Μη κολλάς στη λέξη ,αν και μάλλον λάθος κατάλαβες.Πες το προσωπική αντιπαράθεση.Το θέμα είναι οτι η όλη φασαρία ξεκίνησε για το ποιός θα παίξει δεξί χαφmoican4 έγραψε:Αν εσύ είδες "σφάξιμο" νομίζω ότι κάνεις λάθος.

Πάλι λάθος έχεις καταλάβει.
Στο εξηγώ.
Έγραψα για ποιους λόγους ο Κωνσταντινίδης δεν μπορεί να αγωνιστεί δεξιά σύμφωνα με τις δοκιμές Δώνη και το εξήγησα.
Από εκεί και πέρα ή κάποιοι δεν ξέρουν καλά Ελληνικά ή εγώ δεν γίνομαι κατανοητός.
Σίγουρα έχω πολλά ποστ στην διάθεσή μου από μέλη που και με έχουν ειρωνευτεί και πολλά ακόμα χωρίς να συμβεί το παραμικρό αλλά χαρακτηρισμούς με bold κιόλας από κάποιον που έχει φάει 5-6 μπαν δεν θα ανεχτώ εννοείται.
Η Υπομονή έχει και το όρια της ξέρεις.
Το ότι κάποιοι δεν σκαμπάζουν από μπάλα δεν με ενοχλεί, με ενοχλεί όμως που δεν ξέρουν να μιλάνε και να συζητούν και μετά να στέλνουν και μαιλ διαμαρτυρίας! (αυτό στανταράκι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)...
Όποιος θέλει να κάνει ένα δικό του σαιτ, να μας ενημερώσει να μπαίνουμε να τον χαρακτηρίζουμε...
Το ποστ αναφέρεται αποκλειστικά στον Καταραμένο και στον Ταγματάρχη για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα.
Moican4