Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Απορώ, καμιά τραγουδιάρα δεν έχουν βρει ακόμα να του ρίξουν? Αλλά άσε μην τους βάζω και ιδέες
Ναι ρίχνω λάσπη για να τον φάω!eorptol έγραψε:Σιγά πολλά ζητάς λάσπη στον ανεμιστήρα το εύκολοstephanos έγραψε:Πλήρη στοιχεία για το παραπάνω.fossa έγραψε: Ο άνθρωπος τους έχει ξεφτιλίσει όσους δεν ήταν από Άρνεσεν μεριά...
Επιμένει σε κάποιους άλλους γιατί έτσι "πρέπει".
Ποιούς, πόσο, πότε.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Μπερμπατοφ θα τον έδιωχνε ευχαρίστως.
Κοροβέση Χαρίση αν δεν αναγκαζόταν να τους βάλει ακόμα θα περίμεναν. Ήρθαν επί Βρύζα βλέπεις...
Μαλεζά. Ουδέν σχόλιο...
Κάτι Περέιρα Κουλούρη τους έστειλε για πλάκα ενώ εκείνη τη περίοδο δεν είχες ούτε αλλαγή...
Τον Σάμπο τον έβγαλε μετά από καμιά δεκαριά άσχημες εμφανίσεις, τον έβαλε χθες και μας λέει σε όλη του τη καριέρα έπαιζε αριστερά. Καλά μάτια δεν έχεις μίστερ ?
Δίνει στεγνά Σκόνδρα Όλσεν. Καμιά δικαιοσύνη. Παίζει καλά κάποιος και στο επόμενο παιχνίδι είναι πάλι έξω. Λες και το ματς με ΑΕΚ δίνει περισσότερους βαθμούς. Ή μήπως δεν θα είναι πιο δύσκολα τα παιχνίδια αεκ πανιώνιος σε 3 μέρες ?
Σόρι που δεν έχω στοιχεία να στο αποδείξω!!!
Δεν έχω κασέτες.
οι μισοι που είπες ήταν πάντως απο ...Άρνεσεν μεριά..
επίσης αν έβαζε το Χαρίση τραυματία τότε θα τον έκραζα και εγώ.
για Σάμπο έχω παραθέσει κάποια στοιχεία στο τόπικ του.
επίσης αν έβαζε το Χαρίση τραυματία τότε θα τον έκραζα και εγώ.
για Σάμπο έχω παραθέσει κάποια στοιχεία στο τόπικ του.
- back in black
Αν τον έλεγαν Κλόπ η Γκουαρντιόλα δέν θα είχε αντέξει ούτε μέχρι την παρέλαση.Τούντορ κράτα γερά!
Α, και το τυράκι πολλοί το φάγανε οτι η ομάδα δέν θα κάνει μεταγραφές την παρούσα στιγμή...εάν δέν βρεθεί κατι καλό..
- ΦΡΑΝΚ κουφάλα, πότε έρχονται?
- Α, μετα το κρίσιμο μάτς με την αεκ μάλλον.. you know!
Α, και το τυράκι πολλοί το φάγανε οτι η ομάδα δέν θα κάνει μεταγραφές την παρούσα στιγμή...εάν δέν βρεθεί κατι καλό..
- ΦΡΑΝΚ κουφάλα, πότε έρχονται?
- Α, μετα το κρίσιμο μάτς με την αεκ μάλλον.. you know!
ο γχ έχει υπογράψει κλειστό πενταετές συμβόλαιο άνοιξης με οψιόν ανανέωσης για άλλα πέντε χρόνια με μπόνους παραμονής μέχρι και όλο τον ιούνιοMANIAKOS έγραψε:Του χρονου να παρουμε γχ σπο την αρχη παντως πλάκα θα χει
Ναι μου το είπε κι εμένα, μια φορά που τα πίναμε σε ένα μπαράκι, ότι «δεν τον μπορεί τον Βούλγαρο». Έχεις δίκιο.fossa έγραψε:Τον Μπερμπατοφ θα τον έδιωχνε ευχαρίστως.stephanos έγραψε:Πλήρη στοιχεία για το παραπάνω.fossa έγραψε: Ο άνθρωπος τους έχει ξεφτιλίσει όσους δεν ήταν από Άρνεσεν μεριά...
