Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Έχει γούστο ο μ@λ@κ@ς ο κριστο να ζήτησε λεφτά για να έρθει να παίξει....
joshua έγραψε:Χτες ο προπονητης ελεγε οτι απο το ροστερ λειπουν παικτες με την ικανοτητα να πατανε περιοχη και εμεις αντι να παρουμε,διωξαμε εναν και πηραμε μονο εναν καλο φαινομενικα παικτη που εχει παιξει κυριως ως δεξι χαφ-εξτρεμ και καποιες φορες ως επιτελικος...
Ρωτα τον sourme,τι του έγραψα εχθές στο email.
-
Dimg4
Λευκη πετσετα στο θεμα τιτλου. Πειτε ελευθερα τα δικα σας εαν νομιζετε οτι αυτο το ροστερ μπορει να αντεξει 3 διοργανωσεις
τουλαχιστον δεν εκλεισε αυτος ο κλαρινογαμπρος της πλακας και μπορω να τον βρισω. πας να κλεισεις ρε καραγκιοζη σε μια ομαδα και αντι να ψαξεις στοιχεια για την ομαδα και να ακολουθησεις λογαριασμους της ομαδας, εγκαταστασεις κτλ καθεσαι και ψαχνεις οτι θυληκο υπαρχει πανω απο 16 χρονων στη θεσνικη. καταλαβαινεις για τι αστοιχειωτο φελλο μιλαμε. τετοιους κλοουν δεν χρειαζεται καν να τους περιμενεις να τους δεις στο γηπεδο. καταλαβαινεις απο τις μικρες λεπτομερειες ποσο σοβαρα εχει παρει την καριερα του και ππσο αφοσιωμενος ειναι.
υγ. εχουμε δει και εχουμε δει μεταγραφικους σχεδιασμους τραγελαφους αλλα ο φετινος μεταγραφικος σχεδιασμος ισως και να παιρνει το χρυσο βατομουρο αποτυχιας της 8ετιας ιβαν.
υγ. εχουμε δει και εχουμε δει μεταγραφικους σχεδιασμους τραγελαφους αλλα ο φετινος μεταγραφικος σχεδιασμος ισως και να παιρνει το χρυσο βατομουρο αποτυχιας της 8ετιας ιβαν.
Δεν το πιστεύω ακόμα και να με κοπανάνε στην ασφάλεια.Aye4 έγραψε:23:43 ναυάγησε για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Κρίστο Γκονθάλεθ. Υπήρχε συμφωνία τόσο με την Ουντινέζε, όσο και με τον Ισπανό, αλλά το deal δεν έγινε λόγω παράλογων απαιτήσεων των εκπροσώπων του παίκτη. (sport24)
Για ποδοσφαιριστή με ετήσιο συμβόλαιο 200Κ? θα είχαν παράλογες απαιτήσεις οι πόσοι εκπρόσωποι του παίχτη?
Μάλλον θα καταλάβαμε αργά ότι δεν θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε το καλοκαίρι, αν μας έκανε.
Η μεταγραφή που την έτρεξε αποκλειστικά η ROGON τελείωσε μπαμ μπαμ.
Αυτή που την τσουλούσαν οι δικοί μας σκάλωσε.
Ο ΠΑΟΚ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Τόμας Μουργκ, όμως, παρ' ότι βρέθηκε μια ανάσα από συμφωνία και με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Κρίστο Γκονζάλεθ, η μεταγραφή τελικά ναυάγησε. Ο λόγος της ατελέσφορης προσπάθειας απόκτησής του έχει να κάνει με τις υπρβολικές απαιτήσεις των ατζέντηδων, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε βρει τη χρυσή τομή με την Ουντινέζε. Οι διαμεσολαβητές ζήτησαν υπέρογκα ποσά για την ολοκλήρωση της κίνησης και ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε πίσω, έχοντας πλέον ως πάγια τακτική να μην υποκύπτει σε τέτοιου είδους πιέσεις. Έτσι, ο 22χρονος φορ δε θα γίνει κάτοικος Τούμπας (όπως είχε προφορικά συμφωνηθεί, με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς) με την Ουντινέζε να καλείται να βρει λύση για το μέλλον του. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, αυτή του Μουργκ λογικά θα είναι η τελευταία, εκτός αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον από την αγορά των ελεύθερων. (Μ-σπορ)
Ρε τώρα είμαστε σοβαροί θα πάμε σε τρεις διοργανώσεις έτσι;;;τι να πω ....
