9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καλη εμφανιση μεχρι στιγμης... :ugeek:
Εβαλε 2 γκολ επειδη οι αμυντικοι της Σαμροκ ειναι αργοκινητα καραβια...
Στο Ελληνικο πρωταθλημα επιθετικος κεντρικος κοντος δεν επιβιωνει...
Στην ευρωπη αλλο...
Στην ευρωπη αλλο...
- Μπαρκαρούτσος
ΤΩΡΑ Δημήτρη πάνε κάνε στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. "σους"! Θα έχεις κάθε δίκιο και θα 'μαι μαζί σου!
(Ουδέποτε έκραξα τον Σαλπιγγίδη, ούτε μετά το προηγούμενο ματς..εμένα η εμπάθειά μου είναι ο Χαλκιάς!
)
(Ουδέποτε έκραξα τον Σαλπιγγίδη, ούτε μετά το προηγούμενο ματς..εμένα η εμπάθειά μου είναι ο Χαλκιάς!

xlebouras έγραψε:Καλη εμφανιση μεχρι στιγμης... :ugeek:
Στην ευρωπη αλλο...
ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα και οριζοντίως......Επιβιώνει με τις σωστές μπαλιές και το σωστό κάθετο παιχνίδι.
Αφου ολοι γραφετε στο ημιχρονο θα μπω κ εγω.
Μπραβο ρε Μητσο απο την Πολιχνη. Μπραβο ρε ΠΑΟΚτσακι. 2 γκολ μες στην Ιρλανδια κ το θεμα του 1.2 εκ. ευρω ξεχνιεται για ενα μηνα!
Χαιρεστε τωρα αλλα αν ειχε αποφασιστει τον Ιανουαριο να φυγει κ τωρα... το ξανασκεφτει, μετα θα σας δω!
ΥΓ. Ο Γεωργιαδης αδικειται στον παγκο. Ειναι καταπληκτικος σαν δεξι εξτρεμ.
ΥΓ2. Σε ποιον αφιερωνε το γκολ; Στους Ιρλανδους;!
Μπραβο ρε Μητσο απο την Πολιχνη. Μπραβο ρε ΠΑΟΚτσακι. 2 γκολ μες στην Ιρλανδια κ το θεμα του 1.2 εκ. ευρω ξεχνιεται για ενα μηνα!
Χαιρεστε τωρα αλλα αν ειχε αποφασιστει τον Ιανουαριο να φυγει κ τωρα... το ξανασκεφτει, μετα θα σας δω!
ΥΓ. Ο Γεωργιαδης αδικειται στον παγκο. Ειναι καταπληκτικος σαν δεξι εξτρεμ.
ΥΓ2. Σε ποιον αφιερωνε το γκολ; Στους Ιρλανδους;!
Νταρκλορντ ας χαρουμε και λιγο δεν κανει κακο....για το συμβολαιο οι περισσοτεροι πιστευουμε νομιζω οτι πρπει να μειωθει...το οτι δε γινεται δεν ειναι δικο μας φταιξιμο...και ουτε να κραζουμε συνεχεια ειναι χρησιμο μαλλον το αντιθετο///
- ΑποστόληςΑ
Όταν παίζει φορ και η μπάλα κινείται χαμηλά, όπως σήμερα, αυτός είναι ο Σαλπι! Welcome back!
εμπάθεια, κόμπλεξ ακόμα και στην νίκη,ακόμα και στα γκολ...!!
Ούτε μια νίκη του ΠΑΟΚ δεν μπορείτε να πανηγυρίσετε....
Εκεί έχετε φτάσει κάποιοι....
Με το ζόρι..
ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ...το λιγότερο...
Με το ζόρι..
Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω.moican4 έγραψε:εμπάθεια, κόμπλεξ ακόμα και στην νίκη,ακόμα και στα γκολ...!!
Με το ζόρι..
Τις νικες τις πανηγυριζουμε. Καποιοι αλλοι δεν τις πανηγυριζουν αν δεν βαλει γκολ ο Δημητρακης.
ΤΕσπα, 2 γκολ ευρωπης μετραει παρα πολυ για τον βιογραφικο, μηπως κ ερθει προταση τον Ιανουαριο.
Να κανει σους στον λαο του ΠΑΟΚ τον παροτρυνει καποιος!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Πέμ 03 Νοέμ 2011, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τον ψήφισα ως MVP. Μπράβο του! Στο β΄ που πέσαμε, ήταν ο μόνος που μοίρασε έτοιμα γκολ. Πολύ ώριμη εμφάνιση!
Βλέπεις πουθενα να μιλάει σε σένα Darklord?
Για πες μας αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιαζετε.....!!
Για πες μας αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιαζετε.....!!
Πρώτος «ευρωσκόρερ» ο ''Σάλπι''!
Πέμπτη, 03 Νοέ 2011 21:55
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 3-1 επί της Σάμροκ, πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 27 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανεβαίνοντας στην κορυφή των Ελλήνων σκόρερ.
Ιστορική στιγμή για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στην αποψινή νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς έφτασε τα 27 στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος Έλληνας «ευρωσκόρερ». Παράλληλα, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του «δικεφάλου» με 11. Ο «Σάλπι» είχε σκοράρει 16 με την φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε στην δεύτερη θέση τον Ντέμη Νικολαϊδη που είχε 26 και τον Δημήτρη Σαραβάκο με 25.
γαζετα
Πέμπτη, 03 Νοέ 2011 21:55
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 3-1 επί της Σάμροκ, πέτυχε δύο γκολ και έφτασε τα 27 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ανεβαίνοντας στην κορυφή των Ελλήνων σκόρερ.
Ιστορική στιγμή για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε στην αποψινή νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς έφτασε τα 27 στην καριέρα του και έγινε ο πρώτος Έλληνας «ευρωσκόρερ». Παράλληλα, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του «δικεφάλου» με 11. Ο «Σάλπι» είχε σκοράρει 16 με την φανέλα του Παναθηναϊκού και άφησε στην δεύτερη θέση τον Ντέμη Νικολαϊδη που είχε 26 και τον Δημήτρη Σαραβάκο με 25.
γαζετα
Νταρκ, αποδεικνύεις 100% όλα όσα έγραψα παραπάνω...
Συνέχισε έτσι...
Ξέρεις τι υπομονή έχω, γαιδουριού..
Συνέχισε έτσι...
Ξέρεις τι υπομονή έχω, γαιδουριού..