Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

moican4 έγραψε:Αν εσύ είδες "σφάξιμο" νομίζω ότι κάνεις λάθος.
Μη κολλάς στη λέξη ,αν και μάλλον λάθος κατάλαβες.Πες το προσωπική αντιπαράθεση.Το θέμα είναι οτι η όλη φασαρία ξεκίνησε για το ποιός θα παίξει δεξί χαφ :shock: που μπορεί στο φινάλε να μη γίνει κιολας.

Πάλι λάθος έχεις καταλάβει.
Στο εξηγώ.
Έγραψα για ποιους λόγους ο Κωνσταντινίδης δεν μπορεί να αγωνιστεί δεξιά σύμφωνα με τις δοκιμές Δώνη και το εξήγησα.
Από εκεί και πέρα ή κάποιοι δεν ξέρουν καλά Ελληνικά ή εγώ δεν γίνομαι κατανοητός.
Σίγουρα έχω πολλά ποστ στην διάθεσή μου από μέλη που και με έχουν ειρωνευτεί και πολλά ακόμα χωρίς να συμβεί το παραμικρό αλλά χαρακτηρισμούς με bold κιόλας από κάποιον που έχει φάει 5-6 μπαν δεν θα ανεχτώ εννοείται.
Η Υπομονή έχει και το όρια της ξέρεις.
Το ότι κάποιοι δεν σκαμπάζουν από μπάλα δεν με ενοχλεί, με ενοχλεί όμως που δεν ξέρουν να μιλάνε και να συζητούν και μετά να στέλνουν και μαιλ διαμαρτυρίας! (αυτό στανταράκι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)...
Όποιος θέλει να κάνει ένα δικό του σαιτ, να μας ενημερώσει να μπαίνουμε να τον χαρακτηρίζουμε...

Το ποστ αναφέρεται αποκλειστικά στον Καταραμένο και στον Ταγματάρχη για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.
Moican4
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

παντως οσοι νομιζετε οτι ειναι ευκολο για ενα μπακ (οσο επιθετικο και να ειναι ) να παιξει πιο μπροστα στη θεση του χαφ-εξτρεμ κανετε μεγαλο λαθος, και ειδικα για παικτες με την ηλικια και τις παραστσεις του κωνσταντινιδη. εδω κοτζαμ λινο με τετοια ποιοτητα και εμπειρια και οταν τον βαζεις πιο μπροστα δεν ξερει που παταει και που βρίσκετε.
προσωπικα πιστευω οτι αν δεν μπορεσει να παιξει ο φωτακης, η επομενη καλυτερη συνθεση ειναι κατσε -λαζαρ-κατσουρ στα χαφ και μπροστα κορυφη ο λορενς και ακρα σαλπι και καμαρα.
σε αυτον τον σχηματισμο ο μονος εκτος θεσης ειναι ο λορενς αλλα ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει ανετα με πλατη στην εστια και μπορει να σπαει την μπαλα στους συμπαικτες του, παταει πολυ καλα μεσα στην περιοχη και εχει τον ογκο αλλα και τα τελειωματα για να γινει επικινδυνος για την αντιπαλη εστια.
απο την αλλη αν δω τον κωνσταντινιδη ως δεξι χαφ-εξτρεμ θα μου δωσει την εντυπωση ο δωνης οτι παει πρωτα για το Χ
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

abg12d34 έγραψε:
moican4 έγραψε:Δηλαδή αν ο Κωνσταντινίδης δεν πάει καλά σαν δεξί χαφ- που εγώ προσωπικά ΔΕΝ περιμένω να πάει γιατί είναι δεξί μπακ και δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα να παίξει όπου χρειάζεται η ομάδα- ποιος θα τα ακούσει?Εγώ θα πω ο ίδιος, όπως τα ακούει και ο Φωτάκης που και αυτός δεν είναι δεξί χαφ αλλά κατ ανάγκη παίζει εκεί και κυρίως με την εμπειρία του.

Αλλό να πούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος και αναγκαστικά θα παίξει αυτός και άλλο να λέμε ότι θα έχει μια φρεσκάδα...
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, προσωπικά θα είναι έκπληξη για εμένα αν ανταπεξέλθει στην θέση, εύχομαι να μπορεί να αγωνιστεί ο Φωτάκης...
αντε ρε απιθανε που μιλας και για καφεδες

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ είναι οριστικός, δεν θα ασχολούμάστε με εσένα συνέχεια
Έχεις φάει ένα σωρό ΜΠΑΝ.
ΤΕΛΟΣ

Moican4

ρε καρπουζα....γ@μω την τρελα σου γ@μω.....
οταν εχεις νευρα...αυτο το ρημαδι το στομα σου το ''ανοιγεις'' και οποιον παρει ο χαρος....
τι σκατα καταφερες τωρα μου λες...

