Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Λοιπον θα σας ενημερωσ και εγω αμεσα και εγκυρα.
Μεχρι το ματς με τη Μπεσικτας θελουμε 3 παικτες (1 τερμα, 1 φορ και 1 στο κεντρο) αν δε τους παρουμε πριν το ματς μετη μπεσικτας θα τους παρουμε μετα το ματς.
Θελουμε και τερματοφυλακα αν πουληθει ο Πασχαλακης, αν δεν πουληθει θα τον κρατησουμε. Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να πουληθει σε ομαδα απο την ιβηρικη με πρασινο χρωμα στο γηπεδο.
Θα παρουμε φορ που εχει βαλει γκολ, αν πουληθει ο Ακπομ θα παμε και για δευτερο φορ αν οχι θα τον κρατησουμε και αυτον.
Αν πουληθει ο Γιαννουλης θα παρουμε και αλλον στη θεση του και θα γινει και νεα προσφορα στο Βιερινια.
Στο κεντρο ηδη μαζευτηκαν πολλοι θα προσπαθησουν να πουλησουμε Καντουρι και να αφησουν ελευθερο Βερνμπλουμ αν δε τα καταφερουμε θα τους κρατησουμε κ αυτους.
Λημνιος δε φευγει με κατω απο 7 το ιδιο και Γιαννουλης αλλα αν ζοριστουμε μπορει να τους δωσουμε και με λιγο λιγοτερα.
Ο αριστερος αμυντικος που θα παρουμε θα εχει εφεση στις σεντρες και θα εχει παιξει Ευρωπη
Μεχρι το ματς με τη Μπεσικτας θελουμε 3 παικτες (1 τερμα, 1 φορ και 1 στο κεντρο) αν δε τους παρουμε πριν το ματς μετη μπεσικτας θα τους παρουμε μετα το ματς.
Θελουμε και τερματοφυλακα αν πουληθει ο Πασχαλακης, αν δεν πουληθει θα τον κρατησουμε. Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να πουληθει σε ομαδα απο την ιβηρικη με πρασινο χρωμα στο γηπεδο.
Θα παρουμε φορ που εχει βαλει γκολ, αν πουληθει ο Ακπομ θα παμε και για δευτερο φορ αν οχι θα τον κρατησουμε και αυτον.
Αν πουληθει ο Γιαννουλης θα παρουμε και αλλον στη θεση του και θα γινει και νεα προσφορα στο Βιερινια.
Στο κεντρο ηδη μαζευτηκαν πολλοι θα προσπαθησουν να πουλησουμε Καντουρι και να αφησουν ελευθερο Βερνμπλουμ αν δε τα καταφερουμε θα τους κρατησουμε κ αυτους.
Λημνιος δε φευγει με κατω απο 7 το ιδιο και Γιαννουλης αλλα αν ζοριστουμε μπορει να τους δωσουμε και με λιγο λιγοτερα.
Ο αριστερος αμυντικος που θα παρουμε θα εχει εφεση στις σεντρες και θα εχει παιξει Ευρωπη
- WestBlock4
Χίλιες φορές να ακουω εδω ονόματα παρα να τα βλεπω στους αρδ να τα βγάζουν κ τελειωμένα.ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
- pagotatzis
Μάλλον έχασα επεισόδιοgergeo4 έγραψε:κάνε με μπλοκ να μην με βλέπεις φιλε μου..ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
Μπορείς να μου πεις γιατί λες ότι γνωριστείς καταστάσεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ;;;
Έως τώρα όλα που γράφεις είναι αρπαγμένα από σάιτ Αρδ
Τα λες κι αν δεν κάτσουν βρίσκεις αλλά
Τέτοιοι ήταν πόλοι εδώ μέσα
Εγώ σας έχω πει κανένας δεν ξέρει κάτι και αυτοί μέσα από την ΠΑΕ δεν κάνει να κενέ κάτι
Εδώ δεν πίστεψα τον macho που όλοι πέσατε με τα μούτρα
Εάν ξέρεις κάτι πες ένα όνομα που θα βγει στο τέλος
Ξέρω και αν δεν κάτσει θα πεις προσπαθήσαμε
Κονοπλιανκα
Ο άνθρωπος βγήκε καλοπροαίρετα να μας πει πως οτι μαθαίνει θα το μοιράζεται...