Από σένα δεν το περίμενα πάντως.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Εσυ ρε δεν ελεγες οτι αν δεν γινουν οι 2 προσθηκες θα με κανεις να φαινομαι γατακι?obanebane έγραψε:Να κάνει μια σούμα ο Αποστόλης που το έχει ή οποίος άλλος μπορεί τα πήγαινε έλα στο ροστερ.
Και αν μπορεί να γράψει με αριθμούς και το ύψος των συμβολαίων που έφυγαν από την ομάδα και αυτών που ήρθαν,έστω βάσει δημοσιευμάτων.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την ελάφρυνση που επιτεύχθηκε στο μπάτζετ και που τελικά το ροστερ χωλαίνει σε σχέση με το περσινό,θεωρητικά πάντα.
Απογοητεύτηκα ρε,προσαρμόζομαι εύκολα,στο τέλος δε μου βγαίνει να βρίσω ανθρώπους της ομάδας που υποστηρίζω.
Γράφω,σβήνω,γράφω,σβήνω.
Δεν έχει νόημα πλέον,ο θυμός έφυγε και ήρθε η απογοήτευση.
Το θετικό της φετινής χρονιάς είναι ότι θα δούμε ευρωπαϊκά ματς μετά από δύο χρόνια και αυτή τη φορά,θέλω να πιστεύω με ξεκάθαρη στόχευση,την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Απογοητεύτηκες πριν καν τον πρώτο γύρο και τα παιχνίδια των ομίλων;
Απογοητεύτηκες επειδή δε πήραν παίκτες; Ή μάλλον δεν πήραν αυτούς που πιστεύουμε ότι κάνουν;
Απογοητεύτηκες γιατί είχαμε βαθειά τσέπη και τώρα ψιλό ραμμένη;
Δεν ειναι εδω μεσα ουτε ο χωρος ουτε το μεσο για να κανουμε μια σωστη συζητηση για το τι θεωρω οτι συμβαινει στην ομαδα.barlow4 έγραψε:Εισαι σε αυτην την μεταγραφικη με ενα μονιμο δριμυ κατηγορω ρε γκοσπι.Ουτε εγω τα βλεπω ροδινα ολα αλλα πολυ παραμαζωμα .Εσυ δεν το καταλαβαινεις?Gospi έγραψε:Ξεκαθαρα... Τον εχω αλλαξει τα φωτα! Του κοβω τις μεταγραφες, τον χρεωνω μυρια για μεταγραφες παλτων, τον στηνω με λαθος συστημα στα παιχνιδια του πρωταθλήματος...barlow4 έγραψε: Πρεπει να τον εχεις τρελο αχτι τον ΠΑΟΚ
Τον εχω μεγαλο αχτι τον ΠΑΟΚ...
Αν αυτο καταλαβες τοτε λυπαμαι γιατι σε θεωρουσα εξυπνο ανθρωπο...
Κατσε εσυ και παρακολουθα να σε δουλευουν μεσα στα μουτρα και λεγε εμενα κακο...
Ο νεος ΠΑΟΚ χτιζεται ειπε ο Γιωργης Μπαρλοου... απολαυσε τον αδιαμαρτύρητα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο το δεν πηραμε ενα χαφ , εχουμε φτασει να βριζουμε τους παντες κ τα παντα.παικτες καλους, παικτες νε ιστορια, παικτες ψαρωμενους, παραγοντες, σαββιδεους.Ολα μα ολα.Καπου μπαστα ρε συ με την αρνητικη ενεργεια.
Πειτε κ κανενα θετικο να ανεβασουμε λιγη ψυχολογια.Εχουμε πλεον την αισθηση οτι στην παε εχουν μαζευτει ολοι οι μπασταρδοι πουτανας γιοι που γαμανε τα παντα κ μας γραφουν στ'@@ τους.Μουνοπανα που τολμηδαν να ερθουν σε τρυφερες ηλικιες με λεφτα κ μας φαγαν το μπατζετ.Καργιολια που εχουν το θρασος να περνουναπο μπαρτσες κ να μας δουλευουν.Φτωχομπινεδες ρολιστες των 400 που θελουν να μπουν στα παπουτσια ηρωων κ παιζουν κ βασικοι οι πουστηδες.Παικτες που για ψιχουλα τους χανουμε κ πανε σε βαθυπλουτες βουλγαρορουμανικες ομαδες.Ε σαϊκεντέλι ρε συ.
