Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Όλοι έχουν τις αδυναμίες τους.
Για τα ελληνικά δεδομένα είναι από τους καλους και η χρονια έχει ακόμα πολύ μέλλον.
Για τα ελληνικά δεδομένα είναι από τους καλους και η χρονια έχει ακόμα πολύ μέλλον.
Δεν το σωζεις. Ο ιδιος τα λες , κολλαει σε ενα συστημα, ιδιο ειναι σε ηττες και νικες, αλλο πραγμα μεταβαλλεται. Το ροτεισον το ανεφερα στο αρχικο μου σχολιο αλλα οταν θες να ειρωνευτεις δεν το βλεπεις. Απο την μια λες ροτεισον και απο την αλλη κολλαει σε παικτες. Αυτα και τα δυο ταυτοχρονα δεν ισχυουν! Αν θες πες μας και τι να γραψουμε και να προσβάλλουμε κιολας τους υπολοιπους οπως κανειςMaxpaok έγραψε:Ότι θες πες και θεώρησε για ματσαρες, χαμένο πνεύμα και ειρωνείες.
Εδώ εσύ ο ίδιος έγραψες για τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ένα μόνο επιτυχές με μεγάλο αντίπαλο κι από την άλλη μιλάς για απροετιιμαστη πνευματικά ομάδα!!!!
Τι δεν βλέπεις τόσο καιρό? Εδώ και τρία χρόνια?
Κολλάει σε παίκτες και σε ένα σύστημα.
Πονάνε τα μάτια και φέτος βλέπουμε επιπρόσθετα το αδικαιολογητο ροτεησον ή καλύτερα μια διαφορετική ομάδα ανά ματς.
Είναι πολύ καλός για το κλίμα εντός και πέριξ.
Κατά τα άλλα όπως τα βιώνεις τρία χρόνια τώρα.
Αλλά υπομονή θα βγει σε λίγο η καρτέλα με τον πιο επιτυχημένο προπονητή άρα όλα καλά και καλώς
Η Αιντραχτ ηταν αδυναμη δηλαδηMaxpaok έγραψε:Και στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχω τοποθετηθεί.
Ο παίχτης αυτός για δυάδα στα χαφ μόνο με αδύναμους αντιπάλους.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
Αλλά προπονητής δεν είμαι.
Αλλά πολύ απλά εγώ θα κριθω από την άποψη μου που δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία ενώ ο προπονητής μας κρίνεται από την εικόνα και τα αποτελέσματα
Βάζελος και χάρτινος το ίδιο σύστημα παίζουν, επίσης το ίδιο εκτενές rotation κάνουν.
η κούλα με σέρρες, ατρόμητο, όφη ήταν αρκετά κακή και ο βάζελος έπαιξε 3 ντέρμπι τα 2 στην έδρα του και δεν κέρδισε κανένα
-
Luigi Vampa
Επίσης έχασε την είσοδο στους ομιλους από κάποια Αντβεμπ. Κ αρκετά μυρριακια αν δεν απατώμαι.
Η χαρτινη παντως μια χαρα εχει μεταπτωσεις. Για δεμενη ομαδα εχει και πολλες. Την τριπολη την κερδισε απο διαιτησια, στο πρωτο ημιχρονο τους ειχαν πατησει του Αστερα. Με Πανσερραικο ηταν οκ ειχε φασεις αλλα εκανε γκελα. Με οφη εχασε. Ο βαζελος εχει πιο δεμενο ροστερ (περσι και προπερσι δεν εκανε πολλες μεταγραφες)
Δεν έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, ίσα ίσα έχουμε κερδίσει με "απρόβλεπτα" rotation τον τελευταίο καιρό και με σταθερές αποδόσεις. Αντίθετα το χθεσινό ήταν αδυναμία να αντεπεξέλθουμε στην αθλητικότητα και στην τρομερή αλληλοκάλυψη των αντιπάλων. Ίσως ο προπονητής να πίστεψε ότι τους έχουμε με το νέο κέντρο μας, μόνο που αυτοί ουσιαστικά αντιπαράθεσαν τέσσερις παίχτες στους δύο δικούς μας.