Επιμένει σε κάποιους άλλους γιατί έτσι "πρέπει".
Ποιούς, πόσο, πότε.
Ναι τον Χαρίση δεν τον έβαζε (τραυματία) τόσο καιρό, γιατί έβαζε τον Κάτσε, τη μεταγραφή του Άρνεσεν.fossa έγραψε: Κοροβέση Χαρίση αν δεν αναγκαζόταν να τους βάλει ακόμα θα περίμεναν. Ήρθαν επί Βρύζα βλέπεις...
Έπαιζαν οι μεταγραφές του Άρνεσεν. Ο Βίτορ, ο Κόστα και ο Τζαβέλλας.fossa έγραψε:Μαλεζά. Ουδέν σχόλιο...
Ο Φακούντο υπέπεσε σε τρία γνωστά πειθαρχικά παραπτώματα.fossa έγραψε: Κάτι Περέιρα Κουλούρη τους έστειλε
Τον Ευθυμάκο εγώ τον ήθελα φέτος, αλλά μάλλον μόνο εγώ. Όλο τον Αύγουστο, δεν θυμάμαι θετικό σχόλιο για την πάρτη του εδώ μέσα.
Περισσότερους δίνει.fossa έγραψε: Λες και το ματς με ΑΕΚ δίνει περισσότερους βαθμούς.
Δεν είναι μόνο οι «κασέτες» τα στοιχεία:fossa έγραψε: Σόρι που δεν έχω στοιχεία να στο αποδείξω!!!
Δεν έχω κασέτες.

Βαριέστε ρε γμτ, νέα παιδιά 20-30 χρονών, να βρείτε στοιχεία για να έχετε επιχειρήματα...
Χρειάστηκα ΤΡΙΑ λεπτά ακριβώς για να μπω στο transfermarkt, να αποθηκεύσω την εικόνα και να την ανεβάσω στο postimage.
Οι παίκτες που αγωνίζονται ανελλιπώς είναι ο Τζιόλης και ο Μακ, μεταγραφές και οι δύο του Άρνεσεν, έτσι;
Ο τρίτος που παίζει συχνά είναι ο Κλάους, κι αυτός του Άρνεσεν. Λίγες μέρες πριν ανέφερε ότι «ο βασικός μας γκολκήπερ είναι ο Γλύκος», που φυσικά τον έφερε ο Άρνεσεν! Όσο για τα στόπερ που παίζουν, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας, όλους αυτούς τους έφερε πάλι ο Άρνεσεν.
Α! Ξέχασα και το δεκαράκι μας, που παίζει συνεχώς και δεν φέρνουν άλλο στη θέση του, τον Πέλκα που και αυτόν τον έφερε ο Άρνεσεν!
Αποφασίστε γιατί θέλετε να τον κατακρίνετε. Ή θα πείτε «βάζει τους ίδιους» ή θα πείτε «κάνει συνεχώς αλλαγές». ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
- kataramenos5
Αρα το λαμογιο ο Φρανκ μας εφερε μονο παλτα που δε κανουν για τον ΠΑΟΚ.stephanos έγραψε: Οι παίκτες που αγωνίζονται ανελλιπώς είναι ο Τζιόλης και ο Μακ, μεταγραφές και οι δύο του Άρνεσεν, έτσι;![]()
Ο τρίτος που παίζει συχνά είναι ο Κλάους, κι αυτός του Άρνεσεν. Λίγες μέρες πριν ανέφερε ότι «ο βασικός μας γκολκήπερ είναι ο Γλύκος», που φυσικά τον έφερε ο Άρνεσεν! Όσο για τα στόπερ που παίζουν, Κόστα, Βίτορ και Τζαβέλλας, όλους αυτούς τους έφερε πάλι ο Άρνεσεν.
Α! Ξέχασα και το δεκαράκι μας, που παίζει συνεχώς και δεν φέρνουν άλλο στη θέση του, τον Πέλκα που και αυτόν τον έφερε ο Άρνεσεν!
