Άγγελος Αναστασιάδης

prist64

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από prist64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
giapas έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Athens δε θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου.Δεν μπορω να το κανω αλλωστε γιατι η ηλικια μου και τα βιωματα μου δεν μου το επιτρεπουν.Εχοντας ομως ακουσει τα καλυτερα λογια γιάυτον απο πολλους μεγαλυτερους μου,γνωριζοντας οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ,γνωριζοντας οτι με μια μετρια και απληρωτη ομαδα μας πηρε το κυπελλο,γνωριζοντας οτι ειναι απο τους λιγους προπονητες που καταφερε να κανει την Εθνικη Κυπρου ομαδα,γνωριζοντας οτι σχεδον απο καμια ομαδα δεν εφυγε σαν αποτυχημενος,το αντιθετο μαλιστα ειχε να επιδειξει προπονητικο εργο και καλη μπαλα και βλεποντας οτι φετος με τα ψεμματα μας ειχε πρωτους μεχρι και πριν απο ενα μηνα...δεν με παει η καρδια να τον πολεμησω και να θελω να φυγει απο την ομαδα.Ειδικα απο την στιγμη που ζουμε καθε Φλεβαρη το ιδιο εργο με το παρεακι και τον εκαστοτε προπονητη.Και αν οπως λες εχει την ταση να διωχνει κοσμο μεσα απο την ομαδα,μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν τα μουτρα τους,ισως ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε μια και καλη απο τους παρατρεχαμενους.
τι λες μωρέ? Ποιά ηλικία και ποιά βιώματα? Ωραία ιστορική πηγή βρήκες να βασιστείς. Σχημάτισε δική σου άποψη κι άσε τους κομπλεξικους ημιμαθείς στη τρύπα τους.
Μα τα περισσοτερα τα εζησα.Και το κυπελλο του 2003 και την πορεια του στην εθνικη Κυπρου,και την πορεια του σε Γιαννενα και Πλατανια και εχω δει μπολικα βιντεακια της μπαλας που επαιξε ο βαζελος(ειδικα στην Ευρωπη) οταν ηταν εκει ο Αγγελος
Εχει δικιο ο giapas,ο καθενας ειναι γνωστος για τη διαδρομη και την ιστορια του.
Καποια πραγματα τα εζησες οπως αναφερεις.Και τα προκριματικα του CL του2004 θα τα θυμασαι φανταζομαι
και τι ειχε γινει τοτε.
Επισης ο Αγγελος ηταν και ποδοσφαιριστης του Π.Α.Ο.Κ.
Και προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. απο 3-2-1997 εως 17-5-1998 και απο 30-9-1998 εως 7-2-1999.
Αν μπορεις απο αρχεια εφημεριδων(στο ιντερνετ δε θα βρεις) βρες πληροφοριες,γιατι εφυγε απο τον Π.Α.Ο.Κ.,
και γιατι δεν στεριωσε ουτε στον βαζελο,και γυριζε απο ομαδουλα σε ομαδουλα.
Επισης στις δυο πρωτες θητειες του σαν προπονητης μας,εχει ενα κενο λιγων μηνων.
Παρε και για εκεινη την εποχη πληροφοριες και σχηματισε αποψη,και μετα πες ανετα τη γνωμη σου.
Αυτο σαν συμβουλη(αν μου επιτρεπεται) οχι μονο σε σενα ,αλλα σε ολους.
Γιατι ολοι εχουμε την ιστορια μας,απλα σε οσους ειναι δημοσια προσωπα και εκτιθενται στο κοινο,
ειναι γνωστη και δεν μπορουν να κρυφτουν απ΄αυτους που ψαχνουν.
Ολοι εχουμε συμπαθειες και αντιπαθειες αλλα η αληθεια ειναι μια και δεν κρυβεται.
Ψαξε/τε και θα την βρειτε.

ΥΓ Μπορεις και να ρωτησεις ανθρωπους που ζησανε εκεινες τις καταστασεις,ρωτα και δυο και τρεις,
ολοι τα ιδια θα σου πουν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:και για να ξεκαθαρισω κατι οσο και εγκληματια κατα της ομαδας και αν θεωρω τον αγγελο
Γραφικος,τσομπάνης τωρα και εγκληματιας κατα του ΠΑΟΚ...Ενας ανθρωπος που σ εδωσε κύπελλο, στιγμες οπως το Χαιμπουρι και τις περισσότερες νικες.Δεν εχει πλεον κανενα νοημα να συνεχισω τη συζητήση.Τελος απο μενα.
και ο γχ μου εδωσε κυπελα, και τι μ αυτο?

