PAOK - 1926- έγραψε:Δεν υπαρχει καμια λογοκρισια παιδια ..απλα δεν θελω και εγω να πω τι ..απο ποιον και που..δεν ειμαι κανενας νεος στο φορουμ και ουτε inside info και ουτε παπαδες και ουτε τιποτα..καποτε βγαζαμε μεταγραφες εδω και στο discord μονοι μας..κυνηγουσαμε μανατζερ στην βασιλισης ολγας και καναμε ραλι σε τσιμισκες κλπ.. και στο μακεδονια παλας και σε διαφορα μεροι για να τα πουμε εδω και να μην τρωτε προλογο απο πουθενα..π.χ οταν επεσα επανω στον μανατζερ του ζαπρανο μερα μεσημερι να βγαινει απο την τουμπα δυο μερες πριν καν κλισει και το λεγαμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα κινηθει και για αλλους στο τελος των μεταγραφων και οι αλλοι δν εοχαν ιδεα..τους καναμε ρομπα με μουφα πρωτοσελιδα κλπ ..βγαλαμε μεταγραφες που ουτε στα ποιο τρελα ονειρα των αρδ που πληρωνοντε κιολας για να το κανουν..εχω γνωρισει εξαιρετικα ατομα απο εδω μεσα και τον δασκαλο..το τι εγινε στο discord απλα δεν το ηξερα γιατι εκεινο τον καιρο εγινα μπαμπας και δεν πολυ εμπαινα..αυτα ..ευχαριστω ..
Φίλε ωραία όλα αυτά αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν βλέπουμε ότι η ΠΑΕ έχει κόψει οποιαδήποτε ενημέρωση ακόμα και σε κεντρικούς αρδ, ειδικά για το χαφ, σημαίνει ότι κάτι δε θέλει να βγει και σε μια τόσο τεταμένη περίοδο πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ακριβώς για να στηρίξουμε την κατάσταση.
Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πληροφορία αλλά προσοχή σε ονόματα, χρόνους και ΜΕΡΗ. Άμα λες ότι πχ παίκτης βρίσκεται Θεσσαλονίκη, θα ξεσηκωθούν όλοι οι αρδ να ψάχνουν (όπως τόσες άλλες φορές)