Οπως και να τον λεμε η ουσια ειναι οτι προκειται για εναν ξεπεσμενο παιχτη που ξεμεινε στα αζητητα.. Ως ποτε θα ειμαστε κεντρο περιθαλψης ολων των τελειωμενων μαμω τη μου..Kourdos έγραψε:Προς mods: όταν με το καλό έρθει ο Παπ, με ποιο επίθετο μπορούμε να τον χαϊδεύουμε χωρίς ban, μυταρας, μυτονγκας, πως;;;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Μόνο 25 γκολ έχει βάλει τα δύο τελευταία χρόνια ο τελειωμένος..Έχουμε πολλούς καλύτερους.
Η μια μεταγραφή θα είναι από πορτο μάλλον.. Ελπίζω .. Εύχομαι να πάρουν κ αριστερό εξτρεμ γιατί αυτό με σαλόνι αριστερά είναι αστείο..
O Παπαδόπουλος είναι μια χαρά μεταγραφή. Τον Κουλούρη καλό θα είναι να τον δώσουμε δανεικό.
Με Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, Περέιρα, Παπαδόπουλο είμαστε κομπλέ στη θέση του επιθετικού. Το θέμα είναι να καλύψουμε τώρα και τα γνωστά κενά.
Με Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη, Περέιρα, Παπαδόπουλο είμαστε κομπλέ στη θέση του επιθετικού. Το θέμα είναι να καλύψουμε τώρα και τα γνωστά κενά.
εννοείς σε σχηματισμό με μοναδικό επιθετικό? ή με 2 επιθετικούς? ή και τα 2?desperando έγραψε:μπορεις να μου εξηγησεις ποδοσφαιρικα γιατι δεν μπορει ο φανουρης μονος του μπροστα?sourmenetes έγραψε:Ποιοι ειναι οι 5 ρε παιδια???
Δηλαδη μπορει να ξεκινησεις ματς με εναν επιθετικο το φανουρη ή τον κουλουρη???
Ο μονος που μπορει να ξεκινησει μονος του ειναι ο κλαους πλεον.
Οταν θα παιζει ο περειρα οι θεσεις θα ειναι 2.Επισης τον κουλουρη δεν τον βλεπω οπως ειπα και πριν ετοιμο για 90 λεπτο.20λεπτα πρεπει να παιρνει για αρχη και μετα μισαωρα.Δεν εχει δυναμεις δεν μπορει να κοντραρει αντιπαλο κτλ.
Απλα ειπα οτι πρεπει να αποκτηθουν και οι αλλοι απαραιτητοι.
Καλος ειναι ο μυτογκας και εχει και εγωισμο καλα θα παιξει,ο Παρασχος τον εδιωξε γιατι δε τον ακουγε θεωρουσε τον εαυτο του βεντετα της ομαδας (εδω που τα λεμε ηταν) και πολλες φορες εκανε του κεφαλιου του.
Στον ΠΑΟΚ δεν εχει τετοια και το ξερει,ενα πραγμα που διασφαλιζει η παρουσια Αναστασιαδη ειναι οτι δεν υπαρχουν μαγκιες απο κανεναν.
Αλλα αν αυτη η μεταγγραφη δηλωνει οτι παμε να μπαλωσουμε τρυπες και δεν υπαρχει προεργασια για τιποτα τοτε μιλαμε οτι ειναι για πολλες κλωτσιες ολοι τους.
Ελπιζω πως οχι και αναμενω.
Στον ΠΑΟΚ δεν εχει τετοια και το ξερει,ενα πραγμα που διασφαλιζει η παρουσια Αναστασιαδη ειναι οτι δεν υπαρχουν μαγκιες απο κανεναν.
Αλλα αν αυτη η μεταγγραφη δηλωνει οτι παμε να μπαλωσουμε τρυπες και δεν υπαρχει προεργασια για τιποτα τοτε μιλαμε οτι ειναι για πολλες κλωτσιες ολοι τους.
Ελπιζω πως οχι και αναμενω.
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι εχει παιξει ποτε στην καριερα του μπροστα...desperando έγραψε:μπορεις να μου εξηγησεις ποδοσφαιρικα γιατι δεν μπορει ο φανουρης μονος του μπροστα?sourmenetes έγραψε:Ποιοι ειναι οι 5 ρε παιδια???
Οταν θα παιζει ο περειρα οι θεσεις θα ειναι 2.Επισης τον κουλουρη δεν τον βλεπω οπως ειπα και πριν ετοιμο για 90 λεπτο.20λεπτα πρεπει να παιρνει για αρχη και μετα μισαωρα.Δεν εχει δυναμεις δεν μπορει να κοντραρει αντιπαλο κτλ.
Φαινεται ή δειχνει οτι ειναι περιφερειακος και δεν ειναι το φορ το καθαρο..
Αυτη ειναι η αποψη μου..
- Aureliano Buendia
Η πιθανολογούμενη μεταγραφή Παπαδόπουλου έχει δύο όψεις.
Η μία είναι ότι είναι αστείο να πάρουμε αυτό τον παίκτη, όταν
Α) αριστερό εξτρέμ παίζει ο Σαλπιγγίδης.
Ο Μπουκόφσκι είχε πει πως ακόμη και το μεγαλύτερο κάθαρμα επί Γης,
δικαιούται ένα κωλόχαρτο για να σκουπίσει τον κώλο του όταν χέζει (συγγνώμη, "αφοδεύει" ΄ήθελα να πω).
