Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με στοιχειωδη σοβαροτητα απο ολους θα ειμαστε καλα μετα την κυριακη...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Athens δε θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου.Δεν μπορω να το κανω αλλωστε γιατι η ηλικια μου και τα βιωματα μου δεν μου το επιτρεπουν.Εχοντας ομως ακουσει τα καλυτερα λογια γιάυτον απο πολλους μεγαλυτερους μου,γνωριζοντας οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ,γνωριζοντας οτι με μια μετρια και απληρωτη ομαδα μας πηρε το κυπελλο,γνωριζοντας οτι ειναι απο τους λιγους προπονητες που καταφερε να κανει την Εθνικη Κυπρου ομαδα,γνωριζοντας οτι σχεδον απο καμια ομαδα δεν εφυγε σαν αποτυχημενος,το αντιθετο μαλιστα ειχε να επιδειξει προπονητικο εργο και καλη μπαλα και βλεποντας οτι φετος με τα ψεμματα μας ειχε πρωτους μεχρι και πριν απο ενα μηνα...δεν με παει η καρδια να τον πολεμησω και να θελω να φυγει απο την ομαδα.Ειδικα απο την στιγμη που ζουμε καθε Φλεβαρη το ιδιο εργο με το παρεακι και τον εκαστοτε προπονητη.Και αν οπως λες εχει την ταση να διωχνει κοσμο μεσα απο την ομαδα,μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν τα μουτρα τους,ισως ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε μια και καλη απο τους παρατρεχαμενους.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άσχετο, αλλά τον τίτλο με την Κ20 τον πήρε ο Ιβιτς και όχι ο Αλεξανδρίδης.
Νομίζω είχε πάρει πρώτος ο "κοντός" με την γενιά Ελευθεριάδη, Κοντέων κλπ.
Ο τελικός μάλιστα ήταν μπουλκουμές στο λήκι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Καντε τη χαρη στον εαυτό σας ρε λεβέντες και γυρίστε 1 χρονο πισω σχεδον ,εκει τελη Φλεβάρη -αρχες Μαρτίου και διαβάστε ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ εσεις οι ίδιοι στο τοπικ του Χουμπ γιατι θα μας τρελάνετε.Πως γινεται σ ενα χρόνο να γυρισε ο κοσμος ανάποδα?Μεγάλοι ανθρωποι ειστε κι ειναι κριμα.

ΥΓ1 Ισχύει και για τ Αγγελοσκυλα.
ΥΓ Οσοι το κάνετε ρίξτε και μια πιο προσεκτική ματια στο ποιοι ειναι ΠΑΝΤΑ στη κοντρα με τον εκάστοτε προπονητή (αλλα και τη διοίκηση) "για το καλό του ΠΑΟΚ".Καποιοι το κάνουν αγαρμπα και κάνουν μπαμ αλλα υπάρχουνε και καποιοι που η τεχνη τους στο να περνάνε κλιμα χωρις να γίνονται αντιληπτοί είναι πραγματικά σπουδαία.
βαζεις στην ιδια ζυγαρια ανομοια πραγματα.
δεν γινετε να συγκρινεις το τι γινοταν με τον χουμπ που τον βαλαν διπλα του και καλα για να τον βοηθησουν τον μαστορα της προπονητικης γχ ο οποιος απο την προετοιμασια ελεγε στα φιλαρακια του οτι ο χουμπ δεν κανει τακτικη με αποκλειστικο σκοπο να του καπαρωσει την θεση.

ο αγγελος πηρε διπλα του μονο ατομα της απολυτης εμπιστοσυνης του και σουταρε σχεδον τους παντες που υπηρχαν.
επιπλεον ο αγγελος ξερει ακριβως τι γινετε στον ΠΑΟΚ και απο ποιους να φυλαχθει σε αντιθεση με τον χουμπ που στο μυαλο του νομιζε οτι ολοι ηθελαν το καλο της ομαδας.

οσο γι αυτους που ειναι παντα κοντρα στον εκαστοτε προπονητη δηλαδη τα αρδ και πιο συγκεκριμενα οι του 24 ειναι γνωστοι αλλα δεν πιστευω οτι εχουν τοσο μεγαλη δυναμη οσο καποιοι πιστευουν
Ξέρεις οτι δε γραφω πρωτου διαβάσω.Εισαι ο despe κι εχω γραψει αρκετες φορες respect κατω απ τα κειμενα σου.Απλα δε καταλαβαίνω τι εχεις παθει φέτος.Σα να βλεπω αλλο ανθρωπο που απαρνείται ολα οσα εχει πει μεχρι τώρα (πέρσι).Δε βαζω ποστ.Κανε ενα κοπο να διαβάσεις οταν βρεις την ώρα.
Και φυσικα δεν ισχυει μονο για σενα αλλα για αρκετούς κι απ τις 2 πλευρές.

