχαλά ή του κάτω?
Ή έχουμε την δυνατότητα μιας τρίτης εκφανσης?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ασιμε με την τελευταία σου πρόταση θεωρώ πως χάνεις οποίο δίκιο έχεις. Την επεξεργάστηκα και ας μην επαναληφθεί!Asimos έγραψε:1. Dont feed the trolls.
2. Ιδιοκτήτης είναι, ότι γουστάρει κάνει.
3. Dont feed the trolls.
4. Το 1 και το 3 να το κάνεις 10 φορές τη μέρα.
ΠΩΣ ΔΙΆΟΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩςΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Ο ΣΑΒΒΊΔΗΣ; ΠΩΣ;
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ ΡΕ!
-
Απο μενα συγχαρητηρια για την πολυ ψυχραιμηdimpaok4 έγραψε:για τους φιλους που εγραψαν οτι πιθανον να μου αρεσουν αποψεις των ραδιοφωνατζηδων της πολης ,φυσικα και δε μου αρεσουν ,σπανια τους ακουω και αμα τους ακουω τους γραφω στα τριχωτα μου απαφτα,ανθρωποι που στις πλατες του ΠΑΟΚ του μπατιρη αλλα και του ευπωρου εκαναν περιουσιες και ζουν ανετα γιατι αν ασχολουνταν με γρια και ληκι δεν θα τους ακουγαν ουτε συγγενεις και φιλοι τους, οπως τα γελοου και τα μελοου.
οσο για αυτα που ειπε ο πανακας δεν συμφωνω σε ολα αλλα αν εσενα δεν σε πειραζει που ο ιδιοκτητης εχει να εμφανιστει στα δρωμενα της ομαδας 2,5 χρονια και εχουν μεσολαβησει 2 τελικοι κυπελλου,και σημαντικα ευρωπαικα ματς πχ μαρσειγ, και δεν ηταν καν να χαιρετησει τους παιχτες ειναι δικαωμα σου, το να μην κανει επιθετικη πολιτικη ηταν κατι που το ξεραμε δεν το μαθαμε τωρα οποτε δεν συζητω για πραγματα που προσπαθησαν να του επιρρίψουν(δολοφονιες,σιαμπανηδες,φευγει-μενει,κτλπ) ειναι αποφαση του να μην τους ξεσκιζει οπως και αποφαση να μην παει να παιρνει παιχτες τους που ηταν απληρωτοι η ελευθεροι (πχ σασα που εκαναν τεμεναδες για να τον φερουν οι ατζεντηδες και ειπε οχι οπως και κατα καρους και για παιχτες της ζελας) .
το να εμφανιζεται στους παιχτες ειναι το αυτονοητο γιατι αμεσως τους προσθετει πιεση για να πετυχουν στοχους και να του δικαιολογησουν τα λεφτα που τους δινει ,ειτε απο τα σκαιπ ειτε ζωντανα ειτε απο οπουδήποτε ,για να επικοινωνησει καποια πραγματα στον κοσμο εγω δεν του ζητησα να βγει στα ραδια ειπα να κανει μια ωραια συνεντευξη ζωντανη στην τουμπα,στο παλατακι,στα ξενοδοχεια του,σε καποιον αλλο πλανητη ,στο ροστοφ ,δεν με νοιαζει που αλλα να μιλησει για το πλανο του,αν μου πει πχ εμενα δημητρη εγω σε 3-4 χρονια θα βαλω 100+ χαρτια για το γηπεδο και δεν μπορω να εχω ομαδα 15 και 20 εκατομμύριων για να κανω και πρωταθλητισμο γιατι θα μπω φυλακη(επιχειρηματικα) ,θα τον ακουσω και θα κανω το καθηκον μου δηλαδη να στηριξω την ομαδα μεδιαρκειας ,με απλο εισητηριο και γενικα δεν θα απογοητευτω γιατι ο νουμερο1 υπευθηνος θα μου εχει πει την αληθεια.
αν καποιους τους καλυπτει να μιλουν για το πλανο και τους στοχους εμισθοι υπαλληλου του ιβαν (κυριακος,γκαγκα,λουτσε,μποτο) που αυριο μπορει να μην ειναι στη θεση τους αρα μπορει τα πλανα να γινουν αεροπλανα ,τοτε πασο,απλα αυτοι σημερα ειναι αυριο δεν ειναι με μια αποφαση του ιβαν ενω αυτος θα ειναι και αυριο και μεθαυριο και ευχομαι για παντα.
