theo-drama έγραψε:Και η απαντησηpaok düsseldorf έγραψε:Μπραβο,
ανακαλυψες καινουργια θεση και ρολο για ποδοσφαιριστη.
Αντι να λεμε 4-2-3-1 κλπ ,θα λεμε 4-2-2-βιερινια-1.
sn0ufel4 έγραψε:ΝαιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δηλαδή ο Αντρέ θα ήταν χειρότερος εξτρέμ από τον Omar;; Δεν θα άξιζε σε έναν αγώνα όπως πχ με Απόλλωνα να μπει στο 65' πλάγια μπροστά, χωρίς να γυρίζει πίσω; Τόσο άμπαλος είμαι;;
![]()
![]()
![]()
![]()
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Νομίζω όλη η αλήθεια σε τρεις γραμμές...Dimg4 έγραψε:Φιλε ο αρχηγος ειναι η αδυναμια μας. Αλλα ειναι στο τελος μιας λαμπρης καριερας, συν την κακη διαχειριση απο τον Λουτσεσκου που τον μειωνει περισσοτερο
Όλα τα άλλα...
Γι αυτό εγώ προσωπικά όποτε τον βλέπω με την μπάλα στα πόδια, θα γουστάρω, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τον χειροκροτησω με δάκρυα στα μάτια για το αντίο...
Γενικά είναι μια καλή σταθερά μέσα στο γήπεδο, που δεν έχουμε και πολλές.
Για το ότι είναι πίσω στην κατάσταση είναι ο φετινός τραυματισμός (ένας ακόμη) που είχε στο πόδι.
Ε στα 35 πλέον αυτοί οι τραυματισμοί σε αφήνουν πίσω.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ότι είναι πίσω στην κατάσταση είναι ο φετινός τραυματισμός (ένας ακόμη) που είχε στο πόδι.
Ε στα 35 πλέον αυτοί οι τραυματισμοί σε αφήνουν πίσω.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- episimos73
Αγαπάμε και πάντα θα αγαπάμε Αντρέ αλλά πρέπει να πάρουμε κανονικό εξτρέμ κάποια στιγμή.
Δεν δικαιολογούνται τέτοια τελειώματα για την εμπειρία σου, η ηλικία δεν παίζει ρόλο εδώ, αυτή είναι για να τη λέμε όσον αφορά τα τρεξίματα και τις αντοχές. Μ' αρέσει που κοροϊδεύαμε τον Ζαμπά την προηγούμενη αγωνιστική...
- WeWillRockYou
Στα 30 λεπτά που έχει την αντοχή, είναι πολύτιμος.
Και είδαμε πόσο σημαντική θα ήταν μια ποιοτική προσθήκη μπροστά αριστερά.
Από εκεί και πέρα, το λάθος είναι του σχεδιασμού, καθώς ο Αντρέ θα έπρεπε να είναι η έξτρα επιλογή στα αριστερά, είτε μπροστά είτε πίσω, και όχι παίκτης 18αδάς.
Από εκεί και πέρα, το λάθος είναι του σχεδιασμού, καθώς ο Αντρέ θα έπρεπε να είναι η έξτρα επιλογή στα αριστερά, είτε μπροστά είτε πίσω, και όχι παίκτης 18αδάς.
-
paok düsseldorf
Η κούρασή του, φαίνεται και στα χτυπήματα του με τη μπάλα. Η ποιότητά του και στα 60 θα υπάρχει, αλλά πλέον δεν φτάνει καθόλου.
Για 10-15 λεπτά μέχρι το καλοκαίρι όπου πρέπει να πάρει την απόφαση επιτέλους ο Αντρέ.
Για 10-15 λεπτά μέχρι το καλοκαίρι όπου πρέπει να πάρει την απόφαση επιτέλους ο Αντρέ.
Δεν μπορεί να κρέμεται μια ομάδα από τις επιθυμίες ενός παίκτη.
Αυτό ακριβώςWeWillRockYou έγραψε:Στα 30 λεπτά που έχει την αντοχή, είναι πολύτιμος.
Κ να προσθέσω ότι είναι υπερπολύτιμος στα αποδυτήρια .
Τολμώ να πω ότι θα είναι κ του χρόνου ως ο συνδετικός κρίκος της παλιάς με την καινούργια φουρνιά αφού αυτό δεν έγινε φέτος .
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
1) Απέναντι στον Απόλλωνα έπαιζε χθες ο ΠΑΟΚ;-keeper- έγραψε:Αυτό ακριβώςWeWillRockYou έγραψε:Στα 30 λεπτά που έχει την αντοχή, είναι πολύτιμος.
Τολμώ να πω ότι θα είναι κ του χρόνου ως ο συνδετικός κρίκος της παλιάς με την καινούργια φουρνιά αφού αυτό δεν έγινε φέτος .
2) Ασφαλώς να ανανεώσει, μπορεί να προσφέρει πολύ ποιοτικά τρίλεπτα του χρόνου
1. Απόλλωνα Σμύρνης
2. Προφανώς και δεν διάβασες τι γράφουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
2. Προφανώς και δεν διάβασες τι γράφουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό για του χρόνου, το λες για ρόλο που θα έχει αφού θα έχει κρέμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια...-keeper- έγραψε:Αυτό ακριβώςWeWillRockYou έγραψε:Στα 30 λεπτά που έχει την αντοχή, είναι πολύτιμος.
Τρομοκρατούμαι στην ιδέα του ότι μπορεί να εννοείς να συνεχίζει να φοράει ποδοσφαιρικά παπούτσια και του χρόνου...
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Φέτος αυτός έπρεπε να είναι ο ρόλος του .. να δίνει κάποιες λύσεις αγωνιστικά και να είναι ο αρχηγός στα αποδυτήρια στη μεταβατική περίοδο
Του χρόνου εννοείται ότι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά
Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά θα είναι υπερπολυτιμος στα αποδυτήρια
Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο της ομάδας που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε
Του χρόνου εννοείται ότι δε μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά
Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά θα είναι υπερπολυτιμος στα αποδυτήρια
Μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο της ομάδας που πρέπει να το εκμεταλλευτούμε