αλλα και παλι αποφευγεις να αναλησεις και να μιλησεις με ονοματα γι αυτα που υποστηριζεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

@cellophan
δηλαδη η τεσσαρα στην ξανθη μετα το ματς με τον γαυρο ειναι γιατι ξυπνησε το συστημα?
οι τριαρες σε γιαννενα και τριπολη μηπως?
δηλαδη εμεις ημασταν αγωνηστικα καλα και το μονο που ευθυνεται ειναι το συστημα?

εγω παλι λεω οτι απο την στιγμη που βγηκε η βρωμα για εθνικη η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο και αν ο προπονητης κανει οτι περναει απο τα χερια του για να τον διωξουν (για να εχει να λεει και στις συνεντευξεις τυπου οτι τον διωχνουν και οτι ποτε δεν φευγει μονος) για να μην χασει το τρενο της μεγαλης ευκαιριας καλα θα κανει να παραιτηθει απο μονος του γιατι δεν θα του κανει κανεις το χατηρι να τον παραιτησει
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πλέον, μετά την τρύπα που συνεχίζει να υπάρχει στα εξτρέμ θεωρώ ότι ο πιο ταιριαστός σχηματισμός για το ρόστερ μας είναι το 4-4-2

ιτάνζ/γλύκος

σκόνδρας..........βίτορ................κόστα........ρατς

κωνσταντινίδης/γκολάσα........κάτσε........νομπόα.............μακ

φανούρης..................κλάους

υγ. όταν γυρίσει ο τζιώλης, τότε μπορείς να παίξεις με 3 χαφ, πηγαίνοντας το φανούρη στη γραμμή
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ντέσπε, τα λες τόσο σωστά, που αν δεν μιλούσαμε για τον Άγγελο, θα σε έστελνα Chateau Lafite-Rothchild να πιεις στην υγειά μου.
Όμως επειδή μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο ορισμός της μουγκαμάρας, αλλά και θανατηφόρα άρρωστος ΠΑΟΚτσής, θα περιμένω μέχρι το τέλος για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

danirifle έγραψε:πλέον, μετά την τρύπα που συνεχίζει να υπάρχει στα εξτρέμ θεωρώ ότι ο πιο ταιριαστός σχηματισμός για το ρόστερ μας είναι το 4-4-2

ιτάνζ/γλύκος

υγ. όταν γυρίσει ο τζιώλης, τότε μπορείς να παίξεις με 3 χαφ, πηγαίνοντας το φανούρη στη γραμμή
Και ο Σαλπιγγίδης;
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Ale έγραψε:Ντέσπε, τα λες τόσο σωστά, που αν δεν μιλούσαμε για τον Άγγελο, θα σε έστελνα Chateau Lafite-Rothchild να πιεις στην υγειά μου.
Όμως επειδή μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο ορισμός της μουγκαμάρας, αλλά και θανατηφόρα άρρωστος ΠΑΟΚτσής, θα περιμένω μέχρι το τέλος για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
αν δεν ειναι του 1982 μην κανεις τον κοπο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ale έγραψε:
danirifle έγραψε:πλέον, μετά την τρύπα που συνεχίζει να υπάρχει στα εξτρέμ θεωρώ ότι ο πιο ταιριαστός σχηματισμός για το ρόστερ μας είναι το 4-4-2

ιτάνζ/γλύκος

Και ο Σαλπιγγίδης;
:mrgreen:
Παρανυφακι...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

:lol:

Υ.γ.: Πότε ανεβαίνεις στα Λονδίνα;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

desperando έγραψε:
Ale έγραψε:Ντέσπε, τα λες τόσο σωστά, που αν δεν μιλούσαμε για τον Άγγελο, θα σε έστελνα Chateau Lafite-Rothchild να πιεις στην υγειά μου.
αν δεν ειναι του 1982 μην κανεις τον κοπο :opaokara: :opaokara:
Τα ξέρεις τα κόλπα... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: αλλα και παλι αποφευγεις να αναλησεις και να μιλησεις με ονοματα γι αυτα που υποστηριζεις
:?: Γιατι ακριβώς μιλάς για να μη γινει παρεξηγηση.Τα ποστ σου τα χω αντιγραψει αν θες τα ποστάρω αλλα νομιζω και ελπίζω οτι μιλας για κατι αλλο.Αν ενοεις αυτα που εγραψα περι κλιματος κλπ αλλους εννοώ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

αφηνεις να εννοηθει οτι ολη αυτη η κατρακυλα του τελευταιου διμηνου οφειλεται σε εναν εκ των εσω πολεμο.
μπορεις ναμου πεις ποιοι ειναι αυτοι που πολεμανε τον προπονητη και πως αυτοι επηρεαζουν αρνητικα την αποδοση των παικτων?