Εγώ θα προβώ σε μία μικρή παραλλαγή, λέγοντας πως ακόμη και το μεγαλύτερο κάθαρμα επί Γης,
δικαιούται να μην βλέπει στην ομάδα του αριστερό εξτρέμ τον Σαλπιγγίδη.
Β) συντρίβουμε κάθε προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο,
έχοντας 4 πλάγιους μπακ στην αμυντική γραμμή.
Γ) έχουμε εμφανέστατο πρόβλημα στο δημιουργικό σκέλος στον άξονα και
Δ) έχουμε μονάχα ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κάτσε, θα προσθέσω εγώ.
Αν λοιπόν δεν υπήρχαν αυτές οι 4 παράμετροι και μόνο τότε,
θα μπορούσα να δεχτώ τη χρησιμότητα της προσθήκης του Παπαδόπουλου.
Αν τυχόν έβλεπα πιο ενθαρρυντικά πράγματα από τον Κουλούρη, δεν θα τη δεχόμουν ούτε και τότε.
Η μία είναι ότι είναι αστείο να πάρουμε αυτό τον παίκτη, όταν
Α) αριστερό εξτρέμ παίζει ο Σαλπιγγίδης.
Ο Μπουκόφσκι είχε πει πως ακόμη και το μεγαλύτερο κάθαρμα επί Γης,
δικαιούται ένα κωλόχαρτο για να σκουπίσει τον κώλο του όταν χέζει (συγγνώμη, "αφοδεύει" ΄ήθελα να πω).
Εγώ θα προβώ σε μία μικρή παραλλαγή, λέγοντας πως ακόμη και το μεγαλύτερο κάθαρμα επί Γης,
δικαιούται να μην βλέπει στην ομάδα του αριστερό εξτρέμ τον Σαλπιγγίδη.
Β) συντρίβουμε κάθε προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο,
έχοντας 4 πλάγιους μπακ στην αμυντική γραμμή.
Γ) έχουμε εμφανέστατο πρόβλημα στο δημιουργικό σκέλος στον άξονα και
Δ) έχουμε μονάχα ένα παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κάτσε, θα προσθέσω εγώ.
Αν λοιπόν δεν υπήρχαν αυτές οι 4 παράμετροι και μόνο τότε,
θα μπορούσα να δεχτώ τη χρησιμότητα της προσθήκης του Παπαδόπουλου.
Αν τυχόν έβλεπα πιο ενθαρρυντικά πράγματα από τον Κουλούρη, δεν θα τη δεχόμουν ούτε και τότε.
-
Υποτίθεται ότι σχεδιάζουν να προωθήσουν παίκτες από ακαδημίες κ
υπογράφουν ένα 33χρονο φορ, χωρίς σχόλια, δεν πιστεύω πια ότι
αυτοί που ηγούνται του ΠΑΟΚ θέλουν το καλό της ομάδας.
υπογράφουν ένα 33χρονο φορ, χωρίς σχόλια, δεν πιστεύω πια ότι
αυτοί που ηγούνται του ΠΑΟΚ θέλουν το καλό της ομάδας.
- desperando
- Επικοινωνία:
σημερα καταλαβες ομως οτι το μισο παιχνιδι το εβγαλε μονος του στην κορυφη...και ειναι φωτια ο φουστης.sourmenetes έγραψε:Δε νομιζω οτι εχει παιξει ποτε στην καριερα του μπροστα...desperando έγραψε:μπορεις να μου εξηγησεις ποδοσφαιρικα γιατι δεν μπορει ο φανουρης μονος του μπροστα?sourmenetes έγραψε:Ποιοι ειναι οι 5 ρε παιδια???
Φαινεται ή δειχνει οτι ειναι περιφερειακος και δεν ειναι το φορ το καθαρο..
Αυτη ειναι η αποψη μου..
Απο ποτε εγινε ο Παπαδοπουλος ο κλασικος φουνταριστος που παιζει μονος του μπροστα;Στον βαζελο επαιζε με Μαντζιο,Γκεκα αν θυμαμαι καλα,στον ατρομητο με κακλαμανο και παντα αυτος στο ρολο του περιφερειακου,οποτε αυτα τα ο περειρα δεν μπορει ενω ο Παπ ναι απλα ΔΕΝ και αν θελετε και διαφορετικα σε αυτον τον ΠΑΟΚ με αυτο το ροστερ και τους φετινους στοχους τι ακριβως μπορει να προσφερει μια σπαταλη 200.000 για χαρη του; Περισσοτερη σιγουρια για επιτευξη καποιου στοχου; @@ . Δημιουργια μια σταθερας στην προσπαθεια χτισιματος σταδιακα ροστερ; @@. Πειτε μου τι; Εστω οτι βαζει αυτος 7-8 γκολ.Ποσα λιγοτερα θα εβαζε ο Κουλουρης σε συνδιασμο με καποιον απο τους αλλους επιθετικους; 3-4; Αληθεια τι θα μας κοστισει; ΤΙΠΟΤΑ. Απλα αλλη μια χωρις λογο σπαταλη χρηματων που θα μπορουσαν να προστεθουν στο μπατζετ αποκτησης ενος πραγματικα ικανου παικτη που θα αποτελουσε σταθερα,κατι στο οποιο ποναει αυτη η ομαδα.
Δεν εχεις και πολυ αδικο τι να κανουμε ομως υπαρχουν και χειροτερα. 

Γιατί ρε γμτ ένας 33χρονος φόρ που έχει δείξει ότι κάνει του κεφαλιού του;

+ στον joshua

+ στον joshua
- desperando
- Επικοινωνία: