Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Αφήστε τα ονοματα και ανοίξτε το Σαν Σεμπαστιάν!!
Με μπραντον, με σαματα, ακομα και με μουργκ (ήμαρτον κυριε)
Παμε να γράψουμε ιστορία!!
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε πρόκειται για προώθηση παικτών από το ένα επίπεδο στο άλλο, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά προέχουν όλων οι μίζες και η ικανοποίηση των κολλητών και των κυκλωμάτων. Όλα τα άλλα είναι να χάνει να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Aye4 έγραψε:Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε πρόκειται για προώθηση παικτών από το ένα επίπεδο στο άλλο, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά προέχουν όλων οι μίζες και η ικανοποίηση των κολλητών και των κυκλωμάτων. Όλα τα άλλα είναι να χάνει να λέγαμε.
Θες να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό που έγραψες;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Paok1926 + male-sykies έγραψε:Τώρα άκουσα τον Ραπτόπουλο να λέει ότι ο Βρύζας μαζί με δύο μεταφραστές πήραν το αεροπλάνο και πάνε να κλείσουν τον Ακπομ.
χεχεχεχεχε γεια σου γειτονακι,ολα καλα ολα ανθηρα περι Ακπομ,στις Συκιες θα επρεπε να ειναι απαγορευμενο να ακουμε φαλακροκορακα,καλως ηρθες στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μένουν 15 ματς εκ των οποίων τα 11 είναι ντέρμπι υψηλής έντασης και από τα άλλα 4, τα 2 είναι ζόρικα και ύποπτα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ βγαίνει με τα υπάρχοντα μπακ, οπότε εδώ είναι που τα σκας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

DaVinci έγραψε:Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής. Δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια. Έχουμε γίνει το μαγαζάκι των μάνατζερ, μας πουλάνε τρέλα Σαμάτες και Μουργκιδες. Μεταγραφές κάνουμε είτε επιστροφές, είτε προτάσεις από κοινούς ατζέντηδες. Τεράστια δυσκολία στην εύρεση ομάδων και απομακρύνσης παικτών. Γενικά φαίνεται μια πλήρης προχειρότητα καια έλλειψη σοβαρότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πέλκας με τον Μούργκ έχουν τον ίδιο ατζέντη, και η φάση μυρίζει πάρε δώσε.
Ακριβώς αυτό σκέφτομαι εδώ καιρό !
Προσέξτε δεν λέω να έρθει κάποιος για να υπάρχει και ας είναι γλάστρα !
Για να μην γίνει αυτό πρέπει να είναι ένα όνομα με καλή προϊστορία!
Αυτός μπορεί να είναι ο Φρεντι Μπομπιτς πρώην Τ.Δ της Φρανκφούρτης !
Αυτήν την στιγμή ελεύθερος!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

pisakaipoupoula έγραψε:Να περιμένουν τον Γιούρασεκ μέχρι την Τετάρτη αφού πλην της Χόφενχαιμ όλα συμφωνημένα είναι , αλλιώς να έχουν stand by τον Βήχο της Λειβαδιάς
Αν είναι να πάρεις Βήχο πας και παίρνεις το δικό μας παιδί τον Μπαλογιάννη.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Rexaris έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)
Ξέχασες Τόργκελε και Παπάζογλου;
Και πιο προσφατα Τσολακ, με ρεκορ με χρηματα μεταγραφης που δαπανησαμε ποτε μεχρι τοτε.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Εντωμεταξύ ο Ακπομ μόνο εκτελεστής δεν είναι. Αμέτρητα τετ α τετ και ευκαιρίες μάτια χαμένες. Φορ να κάνεις το repress και το συμμετοχικό έχεις, το εύκολο γκολ δεν έχεις. Δεν τον εχω παρακολουθήσει και πολύ τελευταία, αλλα στο ματς πέρυσι με την ΑΕΚ πρέπει να είχε χάσει 5-6 ευκαιρίες με Xgoal 0.90 η κάθε μία.

