Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από lefis »

toumpiotis35 έγραψε:Το οτι το εγγραφο λεει αυτα ακριβως που ειπε και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ουτε αυτο μην το κοιτατε.
δλδ κακό ειναι αυτό?επειδη δεν καταλαβαινω το υπονοούμενο σου ξεκαθαρισέτο σε παρακαλώ. ο baladoros βριζει τον κυριακο και παρουσιάζει το έγγραφο ως αποκάλυψη ότι έλεγε ψέματα.εσυ λές ότι το έγγραφο λέει αυτά που είπε ο κυριάκος και συμφωνώ μαζί σου. το μεμπτό πού είναι?
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Σε πρωτη φαση κατακρινω την νοοτροπια να βουιζει ο κοσμος για κατι σωστο η λαθος και οποιος επιλεγει ενημερωση απο μεσα φιλικα προς την ομαδα να ειναι στο σκοταδι.
Επισης ευχομαι να ειναι ψευτικο ειδαλλως ο εισαγγελεας θα ασκησει και αλλη διωξη αλλα να μην επεκταθω προς το παρον σε αυτο.
Προσδωκω σε απαντηση της ΠΑΕ και ευελπιστω οτι εκεινοι διαβαζουν τους Στελλες και τους baladorous για να απαντανε τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Toumpiotis...αραξε...

Κατ αρχας ειναι αδιανοητο το γεγονος οτι ενα εγγραφο τετοιου ειδους φτανει στα χερια τετοιων ανθρωπων προς δημοσιευση..

Αυτο απο μονο του αρκει για τρελο κραξιμο στην ΠΑΕ.

Δε θεωρω ομως οτι μας λεει τιποτα καινουριο και δε προκειται να χρησιμοποιησω ενα χαρτι που βγηκε παρανομα/παρατυπα απο την ΠΑΕ για να ασχολουμαι.

Τωρα αμα θεωρεις το paokmania ιδιο site με τα αλλα τραβα στο baladoro να στανιαρεις.
toumpiotis35

rainmaker έγραψε:Toumpiotis...αραξε...

Κατ αρχας ειναι αδιανοητο το γεγονος οτι ενα εγγραφο τετοιου ειδους φτανει στα χερια τετοιων ανθρωπων προς δημοσιευση..
Οσο αδιανοητο ηταν και το πορισμα που εφτασε στα ιδια χερια

Δε θεωρω ομως οτι μας λεει τιποτα καινουριο και δε προκειται να χρησιμοποιησω ενα χαρτι που βγηκε παρανομα/παρατυπα απο την ΠΑΕ για να ασχολουμαι.
Εσυ οταν βγαζεις ενα θεμα το σχολιαζεις κιολας?Για πες μου τα σχολια σου για το "πρωτος στοχος του ΠΑΟΚ ο Βασιλακακης" και ¨"Κανενα θεμα με Χαριστεα"
Δηλαδη το θεμα του Φιλομενο ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΣ?Αυτο ηταν αξιοπιστο θεμα?

Τωρα αμα θεωρεις το paokmania ιδιο site με τα αλλα τραβα στο baladoro να στανιαρεις.
Αμα θες να κανεις συγκρισεις με τον baladoro ελευθερα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ

Εγω διαβασα μια σελιδα σχολια για τον ΣΤΕΛΛΑ εκαναν τα ματια μου πουλακια?

Για πες μου τωρα και τηνξ γνωμη σου γι αυτο
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BB%CE%B1
Αυτο ειναι αξιοπιστο?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 Ιστοσελίδα Balladoros

Εικόνα

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 ιστοσελίδα Balladoros

Εικόνα

Αυτά χωρίς άλλα σχόλια
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχοντας διαβασει κατα καιρους διαφορα αρθρα που εχουν μεταφερθει εδω μεσα απο διαφορα μεσα,μπορω να πω πως αισθανομαι πολυ τυχερος που η μονη ενημερωση που εχω για την αγαπημενη μας ομαδα,προερχεται απο το Paokmania.

Ειλικρινα,χαρα στο κουραγιο σας!Οχι,οτι παλαιοτερα δεν το εκανα και εγω....απλα,απο ενα σημειο και μετα δεν αντεχα αλλο και....... βρηκα την ηρεμια μου.

ΥΓ.Το καλοκαιρι,βεβαια,στην παραλια.......μια αθλητικη εφημεριδα,την ειχα.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτός είναι ο μπαλαδορος λασποδορος μάλλον πρέπει να λέγετε

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:Ο baladoros το εβγαλε οχι ο Στελλας
Μην το κοιτατε
Βουιζει ο τοπος απο χτες αλλα μην το κοιτατε.
Καμια αναφορα απο το paok24 το paokmania και το ola paok δεν το παιζουν το θεμα του εγγραφου προτεινω να ενωθουν και να ονομαστουν STROUTHOKAMILOMANIA.24 ολα μαζι

Το οτι το εγγραφο λεει αυτα ακριβως που ειπε και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ουτε αυτο μην το κοιτατε.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ
Η Στέλλα ειναι μεταφορεας ....αυτουνου η καιλα ηταν να παει ο οικοδόμος στην λιβερπουλ και ο κακός ΠΑΟΚ του έκλεινε τον δρόμο πεινουσε λέει και η οικογένεια του :):):):)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 25 Σεπ 2012, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από karlat85 »

Εντάξει οι τυποι κραζουν τους παντες εκει επειδη αυτο πουλάει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

rainmaker έγραψε:Toumpiotis...αραξε...

