Ναι ξεκάθαρα αδερφέ κ συν ανθρακωρυχεMagpies4 έγραψε:Φαίνεται ότι παίρνουμε αλλαγές αυτών που έχουμε και όχι βασικούς.
Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Το ότι ο Πρίγιοβιτς μας άφησε νωρίτερα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις και να πληρώνουμε υπεραξία σε παίκτες χωρίς μέλλον. Προφανώς δεν τον ξέρω τον Πολωνό, αλλά η ιδέα του να πάρουμε τώρα έναν νεαρό φορ μου αρέσει πολύ.
Δεν πήραμε τον Ακπόμ για να τον έχουμε μια ζωή στον πάγκο. Ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του. Και χρειάζεται παίκτη αντίστοιχου επιπέδου και ηλικίας για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και να τους κάνει καλύτερους. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλανε παίκτη που να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει σε ένα πρωτάθλημα τον Μάιο, εκτός αν θέλαμε να καταλήξουμε σαν την κούλα.
Επίσης, αυτό που έλεγα από πολύ νωρίς και πριν τον τραυματισμό Βέρνμπλουμ, είναι ότι με τον ρυθμό που ενσωματώνουμε παίκτες αυτοί που θα μας βάλουν Champions League έπρεπε να έρθουν από τώρα. Φαίνεται ότι η ομάδα κάνει κινήσεις για το μέλλον και μου αρέσει.
ΥΓ: Δεν μου αρέσει ο νέος Σάκχοφ, Μίσιτς. Ίσως να είναι και τυπικά ο αντικαταστάτης του Σάκχοφ αν δεν ανανεώσει και να πάμε για ένα φουλ ταχυδυναμικό χαφ το καλοκαίρι.
Δεν πήραμε τον Ακπόμ για να τον έχουμε μια ζωή στον πάγκο. Ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του. Και χρειάζεται παίκτη αντίστοιχου επιπέδου και ηλικίας για να αυξήσει τον ανταγωνισμό και να τους κάνει καλύτερους. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι θέλανε παίκτη που να "κλειδώσει" το πρωτάθλημα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν τελειώνει σε ένα πρωτάθλημα τον Μάιο, εκτός αν θέλαμε να καταλήξουμε σαν την κούλα.
Επίσης, αυτό που έλεγα από πολύ νωρίς και πριν τον τραυματισμό Βέρνμπλουμ, είναι ότι με τον ρυθμό που ενσωματώνουμε παίκτες αυτοί που θα μας βάλουν Champions League έπρεπε να έρθουν από τώρα. Φαίνεται ότι η ομάδα κάνει κινήσεις για το μέλλον και μου αρέσει.
ΥΓ: Δεν μου αρέσει ο νέος Σάκχοφ, Μίσιτς. Ίσως να είναι και τυπικά ο αντικαταστάτης του Σάκχοφ αν δεν ανανεώσει και να πάμε για ένα φουλ ταχυδυναμικό χαφ το καλοκαίρι.
οκ
αρα δεν πηραμε τον φορ του μπρανκο
αλλα πηραμε το χαφ του μπρανκο
μενει ακομα ενα χαφ δεν τλειωσαμε
αρα δεν πηραμε τον φορ του μπρανκο
αλλα πηραμε το χαφ του μπρανκο
μενει ακομα ενα χαφ δεν τλειωσαμε
- Dimitris_L4
- pagotatzis
Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.
αν λεει ο Πετρωτος για Μισιτς, τοτε υπαρχει σοβαροτατο ενδεχομενο να μην ισχυει 

- pagotatzis
Επιτέλους μια καλή ιδέαbarlow4 έγραψε:Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.

barlow4 έγραψε:Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.

Σκατά θα τον κάνουμε, το ποτό θα αρχίσει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
barlow4 έγραψε:Να οργανωθούμε και στην πρώτη του εμφάνιση να τον κάνουμε να νοιώσει σκουπίδι.

- mesimvrinos
Δεν τον εχω δει τον Μισιτσ αλλα απο αυτα που γραφετε σαν να περιγραφετε τον Μπαλαφα....μηπως υπερβαλουμε λιγο?
-
φτανει ρε φιλαρακι...κουρασες...κρυψου καπου και σε φωναζουμε τον ΜαιοD4rKShaDow έγραψε:Όλο αυτό έγινε γιατί ο Akpom έκανε 1 καλή εμφάνιση; και έρχεται ο Πολωνός;
Ρισκάρουμε έτσι και το Πρωτάθλημα λες και το έχομε πάρει από την 16η αγωνιστική και η 15η δεν έγινε καν ακόμα.
Από τα λίγα που είδα μ φαίνεται ίδια κοψιά με μιλιβογιεβιτς
Από τα αζήτητα την Άντερλεχτ τον είχαν πάρει κ τον είχαν εξελίξει τόσο όσο να παίζει βασικός στην πρεμιέρ
Αν σ κάτσει σ αλλάζει τη ζωή (μέχρι να πωληθεί)
Από τα αζήτητα την Άντερλεχτ τον είχαν πάρει κ τον είχαν εξελίξει τόσο όσο να παίζει βασικός στην πρεμιέρ
Αν σ κάτσει σ αλλάζει τη ζωή (μέχρι να πωληθεί)
-
Dimitris_L4 έγραψε:Αδερφε δεν εχω διαβασει κατι καλυτερο εδω και μηνες...αυτο ακριβως τπτ αλλο..μgiapas έγραψε:Τέτοιος χέστης και μίζερος λαός είναι αμαρτία να σηκώσει πρωτάθλημα.
Δε σήκωσαν οι πατεράδες μας που είχαν κάτι μπάλες να και από όπου περνάγανε οργώνανε τη γή και θα σηκώσουν οι προπονητές και τδ του καναπέ , οι χέστες και οι κλάψες.
+1926