-
VfB v2
Αιβα να ξέρεις η φρανκφούρτη δεν το χτύπησε το παιχνίδι. Αμα το χτυπούσε θα έγραφε τρία το κοντέρ. Πιστεψέ με. Η Ντόρτμουντ τρεις φορές μάζεψε την μπάλα απο τα δίχτυα.aivas19 έγραψε:Η Αιντραχτ ηταν αδυναμη δηλαδηMaxpaok έγραψε:Και στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχω τοποθετηθεί.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
Αλλά πολύ απλά εγώ θα κριθω από την άποψη μου που δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία ενώ ο προπονητής μας κρίνεται από την εικόνα και τα αποτελέσματα
Razvan Lucescu III
Δεν σε αμφισβητω σε αυτο που λες, μπορει να ισχυει (γιατι να μην πας για Χ στην εδρα του αμεσου ανταγωνιστη σου για την πρωτη θεση;). Αλλα δεν θεωρω οτι ο Οζντοεφ ειναι τοσο κακος. Επειδη ειδα το ματς με την Ντορτμουντ ειναι ομαδαρα η Αιντραχτ αλλα στο 2ο ημιχρονο απαραδεκτη. Αρχισε να ανεβαινει μετα απο το ματς με εμας παντως και εκει μεσα θα κριθουν ολα
-
Luigi Vampa
Η Φρανκφούρτη ξεκίνησε τη χρονιά με 4 γκολ σε 6 παιχνίδια. Απ τον Οκτώβριο φαίνεται να παίρνει μπρος. Δεν έχει κσμμια λογική να μην χτυπήσει το παιχνίδι. Λες κ πάει για πρωταθλημαVfB v2 έγραψε:Αιβα να ξέρεις η φρανκφούρτη δεν το χτύπησε το παιχνίδι. Αμα το χτυπούσε θα έγραφε τρία το κοντέρ. Πιστεψέ με. Η Ντόρτμουντ τρεις φορές μάζεψε την μπάλα απο τα δίχτυα.aivas19 έγραψε:Η Αιντραχτ ηταν αδυναμη δηλαδηMaxpaok έγραψε:Και στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχω τοποθετηθεί.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
-
VfB v2
Για πρωτάθλημα μπορεί να μην πηγαίνει αλλά για να πάρει χοντρό παραδάκι απο τα τηλεοπτικά θα πρέπει να διατηρήσει υψηλές κατατάξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ετσι λειτουργούν τα τηλεοπτικά στην Γερμανία. Και μιλάμε για χοντρό πράμα. Ασε που για να βγεις ευρώπη στην bundesliga πρέπει να φτύνεις αίμα απο την πρώτη μέχρι την 34η αγωνιστική. Σε διαβεβαιώνω ότι ο όμιλος κονφερενς με έναν ΠΑΟΚ αργού τέμπου και δύο μπυραρίες δεν είναι αυτή την στιγμή προτεραιότητα για την Αιντραχτ.Luigi Vampa έγραψε: Η Φρανκφούρτη ξεκίνησε τη χρονιά με 4 γκολ σε 6 παιχνίδια. Απ τον Οκτώβριο φαίνεται να παίρνει μπρος. Δεν έχει κσμμια λογική να μην χτυπήσει το παιχνίδι. Λες κ πάει για πρωταθλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τρί 31 Οκτ 2023, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Daskalos_4 έγραψε:H ίδια ομαδα πριν λιγες εβδομαδες στο μεταξυ κερδισε την Αιντραχτ...
Ποια Άντραχτ μωρέ, η Τρίπολη της Γερμανίας;
joshua έγραψε:Ε δεν εχουν ομως τις ιδιες μεταπτωσεις στην αποδοση τους.
Ναι, διότι οι όποιες μεταπτώσεις καλύπτονται από τη διαιτησία. Όταν εσένα σε κάνει πέναλτυ ο ΟΦΗ και δεν δίνεται και ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. κάνει χερούκλα στην περιοχή, η αεχ και ο βάζελος παίρνουν πέναλτυ εκτός περιοχής.
Αναφερομαι στο ποδοσφαιρο ,οχι στα αποτελεσματα.Ειμαστε στον τριτο χρονο πλεον,οχι στον τριτο μηνα και παρακολουθουμε το ιδιο μοτιβο,το ιδιο στυλ παιχνιδιου,το ιδιο και απαραλαχτο συστημα.Εγω προσωπικα το βαρεθηκα και σε ενα πρωταθλημα με τους αντιπαλους να εχουν ανεβασει κατακορυφα μπατζετ σε σχεση με προ 5ετιας και με 20 ντερμπι τη χρονια λογω πλει οφ, πιστευω οτι το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου εχει ταβανι.Θελω να δω κατι αλλο.