Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- iremidynami 4+
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Αφήστε τα ονοματα και ανοίξτε το Σαν Σεμπαστιάν!!
Με μπραντον, με σαματα, ακομα και με μουργκ (ήμαρτον κυριε)
Παμε να γράψουμε ιστορία!!
Με μπραντον, με σαματα, ακομα και με μουργκ (ήμαρτον κυριε)
Παμε να γράψουμε ιστορία!!
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε πρόκειται για προώθηση παικτών από το ένα επίπεδο στο άλλο, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά προέχουν όλων οι μίζες και η ικανοποίηση των κολλητών και των κυκλωμάτων. Όλα τα άλλα είναι να χάνει να λέγαμε.
Θες να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό που έγραψες;Aye4 έγραψε:Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι, είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε πρόκειται για προώθηση παικτών από το ένα επίπεδο στο άλλο, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ αλλά προέχουν όλων οι μίζες και η ικανοποίηση των κολλητών και των κυκλωμάτων. Όλα τα άλλα είναι να χάνει να λέγαμε.
- Kabamaru11
χεχεχεχεχε γεια σου γειτονακι,ολα καλα ολα ανθηρα περι Ακπομ,στις Συκιες θα επρεπε να ειναι απαγορευμενο να ακουμε φαλακροκορακα,καλως ηρθες στο φορουμ.Paok1926 + male-sykies έγραψε:Τώρα άκουσα τον Ραπτόπουλο να λέει ότι ο Βρύζας μαζί με δύο μεταφραστές πήραν το αεροπλάνο και πάνε να κλείσουν τον Ακπομ.
Μένουν 15 ματς εκ των οποίων τα 11 είναι ντέρμπι υψηλής έντασης και από τα άλλα 4, τα 2 είναι ζόρικα και ύποπτα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ βγαίνει με τα υπάρχοντα μπακ, οπότε εδώ είναι που τα σκας...
Δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ βγαίνει με τα υπάρχοντα μπακ, οπότε εδώ είναι που τα σκας...
- pagotatzis
Ακριβώς αυτό σκέφτομαι εδώ καιρό !DaVinci έγραψε:Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής. Δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια. Έχουμε γίνει το μαγαζάκι των μάνατζερ, μας πουλάνε τρέλα Σαμάτες και Μουργκιδες. Μεταγραφές κάνουμε είτε επιστροφές, είτε προτάσεις από κοινούς ατζέντηδες. Τεράστια δυσκολία στην εύρεση ομάδων και απομακρύνσης παικτών. Γενικά φαίνεται μια πλήρης προχειρότητα καια έλλειψη σοβαρότητας.
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πέλκας με τον Μούργκ έχουν τον ίδιο ατζέντη, και η φάση μυρίζει πάρε δώσε.
Προσέξτε δεν λέω να έρθει κάποιος για να υπάρχει και ας είναι γλάστρα !
Για να μην γίνει αυτό πρέπει να είναι ένα όνομα με καλή προϊστορία!
Αυτός μπορεί να είναι ο Φρεντι Μπομπιτς πρώην Τ.Δ της Φρανκφούρτης !
Αυτήν την στιγμή ελεύθερος!
-
- Επικοινωνία:
Αν είναι να πάρεις Βήχο πας και παίρνεις το δικό μας παιδί τον Μπαλογιάννη.pisakaipoupoula έγραψε:Να περιμένουν τον Γιούρασεκ μέχρι την Τετάρτη αφού πλην της Χόφενχαιμ όλα συμφωνημένα είναι , αλλιώς να έχουν stand by τον Βήχο της Λειβαδιάς
Και πιο προσφατα Τσολακ, με ρεκορ με χρηματα μεταγραφης που δαπανησαμε ποτε μεχρι τοτε.Rexaris έγραψε:Ξέχασες Τόργκελε και Παπάζογλου;boogeyman77 έγραψε:Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
Εντωμεταξύ ο Ακπομ μόνο εκτελεστής δεν είναι. Αμέτρητα τετ α τετ και ευκαιρίες μάτια χαμένες. Φορ να κάνεις το repress και το συμμετοχικό έχεις, το εύκολο γκολ δεν έχεις. Δεν τον εχω παρακολουθήσει και πολύ τελευταία, αλλα στο ματς πέρυσι με την ΑΕΚ πρέπει να είχε χάσει 5-6 ευκαιρίες με Xgoal 0.90 η κάθε μία.