Εγω αυτο που ξερω ειναι πως μερικα πραγματα προσκροουν εντονα στην ποδοσφαιρικη λογικη αλλα και στην αμπαλη δικη μου λογικη.
Ακουμε για ffp και ομως ξοδεψαμε τελικά 7 μυρια για μεταγραφες. Θυμασαι ποτε ξανα ξοδεψες τοσα πολλα περα απο περσι? Θυμασαι χειροτερη μεταγραφικη περιοδο απο την περσινη και απο την φετινη οπως καταληγει?
Η ομαδα εχει συγκεκριμενα κενα εδω και 3 μηνες και οι κινησεις δεν εχουν καμια επαφη με τα κενα. Εχουμε ενα ροστερ με 4 δεξια μπακ και 3 χαφ. Δωσαμε περισσοτερα λεφτα απο αυτα που πήραμε για να αντικαταστησουμε 2 παιχτες (Ακπομ, Πελκας).
Ο προπονητης ζηταει επιτακτικα μεταγραφες και δεν γινεται τπτ.
Με συγχωρεις Μπαρλοου αλλα δεν εχω εξηγηση για τπτ απο ολα αυτα, και δεν μπορω να δω κατι θετικο σε ολα αυτα.
Μακαρι ο Φερειρα να κανει μαγικα, αλλα δεν στηριχθηκε και φαινεται.
Αν εσυ βλεπεις κατι θετικο πες το μου να το δω και εγω.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικα λυπαμαι τον προπονητη οσα και αν του εχουμε σουρει κατα καιρους...Παλευε να πεισει για την παραμονη Πελκα,περιμενε επιθετικους και δεν του εκλεισαν ουτε τον Κριστο, γιατι οπως και στη περιπτωση Γιαγκο προεβαλαν ξαφνικα απαιτησεις...Πραγματικα δεν εχω λογια...2 χρονια παρακαλαει για επιθετικους,2 χρονια παρακαλαει για καλυψη των αναγκων της ομαδας...Εγω δεν ξαναγραφω στο τοπικ του...
-
dimitris88
Όσον αφορά τους ελεύθερους, η περίοδος διαρκεί για ακόμη 10 ημέρες. Γι' αυτό μπορούμε να ξεκουραστούμε τώρα για 9 ημέρες.....ότι είναι να κάνουμε με ελεύθερους, ναι σωστά μαντέψατε θα γίνει τη 10η μέρα....άρα ρεπό τώρα....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ας μην λέμε αυτά που λέμε για τους χάρτινους. Είναι αστείο..και αχάριστο ως προς τον Ιβάν.markos4 έγραψε:Έχει γούστο ο μ@λ@κ@ς ο κριστο να ζήτησε λεφτά για να έρθει να παίξει....
tsou έγραψε:τουλαχιστον δεν εκλεισε αυτος ο κλαρινογαμπρος της πλακας και μπορω να τον βρισω. πας να κλεισεις ρε καραγκιοζη σε μια ομαδα και αντι να ψαξεις στοιχεια για την ομαδα και να ακολουθησεις λογαριασμους της ομαδας, εγκαταστασεις κτλ καθεσαι και ψαχνεις οτι θυληκο υπαρχει πανω απο 16 χρονων στη θεσνικη. καταλαβαινεις για τι αστοιχειωτο φελλο μιλαμε. τετοιους κλοουν δεν χρειαζεται καν να τους περιμενεις να τους δεις στο γηπεδο. καταλαβαινεις απο τις μικρες λεπτομερειες ποσο σοβαρα εχει παρει την καριερα του και ππσο αφοσιωμενος ειναι.
Έκλαψα όταν το είδα...
Μακάρι να τον κλείναμε.... ΟΥΑΡΝΤΑ δεν θέλατε εεεε; Αν έβαζε και κανα γκολ δεν θα τον προλαβαίναμε .... κρίμα κρίμα...