Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από prax »

gpap έγραψε:θα είχε ενδιαφέρον να παραθέσουμε τα σχόλια που γράφτηκαν όταν έφυγε ο Πέλκας.

Πως αλλάζει ο καιρος...
Δεν θυμαμαι τα σχολια που γραφτηκαν τοτε.
Αυτο ομως που ξέρω ειναι οτι μπορει να υπαρξει κορεσμος για ορισμενους παιχτες σε μια ομαδα κ ειδικα οταν ειναι πολλα χρονια σε αυτην. Να πανε σε καποιο αλλο περιβαλλον και να παιξουν μπαλαρα..
κλασικη περιπτωση ο μπακασετας που στην κουλα κορεστηκε.. πηγε στην τραπεζουντα κ ειναι ο καλυτερος τους παιχτης.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ο πελκας είναι μια μηχανή καταστροφής της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας. Είναι ο άνθρωπος που ελάχιστα θα διμιουργησει κι περισσότερο θα καταστρέψει το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό τελευταίο παράδειγμα είναι η παρουσία του με την εθνική όπου δεν ήταν καθόλου καλός. Χειρότερη εντύπωση όμως μου είχε κάνει στο ματς που έπαιζε με την Φενέρ εναντίον Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη. Είχε μπει αλλαγή κι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. . Από μακριά κι αγαπημένοι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παρόμοια εικόνα έχω κι εγώ
το ΠΑΟΚτσάκι δεν μου λέει τίποτα
από προσωπικότητα τον έχουμε δει
τρέξιμο σε φουλ εντάσεις χωρίς διαχείριση δυνάμεων και πραγματικά καταστροφή του παιχνιδιού της ομάδας με λάθος αποφάσεις σε όλες τις κρίσιμες επιθετικά στιγμές
αν θέλαμε εντάσεις και κάποιον απλά να πιέζει και να κυνηγάει τα αντίπαλα στόπερ ήδη έχουμε έναν..τον Μπράντον
αρκεί..
πλέον ποιότητα θέλουμε να προσθέσουμε, παίχτες με νούμερα αλλά και προσωπικότητα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συνηθως τον παικτη που ερχεται τον κρινουμε σε σχεση με το τι υπαρχει στο ροστερ αυτη την στιγμη. Οχι με τον ΠΑΟΚ των υγρων μας ονειρων..Για αυτο και στην θεωρια λεμε για τον Σαματα οτι ειναι αναβαθμιση σε σχεση με Ολιβειρα. Σε σχεση με τον Πριγιο του 18....δεν ξερουμε θα δειξει. Σε σχεση με τον Χααλαντ (του ΠΑΟΚ των ονειρων μας που λεγαμε) γατακι....
Με αυτη την οπτικη λοιπον και κρινοντας το υπαρχον ροστερ πολυπλευρα δεν μπορω να δω πως δεν χωραει ο Πελκας.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

[/quote]Νομιζω οτι αυτη η επιλογη Λουτσεσκου ειχε να κανει συγκεκριμενα με τον Καντουρι και οχι γενικα με παικτες που θεωρουνται 8-10.Τον εχουμε δει να χρησιμοποιει τον Σοαρες,τον Νταντας ακομα και τον Αγκουστο στο 10.Μαλλον θεωρουσε τον Μαροκινο σοφτ για το 8.Αν μπορουσες να βρεις ενα σκληροτραχηλο χαφ με ανεση να παιζει στις δυο θεσεις μια χαρα θα τον χρησιμοποιουσε.[/quote]
[/quote]
Ο Σακχοφ είχε παίξει με Τσέλσι στο 10
Δεν θυμάμαι αν έπαιξε άλλα ματς, αλλά ήταν 8-10αρι[/quote]

Έναν Φουστέρ θέλουμε, κακά τα ψέμματα.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Δεν υπαρχει καμια λογοκρισια παιδια ..απλα δεν θελω και εγω να πω τι ..απο ποιον και που..δεν ειμαι κανενας νεος στο φορουμ και ουτε inside info και ουτε παπαδες και ουτε τιποτα..καποτε βγαζαμε μεταγραφες εδω και στο discord μονοι μας..κυνηγουσαμε μανατζερ στην βασιλισης ολγας και καναμε ραλι σε τσιμισκες κλπ.. και στο μακεδονια παλας και σε διαφορα μεροι για να τα πουμε εδω και να μην τρωτε προλογο απο πουθενα..π.χ οταν επεσα επανω στον μανατζερ του ζαπρανο μερα μεσημερι να βγαινει απο την τουμπα δυο μερες πριν καν κλισει και το λεγαμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα κινηθει και για αλλους στο τελος των μεταγραφων και οι αλλοι δν εοχαν ιδεα..τους καναμε ρομπα με μουφα πρωτοσελιδα κλπ ..βγαλαμε μεταγραφες που ουτε στα ποιο τρελα ονειρα των αρδ που πληρωνοντε κιολας για να το κανουν..εχω γνωρισει εξαιρετικα ατομα απο εδω μεσα και τον δασκαλο..το τι εγινε στο discord απλα δεν το ηξερα γιατι εκεινο τον καιρο εγινα μπαμπας και δεν πολυ εμπαινα..αυτα ..ευχαριστω ..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