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σου ρε Στεφανε που ψαχνεις και στοιχεια.Απελπισια.
Βασιλοπουλος ειναι κολκας νο2 ....zissos έγραψε:Στο μέτωπο (ερτζιανά) τι λένε? Τα (ξανα)έχασε τα αποδυτήρια ή ακόμα?
Πραγματικά Στέφανε χαρά στο κουράγιο σου τα είπες όλα με αποδειξειςstephanos έγραψε:Ναι μου το είπε κι εμένα, μια φορά που τα πίναμε σε ένα μπαράκι, ότι «δεν τον μπορεί τον Βούλγαρο». Έχεις δίκιο.fossa έγραψε:Τον Μπερμπατοφ θα τον έδιωχνε ευχαρίστως.stephanos έγραψε: Πλήρη στοιχεία για το παραπάνω.
Ποιούς, πόσο, πότε.
Ναι τον Χαρίση δεν τον έβαζε (τραυματία) τόσο καιρό, γιατί έβαζε τον Κάτσε, τη μεταγραφή του Άρνεσεν.fossa έγραψε: Κοροβέση Χαρίση αν δεν αναγκαζόταν να τους βάλει ακόμα θα περίμεναν. Ήρθαν επί Βρύζα βλέπεις...
Έπαιζαν οι μεταγραφές του Άρνεσεν. Ο Βίτορ, ο Κόστα και ο Τζαβέλλας.fossa έγραψε:Μαλεζά. Ουδέν σχόλιο...
Ο Φακούντο υπέπεσε σε τρία γνωστά πειθαρχικά παραπτώματα.fossa έγραψε: Κάτι Περέιρα Κουλούρη τους έστειλε
Τον Ευθυμάκο εγώ τον ήθελα φέτος, αλλά μάλλον μόνο εγώ. Όλο τον Αύγουστο, δεν θυμάμαι θετικό σχόλιο για την πάρτη του εδώ μέσα.
Περισσότερους δίνει.fossa έγραψε: Λες και το ματς με ΑΕΚ δίνει περισσότερους βαθμούς.![]()
Δεν είναι μόνο οι «κασέτες» τα στοιχεία:fossa έγραψε: Σόρι που δεν έχω στοιχεία να στο αποδείξω!!!
Δεν έχω κασέτες.
Βαριέστε ρε γμτ, νέα παιδιά 20-30 χρονών, να βρείτε στοιχεία για να έχετε επιχειρήματα...![]()
Χρειάστηκα ΤΡΙΑ λεπτά ακριβώς για να μπω στο transfermarkt, να αποθηκεύσω την εικόνα και να την ανεβάσω στο postimage.
Οι παίκτες που αγωνίζονται ανελλιπώς είναι ο Τζιόλης και ο Μακ, μεταγραφές και οι δύο του Άρνεσεν, έτσι;![]()
![]()
Αποφασίστε γιατί θέλετε να τον κατακρίνετε. Ή θα πείτε «βάζει τους ίδιους» ή θα πείτε «κάνει συνεχώς αλλαγές». ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
- sourmenetes
- Moderator
Εσενα σε ξεχασα ρε kat,υποσχομαι μεσα στο ΣΚ να σου στειλω φιλε...kataramenos5 έγραψε:Αρα το λαμογιο ο Φρανκ μας εφερε μονο παλτα που δε κανουν για τον ΠΑΟΚ.stephanos έγραψε: Οι παίκτες που αγωνίζονται ανελλιπώς είναι ο Τζιόλης και ο Μακ, μεταγραφές και οι δύο του Άρνεσεν, έτσι;![]()
Α! Ξέχασα και το δεκαράκι μας, που παίζει συνεχώς και δεν φέρνουν άλλο στη θέση του, τον Πέλκα που και αυτόν τον έφερε ο Άρνεσεν!![]()
ΥΓ Χαρα στο κουραγιο σου ρε Στεφανε που ψαχνεις και στοιχεια.Απελπισια.
Θα σου πω και για τον νεο υμνο..