Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από paokmaniak »

Λοιπον θα σας ενημερωσ και εγω αμεσα και εγκυρα.

Μεχρι το ματς με τη Μπεσικτας θελουμε 3 παικτες (1 τερμα, 1 φορ και 1 στο κεντρο) αν δε τους παρουμε πριν το ματς μετη μπεσικτας θα τους παρουμε μετα το ματς.

Θελουμε και τερματοφυλακα αν πουληθει ο Πασχαλακης, αν δεν πουληθει θα τον κρατησουμε. Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να πουληθει σε ομαδα απο την ιβηρικη με πρασινο χρωμα στο γηπεδο.

Θα παρουμε φορ που εχει βαλει γκολ, αν πουληθει ο Ακπομ θα παμε και για δευτερο φορ αν οχι θα τον κρατησουμε και αυτον.

Αν πουληθει ο Γιαννουλης θα παρουμε και αλλον στη θεση του και θα γινει και νεα προσφορα στο Βιερινια.

Στο κεντρο ηδη μαζευτηκαν πολλοι θα προσπαθησουν να πουλησουμε Καντουρι και να αφησουν ελευθερο Βερνμπλουμ αν δε τα καταφερουμε θα τους κρατησουμε κ αυτους.

Λημνιος δε φευγει με κατω απο 7 το ιδιο και Γιαννουλης αλλα αν ζοριστουμε μπορει να τους δωσουμε και με λιγο λιγοτερα.

Ο αριστερος αμυντικος που θα παρουμε θα εχει εφεση στις σεντρες και θα εχει παιξει Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
Χίλιες φορές να ακουω εδω ονόματα παρα να τα βλεπω στους αρδ να τα βγάζουν κ τελειωμένα.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

gergeo4 έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:Ολο το φορουμ κρέμεται απ τα χειλη ενος ακομη πορκυ.Ειστε αξιοι της μοιρας σας.
κάνε με μπλοκ να μην με βλέπεις φιλε μου..
Μάλλον έχασα επεισόδιο
Μπορείς να μου πεις γιατί λες ότι γνωριστείς καταστάσεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ;;;
Έως τώρα όλα που γράφεις είναι αρπαγμένα από σάιτ Αρδ
Τα λες κι αν δεν κάτσουν βρίσκεις αλλά
Τέτοιοι ήταν πόλοι εδώ μέσα

Εγώ σας έχω πει κανένας δεν ξέρει κάτι και αυτοί μέσα από την ΠΑΕ δεν κάνει να κενέ κάτι

Εδώ δεν πίστεψα τον macho που όλοι πέσατε με τα μούτρα

Εάν ξέρεις κάτι πες ένα όνομα που θα βγει στο τέλος

Ξέρω και αν δεν κάτσει θα πεις προσπαθήσαμε

Κονοπλιανκα :lol:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Ο άνθρωπος βγήκε καλοπροαίρετα να μας πει πως οτι μαθαίνει θα το μοιράζεται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποιοι είναι άξιοι της μοίρας τους;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από πού κ ως που ο Γιώργος παπατζης;

Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, επειδή ακολουθώ την σελίδα του στο Instagram, μπορώ να πω ότι η δουλειά του είναι πολύ καλύτερη απ' τους περισσότερους αρδ.

Γιώργο μην μασάς και συνέχισε να μας ενημερώνεις!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οπως και να έχει, 15 Αύγουστο τόσο πολύ κίνηση στο φόρουμ πρωτη φορά βλεπω.

Στην Μουδανιών λιγότερη είχε.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ αν ξέρεις πες κάτι ... δεν χρειάζεται να πεις όνομα πες θα έρθει ένας παίχτης σε αυτή την θέση κτλ ... Το να μπαίνει κάποιος εδώ μέσα και να λέει θέλω extra attention εγώ θα σας ενημερώνω είναι κατά την γνώμη μου πολύ χιλιοπαιγμένο όπως είναι μετά και η κολοτουμπα με λένε ριζο και όπως θέλω τα γυρίζω ή με λένε μαίρη και λέω ότι με συμφέρει... από γενικότητες και αυτιστικές προβλέψεις στα μεταγραφικά χορτάσαμε τα διαβάζουμε από τα ΑΡΔ συνέχεια...