ΥΓ Δυστυχώς δεν εχω και πμ .Καλο ειναι καποια πραγματα να λέγονται κατ ιδιαν ..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 03 Φεβ 2015, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Athens δε θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου.Δεν μπορω να το κανω αλλωστε γιατι η ηλικια μου και τα βιωματα μου δεν μου το επιτρεπουν.Εχοντας ομως ακουσει τα καλυτερα λογια γιάυτον απο πολλους μεγαλυτερους μου,γνωριζοντας οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ,γνωριζοντας οτι με μια μετρια και απληρωτη ομαδα μας πηρε το κυπελλο,γνωριζοντας οτι ειναι απο τους λιγους προπονητες που καταφερε να κανει την Εθνικη Κυπρου ομαδα,γνωριζοντας οτι σχεδον απο καμια ομαδα δεν εφυγε σαν αποτυχημενος,το αντιθετο μαλιστα ειχε να επιδειξει προπονητικο εργο και καλη μπαλα και βλεποντας οτι φετος με τα ψεμματα μας ειχε πρωτους μεχρι και πριν απο ενα μηνα...δεν με παει η καρδια να τον πολεμησω και να θελω να φυγει απο την ομαδα.Ειδικα απο την στιγμη που ζουμε καθε Φλεβαρη το ιδιο εργο με το παρεακι και τον εκαστοτε προπονητη.Και αν οπως λες εχει την ταση να διωχνει κοσμο μεσα απο την ομαδα,μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν τα μουτρα τους,ισως ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε μια και καλη απο τους παρατρεχαμενους.
τι λες μωρέ? Ποιά ηλικία και ποιά βιώματα? Ωραία ιστορική πηγή βρήκες να βασιστείς. Σχημάτισε δική σου άποψη κι άσε τους κομπλεξικους ημιμαθείς στη τρύπα τους.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

blackfox έγραψε:Άδειασε μας την γωνιά ρε κολλημένε που δεν μιλάς για το κάλο και καλά της ομάδας.Και εσύ και ζβ και ο τσακ που τον πήραν να βάλει τάξη και μόνο αυτό δεν έκανε.

τον μπουλο

από έναν πρώην υποστηρικτή σου

Θα μας ξαναπείς τη γνώμη σου σε τρεις μήνες.

Ντίνος
τι εννοεις? οτι το Μαιο θα ημαστε καλα?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

giapas έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Athens δε θα διαφωνησω με τα λεγομενα σου.Δεν μπορω να το κανω αλλωστε γιατι η ηλικια μου και τα βιωματα μου δεν μου το επιτρεπουν.Εχοντας ομως ακουσει τα καλυτερα λογια γιάυτον απο πολλους μεγαλυτερους μου,γνωριζοντας οτι ειναι ο πολυνικης προπονητης του ΠΑΟΚ,γνωριζοντας οτι με μια μετρια και απληρωτη ομαδα μας πηρε το κυπελλο,γνωριζοντας οτι ειναι απο τους λιγους προπονητες που καταφερε να κανει την Εθνικη Κυπρου ομαδα,γνωριζοντας οτι σχεδον απο καμια ομαδα δεν εφυγε σαν αποτυχημενος,το αντιθετο μαλιστα ειχε να επιδειξει προπονητικο εργο και καλη μπαλα και βλεποντας οτι φετος με τα ψεμματα μας ειχε πρωτους μεχρι και πριν απο ενα μηνα...δεν με παει η καρδια να τον πολεμησω και να θελω να φυγει απο την ομαδα.Ειδικα απο την στιγμη που ζουμε καθε Φλεβαρη το ιδιο εργο με το παρεακι και τον εκαστοτε προπονητη.Και αν οπως λες εχει την ταση να διωχνει κοσμο μεσα απο την ομαδα,μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν τα μουτρα τους,ισως ειναι ευκαιρια να τελειωνουμε μια και καλη απο τους παρατρεχαμενους.
τι λες μωρέ? Ποιά ηλικία και ποιά βιώματα? Ωραία ιστορική πηγή βρήκες να βασιστείς. Σχημάτισε δική σου άποψη κι άσε τους κομπλεξικους ημιμαθείς στη τρύπα τους.
Μα τα περισσοτερα τα εζησα.Και το κυπελλο του 2003 και την πορεια του στην εθνικη Κυπρου,και την πορεια του σε Γιαννενα και Πλατανια και εχω δει μπολικα βιντεακια της μπαλας που επαιξε ο βαζελος(ειδικα στην Ευρωπη) οταν ηταν εκει ο Αγγελος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Καντε τη χαρη στον εαυτό σας ρε λεβέντες και γυρίστε 1 χρονο πισω σχεδον ,εκει τελη Φλεβάρη -αρχες Μαρτίου και διαβάστε ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ εσεις οι ίδιοι στο τοπικ του Χουμπ γιατι θα μας τρελάνετε.Πως γινεται σ ενα χρόνο να γυρισε ο κοσμος ανάποδα?Μεγάλοι ανθρωποι ειστε κι ειναι κριμα.

