Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αλησμονητη στιγμη.μια ωρα και το ειχαν αναβαλλει για τις σαρδελες; :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

50-50 κατ εμε. Οι ατακες του Σκουτερη εχουν αμφισημη ερμηνεια. Η αναγνωριση, απο την πλευρα του, οτι οι κανονισμοι της ΕΠΟειναι απαραδεκτοι, αφενος ειναι θετικο σημαδι οτι ο ιδιος γνωριζει πως ο ΠΑΟΚ ειναι ηθικα και νομικα αδικημενος απο την αποφαση της δικαστου. Αφετερου, μπορει να προεβη στην παρανω δηλωση προκειμενου να προφυλαξει τη θεση του. Με απλα λογια σου λεει οκ οι κανονισμοι ειναι απαραδεκτοι και πρεπει να αλλαξουν, ωστοσο εγω ειμαι αναγκασμενος να παρω την αποφαση μου με βαση το σημερινο νομικο πλαισιο. Συγγνωμη ΠΑΟΚ, σε αδικω, αλλα οφειλω να ακολουθησω τους κανονισμους(οι οποιοι σαφως δεν δικαιωνουν τον γαυρο, αλλα οπως ειδαμε και στην περιπτωση σκολαρικη..)
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Petros1988 έγραψε:Ρε παιδιά αλήθεια βλέπω Μάντσεστερ Λίβερπουλ και βλέπω την απόσταση που έχει ο κόσμος με τους παίκτες όταν πάνε να εκτελέσουν π.χ Αραουτ η Κόρνερ η απόσταση από τους παίκτες είναι 2 μέτρα απλώνεις το χέρι και τον πιάνεις δεν υπάρχουν δίχτυα πουθενα αλλά όλοι φαίνονται οι φίλαθλοι γιατί το γήπεδο σχεδόν ακουμπάει κάτω.Και αναρωτιέμαι τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν είχαμε τέτοια γήπεδα δηλαδή ήταν τόσο κοντά οι παίκτες στον κόσμο.Θα πέφτανε κάτω με το παραμικρό?
Επειδη ειναι κρατος και οχι μπανανια, εχει νομους που ειναι σεβαστοι απο ολους, και οποιος δεν τους σεβεται δεν μπαινει ποτε σε γηπεδο. Χουλιγκανια υπαρχουν και εκει, πεφτει και λιγο ξυλο καμια φορα. Βλεπεις πουθενα αστυνομια; Θα σου απαντησω οτι υπαρχει, αλλα την φυλαξη του αγωνα την εχουν ιδιωτικες εταιρειες, που αν δουν καποιον να ξεφευγει του κανουν συστασεις, και αν δεν ηρεμησει σηκωτος εξω. Επισης οι θεσεις διπλα στον αγωνιστικο χωρο ειναι ακριβες, με οτι αυτο συνεπαγεται. Αν και εδω υπηρχε θεληση απο την πολιτεια για να αλλαξουν τα γηπεδο, μεσα σε μερικους μηνες καθαριζουν. Αλλα επειδη εδω ο καθε προεδρος εχει τους οπαδους σαν ιδιωτικο στρατο, για να πιεζει πολιτικα την καθε κυβερνηση, δεν μπορει να αλλαξει τιποτα. Οταν υπαρξει κοινη πολιτικη βουληση απο ολα τα κομματα να καθαρισουν τα γηπεδα, τοτε ολα αλλαζουν.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Διαβάζω τις απόψεις όλων μας και βλέπω τους αισιόδοξους τους ψύχραιμους τους απαισιόδοξους τους νευρικούς, σκέφτομαι πως κάπως έτσι πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες μας, αλλά επί 10 φορές ή και περισσότερο.
Πως να τους ζητήσεις να συγκεντρωθουν στο παιχνίδι.
Αυτό με το δίχτυ που προτείνουν κάποιοι συνοπαδοι υπήρχε παλαιότερα και αισθανόμουν σαν ζώο. Συνιστά παραδοχή της βαρβαρότητας και θεωρώ πως δεν είναι τιμητικό για κανένα μας να υπάρχει.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

