Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Τα παρήγγειλα στις 21:45 για να τα φέρουν στις 13:00. Λόγω ημέρας πιστεύω ότι μέχρι τις 13:30 θα τα έχουν φέρει.
Γιατί μυρίζει Αθήνα το ποστ μου; Επειδή δεν πήρα πιτόγυρα; Αν πρόσεξες πάντως ανέφερα σουβλάκια και όχι καλαμάκια.
Γιατί μυρίζει Αθήνα το ποστ μου; Επειδή δεν πήρα πιτόγυρα; Αν πρόσεξες πάντως ανέφερα σουβλάκια και όχι καλαμάκια.
- kataramenos5
Καλημέρα και καλή Τσικνοπέμπτη σε όλα τα πρωτοπόρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια, απανταχού στον πλανήτη Γη... 
Εγώ πάλι λέω να περιμένω να τσικνίσω κατά τις 7μισι, με περιστέρι στα κάρβουνα...

Εγώ πάλι λέω να περιμένω να τσικνίσω κατά τις 7μισι, με περιστέρι στα κάρβουνα...

- kataramenos5
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κοντοσουβλια, κοκορέτσι, σουβλάκια και χωριάτικα λουκάνικα. Με μαυρισατε την ψυχή σήμερα
- ΑποστόληςΑ
Μόλις τσικνίσαμε στη δουλειά!
Δυστυχώς το κατάστημα απ' όπου παραγγείλαμε δεν έβαλε σήμερα κοντοσούβλι (σα δεν ντρέπεται ο άθλιος) και περιορίστηκα σε σουβλάκια (καλαμάκια για τον νότιους), πατάτες, πίτες και ...Heineken.
Τι να κάνω ο φουκαράς; Αυτά είχα, αυτά έφαγα...
Δυστυχώς το κατάστημα απ' όπου παραγγείλαμε δεν έβαλε σήμερα κοντοσούβλι (σα δεν ντρέπεται ο άθλιος) και περιορίστηκα σε σουβλάκια (καλαμάκια για τον νότιους), πατάτες, πίτες και ...Heineken.
Τι να κάνω ο φουκαράς; Αυτά είχα, αυτά έφαγα...
Δεν λέω, τρυφερό το πιτσουνάκι, λιώνει το άτιμο, αλλά για να δούμε και τις βουλές του παπά, όπως λες...kataramenos5 έγραψε:Μμμ...πιτσουνι.
Αντε να δουμε θα κερασει τιποτα ο παπας σημερα?
Εάν δεηθεί τω Κυρίω, πιθανότατα να χουμε σήμερα κάτι από βούτα, ντουνέκι, σάγια, παπαγαλάκι ή καπουτσίνο...

Αν τον πιάσουν τα μεράκια του όμως, θα κεράσει αγριογούρουνο και στο καπάκι γαλακτομπούρεκο του παπά!!!!
Υ.Γ. "Περιστεράδες" θυμάμαι ότι αποκαλούσαμε παλιά τους οπαδούς του ρούλεως, επειδή κάποιοι απελευθέρωναν περιστέρια πριν την έναρξη κάθε αγώνα στο σκουληκοχώραφο, την δεκαετία του '70, ίσως και στις αρχές του '80...
Αν ειναι να ερθει ο kataramenos5,στο φτωχικο μου
αναβω αμεσως τον φουρνο και φτιαχνω και γαλακτομπουρεκο.
Αναμενω ........οδηγιες.
Αλλά μαλλον θα βαλει σιδερο σημερα, για να παρει διωρη να δει το ματς.
Αναμενω ........οδηγιες.
- navigator11
Πραγματικά. Χοιρινά σουβλάκια έγραψε. Όχι χοιρινά καλαμαχααχαχαχα. Η μη αναφορά σε λεμονίτα(κηΑποστόληςΑ έγραψε:Τα παρήγγειλα στις 21:45 για να τα φέρουν στις 13:00. Λόγω ημέρας πιστεύω ότι μέχρι τις 13:30 θα τα έχουν φέρει.

Άντε καλησπέρες, λεβεντόπαιδα.
- ΑποστόληςΑ
Το μόνο λάθος που έκανα είναι που έγραψα 21:45, αντί του σωστού 09:45. Το λάθος που έκανε ο μαγαζάτορας είναι που δεν έβαλε σούβλα, που είναι η αγαπημένη μου. Το λάθος της ζωής μου είναι που δεν μένω κοντά στον παπά να τρώω τα ψητά του.
Έτσι είναι ο κόσμος, δυστυχώς. Γεμάτος ανισότητες και θλίψεις...
Έτσι είναι ο κόσμος, δυστυχώς. Γεμάτος ανισότητες και θλίψεις...
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Ευχαριστω παπα μου αλλα δε προλαβαινω Να σαι καλα .Μακαρι να τανε το σιδερο.prist64 έγραψε:Αν ειναι να ερθει ο kataramenos5,στο φτωχικο μου
Αναμενω ........οδηγιες.