Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Δεν ξέρω τί να σε πω, πάτερ.
Έχει καιρό τώρα, που νοιώθω ότι αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ πλέον και το φόρουμ είναι καθρέφτης της κατάστασης.
Ταυτόχρονα αυτά που είδα τις δύο τελευταίες φορές, όταν κατέβηκα στην Ελλάδα, με έχουν απογοητεύσει.
Έχει καιρό τώρα, που νοιώθω ότι αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ πλέον και το φόρουμ είναι καθρέφτης της κατάστασης.
Ταυτόχρονα αυτά που είδα τις δύο τελευταίες φορές, όταν κατέβηκα στην Ελλάδα, με έχουν απογοητεύσει.
Εσύ τουλάχιστον φκιάχνεις "αγίασμα" και ξεχνιέσαι.
Ο Γιώργος θα ανέβει ακόμη και μετά το χθεσινό δημοψήφισμα;

Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!
...αγίασμα άκουσα???
...Που 'ν το??? Ώρα του είναι...

Ο Γιωργος ειναι επανω,Ale έγραψε:Εσύ τουλάχιστον φκιάχνεις "αγίασμα" και ξεχνιέσαι.![]()
κατι μηνες τωρα.
- kataramenos5
Ελα μωρε με τα υπαρξιακα σου να πουμε να πουμε.Καταλαβαινει το πετσι ο ΠΑΟΚτσης απο τετοια?Δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο.Ale έγραψε:Δεν ξέρω τί να σε πω, πάτερ.

Σ αυτη την τανα τη ζωη τιποτα δε γινεται οπως θελουμε και τα καλα(τα ποια?) κρατανε λιγο.Ζησε αυτο που εχεις σημερα γιατι αυριο δε ξες τι ξημερωνει.Η αλλιως οπως ελεγε κι ενας καλος φιλος "Η ζωη ειναι ενας κ@λος,γ@μησε τον πριν σε χεσει".
ΥΓ Αφου το .."φαρμακο" το χεις βρει γιατι ζοριζεσαι?
- Kostas_Peraia4
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!! Σάββατο και επέρχεται σιγά σιγά η χαλαρότητα της Κυριακής αργίας...
Κωστή με το καλό, ξέρεις εσύ, βούτα το απ τον σβέρκο το μαθηματάκι-γατάκι και κοπάνα ένα 10άρι!!!!
Κωστή με το καλό, ξέρεις εσύ, βούτα το απ τον σβέρκο το μαθηματάκι-γατάκι και κοπάνα ένα 10άρι!!!!

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλημερούδια οριακά από το ηλιόλουστο Όσλο! Καλή επιτυχία στον Κώστα τον Περαιώτη αλλά και πολλές καλημερες στους αιώνιους φοιτητές. Καλό πτυχίο!
Καλησπερα απο τον "φουρνο" του Στρυμονικου.
Μιλαμε δεν ξαναγινε.
Μαζεψα τα αυγα απο τις φωλιες και μου πεσανε δυο και σπασανε.
Αφου "εψαλα" τα δεοντα και μπαινοντας στην αποθηκη για να τα βαλω στο ψυγειο,γυρναω και τι να δω.
Με ακολουθουσαν δυο.......................κλωσσοπουλα.
Μιλαμε δεν ξαναγινε.
Μαζεψα τα αυγα απο τις φωλιες και μου πεσανε δυο και σπασανε.
Αφου "εψαλα" τα δεοντα και μπαινοντας στην αποθηκη για να τα βαλω στο ψυγειο,γυρναω και τι να δω.
Με ακολουθουσαν δυο.......................κλωσσοπουλα.