Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Bagheera »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μεγάλη η αρετή της υπομονής. Μακάριοι όσοι της εξασκούν σωστά...
Όπως θα έλεγε και ο παπάς "ο δε υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται" ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ιβαν εισαι ευεργετης του ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει. Με εσενα η ομαδα εγινε υγιης οικονομικα και οργανωτικα. Δεν προκειται να ξεχασω και την κοινωνικη δραση της ΠΑΕ, που προσωπικα με κανει καθε κυρικαη υπερηφανο.

Ομως αγωνιστικα, η ομαδα ειναι καθε χρονο και χειροτερη. Εχοντας αλλαξει οι παντες, περα απο εσενα, ξεκαθαρα εχεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης γι αυτο. Η προσωπικη μου αποψη ειναι να αφησεις το υπαρχον τιμ να δουλεψει γιατι πραγματικα δεν βλεπω τον τροπο που ο ΠΑΟΚτσης θα κανει τετοια υπομονη ξανα και χωρις μαλιστα αποτελεσματα. Σωστα εχεις αφησει τις δηλωσεις μετα απο καθε ματς. Η γνωμη μου ειναι οτι το αγωνιστικο τιμ θα πρεπει να δουλευει απερισπαστο και χωρις πιεση που ξεκιναει απο εσενα αλλα και τον κοσμο. Πρωτη φορα βλεπω τοση ωριμοτητα στον κοσμο που αποθεωσε τον προπονητη μετα απο δευτερη συνεχομενη γκελα εντος εδρας. Ειμαστε ολοι τρελαμενοι, αλλα με σπασμωδικες κινησεις δε θα βγει τιποτα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το βάζω εδώ, γιατί δεν ξέρω που ταιριάζει

Την περασμένη Παρασκευή συμμετείχα στην τηλεφωνική έρευνα της ΠΑΕ .
Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι έχω επιλεγεί να συμμετάσχω σε συνάντηση με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ την Παρασκευή το βράδυ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κλήθηκε και κάποιο άλλο μέλος του σάιτ και αν ναι, αν υπάρχει ενδιαφέρον να τα πούμε κι από κοντά στην συνάντηση.

ΥΓ Συγνώμη για την επανάληψη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στειλε ενα mail στο articles@paokmania.gr

Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

buffalobill4 έγραψε:Ιβαν εισαι ευεργετης του ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει. Με εσενα η ομαδα εγινε υγιης οικονομικα και οργανωτικα. Δεν προκειται να ξεχασω και την κοινωνικη δραση της ΠΑΕ, που προσωπικα με κανει καθε κυρικαη υπερηφανο.

Ομως αγωνιστικα, η ομαδα ειναι καθε χρονο και χειροτερη. Εχοντας αλλαξει οι παντες, περα απο εσενα, ξεκαθαρα εχεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης γι αυτο. Η προσωπικη μου αποψη ειναι να αφησεις το υπαρχον τιμ να δουλεψει γιατι πραγματικα δεν βλεπω τον τροπο που ο ΠΑΟΚτσης θα κανει τετοια υπομονη ξανα και χωρις μαλιστα αποτελεσματα. Σωστα εχεις αφησει τις δηλωσεις μετα απο καθε ματς. Η γνωμη μου ειναι οτι το αγωνιστικο τιμ θα πρεπει να δουλευει απερισπαστο και χωρις πιεση που ξεκιναει απο εσενα αλλα και τον κοσμο. Πρωτη φορα βλεπω τοση ωριμοτητα στον κοσμο που αποθεωσε τον προπονητη μετα απο δευτερη συνεχομενη γκελα εντος εδρας. Ειμαστε ολοι τρελαμενοι, αλλα με σπασμωδικες κινησεις δε θα βγει τιποτα.
++++++++++++++++++++++++++1926.ΥΠΟΜΟΝΗ κατι καλο θα βγει απο αυτο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

dimbar έγραψε:Το βάζω εδώ, γιατί δεν ξέρω που ταιριάζει

Την περασμένη Παρασκευή συμμετείχα στην τηλεφωνική έρευνα της ΠΑΕ .
Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι έχω επιλεγεί να συμμετάσχω σε συνάντηση με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ την Παρασκευή το βράδυ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κλήθηκε και κάποιο άλλο μέλος του σάιτ και αν ναι, αν υπάρχει ενδιαφέρον να τα πούμε κι από κοντά στην συνάντηση.

