Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από alp920 »

βρε τι κάνουν τα στοιχεία...
εντάξει κάθε προπονητής μπορεί να έχει τα κολλήματα του αλλά άλλο αυτό και άλλο να τον παρουσιάζει κανείς ως μηχανορράφο επιπέδου της νέας τάξης πραγμάτων..
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Στέφανε φίλε άσε την ειρωνεία.
Εννοείται πως ο Κάτσε, ο Βιτορ, ο Κόστα,ο Πέλκας δεν είναι από Αρνεσεν μεριά. Ολόκληρο καλοκαίρι δεν πήρε αμυντικό ο Αρνεσεν... Ποιος θα έπαιζε ?εγώ ?
Εσύ αμφισβητείς ότι είπε στον Μπερμπάτοφ στη Μεσημβρία "αν δεν γουστάρεις φύγε".
Συγνώμη που δεν έχω στοιχεία να στο αποδείξω...
Μου βάζεις στοιχεία ότι όλοι παίξανε που δεν χρειάζεται καν μάτια έχουμε.
Μα κι αυτό λάθος είναι όταν κάποιος παίζει καλά αμέσως του κόβει τον ρυθμό.
Θα μου πεις για τραυματισμούς.
Ακόμα κι αν δεν έχει ευθύνη (...) βλέπε περίπτωση Βιτορ στη Ρωσία ενώ ήταν ανέτοιμος.
Η απόδοση του Όλσεν τον μπέρδεψε. Έτοιμος ήταν ο Βελλίδης να μπει αμέσως. Τώρα; Τι μήνυμα θα περάσει αν τον βγάλει μετά τη Ξάνθη ?
Προφανώς είσαι απ αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο με στατιστικά.
Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου.
Όλα καλά.
Στο φινάλε όλοι λένε στα πλέι οφ θα κριθούν τα πάντα. Συγγνώμη για μένα μετράει και όλη η χρονιά. Αν είναι να μην αγοράζω διαρκείας σε ποδόσφαιρο μπάσκετ χάντμπολ αλλά να περιμένω 5 ματς τον Μάη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ ξέρω ότι ο Μπερμπάτοφ ζήτησε απο τον Προπονητή του να μην τον βάζει μεσοβδόμαδα σε τετ α τετ τους στη Μεσημβρία. Επίσης ξέρω ότι του ζήτησε να μην παίζει σε κακούς αγωνιστικούς χώρους για να μην βγάλει κανα πρόβλημα, αφού και την Κυριακή μετά το πεναλτι έπιανε παλι τον προσαγωγό του.

αλλά δεν έχω στοιχεία να το αποδείξω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαλιστα, με 1-2 λάθος εκτιμησεις (1ος εγω θελω ναρχισουν να εξαλειφονται αυτες και τα προσωπα ν επιλεγονται πιο ορθολογικα), σε μια ομαδα που παλι της ελειπαν 7-8 παικτες και υπαρχουν τοσα ελαφρυντικα για φετος (εννοειται στο ντουκου περασαν, ποιος διαβαζει τωρα σεντονια οταν με 2 προτασεις μπορεις κ να ειρωνευτεις κ να απαξιωσεις)
βλεπω μαινεται η μαχη αποδομησης του προπονητη και εξάντλησης της υπομονης μας..
Ασε π βλέπω οτι απαιτουμε και διπλο στο οακα, κατι π ουτε με σαντος καταφερναμε..

Υπομονη μαγκες, μην τρελαινεστε..

Υ.Γ.
tzelas έγραψε:Με τον Τζιόλη σεντερ μπακ πήραμε τη νίκη μας πέρσι στο τηγάνι.

Με δοκάρι και μέσα ολα καλά, με δοκάρι και έξω μας γυρίζουν τα μυαλά γμτ την τύχη μου μέσα. :evil:

Δεν αναφέρομαι τόσο στην κριτική για Τζιόλη εδώ μέσα όσο σε αυτό που διάβασα ότι ο Τζιόλης δεν μπορεί να σταθεί ως αμυντικός :twisted: :twisted: :

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9815 ... o-tou-paok
Τζελα μου, ξερεις, παιχνιδι με παιχνιδι διαφέρει...
Ο τζιολης σε παιχνιδια που θα φας ασφυκτικη πιεση και οι γραμμες σου ειναι πισω, οπως με γαυρο ή πχ με ντορτμουντ, φυσικα και ειναι ταμαμ ως στόπερ...
Εχει αναφερθει πολλες φορες νομιζω κ ειναι ευκολοδιακριτη η διαφορα με τζιολη ως στοπερ σε παιχνιδια που ο ΠΑΟΚ θα πιεσει ψηλα ή θα εχει κατοχη..