Το ξανά λέω είναι λάθος το ''εγώ θα σας ενημερώνω''' ''' θελω attention''' '''προσοχή εδώ''' ''είμαι ειδικός''' και μετά ακολουθεί το ΄΄άμα ... αμα ... αμα.. Τζαντζαρας, Πετρωτός , Μουστακιας.... κτλ.... Μπες πες κάτι συγκεκριμένο και πες με @ι@ αυτό θα γίνει τα γραφόμενα μένουν και μόλις γίνει πες να η απόδειξη πρώτος το είπα όχι γενικότητες.... και μετά αφού το κάνεις αυτό ακρετές φορές μπες και πες μετά ''εγώ θα σας ενημερώνω''' εκεί θα γονατίσουν όλοι και θα φιλήσουν δαχτυλίδι.... :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ηρεμία παιδιά .ο χρόνος θα δείξει αν είμαι ή όχι αξι'οπιστος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είναι ντροπή σου ρε ξεφτίλα, το παιδί έχει δώσει διαπιστευτήρια,έχει κάνει συνεντεύξεις με αθλητές άλλων αθλημάτων.
Κάνει την προσπάθεια του στην τελική,να μπει στον χώρο της ενημέρωσης.
Σου πήρε τίποτα λεφτά από την τσέπη; άντε γιατί πολλά μας τα έχεις πει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο το θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση παικτων μέχρι τις 20 διαφορετικά μετά το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας είναι όλα τα λεφτά. Δηλαδή αν ένας στόχος απαντήσει στις 21 θα του πούμε τώρα περίμενε μην τυχόν και έρθεις και κανείς καμια δεκαριά προπονήσεις παραπάνω...Και δεν απευθύνομαι στον Γιώργο αλλά στη ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

παιδια οχι διαμάχες παρακαλω .ο καθένας μπορει να λέει την αποψη του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

paokmaniak έγραψε:Λοιπον θα σας ενημερωσ και εγω αμεσα και εγκυρα.

Μεχρι το ματς με τη Μπεσικτας θελουμε 3 παικτες (1 τερμα, 1 φορ και 1 στο κεντρο) αν δε τους παρουμε πριν το ματς μετη μπεσικτας θα τους παρουμε μετα το ματς.

Θελουμε και τερματοφυλακα αν πουληθει ο Πασχαλακης, αν δεν πουληθει θα τον κρατησουμε. Οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να πουληθει σε ομαδα απο την ιβηρικη με πρασινο χρωμα στο γηπεδο.

Θα παρουμε φορ που εχει βαλει γκολ, αν πουληθει ο Ακπομ θα παμε και για δευτερο φορ αν οχι θα τον κρατησουμε και αυτον.

Αν πουληθει ο Γιαννουλης θα παρουμε και αλλον στη θεση του και θα γινει και νεα προσφορα στο Βιερινια.

Στο κεντρο ηδη μαζευτηκαν πολλοι θα προσπαθησουν να πουλησουμε Καντουρι και να αφησουν ελευθερο Βερνμπλουμ αν δε τα καταφερουμε θα τους κρατησουμε κ αυτους.

Λημνιος δε φευγει με κατω απο 7 το ιδιο και Γιαννουλης αλλα αν ζοριστουμε μπορει να τους δωσουμε και με λιγο λιγοτερα.

Ο αριστερος αμυντικος που θα παρουμε θα εχει εφεση στις σεντρες και θα εχει παιξει Ευρωπη

Δε σε τιμάει αυτό που κάνεις, είσαι και παλιό μέλος και αν θυμάσαι μιλάγαμε και με μηνύματα,όταν υπήρχαν.
Το τι παπά μου είχες πουλήσει με Μποκανιδες και άλλους δε λέγεται.
Το παιδί προφανώς ξέρει ότι ξέρουν και οι υπόλοιποι,λίγα πράγματα δηλαδή.
Ούτε τίποτα ονόματα αραδιασε ούτε για μπαμ και μπουμ αλά σφινα,έγραψε.
Δηλαδή που είναι το κακό και αρχίσατε την ειρωνεία και την χλεύη;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Η ίσως πρέπει να πουλήσεις η να προκριθεις για να πάρεις παίκτες. Και κανείς από τους καινούριους δεν θα είναι καλύτερος σε 5 μέρες από αυτόν που θα πουλήσεις, οπότε περιμένεις να παίξεις τα ματς και μετά προχωρας.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Mitsospaoki4 έγραψε:Από πού κ ως που ο Γιώργος παπατζης;

Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά, επειδή ακολουθώ την σελίδα του στο Instagram, μπορώ να πω ότι η δουλειά του είναι πολύ καλύτερη απ' τους περισσότερους αρδ.

Γιώργο μην μασάς και συνέχισε να μας ενημερώνεις!
Αν δεν σου κανει κόπο στείλε κ σε μένα τη σελίδα. Έστω με μνμ. Ευχαριστώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”