Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γνώμη για Vilhena;
Τα στημένα του, κόρνερ κυρίως που εκτέλεσε χθες πολύ καλά (δημιούργησαν καλές προϋποθέσεις για γκολ). Ο ίδιος με το γκολ δεν φαίνεται προς το παρόν να το έχει.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Και οι δυό παίζουν πολύ με γιόμες.
Το συνδιαστικό δικό μας ποδόσφαιρο δεν το έχουν σε δύσκολα παιχνίδια.
Η αεχ παίζει πολύ σκληρά και αν έχει δικά της κοράκια δεν παίρνει και κάρτες, που σε μας τις μοιράζουν όλοι άπλετα.

Έχουν και το βαρ, οπότε είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα με κανονικές συνθήκες.

Και με τους τρες του ποκ μοιονεκτούμε στο παρασκήνιο και αυτό είναι το μόνο αρνητικό.
Σε όλα τα άλλα είτε υπερτερούμε, είτε είμαστε ισοδύναμοι.
:opaokara:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το χαρτί φαίνεται πιο αθλητική ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση (τώρα αυτή, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να έχουν την ίδια και στο μεσοπρόθεσμο μέλλον), με pressing, τρέξιμο και άμεσο ποδόσφαιρο. Ο Αλμέιδα δείχνει από πέρσι πως "έδεσε" με αυτούς και τους έδωσε το αποτύπωμά του. Πέρσι βέβαια δεν βγήκαν Ευρώπη, ξεκίνησαν άνετοι προετοιμασία και κακά τα ψέμματα, είχαν σωστές επιλογές. Φέτος έχουν τον περσινό βασικό κορμό, αλλά το πόσο θα αντέξουν με έναρξη προετοιμασίας πιο νωρίς και τόσους αγώνες Πέμπτη-Κυριακή πλέον, θα το δούμε.
Τον χθεσινό αγώνα δεν τον είδα, αλλά από εκτεταμένα στιγμιότυπα μου έδωσαν την εικόνα ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τον βάζελο που συνήθως ψάχνει μπάλες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Το γκολ που πέτυχαν χθες ήταν παρόμοιο με το πρώτο γκολ κόντρα στην Βιγιαρεάλ, με ασίστ χθες Ιωαννίδη που κάνει πολλές δουλειές εκτός περιοχής και σκόρερ τον Σέρβο, με αντίστοιχους Κώτσιρα και Ιωαννίδη την Πέμπτη. Τον Μπρινιόλι τον είχα την πρώτη χρονιά που ήλθε για φοβικό ως χέστη, αλλά φέτος με διαψεύδει.
Στο χαρτί μην δίνεις χώρους και μην κάνεις εύκολα λάθη στο pressing, στο κέντρο τουλάχιστον της άμυνας έχουν θέματα, χτύπα και το παίζεις το παιχνίδι. Στον βάζελο πρόσεχε τον Ιωαννίδη και την πλάτη της άμυνάς σου και τους έχεις, απλά είναι από πέρσι υπερεκτιμημένοι αν και καλύτεροι από ότι πριν 3 χρόνια.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Υπάρχει ομάδα Άρης ,που φοράει πράσινα,αλλά για δεύτερη εμφάνιση,έχει τα την μαυρόασπρη στολή.
Πω ρε δεν πάμε καλά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

rouki έγραψε:Και οι δυό παίζουν πολύ με γιόμες.
Το συνδιαστικό δικό μας ποδόσφαιρο δεν το έχουν σε δύσκολα παιχνίδια.
Η αεχ παίζει πολύ σκληρά και αν έχει δικά της κοράκια δεν παίρνει και κάρτες, που σε μας τις μοιράζουν όλοι άπλετα.

Έχουν και το βαρ, οπότε είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα με κανονικές συνθήκες.

Και με τους τρες του ποκ μοιονεκτούμε στο παρασκήνιο και αυτό είναι το μόνο αρνητικό.
Σε όλα τα άλλα είτε υπερτερούμε, είτε είμαστε ισοδύναμοι.
:opaokara:

Ακριβώς ρε παληκάρι.

