Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
paoktzis η papatzis ???
και αυτα στα ειπαν τηλεφωνικα απο την ΠΑΕ
οπως οτι με το ζορι θα ειχαμε 5000 κοσμο με τη Λοκομοτιβα?
οπως οτι δανειστηκαμε το Σταφυλιδη?
οπως για τον αφρικανο σεντερ φορ?
δε ξερω τι ζορι τραβατε μερικοι καλοκαιριατικα και πουλατε τρελιτσα αραδιαζοντας αποκυηματα της φαντασιας σας
δε ξερω τι ζορι τραβατε μερικοι καλοκαιριατικα και πουλατε τρελιτσα αραδιαζοντας αποκυηματα της φαντασιας σας
πως το ξερειςpaoktzis έγραψε:αυτο ακριβως εννοω η λιστα εχει φυγει πολυ κατω απο το νουμερο 1MANIAKOS έγραψε:Πολυ χυλόπιτα με λίγα λογια
εσενα προσωπικα εδω και καιρο ξες που σε εχω γραμμενοthanos-xanthi έγραψε:paoktzis η papatzis ???
- Trilofiotis
Και εσύ ΠΟΡΚΥζεις επικίνδυνα........paoktzis έγραψε:ενα μονο θα σας πω
η λιστα του αρνεσεν κατηφοριζει επικινδυνα
Γεμίσαμε γνώστες σήμερα, μελλοντικους wannabe σασταλεγάκηδες.
δεν μιλαω για ολες τις θεσεις στο θεμα στοπερ και φορ ξερω αρκετα ομωςgergeo4 έγραψε:πως το ξερειςpaoktzis έγραψε:αυτο ακριβως εννοω η λιστα εχει φυγει πολυ κατω απο το νουμερο 1MANIAKOS έγραψε:Πολυ χυλόπιτα με λίγα λογια
τωρα οσον αφορα συγκεκριμενα ατομα εδω μεσα δεν χρειαζεται να πω κατι οι τυποι ειναι αυτοι που λεω καρκινοι του ΠΑΟΚ
Και εγώ πιστευω κανενας paoktzis, dimitris L(σόρρυ παιδιά) έχει την παραμικρή ιδέα και με ποιον έχει διαπραγματευτεί ο Άρνεσεν.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.
Είμαι σίγουρος ότι θα γινουν μεταγραφές αρκετα δυνατές (συντάσσομαι με τον Καπετανιο). Κάποιοι παίκτες θα είναι μεταγραφές τύπου Όλσεν (καλή ηλικία, με προοπτική για το μέλλον ktl.) άλλα θα πάρει και κάποιους 1-2 δυνατούς.
Αυτό δείχνουν και οι αποδεσμεύσεις.
εχω και ειδηση για το ποιος ειναι αυτος που λεει ο σαββιδης οτι θα παρει και ειναι καλυτερος του φινμπογκασον αλλα ακομα δεν θα πω το ονοομα του
6 μερες περασαν για πες ονομα
ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΠΕΤΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΚΕΣ
ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΩΤΟΙgergeo4 έγραψε:εχω και ειδηση για το ποιος ειναι αυτος που λεει ο σαββιδης οτι θα παρει και ειναι καλυτερος του φινμπογκασον αλλα ακομα δεν θα πω το ονοομα του
ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΩΛΤΟΥΜΠΕΣ
ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΚΕΣ
ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΚΕΣ
Παιδιά αν είναι να πάρουμε 1,5 μύριο + Ινσούα με μεταγραφή δε θέλω τίποτα άλλο είμαι ευχαριστημένος. Ποσοστό μεταπώλησης δε χρειαζόμαστε από τον Λούκας. Ο Ινσούα είναι έτοιμος παίκτης και ας είναι 21. Είναι ο 1 από τους 2 Κ.Αμυντικούς που χρειαζόμαστε. Πολυ μεγάλο ταλέντο ο Ινσούα. Αλλά πέρα αυτού, αν δεν μας κάνει ο Ινσούα, ας ζητήσουμε κάποιον που θέλουμε.
καλυτερα , δεν θα ποναει και το κεφαλι μας φιλε...
Δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις (και ο καθε ενας που ΄ξερει αλλα δεν λεει') ειναι πολυ κουραστικο??????
Δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις (και ο καθε ενας που ΄ξερει αλλα δεν λεει') ειναι πολυ κουραστικο??????
- Kostomanolis
Δυο τρια σχολκα για προηγουμενα ποστ
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκτος οτι επιβεβαιωνεις οτι με τους αριθμους μπορεις να στηριξεις ψεμματα (χωρις να υποννοω οτι το κανεις εσκεμμενα) οι υπολογισμοι ειναι λαθος καθως δεν υπολογιζεις εφορια οπως λεει καποιος και διαρκεια ετων συμβολαιου (περα απο το γεγονος οτο ισως καποιοι κατσουν στο συμβολαιο τους). Επισης η Καρπατι δεν εχει ποσοστο απο πωληση Λουκας;ron-swanson έγραψε:Να κανουμε μια σουμα (σε οσους δεν βρουν ομαδα θα βαλω αποζημιωση το μισο συμβολαιο):
Νομποα: 1,5 εκ. η μεταγραφη και 1,2 το συμβολαιο= 2,7 εκ.
Λουκας (αν φυγει): 1,5 εκ. η μεταγραφη και 600 χιλ. το συμβολαιο = 2,1 εκ.
Μαρτενς: 700 συμβολαιο, ας πουμε 350 αποζημιωση = 350 χιλ.
Γκολασα: 300 παιρνει, ας πουμε 150 αποζημιωση = 150 χιλιαδες
Ρατς: 600 παιρνει, ας πουμε 300 αποζημιωση = 300 χιλιαδες
Φακουντο: 300 παιρνει, ας πουμε 150 αποζημιωση = 150 χιλιαδες
Μεχρι εδω ο Αρνεσεν εχει περιπου 5,7 εκ. απο τις πωλησεις- αποδεσμευσεις για μεταγραφες.
Αν (οπως ακουγεται) διωξει και Κοστα (1,2 συμβολαιο, περιπου 600 αποζημιωση = 600 χιλιαρικα), Μαντουρο (600-300 = 300 χιλιαρικα) και Σαλπι (πρεπει να παιρνει γυρω στα 300, οποτε θα μεινουν 150 χιλιαρικα), βαζει αλλο 1 εκ. στο μπατζετ και παει σχεδον στα 7 εκ.
Πιστευω οτι με αυτα τα λεφτα 4-5 παιχταραδες μπορει να φερει.
Θεικο ποστ Αποστολη!:lol:ΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχει άνθρωπος να μην έχει χιαστούς;
Η nova σημερα αναφερει οτι οντως ο γαβρος ενδιαφερεται για Ρατς, ενω τις προαλλες για Φακ. Ειδικα σε περιπτωση που γινουν αποδεαμευσεις πρεπει να διασφαλιστςι ρητρα για συμμετοχη σε οποιαδηποτε ελληνικη ομαδα.Περιπτερος έγραψε:
Μπορεί ο Ρατς να πάει γαύρο, λέμε τώρα ... .
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μ'αρεσει που νευριαζεις φιλε.λογικο να σε αμφισβητουμε αφου τιποτα δεν λες επι της ουσιας.ή πες ονοματα ή αστο.
Φίλε paoktzis μην εκνευρίζεσαι.
Οφείλεις και απέναντι στον εαυτό σου να δώσεις (εστω μια πινελιά) από αυτά που ξέρεις. Τα παιδιά που αντιδρούν δίκιο έχουν. Δώσε κάτι ρε παιδί μου και κάψε μια φορά και τον γνωστό σου στην τελική.
Γιατί μεχρι τώρα αυτά που έχεις δώσει είναι πανω κάτω του τύπου "ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα".
Με αγάπη πάντα
Οφείλεις και απέναντι στον εαυτό σου να δώσεις (εστω μια πινελιά) από αυτά που ξέρεις. Τα παιδιά που αντιδρούν δίκιο έχουν. Δώσε κάτι ρε παιδί μου και κάψε μια φορά και τον γνωστό σου στην τελική.
Γιατί μεχρι τώρα αυτά που έχεις δώσει είναι πανω κάτω του τύπου "ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα".
Με αγάπη πάντα