- sourmenetes
- Moderator
Ποιοι είναι άξιοι της μοίρας τους;;ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Από πού κ ως που ο Γιώργος παπατζης;
Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, επειδή ακολουθώ την σελίδα του στο Instagram, μπορώ να πω ότι η δουλειά του είναι πολύ καλύτερη απ' τους περισσότερους αρδ.
Γιώργο μην μασάς και συνέχισε να μας ενημερώνεις!
Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, επειδή ακολουθώ την σελίδα του στο Instagram, μπορώ να πω ότι η δουλειά του είναι πολύ καλύτερη απ' τους περισσότερους αρδ.
Οπως και να έχει, 15 Αύγουστο τόσο πολύ κίνηση στο φόρουμ πρωτη φορά βλεπω.
Στην Μουδανιών λιγότερη είχε.
Στην Μουδανιών λιγότερη είχε.
- invincible
ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ αν ξέρεις πες κάτι ... δεν χρειάζεται να πεις όνομα πες θα έρθει ένας παίχτης σε αυτή την θέση κτλ ... Το να μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και να λέει θέλω extra attention εγώ θα σας ενημερώνω είναι κατά την γνώμη μου πολύ χιλιοπαιγμένο όπως είναι μετά και η κολοτουμπα με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω ή με λένε μαίρη και λέω ότι με συμφέρει... από γενικότητες και αυτιστικές προβλέψεις στα μεταγραφικά χορτάσαμε τα διαβάζουμε από τα ΑΡΔ συνέχεια...
Το ξανά λέω είναι λάθος το ''εγώ θα σας ενημερώνω''' ''' θελω attention''' '''προσοχή εδώ''' ''είμαι ειδικός''' και μετά ακολουθεί το ΄΄άμα ... αμα ... αμα.. Τζαντζαρας, Πετρωτός , Μουστακιας.... κτλ.... Μπες πες κάτι συγκεκριμένο και πες με @ι@ αυτό θα γίνει τα γραφόμενα μένουν και μόλις γίνει πες να η απόδειξη πρώτος το είπα όχι γενικότητες.... και μετά αφού το κάνεις αυτό ακρετές φορές μπες και πες μετά ''εγώ θα σας ενημερώνω''' εκεί θα γονατίσουν όλοι και θα φιλήσουν δαχτυλίδι....
ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
Είναι ντροπή σου ρε ξεφτίλα, το παιδί έχει δώσει διαπιστευτήρια,έχει κάνει συνεντεύξεις με αθλητές άλλων αθλημάτων.
Κάνει την προσπάθεια του στην τελική,να μπει στον χώρο της ενημέρωσης.
Σου πήρε τίποτα λεφτά από την τσέπη; άντε γιατί πολλά μας τα έχεις πει.
Αυτο το θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση παικτων μέχρι τις 20 διαφορετικά μετά το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας είναι όλα τα λεφτά. Δηλαδή αν ένας στόχος απαντήσει στις 21 θα του πούμε τώρα περίμενε μην τυχόν και έρθεις και κανείς καμια δεκαριά προπονήσεις παραπάνω...Και δεν απευθύνομαι στον Γιώργο αλλά στη ΠΑΕ...
παιδια οχι διαμάχες παρακαλω .ο καθένας μπορει να λέει την αποψη του.
paokmaniak έγραψε:Λοιπον θα σας ενημερωσ και εγω αμεσα και εγκυρα.
Δε σε τιμάει αυτό που κάνεις, είσαι και παλιό μέλος και αν θυμάσαι μιλάγαμε και με μηνύματα,όταν υπήρχαν.
Το τι παπά μου είχες πουλήσει με Μποκανιδες και άλλους δε λέγεται.
Το παιδί προφανώς ξέρει ότι ξέρουν και οι υπόλοιποι,λίγα πράγματα δηλαδή.
Ούτε τίποτα ονόματα αραδιασε ούτε για μπαμ και μπουμ αλά σφινα,έγραψε.
Δηλαδή που είναι το κακό και αρχίσατε την ειρωνεία και την χλεύη;
Η ίσως πρέπει να πουλήσεις η να προκριθεις για να πάρεις παίκτες. Και κανείς από τους καινούριους δεν θα είναι καλύτερος σε 5 μέρες από αυτόν που θα πουλήσεις, οπότε περιμένεις να παίξεις τα ματς και μετά προχωρας.
- black_star_ninja
Αν δεν σου κανει κόπο στείλε κ σε μένα τη σελίδα. Έστω με μνμ. Ευχαριστώ.Mitsospaoki4 έγραψε:Από πού κ ως που ο Γιώργος παπατζης;