ΥΓ1 Ισχύει και για τ Αγγελοσκυλα.
ΥΓ Οσοι το κάνετε ρίξτε και μια πιο προσεκτική ματια στο ποιοι ειναι ΠΑΝΤΑ στη κοντρα με τον εκάστοτε προπονητή (αλλα και τη διοίκηση) "για το καλό του ΠΑΟΚ".Καποιοι το κάνουν αγαρμπα και κάνουν μπαμ αλλα υπάρχουνε και καποιοι που η τεχνη τους στο να περνάνε κλιμα χωρις να γίνονται αντιληπτοί είναι πραγματικά σπουδαία.
βαζεις στην ιδια ζυγαρια ανομοια πραγματα.
δεν γινετε να συγκρινεις το τι γινοταν με τον χουμπ που τον βαλαν διπλα του και καλα για να τον βοηθησουν τον μαστορα της προπονητικης γχ ο οποιος απο την προετοιμασια ελεγε στα φιλαρακια του οτι ο χουμπ δεν κανει τακτικη με αποκλειστικο σκοπο να του καπαρωσει την θεση.

ο αγγελος πηρε διπλα του μονο ατομα της απολυτης εμπιστοσυνης του και σουταρε σχεδον τους παντες που υπηρχαν.
επιπλεον ο αγγελος ξερει ακριβως τι γινετε στον ΠΑΟΚ και απο ποιους να φυλαχθει σε αντιθεση με τον χουμπ που στο μυαλο του νομιζε οτι ολοι ηθελαν το καλο της ομαδας.

οσο γι αυτους που ειναι παντα κοντρα στον εκαστοτε προπονητη δηλαδη τα αρδ και πιο συγκεκριμενα οι του 24 ειναι γνωστοι αλλα δεν πιστευω οτι εχουν τοσο μεγαλη δυναμη οσο καποιοι πιστευουν
Ξέρεις οτι δε γραφω πρωτου διαβάσω.Εισαι ο despe κι εχω γραψει αρκετες φορες respect κατω απ τα κειμενα σου.Απλα δε καταλαβαίνω τι εχεις παθει φέτος.Σα να βλεπω αλλο ανθρωπο που απαρνείται ολα οσα εχει πει μεχρι τώρα (πέρσι).Δε βαζω ποστ.Κανε ενα κοπο να διαβάσεις οταν βρεις την ώρα.
Και φυσικα δεν ισχυει μονο για σενα αλλα για αρκετούς κι απ τις 2 πλευρές.

ΥΓ Δυστυχώς δεν εχω και πμ .Καλο ειναι καποια πραγματα να λέγονται κατ ιδιαν ..
κατ ξερω πολυ καλα τι εγραφα περσι και για ποιον λογο τα εγραφα και εχω μιλησει με ονοματα
και προσωπικα πιστευω οτι τα περσινα γεγονοτα δεν εχουν καμια σχεση με τα φετινα.

απο την αλλη βεβαια μπορεις να πεις την δικη σου εκδοχη και που ξερεις μπορει να βοηθησεις να δουμε κατι το οποιο δεν βλεπουμε.