αν ο ευεργετης του ΠΑΟΚ σε ολα τα επειπεδα ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ πει σε εμενα και σε ολους τους ΠΑΟΚτσηδες μεχρι να κανω το γηπεδο θα κανω αυτο,αυτο και αυτο,μεχρι να μπουμε τσου λου θα κανω αυτο και αυτο,μεχρι να αλλαξουν καποια πραγματα θα κανω αυτο και αυτο εγω θα τον στηριξω με ολες μου τις δυναμεις ειτε παιζουν συμβολαιο του μυριου ειτε παιδια απο την κ19.
υγ σορρυ αν χαλαω την ιδεα κανενος οτι ηδονιζομαι να ακουω καραφλους κυριους και λοιπους γυμνοσαλιαγκες αλλα αυτες τις φωνουλες δεν τις ποιανουν τα αφτακια μου γιατι εχω πολλα χρονια την προσωπική αποψη για τα πραγματα στον ΠΑΟΚ ,στην πολιτικη κλτπ και δεν χρειαζομαι κανεναν να μου επιβαλλει κατι.
υγ δεν ζητησα να μου πει ποτε ο ιβαν που ειναι και γιατι δεν ερχεται ,ασ ειναι στα πιο εξωτικα νησια να κανει τις διακοπες του, εγω του ζητασα να μιλησει απο που και αν ειναι για θεματα του ΠΑΟΚ και να λυσει τυχον αποριες σε ολους μας .
ΠΑΟΚ
τοποθετηση που και συμφωνο με βρισκει αλλα
και συναδει με το 70χρονο ασπρομαυρο dna μου.-
Ως ΠΑΟΚΤΣΗΣ θελω μονο αληθειες ευτυχως ακομα!
Παιδιά όλων οι απόψεις πρέπει να είναι σεβαστές και αυτών που τα βρίσκουν καλά και αυτών που τα βρίσκουν λάθος, όπως εγώ, και οποιαδήποτε άλλη άποψη. Όλοι θεωρώ ότι θέλουμε το καλό της ομάδας μας, ο καθένας με τον τρόπο του
Η διαφωνία πρέπει να είναι σεβαστή και επιθυμητή. Αυτό που είναι εντελώς λάθος είναι η ειρωνεία, ο χλευασμός και η απαξίωση αυτού εκφέρει την διαφορετική άποψη, είναι τεράστιο λάθος.
Στο κάτω κάτω της γραφής την Πέμπτη όλοι στο γήπεδο θα είμαστε και θα προσπαθούμε να σπρώξουμε την ομάδα για την πρόκριση…
Η διαφωνία πρέπει να είναι σεβαστή και επιθυμητή. Αυτό που είναι εντελώς λάθος είναι η ειρωνεία, ο χλευασμός και η απαξίωση αυτού εκφέρει την διαφορετική άποψη, είναι τεράστιο λάθος.
Στο κάτω κάτω της γραφής την Πέμπτη όλοι στο γήπεδο θα είμαστε και θα προσπαθούμε να σπρώξουμε την ομάδα για την πρόκριση…
Δηλαδή dim για να καταλάβω,το πρόβλημά μας είναι αν το όποιο πρότζεκτ το επικοινωνήσει ο Ιβάν ή κάποιος υπάλληλος?
Δηλαδή αν αύριο βγει ένας εκ των υπαλλήλων της ΠΑΕ και πει
1:
2:
3:
Θα έχουν αυτά μικρότερη αξία από το εάν τα ακούσεις απ' ευθείας στα ρωσικα από τον Ιβάν?
Δηλαδή αν αύριο βγει ένας εκ των υπαλλήλων της ΠΑΕ και πει
1:
2:
3:
Θα έχουν αυτά μικρότερη αξία από το εάν τα ακούσεις απ' ευθείας στα ρωσικα από τον Ιβάν?
Γιατί αν δεν βγει να πει αυτό εκείνο και το άλλο θα χάσει την υποστήριξη σου;
ΥΓ δεν με ενοχλεί να σβηστεί το οτιδήποτε. Ένας να καταφέρει να δει την πραγματικότητα κέρδος θα είναι.
ΥΓ δεν με ενοχλεί να σβηστεί το οτιδήποτε. Ένας να καταφέρει να δει την πραγματικότητα κέρδος θα είναι.
Εντωμεταξύ μόλις την προηγούμενη Πέμπτη είχαμε δημόσια δήλωση του ιβαναρου, για τον ευρωπαϊκό αγώνα . Δεν τη θυμάται κανείς ;;;;; Κάντε μας την χάρη ρε παιδιά με την κάθε μαλακια που αναπαράγει το κάθε ραδιοφωνικό τσουτσέκι
alexgarcia6 έγραψε:
Να θυμισω οτι πολλοι βρεθηκαν προ εκπληξεως τελη νοεμβριου απο τις αντιδρασεις
Οι αντιδρασεις δεν ειχαν καμια σχεση με το αγωνιστικο,ηταν καθαρα οπαδικο το θεμα,το'χουμε ξαναγραψει.