Πρέπει να ήμαστε η ομάδα γενικά με τον περισσότερο ενθουσιασμό στα πισωγυρισματα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια.
Πρέπει να ήμαστε η ομάδα γενικά με τον περισσότερο ενθουσιασμό στα πισωγυρισματα. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα ίδια.
Ας ξαναφερουμε τον Ρεμπε απο Νυρεμβεργη, θα μας φερει Τζιμα, κοβει το ματι του! Και ας φερει και τον Κλοζε για τον ΠΑΟΚ Β, να μαθει τους νεαρους επιθετικους μας πως να τελειωνουν τις φασεις!pagotatzis έγραψε:Ακριβώς αυτό σκέφτομαι εδώ καιρό !DaVinci έγραψε:Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πρέπει να είναι ένας Τεχνικός Διευθυντής. Δεν ξέρω πόσο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια. Έχουμε γίνει το μαγαζάκι των μάνατζερ, μας πουλάνε τρέλα Σαμάτες και Μουργκιδες. Μεταγραφές κάνουμε είτε επιστροφές, είτε προτάσεις από κοινούς ατζέντηδες. Τεράστια δυσκολία στην εύρεση ομάδων και απομακρύνσης παικτών. Γενικά φαίνεται μια πλήρης προχειρότητα καια έλλειψη σοβαρότητας.
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Πέλκας με τον Μούργκ έχουν τον ίδιο ατζέντη, και η φάση μυρίζει πάρε δώσε.
Προσέξτε δεν λέω να έρθει κάποιος για να υπάρχει και ας είναι γλάστρα !
Για να μην γίνει αυτό πρέπει να είναι ένα όνομα με καλή προϊστορία!
Αυτός μπορεί να είναι ο Φρεντι Μπομπιτς πρώην Τ.Δ της Φρανκφούρτης !
Αυτήν την στιγμή ελεύθερος!
- Σουριναμέζος
Να μην πάρουμε και Ευρωπαίο για δεκάρι μην μας βγει Μουργκ αν είναιboogeyman77 έγραψε:Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
- Σουριναμέζος
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ψάχνουμε "εκτελεστή"?DaVinci έγραψε:Εντωμεταξύ ο Ακπομ μόνο εκτελεστής δεν είναι. Αμέτρητα τετ α τετ και ευκαιρίες μάτια χαμένες. Φορ να κάνεις το repress και το συμμετοχικό έχεις, το εύκολο γκολ δεν έχεις. Δεν τον εχω παρακολουθήσει και πολύ τελευταία, αλλα στο ματς πέρυσι με την ΑΕΚ πρέπει να είχε χάσει 5-6 ευκαιρίες με Xgoal 0.90 η κάθε μία.
Επειδή με το παλτό τον Murg με το ναυάγιο για οικογενειακούς του λόγους για τα παιδιά του που πόνεσαν τα μάτια μας πάμε σε οφθαλμίατρο να φοράμε γυαλιά και το υπερ-παλτό Samatta που πέρυσι απέρριψε και την Πάγο και τον Άρη Λεμεσού και κάθεται ακόμα να παίρνει το μεγάλο του εκατ. συμβολαίου και να πίνει φραπέδες και να τρώει γύρους δεν θα το αντέξω άλλο και απορώ ποιον από την διοίκηση ενώ του Murg εισηγήθηκε την ανανέωση συμβολαίου και αγναγκάστηκα να μας 'κάνει χαζούρα' σαν να είμαστε ομάδα σαν τον Καμπανιακό δεν φεύγει να τον στείλει σπίτι τού τώρα ο Σαββίδης γιατί οι άνθρωπο δεν έχουν ιδέα από Ποδόσφαιρο δεν παίζουμε 5χ5.
Κάτσε λίγες μέρες εκτός. Mod Team.
Κάτσε λίγες μέρες εκτός. Mod Team.
- Σουριναμέζος
αμην.. τισου να παει μια τουρκια να κανει 10 γκολ στο χαβαλε πρωταθλημα μπας και μας πληρωσουν κιολας, τομας μλς που πληρωσαν να παρουν το σαπακι τον σουλειμανοφ.. και ενας να βρεθει να παρει και τον σαματα .. και ας παμε με τσαλοφ, εναν βασικο(κορεα καψουρα μου) και γκιρτεσο