με ολο τον σεβασμο που σου εχω 2χρονια τωρα. που ειμαι στο φορουμ...και επειδη καταλαβαινω πολλα ασχετα αν κανω τον ''χαζο'' καποιες φορες,σου ζηταω το μπαναρισμα του abg να μην ειναι μονιμο.
Ολωνων τα νευρα ειναι στα κοκκινα.Αλλος λιγο αλλος πολυ εχει ψιλοξεφυγει η κατασταση στο τοπικ του Δωνη.
Το μπαναρισμα το ειχε αναγαγει σε ''επιστημη'' καποιος που ευτυχως τον σταματησατε απο mod....αφου βεβαια ''καταφερε'' σε λιγους μηνες και μπαναρησε το μισο φορουμ

Εσυ πρεπει...,και ειμαι σιγουρος για αυτο ρε γκαρνταση....Μοικανε...να δειξεις ανωτερωτητα
Στο ζηταει το φιλαρακι σου ο Ταγμα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

desperando έγραψε:παντως οσοι νομιζετε οτι ειναι ευκολο για ενα μπακ (οσο επιθετικο και να ειναι ) να παιξει πιο μπροστα στη θεση του χαφ-εξτρεμ κανετε μεγαλο λαθος, και ειδικα για παικτες με την ηλικια και τις παραστσεις του κωνσταντινιδη. εδω κοτζαμ λινο με τετοια ποιοτητα και εμπειρια και οταν τον βαζεις πιο μπροστα δεν ξερει που παταει και που βρίσκετε.
προσωπικα πιστευω οτι αν δεν μπορεσει να παιξει ο φωτακης, η επομενη καλυτερη συνθεση ειναι κατσε -λαζαρ-κατσουρ στα χαφ και μπροστα κορυφη ο λορενς και ακρα σαλπι και καμαρα.
σε αυτον τον σχηματισμο ο μονος εκτος θεσης ειναι ο λορενς αλλα ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει ανετα με πλατη στην εστια και μπορει να σπαει την μπαλα στους συμπαικτες του, παταει πολυ καλα μεσα στην περιοχη και εχει τον ογκο αλλα και τα τελειωματα για να γινει επικινδυνος για την αντιπαλη εστια.
απο την αλλη αν δω τον κωνσταντινιδη ως δεξι χαφ-εξτρεμ θα μου δωσει την εντυπωση ο δωνης οτι παει πρωτα για το Χ
Εύκολο δεν είναι αλλά το παρουσιάζεις και πολύ δυσκολότερο απ'ότι είναι...

Δεν παίζουμε και με τη Μπάρτσα, σιγά τους αμυντικούς της ΑΕΚ που θα δυσκολέψουν τόσο, ακόμα και τον Κωνσταντινίδη. Εδώ ακόμα και ο Λόρενς φάνηκε Βιειρίνια με την Καλλιθέα, ε λίγο πάνω ΙΣΩΣ είναι η ΑΕΚ..

Ο Κωνσταντινίδης που είναι και γρήγορος, έχει κατ εμέ αρκετές πιθανοτητες να πάει καλά. Θα φανεί στο χορτάρι.

Πάντως με την τελευταία σου πρόταση διαφωνώ εντελώς.. Πάει για το Χ; :lol: :lol:
Εμένα το να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας που τον δουλεύει τόσο καιρό, μου φαίνεται ΠΟΛΥ χειρότερο από το να κάνει μια δοκιμή σε μία μόνο θέση...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εύκολο δεν είναι αλλά το παρουσιάζεις και πολύ δυσκολότερο απ'ότι είναι...

Δεν παίζουμε και με τη Μπάρτσα, σιγά τους αμυντικούς της ΑΕΚ που θα δυσκολέψουν τόσο, ακόμα και τον Κωνσταντινίδη.αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι δεν θα τον δυσκολεψουν οι αμυντικοι της κουλας αλλα θα δησκολευτει απο μονος του καθως δενγνωριζει τιςκινησεις και τις τοποθετησεις της θεσης αυτης Εδώ ακόμα και ο Λόρενς φάνηκε Βιειρίνια με την Καλλιθέα, ε λίγο πάνω ΙΣΩΣ είναι η ΑΕΚ.. ο λορενς φιλε μου ειναι παικτουρα μεγαλη αρκει να παιζει στον αξονα, εξαλου πολλοι λιγοι ποδοσφαιριστες στο ελλαντα εχουν κανει αυτα που εχει καταφερει ο λορενς

Ο Κωνσταντινίδης που είναι και γρήγορος, έχει κατ εμέ αρκετές πιθανοτητες να πάει καλά. Θα φανεί στο χορτάρι.