Κατα τ'αλλα συνεχιστε να μαλωνετε για τους ρουφιανους των ερτζιανων της πολης,ολα καλα.Και ο αλλος βγαινει και μιλαει στο μουσατο με το τζιπ

Ρε καλα μας κανουν,αντε να δουμε ποτε θα το καταλαβουμε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
alp920 έγραψε:Ένα έχω καταλάβει για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αυτής της χώρας.
++++
Δεν ακουμε τους ραδιοφωνατζηδες,αλλα τελικα τους ακουμε.
Καλα κανει και δεν μας λεει,εμεις δεν μπορουμε να αφουγκραστουμε τι λεει -κανει ο Ιβαν.
Και καλως ειπε οτι ειπε για την αγια οικογενεια.
Εκείνη η λίστα με τα ραδιόφωνα που πουλήθηκαν στον κάτω μαχαλά βγήκε ή ακόμη;theo-drama έγραψε:alp920 έγραψε:Ένα έχω καταλάβει για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αυτής της χώρας.
++++
Δεν ακουμε τους ραδιοφωνατζηδες,αλλα τελικα τους ακουμε.
Καλα κανει και δεν μας λεει,εμεις δεν μπορουμε να αφουγκραστουμε τι λεει -κανει ο Ιβαν.
Και καλως ειπε οτι ειπε για την αγια οικογενεια.
Καθε ερωτημα,καθε αντιρρηση,καθε παραπονο για την ιδιοκτησια ειναι ευπροσδεκτο προς συζητηση,αλωστε μην το κρυβουμε δεν εχουμε και το πιο συνηθισμενο μοντελο διοικησης και επικοινωνιας.Το να επιλεγεται ομως ως χρονικη στιγμη για να εκφρασεις το οτιδηποτε η συγκεκριμενη,οταν δηλαδη βρισκεσαι στα σχοινια ειναι απο ανανδρο εως ανηθικο...
- kataramenos5
Ε μα ειναι δυνατο να χουμε αποκλειστει απο ευρωπη, να χουμε χασει το πρωταθλημα, να χει αποτυχει παταγωδως το προτζεκτ και να μη βγει να δωσει εξηγησεις?
Ποσο δυσκολο ειναι δηλδη?
Βγες ρε Σαββιδη και πες: Με τι μλκες εχω μπλεξει θεε μου?
Ποσο δυσκολο ειναι δηλδη?
Βγες ρε Σαββιδη και πες: Με τι μλκες εχω μπλεξει θεε μου?
Για μενα αυτοι που εχουν αποδείξει οτι είναι υστερόβουλοι (για να μην πω τιποτα πιο χοντρό) και τοξικοί οπως οι ζαγορες, οι ραπτόπουλοι κ.α. δημοφιλείς σελεμπριτις της πόλης μας δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτοι να κριτικάρουν το οτιδήποτε για την ομάδα. Όλοι ξερουμε τα κινητρά τους και τη στόχευση που δεν έχει καμια σχεση με την υγιή κριτική/απορία.
Το μοντελο διοικησης μπορεί να μην είναι ιδανικό αλλά είναι έτη φωτός καλύτερο από άλλα μοντέλα που για κάποιο λόγο δεν καταναλώνουν τον ίδιο ραδιοφωνικό χρόνο στην ελλάδα. Πολυιδιοκτήτες, καμαρίερες, μπράβοι με τριπλοβάρδιες, μαυρες σακούλες, "ισχυροί άνδρες", δημαρχοι, δικηγόροι κ.α. συνθέτουν ένα αδιαφορο σκηνικο για τα ραδια που με καποιο τροπο το μόνο ενδιαφέρον και περίεργο που βρίσκουν είναι ο Ιβάν που κάθεται σπίτι του στο Ροστόφ.
Το μοντελο διοικησης μπορεί να μην είναι ιδανικό αλλά είναι έτη φωτός καλύτερο από άλλα μοντέλα που για κάποιο λόγο δεν καταναλώνουν τον ίδιο ραδιοφωνικό χρόνο στην ελλάδα. Πολυιδιοκτήτες, καμαρίερες, μπράβοι με τριπλοβάρδιες, μαυρες σακούλες, "ισχυροί άνδρες", δημαρχοι, δικηγόροι κ.α. συνθέτουν ένα αδιαφορο σκηνικο για τα ραδια που με καποιο τροπο το μόνο ενδιαφέρον και περίεργο που βρίσκουν είναι ο Ιβάν που κάθεται σπίτι του στο Ροστόφ.