Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marley 4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από marley 4 »

o κροατης πιο πολυ 8αρι ειναι
σαν τον σακχοφ
1.87 υψος

εχω την εντυπωση πως δεν τελειωσαν οι μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλά μια χαρά παίκτης είναι. Απλά καμία σχέση με αυτό που χρειαζόμαστε. Ο παίκτης δεν είναι κόφτης. Εκτός του ότι δεν προσθέτεις και ταχύτητα, που ήταν βασικό. Ρυθμό θα βρει κατά το Πάσχα με τέτοια έλλειψη αγώνων που έχει.
Φάση Μουλέν. Αλλού θες παίκτη και αλλού παίρνεις. Εκτός κι αν πάρουν κι άλλον. Αλλά γιατί να έχεις τρία 8άρια;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Mīngus έγραψε:Αλλά γιατί να έχεις τρία 8άρια;
Γιατί ίσως ο Σάκχοφ δεν ανανεώνει και τον πήραμε από τώρα για να προσαρμοστεί.
Και να τον δοκιμάσουμε (εξ ου και δανεικός)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Mīngus έγραψε:Σαν φιλοσοφία κίνησης εμένα μ' αρέσει. Και οι Πολωνοί γενικά βγάζουν καλά παικτάκια που τα τσιμπάνε στη Γερμάνια.
Το κακό είναι ότι εκεί στην Γιαγκελόνια δεν έχουν ίντερνετ μάλλον τα παλικάρια και δεν υπάρχει ένα σωστό βίντεο highlights να του ρίξουμε κι ένα βλέφαρο να γουστάρουμε.
Μακάρι να μας βγει μιετσελ.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marley 4

gika έγραψε:
Mīngus έγραψε:Αλλά γιατί να έχεις τρία 8άρια;
Γιατί ίσως ο Σάκχοφ δεν ανανεώνει και τον πήραμε από τώρα για να προσαρμοστεί.
Και να τον δοκιμάσουμε (εξ ου και δανεικός)

σωστο
φευγει και ο ελ

εχεις μαου- σακχοφ -κανιας
για 2 θεσεις
beeman

Δημοσίευση από beeman »

Παιδιά δεν νομίζω να είναι χαζοί, θα πάρουν και 6αρι.
Ο misic έρχεται γιατί θα φύγει ο Kadouri

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δυστυχώς η ΠΑΕ δείχνει μεγάλο ερασιτεχνισμό...

Να ξέρετε ότι πριν την Κυριακή και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, οι στόχοι ήταν ποιοτικοί παίκτες και ακριβοί (και στο φορ και στο χαφ)... μετά το τρίμπαλο άλλαξαν ξαφνικά κα έρχεται ένας φερέλπις άγνωστος Πολωνός και ο Κροάτης χαφ, που όντως είναι ίδιας ποιότητας με τον Σάχωφ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.
είσαι ένας αισχρός αλήτης αυτό είσαι. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ioanmits έγραψε:Δυστυχώς η ΠΑΕ δείχνει μεγάλο ερασιτεχνισμό...

Να ξέρετε ότι πριν την Κυριακή και το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, οι στόχοι ήταν ποιοτικοί παίκτες και ακριβοί (και στο φορ και στο χαφ)... μετά το τρίμπαλο άλλαξαν ξαφνικά
με όλο το σεβασμό,

δε μας χέζεις ρε φίλε;
marley 4

θα παμε και για αλλο χαφ
λεει η sportime

δεν τελειωσαμε ακομα
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Μια χαρά μεταγραφές για Ιανουάριο κάνουμε παίρνεις έναν Πιτσιρικά μεγάλη επένδυση με 2εκ Πολωνο με γκολ και συμμετοχές παίρνεις δανεικό έναν χαφ από την Σπόρτινγκ αν σου βγει τον αγοράζεις αν όχι πας για 2 χαφ το καλοκαίρι εκτός αν ανενεωση ο Κανιάς.Ειμαι ευχαριστημένος για Γενάρη μήνα η ομάδα είναι μια χαρά στιρηξτε την να πάρουμε φέτος το Νταμπλ και σταματήστε τη γκρίνια! Έτσι και αλλιώς απτά 15 ματς Πρωταθλήματος+6 κυπέλου ακόμη δεν πιστεύω ότι οι καινούργιοι θα μπούνε κατευθείαν οπότε η ομάδα θα ναι έτσι εκτός αν ο Μικρός μπροστά αρχίσει να πυροβολαει από τώρα! Μικρός δεν είναι 22 είναι και είναι έτοιμος παίκτης με γκολ στη Πωλωνια!
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Απο τα 29 ματς που έδωσε φέτος η Σπόρτινγκ στα 24 ηταν εκτός αποστολής και στα αλλα 4 έπαιξε 72 λεπτά συνολικά. Άμα τον παίρνουν ισα ισα για να είμαστε εντάξει αριθμητικά στα χαφ μεχρι τον Μάιο τότε οκ τι καταλαβαίνω. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τέτοια μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Πραγματικά ερασιτέχνες και 14-1-0 πως γενεν αυτό; ξέρω ξέρω τύχη τυχη τύχη το λένε και ερπετοπουλοι Μπραουδακη δες Γεωργίου και άλλοι 29 αντικειμενικοι από εκεί χάμω.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Αυτά που έχω καταλάβει για τα χαφ ( κ με βάση τα λεγόμενα του Macho) είναι οτί πηγαίναμε για ένα χαφ 6άρι σαν αντι-Βερνμπλουμ κ ήταν στο χέρι του Λουτσέσκου αν θα γινόταν κ δεύτερη μεταγραφή από τώρα (με προφανώς αντικατάσταση υπάρχοντος παίκτη) στη λογική οτί θα διαταράσσονταν η ομοιογένεια του ρόστερ...

Άρα:
1) 6άρι (αντι Βερνμπλουμ): ΔΕΝ μας έκατσε η πρώτη μας επιλογή από το πάνω ράφι κ πάμε για τον "stand-by" Misic με δανεισμό για να επανεξετάσουμε το θέμα το καλοκαίρι με περισσότερες επιλογές. Χαρακτηριστικά παρόμοια με Canas με τον οποίο κ θα μοιραστεί τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.

2) 8-10αρι: Ο Kantouri ήταν ούτως ή άλλως να μας χαιρετήσει το καλοκαίρι κ θα χρειαζόμασταν αντικαταστάτη. Απ'τη στιγμή που φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος (από Πάρμα?) για Ιταλία κ ο Λουτσέσκου δεν έχει αντίρρηση να γίνει η αντικατάσταση από τώρα το προχωράμε. Ο παίκτης σε αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει ακουστεί (κ μακάρι να ισχύει) είναι ο Mattheus Oliveira.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

zarathustra79 έγραψε:Ken τι λεει? Το παιδι καλα??
Δεν ειναι ο Κεν. Προκειται για τον Αρμαντο Μπαρλοου, τριτο ξαδερφο του Κενεθ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”