Εχει δικιο ο giapas,ο καθενας ειναι γνωστος για τη διαδρομη και την ιστορια του.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μα τα περισσοτερα τα εζησα.Και το κυπελλο του 2003 και την πορεια του στην εθνικη Κυπρου,και την πορεια του σε Γιαννενα και Πλατανια και εχω δει μπολικα βιντεακια της μπαλας που επαιξε ο βαζελος(ειδικα στην Ευρωπη) οταν ηταν εκει ο Αγγελοςgiapas έγραψε:τι λες μωρέ? Ποιά ηλικία και ποιά βιώματα? Ωραία ιστορική πηγή βρήκες να βασιστείς. Σχημάτισε δική σου άποψη κι άσε τους κομπλεξικους ημιμαθείς στη τρύπα τους.Kostas_Peraia4 έγραψε:Athens δε θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου.Δεν μπορω να το κανω αλλωστε γιατι η ηλικια μου και τα βιωματα μου δεν μου το επιτρεπουν.Εχοντας ομως ακουσει τα καλυτερα λογια γιάυτον απο πολλους μεγαλυτερους μου,γνωριζοντας οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ,γνωριζοντας οτι με μια μετρια και απληρωτη ομαδα μας πηρε το κυπελλο,γνωριζοντας οτι ειναι απο τους λιγους προπονητες που καταφερε να κανει την Εθνικη Κυπρου ομαδα,γνωριζοντας οτι σχεδον απο καμια ομαδα δεν εφυγε σαν αποτυχημενος,το αντιθετο μαλιστα ειχε να επιδειξει προπονητικο εργο και καλη μπαλα και βλεποντας οτι φετος με τα ψεμματα μας ειχε πρωτους μεχρι και πριν απο ενα μηνα...δεν με παει η καρδια να τον πολεμησω και να θελω να φυγει απο την ομαδα.Ειδικα απο την στιγμη που ζουμε καθε Φλεβαρη το ιδιο εργο με το παρεακι και τον εκαστοτε προπονητη.Και αν οπως λες εχει την ταση να διωχνει κοσμο μεσα απο την ομαδα,μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν τα μουτρα τους,ισως ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε μια και καλη απο τους παρατρεχαμενους.
Καποια πραγματα τα εζησες οπως αναφερεις.Και τα προκριματικα του CL του2004 θα τα θυμασαι φανταζομαι
και τι ειχε γινει τοτε.
Επισης ο Αγγελος ηταν και ποδοσφαιριστης του Π.Α.Ο.Κ.
Και προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. απο 3-2-1997 εως 17-5-1998 και απο 30-9-1998 εως 7-2-1999.
Αν μπορεις απο αρχεια εφημεριδων(στο ιντερνετ δε θα βρεις) βρες πληροφοριες,γιατι εφυγε απο τον Π.Α.Ο.Κ.,
και γιατι δεν στεριωσε ουτε στον βαζελο,και γυριζε απο ομαδουλα σε ομαδουλα.
Επισης στις δυο πρωτες θητειες του σαν προπονητης μας,εχει ενα κενο λιγων μηνων.
Παρε και για εκεινη την εποχη πληροφοριες και σχηματισε αποψη,και μετα πες ανετα τη γνωμη σου.
Αυτο σαν συμβουλη(αν μου επιτρεπεται) οχι μονο σε σενα ,αλλα σε ολους.
Γιατι ολοι εχουμε την ιστορια μας,απλα σε οσους ειναι δημοσια προσωπα και εκτιθενται στο κοινο,
ειναι γνωστη και δεν μπορουν να κρυφτουν απ΄αυτους που ψαχνουν.
Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες αλλα η αληθεια ειναι μια και δεν κρυβεται.
Ψαξε/τε και θα την βρειτε.
ΥΓ Μπορεις και να ρωτησεις ανθρωπους που ζησανε εκεινες τις καταστασεις,ρωτα και δυο και τρεις,
ολοι τα ιδια θα σου πουν.