Παρακαλω!!!! με τους ελευθερους τι παιζει?τελος κι αυτοι αυριο?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ελεύθερος ο Φακούντο Φερειρα από την Μπενφικά.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Πλάκα πλάκα αυτός ο Σανκαρε της ζελας είναι τριπνευμονος σε ταχύτητες Καντουρι και ξέρει μπαλίτσα. Πως και δεν τον τσίμπησαμε; παίζουν μήπως τραυματισμοί;
Edit : τωρα είδα ότι είναι 31 και ήταν ανενεργός καιρο. Έπαιξε Βουλγαρία για μισό χρόνο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit : τωρα είδα ότι είναι 31 και ήταν ανενεργός καιρο. Έπαιξε Βουλγαρία για μισό χρόνο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Κυρ 31 Ιαν 2021, 14:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι γίνεται Παρόλο; Τζάμπα σε κάναμε sports director? Που ναι το αμυντικό χαφ;
makispaspartou έγραψε:Νομίζω έχει χρόνια από τους χιαστούς του. 28 είναι , με παραστάσεις και τσαγανό. Ας έρθει σε μας για να αναστηθεί!
Εδώ και 4 χρόνια. Η πορεία του όμως έχει πάρει κατήφορο μετά από αυτούς. Στην Τσάμπιον στάθηκε αρκετά καλά με τη Μπόρο
- Περιπτερος
Για εμένα ο Imbula είναι καλή περίπτωση και ελεύθερος. Εχει πολλά στοιχεία που μας λείπουν.
Μέτρησα στα βιντεο του 2019 την ταχύτητά του και είναι διπλάσια σχεδόν από του Καντουρί.
Μέτρησα στα βιντεο του 2019 την ταχύτητά του και είναι διπλάσια σχεδόν από του Καντουρί.
Υπάρχει περίπτωση ο παπάς να άκουσε Eddy ενώ του είπαν Mendy;
Ρωτάω εσάς που τον ξέρετε καλύτερα :p
https://www.transfermarkt.com/nampalys- ... ler/111051
Ρωτάω εσάς που τον ξέρετε καλύτερα :p
https://www.transfermarkt.com/nampalys- ... ler/111051
επειδη διακρινω οτι εισαι παλαιας κοπης σαν και μεναΠεριπτερος έγραψε:Πάτερ, τώρα που τελείωσε η λειτουργία. Παπάς ήταν ο χθεσινός Γάλλος; είχες πιει όλο το κρασί της κοινωνίας ; ήταν νύχτα και ήθελες να αποφύγεις την πρεσβυτέρα; είχες θεία φώτιση;
Εχεις κάτι νέο δέσποτα ;
θα σου πω οτι απο σποντα μαθαινω καποια πραγματακια
πχ οτι πηραμε αρ μπακ το εμαθα και το εγραψα εδω κανα διωρο πριν γινει γνωστο
για τον χθεσινο μου το ειπε αυτος που μου ειπε για τον Baba
oτι ειμαστε πολυ κοντα,ενω ολοι μιλουσανε για τον Ολιβα
τελευταια ωρα ομως,οταν ο παικτης εχει ομαδα,αρα δανεισμος,αμοιβη παικτη κλπ
αν υπαρχουν και αλλοι ενδιαφερομενοι,οσο ναναι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος
εγω ειπα ενα ονομα και εγινε καλος χαβας
εδω γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων για ονοματα που γραφει ο πετρωτος
και καποιοι χαλαστηκαν με τον παπα του παπα?
- Περιπτερος
Ελα ντε ... λες και πουλάς κάτι και έχεις συμφέρον.prist64 έγραψε:επειδη διακρινω οτι εισαι παλαιας κοπης σαν και μεναΠεριπτερος έγραψε:Πάτερ, τώρα που τελείωσε η λειτουργία. Παπάς ήταν ο χθεσινός Γάλλος; είχες πιει όλο το κρασί της κοινωνίας ; ήταν νύχτα και ήθελες να αποφύγεις την πρεσβυτέρα; είχες θεία φώτιση;
Εχεις κάτι νέο δέσποτα ;
θα σου πω οτι απο σποντα μαθαινω καποια πραγματακια
πχ οτι πηραμε αρ μπακ το εμαθα και το εγραψα εδω κανα διωρο πριν γινει γνωστο
για τον χθεσινο μου το ειπε αυτος που μου ειπε για τον Baba
oτι ειμαστε πολυ κοντα,ενω ολοι μιλουσανε για τον Ολιβα
τελευταια ωρα ομως,οταν ο παικτης εχει ομαδα,αρα δανεισμος,αμοιβη παικτη κλπ
αν υπαρχουν και αλλοι ενδιαφερομενοι,οσο ναναι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος
εγω ειπα ενα ονομα και εγινε καλος χαβας
εδω γινονται αναλυσεις επι αναλυσεων για ονοματα που γραφει ο πετρωτος
και καποιοι χαλαστηκαν με τον παπα του παπα?
Πάντως Περίπτερε έγραψες για Sandro, ειπναι μεγάλο πουλέν τον θυμάμαι από QPR και Τότεναμ. Αυτός είναι χάφαρος τώρα δε ξέρω πως είναι ηλικιακά μήπως τον πήραν τα χρόνια. Γεμάτες χρονιές βλέπω...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο παίκτης στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία ξέπεσε τόσο...Θέματα τραυματισμών δεν είχε πάντως ιδιαίτερα...Δεν ξέρω τι παίζει αλλά μακάρι να τον φέρναμε. Θα άξιζε το ρίσκο.Περιπτερος έγραψε:https://youtu.be/8uh_hhggfkk
Γρήγορος, έμπειρος.
Σε άγνωστη κατάσταση, αλλά εμείς είμαστε και κέντρο αποκατάστασης τελευταία.
- Περιπτερος
Αδελφέ Σώτο, υπήρξε μεγάλος οδοστρωτήρας και μουντιαλικός βραζιλιάνος διεθνής. Είναι 31. Απλά ίσως κάτι να του συμβαίνει.sotos26 έγραψε:Πάντως Περίπτερε έγραψες για Sandro, ειπναι μεγάλο πουλέν τον θυμάμαι από QPR και Τότεναμ. Αυτός είναι χάφαρος τώρα δε ξέρω πως είναι ηλικιακά μήπως τον πήραν τα χρόνια. Γεμάτες χρονιές βλέπω...
Πάντως τέτοιο στυλ θέλουμε γιατί νομίζω αυτοί ακούν αμυντικό χαφ και πάει ο νους τους σε κάτι εργάτες από Πολωνία.Περιπτερος έγραψε:Αδελφέ Σώτο, υπήρξε μεγάλος οδοστρωτήρας και μουντιαλικός βραζιλιάνος διεθνής. Είναι 31. Απλά ίσως κάτι να του συμβαίνει.sotos26 έγραψε:Πάντως Περίπτερε έγραψες για Sandro, ειπναι μεγάλο πουλέν τον θυμάμαι από QPR και Τότεναμ. Αυτός είναι χάφαρος τώρα δε ξέρω πως είναι ηλικιακά μήπως τον πήραν τα χρόνια. Γεμάτες χρονιές βλέπω...
ο Ολιβα που γραφτηκε οτι θα ειναι σημερα στην αποστολη και τηνΔευτερα πεταει για θεσσαλονικη?obanebane έγραψε:Βασικός ο Oliva σήμερα.