αυτο,ειμαστε ολοι παικτες ομαδα τελειως αποσυντονισμενοι με αυτεσ τισ δικαστικες παπαριες..
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πάντως θα το πω μετά από το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός όλα τα site των Αθηνών κάνανε πόλεμο στον ΠΑΟΚ πλην του ενός; site που ήτανε πιο αντικειμενικο.Οπως και το συνδρομητικό επίσης δεν είμαι χαζός βλέπω ότι όλα τα site στηρίζουν φουλ την Αεκ και το Γαυρο! Γιατί ρε γίνεται αυτό? Δηλαδή είμαστε 1η μας προβάλλεται τελευτεους και αυτό γίνεται μέχρι και σήμερα υπάρχει μεγάλη διάκριση δυστυχως! Γιατί επειδή δεν είμαστε από την Αθήνα και είμαστε από τη Μακεδονία? Για αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά! Εσείς εκεί κάτω κάνετε πρώτοι τις διακρίσεις σας και τις επιλογές σας! Δηλαδή τι θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ πάρει Πρωτάθλημα? Θα κλαίτε και πάλι θα λέτε για Γαυρο Αεκ?Μάλλον σας κάθεται στο λαιμό ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν εγώ αυτό καταλαβαίνω.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

ότι απόφαση και να πάρουν το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε ....και δεν είναι λύση τα δίχτυα ούτε τα παιχνίδια χωρίς κόσμο ούτε τα -3 που έκαναν το πρωτάθλημα μια νομική αρενα ... πρέπει να αλλάξει ο νομος , από εδώ και πέρα θα παίρνει την ευθύνη αυτός που κάνει την μαλακια με αποκλεισμό διά βίου από τα γήπεδα , και άμα εντοπιστεί ξανά στο γήπεδο τότε θα φέρει ευθύνη η παε ...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Επειδη σε αυτη τη χωρα ολα ειναι στημενα και τιποτα δεν θα αλλαξει ποτε σε τιποτα εγω προσωπικα δεν περιμενω να αλλαξει καμια αποφαση....

Αυτο που θελω ειναι να κανουμε το 6 στα 6 και να σηκωσουμε το πιο παλικαρισιο πρωταθλημα που εχει παρει ποτε συλλογος στην ιστορια με -6 βαθμους και 9 κεκλεισμενων....

Με 6 στα 6 το πηρες και μετα τους κανεις ξεφτυλα σε ολο τον κοσμο...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Σχολιο ενος στο σδνα:
στο metropolis βγηκε ο θωμαιδης και ειπε οτι η αποφαση ειναι πολυ πιθανον να βγει σημερα
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Το οτι ο μιαου συμφωνα με το sdna δεν θα ερθει Τουμπα ώστε να μην φορτιστεί επιπλέον η τεταμένη ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, ειναι καλο 'η κακο;; Μηπως γνωριζει κατι για την αποφαση;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.

Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Αν ειναι με 6 στα 6 η με την εφεση δεν ξερω.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.

Θα βαλω και την υπογραφη μου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μακάρι ρε τσακάλε θα είναι το τριτο σπαθενιο πρωτάθλημα που πήρε μια ομάδα στην Ελλάδα

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.

Αυτο το πρωταθλημα θα το παρουμε εμεις!! Ειμαι απολυτα σιγουρος κ σας λεω μη σκατε αδικα.
Ομως εμείς θα το πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πειτε οτι εχω την τρελα να παρατηρω πραματα στη ζωη μου, να ειμαι προληπτικος αλλα κ θρησκευομενος. Επειδη πονεσα κ εγω μαζι με ολους σας, τοσο πολυ σε σημειο που ολα τα αναποδα ηταν σε τρελο "τιλταρισμα" στη ζωη μου, σας το λεω : ο ανεμος ειναι ουριος, κι εχουμε σαλπαρει για τον τιτλο.

