Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από teod1980 »

Goerge Donis έγραψε: - Μια και ο λόγος περί προβλημάτων αυτό το οποίο απασχολεί τον ΠΑΟΚ φέτος αλλά τον απασχόλησε και πέρυσι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Αρκετοί με πλέον πρόσφατο αυτόν του Ολίσε. Είχαμε κάνει μια συζήτηση προ μηνός για το συγκεκριμένο θέμα. Εχετε καταλήξει σε κάτι πιο σίγουρο, πιο οριστικό σε σχέση με όλα όσα είχαμε αναφέρει;

«Κοιτάξτε, γύρω από το φαινόμενο αυτών των τραυματισμών, που γενικώς εγώ στην προπονητική μου καριέρα το αντιμετωπίζω πρώτη φορά γιατί στα προηγούμενα δέκα χρόνια δεν το έχω αντιμετωπίσει, είναι λάθος - κατ« αρχήν - να συγκρίνουμε διαφορετικές περιόδους. Γιατί την περυσινή σεζόν είχε διαφορετικές θλάσεις ο ΠΑΟΚ και σε άλλα σημεία. Οπου αυτοί που ασχολούνται με τα ιατρικά θέματα ξέρουν ποια είναι η διαφορά στο να παθαίνεις θλάση στους προσαγωγούς, στους δικεφάλους, στους τετρακέφαλους από το να παθαίνεις θλάση στις γάμπες. Είναι ένα φαινόμενο που μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ κι έχουμε μελετήσει το τι μπορεί να ευθύνεται γι» αυτό.
Βέβαια πέρισυ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές με θλάσεις ήταν άνω των 32.

Πολύ μεγαλοκαρδές εκ μέρους σου να ρίχνεις μπηχτές. Keep going...
Goerge Donis έγραψε: - Και κάτι τελευταίο, επειδή στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ σκόραρε έπειτα από πολύ καιρό εκμεταλλευόμενος φάση από στημένη μπάλα. Πως δουλεύετε πάνω σ« αυτές τις φάσεις, τί περιμένετε, τί ζητάτε, τί βλέπετε και γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα στην εκμετάλλευση τέτοιων φάσεων, δηλαδή να μπορέσει η ομάδα να καταστεί πιο επικίνδυνη και πιο αποτελεσματική;

«Είναι πάρα πολύ απλή η απάντηση στο ποδόσφαιρο. Για να μπορείς να επιτύχεις από στημένα γκολ πρέπει να έχεις καλή εκτέλεση και να έχεις ποδοσφαιριστές που να έχουν καλό »timing« και καλή κίνηση μέσα στην περιοχή. Εμείς σ» αυτόν τον βαθμό δεν είμαστε αρκετά καλοί», αποφάνθηκε και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο τεχνικός του «Δικεφάλου».
Ωραία τα ρίχνεις στους ποδοσφαιριστές πάλι. Keep going...

Και η φιλοσοφία της εβδομάδας:
Goerge Donis έγραψε: Θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που θέλουμε να είναι σταθερό και φυσικά πάντα θα υπάρχει κι ένα εναλλακτικό πλάνο.
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 14 Φεβ 2013, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Κάποιος αποφασίζει eleos, εσύ θεωρείς πως όλα είναι ξέφταγο αμπέλι, εντάξει μωρέ δεν τρέχει τίποτα..
Εγώ μίλησα με βάση το ότι ο Κωνσταντινίδης ΔΕΝ είναι δεξί χαφ και κυρίως ΔΕΝ έχει ξαναπάιξει ποτέ εκεί..

Εσύ από που προεξοφλέις δηλ ότι θα έχει μια φρεσκάδα και σίγουρα 1-2 καλές μπαλιές ίσως και καμιά βολίδα?

ΥΓ. Και για τον ΣΣταφυλίδη που συνέχεια το λες ενώ έχεις πάρει απάντηση πολλές φορές στο ξαναλέω.
Ανάμεσα σε Ρομπερ και Σταφυλίδη, 1000 φορές Σταφυλίδης και το έχει αποδείξει..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μοικανε .....
φτανει ρε φιλε το ξεχιλωσες

ενταξη το καταλαβαμε δεν τον γουσταρεις
αλλα να λες οτι ειναι και αρνητικο κατι το οποιοι καποιοι που κανουν ρεπορταζ λενε οτι θα τον χρησιμοποιησει εκει καποιον επιδη κατι ειδαν σε μιαν προπονηση και να παρακαλας να βαλει τον φωτακη;;;