o ευγενης ο σακχοφ ηταν οτι πιο κοντινο ειχαμε σε φουστερ μετα τον Ιβιτς, γκολ απο τις πισω ζωνες κινησεις χωρις την μπαλα κτλ...

απο τοτε θεωρω οτι κανεις δεν αντικατεστησε αυτον τον ρολο στο ροστερ (ανεπιτυχως και χωρις δικη του ευθηνη ο νταγκλας)
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Αν εσείς πιστεύετε ότι θα φέρουμε καλύτερο παίκτη από τον Πέλκα ο οποίος θα αποδώσει τα αναμενόμενα τότε πάω πάσο.
Επειδή όμως ΔΕΝ πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί, ο Πέλκας είναι ενδεδειγμένη λύση αυτή την στιγμή τόσο αγωνιστικά όσο και έξω αγωνιστικά.

Μακάρι να έρθει το επαναλαμβάνω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

PAOK - 1926- έγραψε:Δεν υπαρχει καμια λογοκρισια παιδια ..απλα δεν θελω και εγω να πω τι ..απο ποιον και που..δεν ειμαι κανενας νεος στο φορουμ και ουτε inside info και ουτε παπαδες και ουτε τιποτα..καποτε βγαζαμε μεταγραφες εδω και στο discord μονοι μας..κυνηγουσαμε μανατζερ στην βασιλισης ολγας και καναμε ραλι σε τσιμισκες κλπ.. και στο μακεδονια παλας και σε διαφορα μεροι για να τα πουμε εδω και να μην τρωτε προλογο απο πουθενα..π.χ οταν επεσα επανω στον μανατζερ του ζαπρανο μερα μεσημερι να βγαινει απο την τουμπα δυο μερες πριν καν κλισει και το λεγαμε οτι ο Π.Α.Ο.Κ θα κινηθει και για αλλους στο τελος των μεταγραφων και οι αλλοι δν εοχαν ιδεα..τους καναμε ρομπα με μουφα πρωτοσελιδα κλπ ..βγαλαμε μεταγραφες που ουτε στα ποιο τρελα ονειρα των αρδ που πληρωνοντε κιολας για να το κανουν..εχω γνωρισει εξαιρετικα ατομα απο εδω μεσα και τον δασκαλο..το τι εγινε στο discord απλα δεν το ηξερα γιατι εκεινο τον καιρο εγινα μπαμπας και δεν πολυ εμπαινα..αυτα ..ευχαριστω ..
Φίλε ωραία όλα αυτά αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν βλέπουμε ότι η ΠΑΕ έχει κόψει οποιαδήποτε ενημέρωση ακόμα και σε κεντρικούς αρδ, ειδικά για το χαφ, σημαίνει ότι κάτι δε θέλει να βγει και σε μια τόσο τεταμένη περίοδο πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ακριβώς για να στηρίξουμε την κατάσταση.

Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πληροφορία αλλά προσοχή σε ονόματα, χρόνους και ΜΕΡΗ. Άμα λες ότι πχ παίκτης βρίσκεται Θεσσαλονίκη, θα ξεσηκωθούν όλοι οι αρδ να ψάχνουν (όπως τόσες άλλες φορές)
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Γίναμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

10 . 9 . 8 . 7 . 6 . . . . . . .
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Τι, μπαμ μπουμ πάταγος; Το πάτησε ο Βλαντ;
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Η παε δεν εχει κοψει τιποτα ..απλα αυτα τα χαζα τα λενε οι αρδ για να καλυψουνε την ανυπαρξια τους και για να μην σηκωσουνε τον κωλο τους να δουλεψουνε για να βγαλουνε καμια ειδηση τις προκοπης..δεν εχουν ιδεα το τι γινετε ..πραγματικα rain και στο υπογραφω αυτο..και επισης δεν εγραψα κατι τετοιο ..εγραψα συγκεκριμενο πραγμα ..επισης ομως κατανοω απολυτως τους λογους που κοπηκε το ποστ..
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αμόλα το να ξαλαφρώσεις!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”