Ο μονος παίκτης που θα θελα και θα επαιζε βασικός σε εμάς είναι ο Λιβάι.
Κανένας άλλος από την χάρτινη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Εγώ θα ήθελα περισσότερο τον Πινέδα, είναι πολυεργαλείο.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Τσουμπερ Πινεδα Λιβαι επαιζαν με κλειστα ματια σε μας. Ας μην απαξιωνουμε ετσι. Δεν μειωνω τους δικους μας, απλα λεω υπο αλλες συνθηκες ανετα παιζανε σε μας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο τσουμπερ θα ταίριαζε πιο πολύ σε αυτό που παίζουμε. Ο λιβαι δύσκολα θα φαινόταν τόσο χρήσιμος στον ΠΑΟΚ έτσι όπως παίζουμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Έτσι είναι όπως τα λες. Και για να το πάω ένα βήμα παραπέρα ο Πινέδα με τον Τσουμπερ είναι οι ιδιαίτεροι παίκτες. Ο Λιβαι δεν έχει το εύκολο γκολ οπότε δεν μου είναι κάτι ιδιαίτερο. Αν βγάλεις τον Πινέδα από την ΑΕΚ όμως είναι άλλη ομάδα. Επίσης στα δύσκολα ο μόνος που βγάζει ποιότητα στα τελειώματα είναι ο Τσουμπερ. Αυτός όταν έκαιγε η μπάλα το έβαλε με ιωνικό, ατρόμητο και αρη. Η χθεσινή του πάσα στον Πινέδα ήταν καταπληκτική και πολύ δύσκολη. Τώρα γενικά για την ΑΕΚ δεν τρελαίνομαι. Δεν μου αρέσει αυτό το ποδόσφαιρο. Μπορεί κάποιους να τους εξιταρει, σεβαστό. Εμένα το μοντέλο παιχνιδιού που μου αρέσει είναι σαν το 0-3 που κάναμε πέρυσι στη λεωφόρο. Δηλαδή καθολική επικράτηση με καθαρά ποδοσφαιρικούς και τακτικούς όρους. Βεβαίως και είναι απαραίτητο το αθλητικό κομμάτι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά όταν βλέπεις μια ομάδα να νικάει εμφατικά τον αντίπαλο στο τακτικό κομμάτι όπως εμείς πέρυσι το βαζελο τότε στα δικά μου μάτια η ανωτερωτητα είναι πιο ουσιαστική.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Σουρμε, με Ντεσποντοφ δεξια και Λιβαι αριστερα δε θα εβλεπες κανεναν. Ο Λιβαι δεν κανει τρελα νουμερα αλλα εχει τρομερη επιδραση στο παιχνιδι και κανει ανω κατω τις αμυνες.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

απο τους παικτες τους παντως, μεχρι στιγμης καλυτεροι ειναι αυτοι που παιζουν διαιτητες
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Με κανονική διαιτησία: Η χάρτινη θα είχε τουλάχιστον έναν βαθμό λιγότερο από το ματς με τον Πανσερραϊκό κι εμείς θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον άλλους τρεις: δύο με το λίκι και έναν τουλάχιστον με τον ΟΦΗ.

Για να μην ξεχνιόμαστε. Κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε το 100-0 που παίζουν τα πόκεμον σε φάσεις που δεν πιάνει το βαρ.

Η χάρτινη και ο βάζελος στο διάστημα που έκαναν κοιλιά πέρσι καθάρισαν τα κοράκια. Σε αντίθεση με μας που μας καθάρισαν τα κοράκια.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Και για το θέμα του δολοφονηθέντος οπαδού της χάρτινης

Πόσο υποκριτές είναι όλοι τους ρε φούστη μου; Ένας δεν βγήκε να ρωτήσει τι έγινε με την έρευνα δύο μήνες μετά. Πάει ο άνθρωπος και όλοι πετούν χαρταετό και μου κάνουν φιέστες στα γήπεδα και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Κι έχεις και τους ναζί του βάζελου να σηκώνουν πανό.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μιλώντας για υποκρισία , ο Σαμπρακος και η παρέα του έκαναν 1-2 ώρες εκπομπή με το πανί των ναζί κρεμασμένο κανονικά στην κερκίδα σε όλα τα πλάνα και σήμερα στο άρθρο του έχει το θράσος να λέει ότι ελπίζει να μην το είδε η μάνα του νεκρού.

Πόσο να σιχαθεί κανείς πια με αυτούς τους τύπους ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

xrisitsapa έγραψε:Εγω ειδα χτες 2 ομαδες που παιζουν ενα level επανω απο εμας σε επιπεδο εντασης και ταχυτητας ( κυριως το χαρτι).

Σε θεμα οργανωσης και συνδυασμων, δεν εχουμε κατι να φοβομαστε.
Οσο ομως δεν κανουμε κατι για το ραθυμο στυλ με το οποιο παιζουμε, παλι 4οι θα βγουμε.
Για να συγκρίνεις πρέπει να τους δεις και τι εντάσεις βγάζουν σε αντίστοιχα μικρά ματς. Με τον ρούλη μια χαρά εντάσεις υπήρχαν και για μας και σίγουρα την Κυριακή θα υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”