και για να ξεκαθαρισω κατι οσο και εγκληματια κατα της ομαδας και αν θεωρω τον αγγελο δεν θελω σε καμια περιπτωση να φυγει πριν το τελος της χρονιας και πριν γινει ενα τελικο ταμειο
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Άγγελε εσύ είσαι ή κάνεις το εξιλαστήριο θύμα κι εμείς είμαστε τα εξιλαστήρια πρόβατα.Βρωμάειτο θέμα μέσα στην ΠΑΕ με αυτά που γίνονται φέτος.Τι καλά ε?Ένα χρόνο συμβόλαιο (ξέρουν και τον χαρακτήρα σου) και άμα γίνει καμιά στραβή αυτός θα φαγωθεί από μόνος του..Ωραίοι είστε ''γνωστοί και φίλοι'' μέσα στην ομάδα παίκτες και διοικητικοί..Και πριν το ματς με τον γάβρο αναμπουμπούλα (ότι πρέπει να θολώσει η κρίση του ΠΑΟΚΤΣΗ) και όλα καλά..Το μόνο που σας χάλασε τα σχέδια για φέτος ήταν η καλή πορεία του 'α γύρου.Ο ΑΑ και ο ΖΒ είναι πάνω και από τον άλλο τον ''φύκο'' που μπορεί και γι αυτό να τον πήραμε (για να μην μιλάει) και ο μηχανισμός λειτουργεί στο απυρόβλητο για όλους..Ο ΑΑ λειτουργεί όπως θέλει (αν δεν είναι συμμέτοχος κι αυτός στο θέατρο) ο ΖΒ τα ίδια και δεν τρέχει και τίποτα..Αλήθεια γιατί δεν έκλεισε προπονητής στην εθνική ακόμα??Αλήθεια πότε θα δούμε το νέο τρικ για συσπείρωση και για να γεμίσει η Τούμπα χωρίς πολλές πολλές μεταγραφές και αναλώσιμο προπονητή που θα λέγεται το νέο τόπικ ''προπονητής του ΠΑΟΚ ο Pablo Garcia?????Δεν ξέρω τι ρόλο παίζεται όλοι εκεί μέσα (γιατί σίγουρα όλοι παίζεται και από έναν ρόλο πια είναι οφθαλμοφανές) αλλά να ξέρετε ότι τα ''πρόβατα'' δεν μασάνε πιακαι θα μας βρείτε μπροστά σας γιατί κανείς σας δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ όσο εμείς και δεν ψάχνει τα 2ευρα για να συμπληρώσει για εισιτήριο όπως εμείς...Εσείς παίζεται με τα χιλιάρικα (από τον ΠΑΟΚ) μην παίζετε και με τα νεύρα μας και την νοημοσύνη μας...Είναι επικίνδυνο... :evil:
Αυτά τα έγραψα χθες...Το τρύπημα πάει σύννεφο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agios την Τετ 04 Φεβ 2015, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Μα τα περισσοτερα τα εζησα.Και το κυπελλο του 2003 και την πορεια του στην εθνικη Κυπρου,και την πορεια του σε Γιαννενα και Πλατανια και εχω δει μπολικα βιντεακια της μπαλας που επαιξε ο βαζελος(ειδικα στην Ευρωπη) οταν ηταν εκει ο Αγγελος
ποια πορεια βρε φιλαρακι σε εθνικη κυπρου?
ποια πορεια σε Γιαννενα και Πλατανια?
και ο Παρασχος εκανε πορεια σε Ατρομητο, και πολλοι ελληνες προπονητες εκαναν πορεια σε μικρομεσαιες, αν θεωρεις πορεια την αποστολη να μεινουν στην κατηγορια...
μην ανακυκλωνουμε τα ιδια, τις ομαδες που κοουτσαρισε τις βλεπεις και μονος σου
οσο για βιντεακια της μπαλας σορρυ αλλα ειναι λιγο αστειο..
σε βιντεακια ο καθενας κανει οτι θελει, και διαλεγει τις καλυτερες στιγμες
το Μαιο θα δουμε το που θα ειμαστε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

