Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Καλά αυτό δεν παίζει. Εκτός κι αν εκεί στην Κίνα είναι κανα δυο μήνες η όλη φάση
- ace79grpaok
Καλα ποσα έδιναν?60 εκ τονχρονο/john4serres έγραψε:απερριψε ο ιδιος προταση κινεζικης ομαδας με μηνιαιες απολαβες 5 εκατομμυριακια.
ναι καλα διαβασατε , ετσι το εβγαλε η μεταφραση.
- john4serres
Ισως να τον ηθελαν οι κινεζοι για εξι μηνες.Mīngus έγραψε:Καλά αυτό δεν παίζει. Εκτός κι αν εκεί στην Κίνα είναι κανα δυο μήνες η όλη φάση
Δεν το διαβασα ολο.
Καλα ειδικα μετα απο την διαχειριση Μπερμπατοφ, ειμαι σιγουρος οτι θα του ξαναφερει παικτη παγκοσμιας κλασηςbuffalobill4 έγραψε:Ας ερθει να δινει ανασες στον Πελκα.![]()
![]()
Δεν πιστευω επ ουδενι οτι θα γινει η συγκεκριμενη μεταγραφη, αλλα αν ειναι επιθυμια Τουντορ-Αρνεσεν και πειστει ο Σαββιδης και καταφερει να πεισει και τον παικτη (κουραστηκα και μονο να το γραψω-θελω και να γινει παναθεμα με) με το καλο να ορισει. Αν παλι ειναι δωρο του Ιβαν με το καλο να ναυαγησει.![]()
![]()
Φοβου τον Ιβαν και δωρα φεροντα.
- buffalobill4
Ναι, θα τον τιμωρησει φερνοντας του παιχτες που θελει ο ιδιος ο Τουντορ και οχι καπριτσια δικα του.Dimg4 έγραψε:Καλα ειδικα μετα απο την διαχειριση Μπερμπατοφ, ειμαι σιγουρος οτι θα του ξαναφερει παικτη παγκοσμιας κλασηςbuffalobill4 έγραψε:Ας ερθει να δινει ανασες στον Πελκα.![]()
![]()
Δεν πιστευω επ ουδενι οτι θα γινει η συγκεκριμενη μεταγραφη, αλλα αν ειναι επιθυμια Τουντορ-Αρνεσεν και πειστει ο Σαββιδης και καταφερει να πεισει και τον παικτη (κουραστηκα και μονο να το γραψω-θελω και να γινει παναθεμα με) με το καλο να ορισει. Αν παλι ειναι δωρο του Ιβαν με το καλο να ναυαγησει.![]()
![]()
Φιλε Βραζιλιανος ειναι.Αν δωσεις τα λεφτα παει οπου θες..Dimg4 έγραψε:25 χρονων διεθνη βραζιλιανος και θες να διαλεξει το ελληνικο πρωταθλημα και ομαδα που δεν παιζει τσ λ.... ναι ο ιβαν φταιειsporos123 έγραψε:Αυτη ναι ειναι μεταγραφη..Δινεις πολλα για να παρεις ακομα περισσοτερα..Εδω σε θελω Ιβαν..Γιατι απ οτι φιανεται δεν εχει διαθεση για σοβαρη ενισχυση...
- ace79grpaok
Να κανουμε συνεργασία με λακορουνια να μας πουλάει παίκτες μας
Μετα τον λουκας ο μακ
Μετα τον λουκας ο μακ
Βασικα εχεις δικιο σε αυτοsporos123 έγραψε:Φιλε Βραζιλιανος ειναι.Αν δωσεις τα λεφτα παει οπου θες..Dimg4 έγραψε:25 χρονων διεθνη βραζιλιανος και θες να διαλεξει το ελληνικο πρωταθλημα και ομαδα που δεν παιζει τσ λ.... ναι ο ιβαν φταιειsporos123 έγραψε:Αυτη ναι ειναι μεταγραφη..Δινεις πολλα για να παρεις ακομα περισσοτερα..Εδω σε θελω Ιβαν..Γιατι απ οτι φιανεται δεν εχει διαθεση για σοβαρη ενισχυση...
Ρε τον καημενο τον Τουντορ, του εφεραν το αγνωστο παλτο Μπερμπατοφ. Να τι φταιει που σερνεται η ομαδαbuffalobill4 έγραψε:Ναι, θα τον τιμωρησει φερνοντας του παιχτες που θελει ο ιδιος ο Τουντορ και οχι καπριτσια δικα του.Dimg4 έγραψε:Καλα ειδικα μετα απο την διαχειριση Μπερμπατοφ, ειμαι σιγουρος οτι θα του ξαναφερει παικτη παγκοσμιας κλασηςbuffalobill4 έγραψε:Ας ερθει να δινει ανασες στον Πελκα.![]()
![]()
![]()
- Kostas_Peraia4
http://mountakhab.net/www/modules/artic ... ang=frenchBoussoufa At The Hellenes?
A few days before the closing of the winter transfer window, Mbarek Boussoufa's fate remains uncertain.
Under contract until June 2016, Mbarek Boussoufa is in the viewfinder of Olympiakos. The club based in Piraeus is not alone in wanting to attribute the services of the Lion of the Atlas as PAOK, also playing in Greece D1, also expressed interest in the 31-year-old.
This season, Boussoufa has played only one half. It was last August against the Dinamo Moscow.
Πριν απο λιγο ανεβηκε σε site του Μαροκο.Λετε να το πηρε πανω του ο Iβαν?
- The_Stalker
Βρε παιδιά, οι ισπανοί για Λούκας Λίμα γράφουν για Ρεαλ! Ότι συζητιέτει για το καλοκαίρι γιατί τώρα δεν έχει θέση για άλλο ξένο. Πώς σκ@τ@ θα έρθει σ' εμάς; Άσε που με το μικρό του όνομα ο Che θα αφηνιάσει..
@ Libra
Φίλε μου επειδή έγραψες για Κυβρακίδη, έχεις άποψη για τον παίκτη; Εγώ τον έχω δει πολύ λίγο και δεν με γέμισε το μάτι. Είναι καλύτερος από Γιαννούλη;

@ Libra
Φίλε μου επειδή έγραψες για Κυβρακίδη, έχεις άποψη για τον παίκτη; Εγώ τον έχω δει πολύ λίγο και δεν με γέμισε το μάτι. Είναι καλύτερος από Γιαννούλη;
Ορίστε!
Οπότε μπαίνουμε μπροστά και σώζουμε τον παίχτη από την απραξία
Οπότε μπαίνουμε μπροστά και σώζουμε τον παίχτη από την απραξία