Ακριβώς δεν μας λέει τίποτε καινούριο....... ο μπαλαδορος ειναι η αξιοπιστία προσωποποιημενη :):)
Τουμπιωτη έμαθες ρωσικά για να μπεις στο φόρουμ των οπαδών της ροστοφ να μάθεις για τον σαββιδη ; Οπως έλεγες :):)

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

toumpiotis35 έγραψε: Αμα θες να κανεις συγκρισεις με τον baladoro ελευθερα ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ

Εγω διαβασα μια σελιδα σχολια για τον ΣΤΕΛΛΑ εκαναν τα ματια μου πουλακια?

Για πες μου τωρα και τηνξ γνωμη σου γι αυτο
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BB%CE%B1
Αυτο ειναι αξιοπιστο?

... Της Παρασκευής το γάλα.

Εννοείς κάτι ή απλώς αραδιάζεις λόγια; Αυτός που έγραψε το κείμενο που αναφέρεις, δε πληρώνεται απο κανένα μέσο γι αυτό που κάνει. Έχει την άποψή του, έχει το χαβαλέ του, το γράφει κι όποιος γουστάρει. Γράψε κι εσύ και στείλε. Δύσκολο;

Και για να επανέλθω και στο θέμα μας, αν και οφ τοπικ, ελπίζω να μην έχεις την ψευδαίσθηση πως ο Στέλλας είναι ανώτερος του Μπαλαδόρου. Κι επιπλέον, όταν οι ίδιοι αλλαξοκωλιάζουν τα ντεμεκ ρεπορτάζ τους (στην ουσία ύπουλα τρυπήματα κατά της ΠΑΕ), με μόνο στόχο τη λάσπη, και εκφράζονται μέσω κοινών στην ουσία κειμένων, γιατί να τους διαχωρίσω;

Σε είπε κανείς οτι κάνουν τα μάτια σου πουλάκια;
Αυτό που είπα είναι πως αν θεωρείς πως δεν πληροφορείσαι ορθά στο paokmania, μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Εδώ είμαστε ΚΑΙ οπαδικό, και ΕΝ ΜΕΡΕΙ ενημερωτικό site περί ΠΑΟΚ. Το κυριότερο για μένα στο paokmania , είναι πως επιδιώκουμε να έχουμε άποψη για όσα γίνονται.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τώρα που ήμαι ήρεμος να ρωτήσω και εγώ μερικά πράγματα:
-Ο baladoros είναι αναξιόπιστος άρα το έγκραφο είναι πλαστό;
-Το κείμενο που πόσταρα είναι από το sportdog που το αναδημοσίευσε από sentragoal που το πήρε από το baladoros.Έχει παίξει αναδημοσίευση και σχολιασμός και σε gazzeta,contra,sport 24 κλπ.Και δεν πρέπει να παίξει εδώ γιατί;Θίγονται τα ιερά και τα όσια του ΠΑΟΚτσισμού;
-Πρέπει να παριστάνουμε πως δεν έχει γίνει καμία παρατυπία ή θεός φυλάξει παρανομία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Εγώ πιστεύω πως πιθανώς έχουν γίνει παρανομίες κατα τις διοικήσεις πρωτοδικείου και δεν έχω ατράνταχτα στοιχεία ούτε τελεσηδικες αποφάσεις δικαστηρίων.Τα ίδια πιστεύω και για τις εποχές Γούμενου,Μπατατούδη και δεν έχω ατράνταχτα στοιχεία ούτε τελεσηδικες αποφάσεις δικαστηρίων.Δικαιούμαι να θεωρώ πως η κατασπατάληση χρήματος κατα τις διοικήσεις πρωτοδικείου δεν ωφείλεται μόνο σε ανικανότητα αλλά υπάρχει και η μικρή η πολύ μικρή πιθανότητα να υπάρχει δόλος;Μήπως υπάρχουν απόψεις που δεν δικαιούται να τις έχει ένας ΠΑΟΚτσής;
-Τελευταίο και λιγότερο σημαντικό.Υπάρχει μαύρη λίστα για σάιτ που δεν μπορούμε να τα αναφέρουμε;
toumpiotis35

Γεγονος
Την ωρα που εγραψα το πρωτο μυνημα,το χτεσινο δημοσιευμα,επαιζει σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES εκτος απο τα τρια που ανεφερα
ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Φυσικα και διαβαζουν και γραφουν και εκει οπαδοι της ομαδας

Η ερωτηση λοιπον ειναι ξανα συγκεκριμενη

Για ποιον λογο δεν παιξατε την ειδηση?
Με ποια κριτηρια αποκλειστηκε?
toumpiotis35

Οσο για το off topic δεν εβαλα εγω εδω το θεμα,αλλα αυτοι που το εβαλαν καλα εκαναν.Μιλαει για αποφαση ΔΣ με διεθυνων συμβουλο τον Ζηση Βρυζα αλλα και να μην ειναι ετσι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚ για το θεμα αφου δεν "παιζει εδω"
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

rainmaker έγραψε: Εδώ είμαστε ΚΑΙ οπαδικό, και ΕΝ ΜΕΡΕΙ ενημερωτικό site περί ΠΑΟΚ.

Όπα, όπα ! Για κάνε ένα repeat εδώ γιατί, μάλλον εκ παραδρομής, έκανες κάποιο λάθος..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”