ΥΓ Συγνώμη για την επανάληψη
Παγιδα θα ναι ,μη πας :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο τζιτζικώστας θα είναι. :mrgreen:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Για την δημοσιοποίηση του κινητού μου τους έχω στείλει μέιλ, όπως και στον ίδιο τον κ.Τζιτζικώστα και παλαιότερα στον κ.Καλαφάτη.Θα είναι ένα από τα θέματα που θα θίξω, σαν ένα από τα πολλά λάθη του οργανισμού του ΠΑΟΚ που κατά την γνώμη μου είναι ενδεικτικά της κακής λειτουργίας της Εταιρείας..Αν μου δοθεί η ευκαιρία.

@Κατ,
ΠΑΟΚ είμαι δεν μασάω!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Ιβαν εισαι ευεργετης του ΠΑΟΚ και αυτο δεν αλλαζει. Με εσενα η ομαδα εγινε υγιης οικονομικα και οργανωτικα. Δεν προκειται να ξεχασω και την κοινωνικη δραση της ΠΑΕ, που προσωπικα με κανει καθε κυρικαη υπερηφανο.

Τα λες ρεαλιστικότατα και περιεκτικότατα φίλε μου...Μαζί σου 1.000.000%... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πραγματικα πολυ σωστες σκεψεις
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Ιβαν κρατά γερά τώρα.
Μην παρασυρθείς από τα βρωμομιντια που ήδη ξεκίνησαν έντονα να πιέζουν να φύγει ο Τουντορ.
Μην ακούς κανέναν από τα ταγάρια των παλαιμάχων.
Εάν φύγει ο Τουντορ ακυρώνεις τον Αρνεσεν.
Στήριξε τους.
Η ομάδα θα γίνει ομάδα θέλουν δεν θέλουν.
Προστάτευσε και την επένδυση σου τον Μπερμπάτοφ γιατί δεν θέλει και πολύ να τον απομυθοποιήσουν και αυτόν.
Η καύλα που ήρθε το καλοκαίρι και τώρα έφυγε, θα ξανάρθει στο κύπελλο και στα πλέι οφς.
Από του χρόνου όμως που όλα θα ειναι από την αρχή οργανωμένα από τον Αρνεσεν (όπως ωραία παρέθεσε και ο tzelas σε άλλο topic) θεωρείται μονόδρομος πως ο ΠΑΟΚ θα ειναι αυτός που όλοι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ιβάν άκου.

διώξε τούντορ, άρνεσεν, αγγελίδη, καμια 20αριά παίχτες και πάρε:

καμόρα, ραπτόπουλο, κόλκα, τσομπατζόγλου, πετρωτό και γενικά ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, μπας και δείς χαίρι γιατί κουραστήκαμε.

είχαμε αφήσει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, να σηκώνει τσ.λ για πλάκα και μπλέξαμε με εσένα που πονάνε τα ματάκια μας. έλεος ρε Ιβανούκο να πουμε. έλεος. κανε κάτι, χώσε 40 μύρια για μεταγραφές. θα πάρουμε 15000 διαρκείας και θα τα βγάλεις. φανέλες, κασκόλ. χώσε λέμε. άιντε.

αλλά μην ξεχνάς. πριν αποφασίσεις,ρώτα καμόρα. αυτός ξέρει.

ΑΑΑΑΑ!!! και πού' σαι; χώσε και σε :

μπασκετ
χαντμπολ
βολευ
πολο
γυναικείο χαντμπολ
γυναικεία μπάλα
γυναικείο μπασκετ
γυναικείο πολο
κρίκετ
τάβλι
μηχανοκίνητα σπορ αλλά και
σπορ χωρίς μηχανή
μπάντμπιγκτον (αμαρτία είναι ψυχούλα έχουν και αυτοί)
ζιου ζίτσου
καράτε
τμήμα γιόγκα
τμήμα βιολιού
τμήμα σκέτο

χώσε λέμε ΡΕ. λαμόγιο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βασικα ο Ιβαν ειναι αυτος που πρεπει να δειξει αυτοσυγκρατηση, να μην επαναλαβει παλι τον εαυτο του, να μη τον συμπαρασυρουν παλι τα παθη του και να μη φορτωνει απο νωρις με κοροιδιστικη πιεση τον οργανισμο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

με λίγα λόγια τι;

ναι.

να κάνει υπομονή. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι αλλα παλι στις αρχες της χρονιας (ακομα και αυτης ρε φουστη μου) δεν εδειξε..
Και απο τοτε αρχισε μια περιοδος ακομα παραπανω πιεσης και μη καθαρου μυαλου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”