Βέβαια πέρισυ οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές με θλάσεις ήταν άνω των 32.Goerge Donis έγραψε: - Μια και ο λόγος περί προβλημάτων αυτό το οποίο απασχολεί τον ΠΑΟΚ φέτος αλλά τον απασχόλησε και πέρυσι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς. Αρκετοί με πλέον πρόσφατο αυτόν του Ολίσε. Είχαμε κάνει μια συζήτηση προ μηνός για το συγκεκριμένο θέμα. Εχετε καταλήξει σε κάτι πιο σίγουρο, πιο οριστικό σε σχέση με όλα όσα είχαμε αναφέρει;
«Κοιτάξτε, γύρω από το φαινόμενο αυτών των τραυματισμών, που γενικώς εγώ στην προπονητική μου καριέρα το αντιμετωπίζω πρώτη φορά γιατί στα προηγούμενα δέκα χρόνια δεν το έχω αντιμετωπίσει, είναι λάθος - κατ« αρχήν - να συγκρίνουμε διαφορετικές περιόδους. Γιατί την περυσινή σεζόν είχε διαφορετικές θλάσεις ο ΠΑΟΚ και σε άλλα σημεία. Οπου αυτοί που ασχολούνται με τα ιατρικά θέματα ξέρουν ποια είναι η διαφορά στο να παθαίνεις θλάση στους προσαγωγούς, στους δικεφάλους, στους τετρακέφαλους από το να παθαίνεις θλάση στις γάμπες. Είναι ένα φαινόμενο που μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ κι έχουμε μελετήσει το τι μπορεί να ευθύνεται γι» αυτό.
Πολύ μεγαλοκαρδές εκ μέρους σου να ρίχνεις μπηχτές. Keep going...
Ωραία τα ρίχνεις στους ποδοσφαιριστές πάλι. Keep going...Goerge Donis έγραψε: - Και κάτι τελευταίο, επειδή στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ σκόραρε έπειτα από πολύ καιρό εκμεταλλευόμενος φάση από στημένη μπάλα. Πως δουλεύετε πάνω σ« αυτές τις φάσεις, τί περιμένετε, τί ζητάτε, τί βλέπετε και γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα στην εκμετάλλευση τέτοιων φάσεων, δηλαδή να μπορέσει η ομάδα να καταστεί πιο επικίνδυνη και πιο αποτελεσματική;
«Είναι πάρα πολύ απλή η απάντηση στο ποδόσφαιρο. Για να μπορείς να επιτύχεις από στημένα γκολ πρέπει να έχεις καλή εκτέλεση και να έχεις ποδοσφαιριστές που να έχουν καλό »timing« και καλή κίνηση μέσα στην περιοχή. Εμείς σ» αυτόν τον βαθμό δεν είμαστε αρκετά καλοί», αποφάνθηκε και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο τεχνικός του «Δικεφάλου».
Και η φιλοσοφία της εβδομάδας:
Goerge Donis έγραψε: Θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που θέλουμε να είναι σταθερό και φυσικά πάντα θα υπάρχει κι ένα εναλλακτικό πλάνο.