Πάντως με την τελευταία σου πρόταση διαφωνώ εντελώς.. Πάει για το Χ;
Εμένα το να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας που τον δουλεύει τόσο καιρό, μου φαίνεται ΠΟΛΥ χειρότερο από το να κάνει μια δοκιμή σε μία μόνο θέση...ποιος ειναι ο σχηματισμος που δοδυλευει τοσο καιρο? γιατι εγω σε καθε ματς βλεπω την ομαδα να αλλαζει τρεις διαφορετικους σχηματισμους κατα την διαρκεια του
και αν θες να μιλησουμε και ποδοσφαιρικα η κουλα αυτη τη στιγμη δεν ειναι τοσο κακη ομαδα οσο νομιζετε πολλοι. μπορει να μην εχει την ποιοτητα που εχουμε, αλλα απο τη μερα που ανελαβε ο λινεν παρουσιαζει μια πολλη δουλεμενη ομαδα με σοβαρο πλανο παιχνιδιου οπου εχει σφίξει πολυ την αμυντικη του λειτουργεια, σεαντιθεση με εμας που ειμαστε οτι να ναι και σκοραρει απεναντι μας και το χωριο μου
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

ΟΚ, απλά διαφωνούμε :).

Αν τύχει και τον βάλει τελικά, θα φανούν όλα στο χορτάρι!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Είδα το βιντεάκι που πόσταρε ο Moican για την αποβολή Garcia στο περσινό με την ΑΕΚ. Κακά τα ψέμματα, αν γινόταν φέτος θα είχαμε σταυρώσει το Δώνη επειδή δεν τον έβγαλε για να τον προστατέψει..... :lol: . Η κόκκινη μύριζε από το 30, άσχετο αν έπρεπε να βγει και το κωλόπαιδο ο Vargas.....

Απλά μια παρατήρηση κάνω.

:pano:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

eleos έγραψε:Δεν παίζουμε και με τη Μπάρτσα, σιγά τους αμυντικούς της ΑΕΚ που θα δυσκολέψουν τόσο, ακόμα και τον Κωνσταντινίδη. Εδώ ακόμα και ο Λόρενς φάνηκε Βιειρίνια με την Καλλιθέα, ε λίγο πάνω ΙΣΩΣ είναι η ΑΕΚ..

Ο κατεχων διπλωμα προπονητικης και εσχατως βραβευθεις ομως - που η τυχη εριξε στα ποδια μας- δεν το βλεπει ετσι .... Γι΄αυτο συσκεπτεται συνεχως και ψαχνει συστηματα να αντιμετωπισει με τον καλυτερο δυνατο τροπο το ισοδυναμο της Μιλαν στην Ελλαδα.... :ugeek:

Αλλωστε εχει καταγραψει στο προπονητικο παλμαρε του και το κλαρινο απο την Καλλιθεα στην Αθηνα.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πιστεύω ότι ο σερ έχει ισχυρό κίνητρο για το παιχνίδι με την κούλα, μετά την άδικη εκδίωξή του από τον πάγκο της πριν χρόνια... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Και εγω πιστευω σε ενα ακρως δημιουργικο κομπλεξ λογω αυτης της ιστοριας.... Μενει να γινει και πραξη... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η εμμονή στο 4-4-2σε ευθεία ή σε ρόμβο, από τη στιγμή που έχεις μισό διαθέσιμο φορ ( Σάλπι ) είναι ένδειξη εγωισμού ή απλώς βλακείας;;;;
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν υπάρχει 442 με σάλπι λόρενς μπροστά, καθαρό 451
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:που η τυχη εριξε στα ποδια μας-
:shock: Πόσα να αντέξεις κι εσύ,μπερδεύεις πλεον το νόημα των λέξεων :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hitman έγραψε:Η εμμονή στο 4-4-2σε ευθεία ή σε ρόμβο, από τη στιγμή που έχεις μισό διαθέσιμο φορ ( Σάλπι ) είναι ένδειξη εγωισμού ή απλώς βλακείας;;;;
Σαλπιγγίδης - Παπαδόπουλος! :mrgreen:

Και εκάη ο μικρός...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πιστευω να καθισε εχθες και να ειδε το παιχνιδι της Λεβαντε με τη ΔΕΚΟ... Το 1/10 να παιξει οπως οι ισπανοι θα ειμαστε ικανοποιημενοι.... :ugeek:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”