Πρέπει να ήμαστε η ομάδα γενικά με τον περισσότερο ενθουσιασμό στα πισωγυρισματα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

pagotatzis έγραψε:
DaVinci έγραψε:Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής. Δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια. Έχουμε γίνει το μαγαζάκι των μάνατζερ, μας πουλάνε τρέλα Σαμάτες και Μουργκιδες. Μεταγραφές κάνουμε είτε επιστροφές, είτε προτάσεις από κοινούς ατζέντηδες. Τεράστια δυσκολία στην εύρεση ομάδων και απομακρύνσης παικτών. Γενικά φαίνεται μια πλήρης προχειρότητα καια έλλειψη σοβαρότητας.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πέλκας με τον Μούργκ έχουν τον ίδιο ατζέντη, και η φάση μυρίζει πάρε δώσε.
Ακριβώς αυτό σκέφτομαι εδώ καιρό !
Προσέξτε δεν λέω να έρθει κάποιος για να υπάρχει και ας είναι γλάστρα !
Για να μην γίνει αυτό πρέπει να είναι ένα όνομα με καλή προϊστορία!
Αυτός μπορεί να είναι ο Φρεντι Μπομπιτς πρώην Τ.Δ της Φρανκφούρτης !
Αυτήν την στιγμή ελεύθερος!
Ας ξαναφερουμε τον Ρεμπε απο Νυρεμβεργη, θα μας φερει Τζιμα, κοβει το ματι του! Και ας φερει και τον Κλοζε για τον ΠΑΟΚ Β, να μαθει τους νεαρους επιθετικους μας πως να τελειωνουν τις φασεις!
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

boogeyman77 έγραψε:
zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)
Να μην πάρουμε και Ευρωπαίο για δεκάρι μην μας βγει Μουργκ αν είναι
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

DaVinci έγραψε:Εντωμεταξύ ο Ακπομ μόνο εκτελεστής δεν είναι. Αμέτρητα τετ α τετ και ευκαιρίες μάτια χαμένες. Φορ να κάνεις το repress και το συμμετοχικό έχεις, το εύκολο γκολ δεν έχεις. Δεν τον εχω παρακολουθήσει και πολύ τελευταία, αλλα στο ματς πέρυσι με την ΑΕΚ πρέπει να είχε χάσει 5-6 ευκαιρίες με Xgoal 0.90 η κάθε μία.

Πρέπει να ήμαστε η ομάδα γενικά με τον περισσότερο ενθουσιασμό στα πισωγυρισματα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ψάχνουμε "εκτελεστή"?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Επειδή με το παλτό τον Murg με το ναυάγιο για οικογενειακούς του λόγους για τα παιδιά του που πόνεσαν τα μάτια μας πάμε σε οφθαλμίατρο να φοράμε γυαλιά και το υπερ-παλτό Samatta που πέρυσι απέρριψε και την Πάγο και τον Άρη Λεμεσού και κάθεται ακόμα να παίρνει το μεγάλο του εκατ. συμβολαίου και να πίνει φραπέδες και να τρώει γύρους δεν θα το αντέξω άλλο και απορώ ποιον από την διοίκηση ενώ του Murg εισηγήθηκε την ανανέωση συμβολαίου και αγναγκάστηκα να μας 'κάνει χαζούρα' σαν να είμαστε ομάδα σαν τον Καμπανιακό δεν φεύγει να τον στείλει σπίτι τού τώρα ο Σαββίδης γιατί οι άνθρωπο δεν έχουν ιδέα από Ποδόσφαιρο δεν παίζουμε 5χ5.

Κάτσε λίγες μέρες εκτός. Mod Team.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Toronto για Μπράντον
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αμην.. τισου να παει μια τουρκια να κανει 10 γκολ στο χαβαλε πρωταθλημα μπας και μας πληρωσουν κιολας, τομας μλς που πληρωσαν να παρουν το σαπακι τον σουλειμανοφ.. και ενας να βρεθει να παρει και τον σαματα .. και ας παμε με τσαλοφ, εναν βασικο(κορεα καψουρα μου) και γκιρτεσο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”