desperando έγραψε:και για να ξεκαθαρισω κατι οσο και εγκληματια κατα της ομαδας και αν θεωρω τον αγγελο
Γραφικος,τσομπάνης τωρα και εγκληματιας κατα του ΠΑΟΚ...Ενας ανθρωπος που σ εδωσε κύπελλο, στιγμες οπως το Χαιμπουρι και τις περισσότερες νικες.Δεν εχει πλεον κανενα νοημα να συνεχισω τη συζητήση.Τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Δε νομίζω πως υπάρχει κάποια έκπληξη σε όσα συμβαίνουν ρε παιδιά, τουλάχιστον για μένα. Πριν πάρουμε τον Άγγελο, έλεγα πως δεν τον θέλω γιατί είναι προπονητής παλιάς κοπής και είναι μάλλον πισωγύρισμα. Αφού τον πήραμε, είπα πως δεν έχει νόημα ο πόλεμος και ο Άγγελος πρέπει να βγάλει τη χρονιά, όποια και να είναι τα αποτελέσματα του γιατί επιτέλους πρέπει να αφήσουμε έναν άνθρωπο να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε. Πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είπα πως αυτό που φοβάμαι είναι το ξεφούσκωμα - κάψιμο όλων των ομάδων του Άγγελου στο δεύτερο γύρο, έ ήρθε λίγο νωρίτερα αυτό. Τι να κάνουμε τώρα. Μετά την νίκη με ΟΣΦΠ, έδωσα θερμά συγχαρητήρια στον ΑΑ γιατί έμοιαζε να έχει εμφυσήσει στην ομάδα μια νοοτροπία που ποτέ ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είχε. Όχι για το αποτέλεσμα μόνο, αλλά γιατί άλλες χρονιές ο ΠΑΟΚ με την ίδια ακριβώς απόδοση το παιχνίδι στο Καραισκάκη θα το είχε χάσει και τελειώσει με 9 παίκτες.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο τέλειωσαν όλα. Γιατί; Γιατί συνέβη κάτι που αποτελεί την πραγματική έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Τι είναι αυτό; Η αντίδραση του συστήματος. Η σφοδρότητα της σε όλα τα επίπεδα, είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί. Επικοινωνιακά, εξωαγωνιστικά, παρασκηνιακά αλλά και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Για μένα το παιχνίδι χάθηκε ακριβώς εκεί για τον Άγγελο. Μη σας ξεγελάει η μειλίχια δημόσια παρουσία του. Είναι εδώ και καιρό, που το θυμικό του ΑΑ βρίσκεται σε άγριο πόλεμο με το γνωστικό, και το πρώτο κερδίζει κατά κράτος. Δεν έχει πια καθαρό μυαλό και το ξέρει. Αν στα παραπάνω προσθέσετε τις ελλείψεις του ρόστερ και τον τραυματισμό / κιτρίνισμα παικτών κλειδιά που θα μπορούσαν και την ηρεμία της ομάδας να κρατήσουν σε ανεκτά επίπεδα και ματς να ξεκλειδώσουν, τότε θα έχετε το ιδανικό κοκταίλ για να βγάλετε νοκ άουτ έναν προπονητή σαν τον Άγγελο.

Δυστυχώς το πρωτάθλημα χάθηκε στο ΚΑραισκάκη. Εκεί που ο ΟΣΦΠ κατάλαβε πως μπορούμε. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Καμιά ομάδα δε θα μπορούσε να αντέξει τη σε βάθος χρόνο επίθεση ενός τέτοιου συστήματος, πόσο μάλλον μια ομάδα με προπονητή τον ΑΑ, που ναι είναι ιδανικός στρατηγός για τους ατάκτους και για νίκες μεγάλες και ηρωικές, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να ηγηθεί τακτικού στρατού και μακροχρόνιας εκστρατείας, όπως ένα πρωτάθλημα (ναι ακόμα και αυτό το υποβαθμισμένο το δικό μας) είναι.

Να μείνει ο Άγγελος, μέχρι το τέλος του χρόνου. Μόνο και μόνο για το ξεβράκωμα του συστήματος που η απόδοση της ομάδας που έφτιαξε, έφερε ως αποτέλεσμα.

Επιμύθιο: Ανεβαίνω στην Τούμπα μετά από πολύ πολύ καιρό. Φοβάμαι. Φοβάμαι πως θα πάμε σε αυτόν τον αγώνα με σπασμένα φτερά, μετά από ένα πιθανό στραπάτσο με τον ΟΦΗ. Φοβάμαι πως με μια ακόμα ιδανική αυτοχειρία και αν το πράγμα αγωνιστικά στραβώσει, το παιχνίδι δε θα τελειώσει ποτέ. Φοβάμαι πως για άλλη μια φορά μας έχουν στήσει τα δόκανα και περιμένουν να πέσουμε στην παγίδα τους. Τέλος, φοβάμαι πως όσο και αν ξέρω που τα έχουν στήσει, η ψυχολογία που μου έχουν δημιουργήσει αυτοί οι αληταράδες είναι τέτοια που με χαρά θα πέσω μέσα.......φοβάμαι και δακρύζω από τα νεύρα μου ακόμα και τώρα που γράφω για αυτά που θα δω και ίσως κάνω.......chronicle of a death foretold ή ίσως όχι. Θα δούμε....

:pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Ωραίος +++++
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σωραίος, αδερφέ.
Κλειδωμένο