Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Κρίμα που χάλασε του Τσέχου, πολύ κρίμα.
Δύσκολα θα υπάρχει εναλλακτική και η χρονιά δε βγαίνει με τρία μπακ και τον Μπάμπα να έχει σκάσει ήδη και να πρέπει να πάρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που απομένουν στα πόδια του.
Ας ελπίσουμε να υπάρξει κάποια περίπτωση,διαφορετικά πρέπει να ενεργοποιηθεί ο Βιερινια.
Ο Γκομεζ είναι παίχτης Β εθνικής και απορώ ποιος το είδε αυτό το παιδί για να το φέρει στον ΠΑΟΚ.
Δύσκολα θα υπάρχει εναλλακτική και η χρονιά δε βγαίνει με τρία μπακ και τον Μπάμπα να έχει σκάσει ήδη και να πρέπει να πάρει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που απομένουν στα πόδια του.
Ας ελπίσουμε να υπάρξει κάποια περίπτωση,διαφορετικά πρέπει να ενεργοποιηθεί ο Βιερινια.
Ο Γκομεζ είναι παίχτης Β εθνικής και απορώ ποιος το είδε αυτό το παιδί για να το φέρει στον ΠΑΟΚ.
- smoothcriminal1926
Μετά το ναυάγιο με τον Τσέχο που ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, ελπίζω να υπάρχουν ενναλακτικές. Δεν γίνεται να συνεχίσει αυτό το αστείο με Μπάμπα. Τον είδαμε και χθες. Τα έχει φτύσει και χάνει έτσι το μυαλό του και πέφτει σε παιδικά λάθη που θα κοστίσουν.
Συμφωνώ πολύ σε αυτόHayate έγραψε:Δε ξέρω γιατί στεναχωριομαστε που δεν φεύγει ο Μουργκ...Άστον να έχουμε παίκτες για την προπόνηση,και ποτέ δε ξέρεις...Και πέρυσι υπατμον ήταν και αναστήθηκε..Τώρα αν εννοείτε για το οικονομικό σκέλος ο Ιβάν τα δίνει τα φράγκα,δεν τα δίνουμε εμείς..
Για Τζουρασεκ ,πως τον λένε,ναι ..Δεν τον ήξερα αλλά φαινοταν καλός παίκτης ..
Και χτες έλεγα στα παιδιά του σάιτ ότι οκ φεύγει αλλα αν όντως φύγει θέλουμε άμεσα παίκτη τουλάχιστον για ισορροπία προπονήσεις κλπ
Εγω δεν αντιλαμβάνομαι γτ δεν κανουμε τραμπα Σαματτα Χουρταδο. Να ανεβει κανα μηνα ο μικρος να δοκιμαστει, να κατεβει το αττι να βοηθησει την β ομαδα, μηπως σκοραρει και κανα γκολ να ξεμπουκωσει. Γιατι δεν το δοκιμαζουν?
-
- Επικοινωνία:
Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;
-
- Επικοινωνία:
Τον Καραγεωργίου τον ρώτησες;Gospi έγραψε:Εγω δεν αντιλαμβάνομαι γτ δεν κανουμε τραμπα Σαματτα Χουρταδο. Να ανεβει κανα μηνα ο μικρος να δοκιμαστει, να κατεβει το αττι να βοηθησει την β ομαδα, μηπως σκοραρει και κανα γκολ να ξεμπουκωσει. Γιατι δεν το δοκιμαζουν?

- kritikos44
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν έχουν εναλλακτικές για αριστερό μπακ...
Ο Μπάμπα έχει πεθάνει και έχουμε τώρα τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι να βγει η σεζόν.
Ισπανία, χαρτί, ΟΦΗ έξω , γαύρο έξω ,πλέι οφ
Αν συνεχίσει έτσι, με το οξυγόνο θα παίζει στα πλέι οφ...
Επίσης θέλουμε ΚΑΙ αριστερό εξτρεμ
Ο Τάισον δεν μπορεί να δώσει ότι πέρυσι και ο Σορετίρε δεν είναι (ακόμα???) για πρώτη επιλογή και επίσης ο Πέλκας (ευτυχώς νομίζω) φάνηκε ότι είναι για αλλαγή του Ντέλια.
Επίσης το καλοκαίρι ο Τάισον θα φύγει (λογικά)
Τότε θα ψάχνουμε για δύο παίκτες ή είμαστε σίγουροι ότι θα έχει βελτιωθεί τόσο ο Σορετίρε που θα είναι για βασικός ?
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπάμπα έχει πεθάνει και έχουμε τώρα τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι να βγει η σεζόν.
Ισπανία, χαρτί, ΟΦΗ έξω , γαύρο έξω ,πλέι οφ
Αν συνεχίσει έτσι, με το οξυγόνο θα παίζει στα πλέι οφ...
Επίσης θέλουμε ΚΑΙ αριστερό εξτρεμ
Ο Τάισον δεν μπορεί να δώσει ότι πέρυσι και ο Σορετίρε δεν είναι (ακόμα???) για πρώτη επιλογή και επίσης ο Πέλκας (ευτυχώς νομίζω) φάνηκε ότι είναι για αλλαγή του Ντέλια.
Επίσης το καλοκαίρι ο Τάισον θα φύγει (λογικά)
Τότε θα ψάχνουμε για δύο παίκτες ή είμαστε σίγουροι ότι θα έχει βελτιωθεί τόσο ο Σορετίρε που θα είναι για βασικός ?
Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όταν αρχίζουμε αυτά τα ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος κλπ, αρχιζιει να σκουραίνει το πράγμα.
Είπαμε ΠΑΟΚ και τέλεια μεταγραφική περίοδος είναι 2 έννοιες που σπάνια πάνε μαζί.
Είπαμε ΠΑΟΚ και τέλεια μεταγραφική περίοδος είναι 2 έννοιες που σπάνια πάνε μαζί.
ένα μπακ, είτε δεξί είτε αριστερό απέμεινε να βρούνε
δεν είναι και τόσο δύσκολο
δεν είναι και τόσο δύσκολο
- pisakaipoupoula
Να περιμένουν τον Γιούρασεκ μέχρι την Τετάρτη αφού πλην της Χόφενχαιμ όλα συμφωνημένα είναι , αλλιώς να έχουν stand by τον Βήχο της Λειβαδιάς
Χρειάζεται αλλαγή κλίματος με κανένα νέο όνομα... Που είναι ο prist να μας πει για τον Βραζιλιάνο που είχε αναφέρει;
-
Τώρα άκουσα τον Ραπτόπουλο να λέει ότι ο Βρύζας μαζί με δύο μεταφραστές πήραν το αεροπλάνο και πάνε να κλείσουν τον Ακπομ.
Ξέχασες Τόργκελε και Παπάζογλου;boogeyman77 έγραψε:Με τα τραύματα που έχω αποκτήσει από αυτόν,όταν με το καλό απαλλαγούμε από αυτόν,θα πρέπει να μην αποκτήσουμε Αφρικανό φορ για καμμιά δεκαετία μπας και συνέλθω. Ότι χειρότερο έχω δει στον ΠΑΟΚ στην θέση μαζί με Frunza( ο οποίος βέβαια έπαιρνε και δέκα φορές λιγότερα χρήματα)zaffodb έγραψε:Πάλι πρωτάθλημα με Samatta λοιπόν;