επισης παρομοιαζεις την φετινη χρονια και οσα συμβαινουν με την περσινη κατι που προσωπικα διαφωνω πληρως και εγραψα και για ποιον λογο.

ναι περσι τον προπονητη πιστευω οτι τον πολεμησαν εκ των εσω δεν χρειαζεται να μου κανεις κοπυ πειστ αυτα που εχω γραψει τα θυμαμαι πολυ καλα. αλλα μιλαμε για εναν προπονητη μαζι και με τον λοκχοβ που ηταν μονος του αντιμετωπος με ολα τα θηρια που του εσκαβαν τον λακο για να παρουν την θεση του και σε ενα περιβαλλον που δεν το γνωριζε καθολου. φετος αυτο το πραγμα δεν γινετε με τον αγγελο γιατι δεν μπορει να γινει. αυτη τη στιγμη ολο το αγωνιστικο πλην του βρυζα ειναι ανθρωποι της απολυτου εμπειστοσυνης του αγγελου και οι οποιοι αν τελειωσει ο αγγελος απο τον ΠΑΟΚ τέλειωνουν και αυτοι
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

@ despe

Η ήττα από την Ξάνθη ήταν ένα -αν θέλεις- αναμενόμενο αποτέλεσμα με μια πολύ καλή ομάδα, σε καλή ημέρα και με μια ομάδα να πετάει στα σύννεφα αν και κουρασμένη, καθώς το παιχνίδι έγινε 4 μέρες μετά το Καραισκάκη. Η πραγματική κατρακύλα άρχισε από τα Γιάννινα και με τις ταυτόχρονες απουσίες Ρατσ, Μακ και Τζιόλη. Τσέκαρε λίγο το timeline. Επόμενο σημείο κλειδί το ματς με Λεβαδειακό. Εκεί, καταλαβαίνεις φαντάζομαι σαν παίκτης και προπονητής κάποια πράγματα, ιδίως αν δεις και το αντίστοιχο Λεβαδειακός-ΟΣΦΠ.

desperando έγραψε:@cellophan
δηλαδη η τεσσαρα στην ξανθη μετα το ματς με τον γαυρο ειναι γιατι ξυπνησε το συστημα?
οι τριαρες σε γιαννενα και τριπολη μηπως?
δηλαδη εμεις ημασταν αγωνηστικα καλα και το μονο που ευθυνεται ειναι το συστημα?

εγω παλι λεω οτι απο την στιγμη που βγηκε η βρωμα για εθνικη η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο και αν ο προπονητης κανει οτι περναει απο τα χερια του για να τον διωξουν (για να εχει να λεει και στις συνεντευξεις τυπου οτι τον διωχνουν και οτι ποτε δεν φευγει μονος) για να μην χασει το τρενο της μεγαλης ευκαιριας καλα θα κανει να παραιτηθει απο μονος του γιατι δεν θα του κανει κανεις το χατηρι να τον παραιτησει
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

Θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, που'χει όνειρο ζωής να σηκώσει το πρωτάθλημα ως προπονητής του, για να πάει στην εθνική για να παίξει ένα ματς -αυτό με την Ουγγαρία.
Αντί να του πούμε ευχαριστώ που κάνει πέρα τη φύρα, δίνουμε δίκιο τόσο στη φύρα όσο και σ'αυτούς που με επιμονή τη χώνουν στα αποδυτήριά του...

** Ο Γκαρσία γιατί μίλησε μόνο για Αγγελίδη & Βρύζα? Αφού τα βορειοΑΡΔ μάς ενημέρωναν ότι ο Άγγελος τον έδιωξε...
** Χαράτσι στο βέλασμα έπρεπε να βάλει ο Μπένι...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ale έγραψε::lol:

Υ.γ.: Πότε ανεβαίνεις στα Λονδίνα;
Πρεπει να σας ερθω για λιγο αναψυχη...

Οταν χαλαρωσω λιγο με την δουλεια θα κανω μια guest εμφανιση! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”