Υ.Γ.@ ανεκφραστος
Αδερφε ωραια τα ειπες αλλα με κουφια στατιστικα οπως πασες και κατοχες, δεν αποδεικνυεται κατι ουσιαστικο, πίστεψε με..
+φωνω με τα υπολοιπα..

Απλα ενα σημαντικο θέμα που προκύπτει ειναι, αν η υπομονη ( :mrgreen: ) του κοσμου κ του ιβαν αντεχει μια τυχον αργη εξελιξη/βελτιωση του ιγκορ ως προπονητη και αν ο οργανισμος γενικα εχει την πολυτέλεια να περιμενει 2 χρονια για να το μάθει ή αν έχει αναγκη για πιο ετοιμες-fast track επιλογες (π και καλα υπαρχουν, και σε ανάλογες περιπτώσεις παλι ημασταν μες στην υπομονή...)

Σε εναμιση μηνα, εφοσον δε μαμηθει ο διας, θα δουμε αρκετα δειγματα και απτο βαθμο εξελιξης του ιγκορ και απ τη στηριξη κοσμου-διοικησης..

Υ.Γ. ειδικα για μπερμπα, αλλα κ για αλλα σκατα π πεφτουν στον ανεμιστηρα, γιατι ασχολειστε με διαψευσεις οταν ειναι τοσο προφανές οτι υπαρχει φανερης ελλειψη επιχειρηματων και αρνηση καταγραφης της πραγματικοτητας?
Αδικος κοπος..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

fossa έγραψε: Μου βάζεις στοιχεία ότι όλοι παίξανε που δεν χρειάζεται καν μάτια έχουμε.
Μα κι αυτό λάθος είναι όταν κάποιος παίζει καλά αμέσως του κόβει τον ρυθμό.
Θα μου πεις για τραυματισμούς.
Ακόμα κι αν δεν έχει ευθύνη (...) βλέπε περίπτωση Βιτορ στη Ρωσία ενώ ήταν ανέτοιμος.
Φίλε μου, γι' αυτό τα βάζω τα στοιχεία. Γιατί:
α) Μάτια έχουμε. Όλοι. Κι εγώ έχω μάτια κι αυτά τα περίεργα που έγραψες «ότι βάζει μόνο τις μεταγραφές του Άρνεσεν», τα δικά μου μάτια δεν το βλέπουν. Και αν κρίνω από τις απαντήσεις άλλων παιδιών, δεν είναι μόνο τα δικά μου μάτια που βλέπουν έτσι.
β) Για να δεις ότι στις περιπτώσεις τραυματισμών Χαρίση και Τσίμιροτ, επειδή «ήμασταν γεμάτοι εξαροοκτάρια», δεν χρειάστηκε να πιεστούν για να παίξουν και μπήκαν σιγά σιγά. Ο Χάρης τραυματίστηκε πάλι βέβαια, παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε βιαστικά, ατυχία, τί να κάνεις; Σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. Βίτορ) όταν ο παίκτης μπαίνει γρήγορα (γιατί δεν υπάρχει άλλος αντίστοιχων δυνατοτήτων) φταίει ο προπονητής, αλλά όταν αποφασιστεί (χθες) να μείνει ένα ημίχρονο έξω για να μήν επιβαρυνθεί, πάλι ο προπονητής φταίει. Ε, δεν γίνεται αυτό. Ή έτσι ή γιουβέτσι.

Μπορεί να πεις χίλια δυο για τον Τούντορ, αλλά «ότι βάζει μόνο τους ίδιους (όποιοι και να είναι αυτοί)», ε, τί να κάνουμε, είναι ψέμα.
fossa έγραψε: Προφανώς είσαι απ αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο με στατιστικά.
Εγώ εμπιστεύομαι τα μάτια μου.
Όλα καλά.
Βλ. παραπάνω.

