kos έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:
1. Το να σου πεί ο προπονητής αντί για αμυντικό χαφ στα αριστερά, να παίξεις αριστερό χαφ, δεν σου θίγει την προσωπικότητα!
μου αρεσει που επιμενεις.
Εμένα μου αρέσει που επιμένεις εσύ. Ρε θα τρελαθούμε;;; Τι έκανε δηλαδή; Τον πρόσβαλλε; Τον έβρισε; Τον έντυσαν παπάκι και γύρω γύρω γελούσαν όλοι και τον έδειχναν; Αν είναι δυνατόν, να αποτελεί μείωση προσωπικότητας που του είπε να
δοκιμαστεί σε μια άλλη θέση,
όχι να παίξει, προπόνηση ήταν.
Και για να τελειώνω με το θέμα, η άποψη μου είναι αυτή.
Στην Π.Α.Ε. όπως και σε κάθε Π.Α.Ε. ανά τον κόσμο υπάρχει ένας εσωτερικός κανονισμός που πρέπει να σέβονται
όλοι οι ποδοσφαιριστές είτε λέγονται Contreras, Garcia, είτε Γιακουμής και Αθανασιάδης. Για όλους να ισχύει το ίδιο. Όποιος πέσει σε παράπτωμα πρέπει να τιμωρείται ανεξαρτήτως ονόματος, προιστορίας και προσφοράς, για να διατηρείται η ομαλή λειτουργία της ομάδας και η ηρεμία.
Ακόμα υπάρχει μία ιεραρχία όπου χονδρικά είναι : Πρόεδρος > Προπονητής > Ποδοσφαιριστές. Ο υφιστάμενος πρέπει να σέβεται τον προιστάμενο του. Δηλαδή κάθε ποδοσφαιριστής τον προπονητή του, είτε αυτός λέγεται Μουρίνιο, είτε Χάβος είτε Μπάμπης ο Σουγιάς. Δεν υπάρχει κάποια ζυγαριά να ανεβαίνουν πάνω οι αντιδικούντες και να ζυγίζουν την ποδοσφαιρική ιστορία και τα επιτεύγματά τους και όποιος την έχει μεγαλύτερη (την ιστορία ντε) να δικαιούται να κάνει ότι θέλει.
Αν υπάρξει μια φορά παράπτωμα που θα μείνει ατιμώρητο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα. Όπως έγινε και φέτος. Αν ήταν η διοίκηση πιο αυστηρή σε ένα-δυο περιστατικά του καλοκαιριού τώρα δεν θα συζητούσαμε γι' αυτό το θέμα.
Το σωστό είναι να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του. Να τιμωρηθεί και τέλος και όχι να τον διώξουν από την ομάδα και άλλα ακραία που ακούγονται. Αλλά ούτε και να περάσει στο ντούκου.
Λάθη φέτος έχουν γίνει από όλους και πολλά. Ας επικρατήσει η λογική και ας βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας επιτέλους φέτος.