τοσο πολλη εμπιστοσυνη εχεις στους ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ;;;
και γιατι να μην τα καταφερει ο κων/δης εαν τον χρησιμοποιηση εκει που λενε εαν τελικα γινει ετσι;;;
απο που το βγαζεις αυτο το συμπερασμα και τι φοβασε;;;
ποιους δηλαδη θα εχει απεναντι του ο παικτης και απαξιωνεις ετσι;;;
εαν θελεις να χτυπισεις τον προπονητη καντο καπως αλλιως και οχι να χτυπας σε οποιαν προσπαθεια γινετε ή κανει ο συγκεκριμενος προπονητης
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πάνε πιες πρώτα ένα καφέ, ξαναδιάβασε τι έγραψα γιατί ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ έχεις καταλάβει, και ξαναέλα
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

moican4 έγραψε:Κάποιος αποφασίζει eleos, εσύ θεωρείς πως όλα είναι ξέφταγο αμπέλι, εντάξει μωρέ δεν τρέχει τίποτα..
Γιατί βάζεις τώρα λόγια στο στόμα μου; Πότε θεώρησα εγώ ότι όλα είναι ξέφραγο αμπέλι;
Είσαι προσβλητικότατος αλλά τέλος πάντων, το προσπερνώ και σου απαντώ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάποιος αποφασίζει.
Από τη στιγμή όμως που δεξί χαφ ΔΕΝ υπάρχει για το 4-4-2 που δοκιμάζουμε τον τελευταίο καιρό, η δοκιμή ενός παίχτη που παίζει δεξιά στην πλευρά και είναι φουλ μπακ (όχι τύπου Μίρο..), είναι μια λύση με σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας.
Επειδή την απόφαση την παίρνει ο Δώνης σημαίνει ότι θα φταίει; Αφού λύση σίγουρη δεν έχει, γιατί να μη το δοκιμάσει; Τόσο μανία να φταίει κάποιος ΠΑΝΤΑ;
Όμως αν δοκιμάσει τον Φωτάκη που είναι ανέτοιμος και ψιλοτραυματίας και χτυπήσει παραπάνω, ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ, όχι τώρα...

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι ότι είναι καλύτερη η επιλογή του μικρού από του σαφώς αργότερου και ανέτοιμου Φωτάκη για δεξιά στο 4-4-2.
moican4 έγραψε: Εσύ από που προεξοφλέις δηλ ότι θα έχει μια φρεσκάδα και σίγουρα 1-2 καλές μπαλιές ίσως και καμιά βολίδα?
Ναι ΟΚ, ίσως έπρεπε να γίνω πιο κατανοητός ότι δεν έχω μαντικές ικανότητες και γι αυτό έβαλα το ίσως...
Σύμφωνα με τα προηγούμενα ματς που τον είδα, ήταν φρέσκος και ορεξάτος, δεν προεξοφλώ ότι θα είναι και τώρα σίγουρα, αλλά αυτό δείχνει.
moican4 έγραψε:ΥΓ. Και για τον Σταφυλίδη που συνέχεια το λες ενώ έχεις πάρει απάντηση πολλές φορές στο ξαναλέω.
Ανάμεσα σε Ρομπερ και Σταφυλίδη, 1000 φορές Σταφυλίδης και το έχει αποδείξει..
1 φορά το ξανασυζητήσαμε για τον Σταφ αριστερά και τώρα το λεώ συνέχεια; Μάλιστα...

Στο 4-4-2 ο Σταφ αριστερά ΣΤΑ 2 ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ήταν τόσο χάλια όσο και ο Ρομπέρ.
Στο 4-3-3 ως εσωτερικός χαφ ή στο ρόμβο μόνο έπαιξε καλά.

Και ΦΥΣΙΚΑ δεν έφταιγε ούτε αυτός αλλά ούτε ο Δώνης που τον δοκίμασε...

ΝΑ στο πω χαρτοπαιχτικά μήπως και με καταλάβεις...
Εσύ αν παίζεις 21 και έχεις στα χέρια σου 12, τραβάς φύλλο; ΤΡΑΒΑΣ
Αν έρθει 10άρι φταίς που τράβηξες;; ΟΧΙ
Ήταν η καλύτερη επιλογή για το κωλόχερο που σου ήρθε...

ΥΓ: Και τον Κατσικά να βάλει μπροστά δεξιά, το ματσάκι τόχουμε αλλά νάχαμε να λέγαμε.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

moican4 έγραψε:Δηλαδή αν ο Κωνσταντινίδης δεν πάει καλά σαν δεξί χαφ- που εγώ προσωπικά ΔΕΝ περιμένω να πάει γιατί είναι δεξί μπακ και δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα να παίξει όπου χρειάζεται η ομάδα- ποιος θα τα ακούσει?Εγώ θα πω ο ίδιος, όπως τα ακούει και ο Φωτάκης που και αυτός δεν είναι δεξί χαφ αλλά κατ ανάγκη παίζει εκεί και κυρίως με την εμπειρία του.