ΥΓ: Δεν δέχομαι από ΠΑΟΚτσή να αραδιάζει θεωρίες συνωμοσίας, χωρίς να είναι σε θέση να τις υπερασπιστεί με επιχειρήματα. Και ήταν το πρώτο σου αγωνιστικό σχόλιο για την φετινή ομάδα. Ειδικά από εσένα (που έβαλες το καταπληκτικό άρθρο του Ισοβίτη) έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Η εμετικά ορχηστρωμένη και επιτηδευμένα υπερβολική κριτική στην δουλειά σου από τα τσουτσεκια ΑΡΔακια της κούλας και του βάζελου, που αντί να ασχοληθούν με τα μπουρδέλα τους και τα λαικίστικα/νεόπτωχα/αντιποδοσφαιρικά πλάνα - αεροπλάνα των κωλομαδων τους, λυσάνε να δημιουργήσουν κλίμα στον ΠΑΟΚ σε κάνουν ακόμα πιο συμπαθή στα μάτια μου.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Η ομάδα πετάει. Κατσε 20 χρόνια, ευχαριστημένος ο κόσμος αφού είμαστε πρώτοι στις πασες. Πρώτοι στη βαθμολογία πότε θα είμαστε όμως;αλλά ξέρει ο ιγκορ
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

simba έγραψε:
Υ.Γ.@ ανεκφραστος
Αδερφε ωραια τα ειπες αλλα με κουφια στατιστικα οπως πασες και κατοχες, δεν αποδεικνυεται κατι ουσιαστικο, πίστεψε με..
+φωνω με τα υπολοιπα..
Τα στατιστικά θα ήταν κούφια αν πχ ή διάφορα στις πάσες ήταν 7% ή 17%. Τώρα είναι κοντα 70%. Το ποδόσφαιρο κατοχής και τα κλεψίματα επίσης. Αν εσύ δε βλέπεις ότι φέτος παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο τι να πω, σεβαστό αλλά διαφωνώ.
Αυτά τα ανεφερα ενδεικτικά για να δείξω ότι γίνεται δουλειά και να και τα πρώτα "μετρήσιμα" αποτελέσματα. Γιατί στο αν έπαιξε καλά και άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στα ματς π.χ. με Ξάνθη στον 1ο γύρο ή με Ηρακλή (και σε άλλα), ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει.
Αν βελτιωθεί κι άλλο ή ομάδα (και με παίκτες και στη διαχείριση της από το ΙΤ) τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Επίσης βλέπω ότι σε όλα τα ματς οι παίκτες δείχνουν διάθεση και προσπαθούν, ακόμα και όταν δεν τους βγαίνει. Αυτό εμένα μου λέει ότι οι παίκτες τον ακούν και δεν τους έχει χάσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του και τα πειράματα του.
Τέλος πάντων, αυτή είναι ή γνώμη μου, ίσως επειδή έχω βαρεθεί να τους βγάζουμε όλους άχρηστους προσπαθώ να τα βλέπω τα πράγματα λίγο καλοπροαίρετα και ψύχραιμα.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Τσιργιώτη το ψόφισες. Μόνος σου δημιουργείς αφορμές για να πεις τα δικά σου και να εκτονώσεις την μίρλα σου.
Όσο για τον προπονητή μας, κριτική δέχετε μπόλικη και δικαιολογημένη αλλά καλοπροαίρετη απο όσους πονανε πραγματικά τον ΠΑΟΚ. Απο εκεί και πέρα πούστικη κριτική από τους αποτυχημένους που οι προπονητές τους δεν βγάλανε ούτε παρέλαση απλώς δεν ανέχομαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξερεις οτι πιθανη νικη σε εδραιωνει στη θεση σου και δινει μεγαλη ωθηση στην ομαδα για τη συνεχεια.
Περιμενω ομαδα που να μασαει σιδερα και δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα γιατι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.
Καθαρισε το μυαλο σου και βαλε τους καλυτερους,πρεπει να ζεσταθει λιγο ο κοσμος και ειναι ευκαιρια.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