χωρίς καμία παρεξήγηση φιλε αλλά επειδή οι θεοί του καθενός και τα χαϊμαλιά και οι προλήψεις η το βουντού δε δίνουν πρωτάθλημα θα σου πρότεινα αν είναι να γράψεις κάτι με την επικεφαλίδα ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ που ο ίδιος έβαλες στον εαυτό σου να έχει και κανα επιχείρημα
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

che4 έγραψε:
zoran έγραψε:Μαγκες θα πω κατι που μαλλον αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμμια αξια για κανεναν σας, καθως δε με γνωριζετε για να αξιολογησετε ποσο μετρημενος κ ρεαλιστης ανθρωπος ειμαι.
Ομως θελω να το γραψω.

χωρίς καμία παρεξήγηση φιλε αλλά επειδή οι θεοί του καθενός και τα χαϊμαλιά και οι προλήψεις η το βουντού δε δίνουν πρωτάθλημα θα σου πρότεινα αν είναι να γράψεις κάτι με την επικεφαλίδα ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ Κ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ που ο ίδιος έβαλες στον εαυτό σου να έχει και κανα επιχείρημα
Αδερφε μου δε χρειαζόταν αυτό. Ούτε χρειάζεται να απαντησω εδω γιατι δεν το εθεσα τοσο στο θρησκευτικο μου κομματι, αλλα στο προληπτικο (καταλοιπα ενος τζογαδορου, που γιατρευτηκε στην εκκλησια) και στο "τιλταρισμα" συνεχομενων απογοητευσεων κ ατυχιων στη ζωη μου, τη συγκεκριμενη περιοδο.

Οποτε επαναλμβανω οτι δεν εχω κανενα επιχειρημα που θα σ αρεσει αλλα κρατα τη λεξη ΕΝΣΤΙΚΤΟ.

Οσο για τα χαιμαλια που λες , η θρησκεια μας ειναι η μονη ΑΛΗΘΕΙΑ , κ επειδη ΠΙΣΤΕΥΩ θεωρω τον εαυτο μου ρεαλιστή.

Μη τσατιστεις κ μην απαντησεις , ηθελα να το πω και το πα.
Τα υπολοιπα ας τα βρει ο καθενας μονος του, εχει κ πιο μεγαλη αξια ετσι
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Petros1988 έγραψε:Πάντως θα το πω μετά από το ΠΑΟΚ Ολυμπιακός όλα τα site των Αθηνών κάνανε πόλεμο στον ΠΑΟΚ πλην του ενός; site που ήτανε πιο αντικειμενικο.Οπως και το συνδρομητικό επίσης δεν είμαι χαζός βλέπω ότι όλα τα site στηρίζουν φουλ την Αεκ και το Γαυρο! Γιατί ρε γίνεται αυτό? Δηλαδή είμαστε 1η μας προβάλλεται τελευτεους και αυτό γίνεται μέχρι και σήμερα υπάρχει μεγάλη διάκριση δυστυχως! Γιατί επειδή δεν είμαστε από την Αθήνα και είμαστε από τη Μακεδονία? Για αυτό δε θα πάμε ποτέ μπροστά! Εσείς εκεί κάτω κάνετε πρώτοι τις διακρίσεις σας και τις επιλογές σας! Δηλαδή τι θα γίνει αν ο ΠΑΟΚ πάρει Πρωτάθλημα? Θα κλαίτε και πάλι θα λέτε για Γαυρο Αεκ?Μάλλον σας κάθεται στο λαιμό ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Εδώ κάτω είμαστε κάτι σαν εξωτική ομάδα και εξωτικοί οπαδοί. Όλοι μας συμπαθούν, ενίοτε μας θαυμάζουν, δεν είναι και ρατσιστές, αλλά άν πάμε να τους πηδήξουμε την κόρη τους( πρωτάθλημα ) τρελαίνονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”