Αλλό να πούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος και αναγκαστικά θα παίξει αυτός και άλλο να λέμε ότι θα έχει μια φρεσκάδα...
Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, προσωπικά θα είναι έκπληξη για εμένα αν ανταπεξέλθει στην θέση, εύχομαι να μπορεί να αγωνιστεί ο Φωτάκης...
αντε ρε απιθανε που μιλας και για καφεδες

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ είναι οριστικός, δεν θα ασχολούμάστε με εσένα συνέχεια
Έχεις φάει ένα σωρό ΜΠΑΝ.
ΤΕΛΟΣ

Moican4
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Στην πολυ ωραια συζητηση που κανετε,θα συμφωνησω με τον eleos.

Εγω,προσωπικα,αυτο που θελω να δω το Σαββατο ειναι μια ομαδα που θα μπει και θα διεκδικησει απο το πρωτο λεπτο το παιγνιδι...Να δειξει ποιος ειναι ο ανωτερος και τι θελει απο το ματς!Δεν θελω να ξαναδω το...δευτερο ημιχρονο του Χαριλαου..

ΥΓ.Κοουτς...ειμαστε,ισως,η μοναδικη ομαδα στον κοσμο,η οποια οταν κερδισει κορνερ ο αντιπαλος,εχουμε και τους εντεκα παικτες μας,μεσα στη μεγαλη περιοχη μας.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mpafos4 την Πέμ 14 Φεβ 2013, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω. Δεν μπορει στην κουλα να τους απασχολει τι θα γινει που δεν παιζει ο Αρκουδας , και πως θα παρουσιαστει ο Τσουμαγκας και αν θα ξεπερασει τις ενοχλησεις ο Μπουγαιδης και εμεις να σπαζοκεφαλιασουμε αν θα παιξει ο Φωτακης 'η ο Κωνσταντινιδης.....

Η διαφορα ποιοτητας τοσο ατομικα οσο και στο συνολο ειναι εμφανεστατη..... Μονη προοπτικη πρεπει να ειναι και μονο η νικη.... Εαν το προβλημα ειναι το ποιος θα ειναι το δεξι χαφ της ομαδας , τοτε ο Λινεν πρεπει να αυτοπυρποληθει....

Ουτε δικαιολογιες υπαρχουν πια , ουτε τιποτα.... Ειδικα σε αυτο το πρωταθλημα των 2 που συμμετεχουμε....Μια ημιθανης ομαδα ειναι που ψυχορραγει μεταξυ α' και β΄εθνικης....

Μπαινεις και τους τελειωνεις.... Μονο το ονομα της εχει μεινει... Επιπεδου Βεροιας , κερκυρας και λοιπων μεγαθηριων ειναι....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με στεναχωρεί αφάνταστα το γεγονός ΠΑΟΚτσάκια να "σφάζονται" μεταξύ τους με αφορμή το ποιος θα παίξει δεξί χαφ.Για μια ασήμαντη λεπτομέρεια δηλαδή.Αμαρτία παλικάρια ..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν εσύ είδες "σφάξιμο" νομίζω ότι κάνεις λάθος.
kostas69

Δημοσίευση από kostas69 »

Γιατί αποκλειστικε ο abg ήταν πιο προσβλητικός απο εσένα μοικανε;
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τώρα έφαγε BAN ο abg12d34 που κατα την προσωπική μου άποψη, δεν είπε και κάτι κακό ή αναληθές και για τον καφέ εσύ τον προκάλεσες... Το λες και σφάξιμο όπως ανέφερε παραπάνω ο φίλος.

Δεν ήθελα να τον ξεκινήσω εγώ παίδες πάντως όλον αυτόν τον χαμό..!

Νομίζω ότι το ότι σύγκρινα εμμέσως πάλι Σταφ και Ρομπέρ, έκανε τον Μοικανό τούρμπο,
δε θα το ξανακάνω γιατί έχουμε παράπλευρες απώλειες!
:nairepaok:

PS: Δώστε abg12d34 πίσω στο λαό..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

8-)
Η μπάλα είναι κάπου στην κερκίδα. (για όσους την έχασαν)
makiz

Δημοσίευση από makiz »

Στο τελος βλεπω να τρωμε ολοι ban.....και ο Δωνης να παραμενει εκει στον παγκο....
να δεις που Ολους θα μας φαει στο τελος....πρωτου τον φαμε.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

να πάρει... μπήκα μέσα φουριόζος να πορώσω τον προπονητή μας να κάνει τους παίκτες μας να δαγκώνουν σίδερα (και ο ίδιος θα θέλει δυο φορές να καθαρίσει την πρώην του, μακάρι αυτό το έξτρα κίνητρο να μας βγει σε καλό) και βλέπω απίθανους προσωπικούς χαρακτηρισμούς... ας συγκρατηθούμε..

Δώνη, παίκτες (και οπαδοί θα πάνε;), δώστε τα όλα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”