anekfrastos έγραψε:
simba έγραψε:
Υ.Γ.@ ανεκφραστος
+φωνω με τα υπολοιπα..
Τα στατιστικά θα ήταν κούφια αν πχ ή διάφορα στις πάσες ήταν 7% ή 17%. Τώρα είναι κοντα 70%. Το ποδόσφαιρο κατοχής και τα κλεψίματα επίσης. Αν εσύ δε βλέπεις ότι φέτος παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο τι να πω, σεβαστό αλλά διαφωνώ.
Αυτά τα ανεφερα ενδεικτικά για να δείξω ότι γίνεται δουλειά και να και τα πρώτα "μετρήσιμα" αποτελέσματα. Γιατί στο αν έπαιξε καλά και άξιζε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στα ματς π.χ. με Ξάνθη στον 1ο γύρο ή με Ηρακλή (και σε άλλα), ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει.
Αν βελτιωθεί κι άλλο ή ομάδα (και με παίκτες και στη διαχείριση της από το ΙΤ) τα αποτελέσματα θα έρθουν.
Επίσης βλέπω ότι σε όλα τα ματς οι παίκτες δείχνουν διάθεση και προσπαθούν, ακόμα και όταν δεν τους βγαίνει. Αυτό εμένα μου λέει ότι οι παίκτες τον ακούν και δεν τους έχει χάσει, παρά το νεαρό της ηλικίας του και τα πειράματα του.
Τέλος πάντων, αυτή είναι ή γνώμη μου, ίσως επειδή έχω βαρεθεί να τους βγάζουμε όλους άχρηστους προσπαθώ να τα βλέπω τα πράγματα λίγο καλοπροαίρετα και ψύχραιμα.
Αδερφε μου συμφωνησα απολυτως στα υπολοιπα που ειπες στο πρωτο σου ποστ οπως και στο 2ο μισο αυτου του ποστ..
Απλα το μοναδικο με το οποιο διαφωνησα ειναι η ερμηνεια του στατιστικου της κατοχης και των πασων και η χρησιμοποιηση τους ως valid επιχειρημα για ωραιο-ουσιαστικο ποδοσφαιρο..
Οι 500 πασες και τα 60% κατοχης με παναιτωλικους-λεβαδειακους-ξανθες εντος, μονο για παρερμηνειες προσφερονται και για "φτηνες" δικαιολογιες (οχι οτι σε κατηγορω πως αυτο προσπαθεις ;) ), ειδικα αν οι 250 πασες ειναι μεταξυ τζιολη-αμυντικων και αν οι καθαρες ευκαιριες ειναι 2-3..That's all!
Ποιοτικα συμπερασματα (κ παλι οχι ασφαλη) θα βγαλουμε απο στατιστικα σε αγωνες εκτος εδρας και στα ντερμπι..
(τωρα αν ο αλλος σε σκοτωσει σε 20 λεπτα με πολιορκια ή με αποτελεσματικοτητα ή εξυπνη διαχειριση ή καλυτερο υλικο, και μετα εχεις εσυ την κατοχη, δε μου λεει απολυτως τιποτα, ποσο μαλλον να το κανω και σημαια οπως ειχε γινει με γαυρο ;) )
Οπως επισης και απ'το ποσο ευκολα φτανεις στην περιοχη του αλλου και τουμπαλιν, απ'το ποσο ουσιαστικη ειναι η κατοχη που εχεις, απο ποσες ευκαιριες βγαζεις, απ'τον τροπο που τις βγαζεις κλπ...

Κατα τ'αλλα και γω την ιδια γνωμη με σενα εχω αν (καταφερνεις και) διαβαζεις τα ποστ μου και την ιδια προσπαθεια για καλοπροαιρετη κριτικη (θελω να πιστευω πως) κανω ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 22 Ιαν 2016, 05:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Πρέπει να τους κάνουμε σμπαράλια όπως στην Τούμπα. Αν πας μια βόλτα από τα φόρουμ τους η πλειοψηφεία των οπαδών τους ζητά επιτεκτικά να μην επαναληφθεί η εμφάνιση μικρής ομάδας της Τούμπας που ο ΠΑΟΚ φανταζε θηρίο μπροστά τους. Σκάστους στο τρέξιμο την Κυριακή και φύγε με το διπλό που θα τους κάνει κομπλεξικούς. Το νου σου Κροάτη, παίζουμε μάτς κλειδί.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

joshua έγραψε:Η αεκ δηλαδη που αλλαξε τον Δελα με τον Πογιετ ακυρωσε την χρονια...
Μα αυτό λέμε τώρα ακριβώς. αλλο Πογιέτ, αλλο ΓΧ...άλλο 2+ χρόνια , άλλο 6 μήνες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane έγραψε:Ξερεις οτι πιθανη νικη σε εδραιωνει στη θεση σου και δινει μεγαλη ωθηση στην ομαδα για τη συνεχεια.
Περιμενω ομαδα που να μασαει σιδερα και δεν με ενδιαφερει το αποτελεσμα γιατι στο ποδοσφαιρο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.
Καθαρισε το μυαλο σου και βαλε τους καλυτερους,πρεπει να ζεσταθει λιγο ο κοσμος και ειναι ευκαιρια.

Αυτο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Έχει κανείς μαγική σφαίρα και ξέρει αν θα πετύχει ο Πογιέτ;

Έχετε χάρη που τα λοιμά της Ξάνθης και του ΠΑΣ έχασαν τα πέναλτι ρε γ@μώτο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”