Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
- Jean Valjean
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Όσοι είδαν χτες, έστω και για λίγα λεπτά, το παιχνίδι του γαύρου με την Λαμία κατάλαβαν πολλά για το είδος του ποδοσφαίρου που εκπροσωπεί η ομάδα της Φθιώτιδας και ο Βόκολος. Η Λαμία δεν ήθελε να βάλει γκολ, οι επιθετικοί της προσπαθούσαν να βγούν οφσάιντ και οι αμυντικοί της άνοιγαν όσο μπορούσαν διαδρόμους για τον γαύρο. Ο Σιόβας ήταν "συγκλονιστικός", άφησε δυο τρεις φορές την μπάλα να περάσει κι έκανε ακόμη και τρίπλες μέσα στην περιοχή του αλλά οι παίκτες του γαύρου δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Στο τέλος έκανε και καθυστέρηση στην αλλαγή του περπατώντας αργά για να βγει έξω και φυσικά κέρδισε το χειροκρότημα των "ευγενών" φιλάθλων του Πειραιά.
Η Λαμία παίζει με λύσσα πέφτοντας πάνω σε κάθε μπάλα και παίζοντας "λεωφορείο" μόνον με τον ΠΑΟΚ. Ούτε με τους χάρτινους ούτε με το γαύρο και λιγότερο με το βάζελο.
Η διαιτησία ήταν η γνωστή παραγκίσια διαιτησία. Μέχρι το 75 είχε δώσει 4 (!!!) ολόκληρα φάουλ υπερ της Λαμίας. Επειτα έδωσε ένα 6άλεπτο διάλειμμα στους παίκτες του γαύρου που είχαν ξεμείνει από ανάσες για να ασχοληθεί το βαρ με ένα καταφανέστατο οφσάιντ του Ελ καμπί (που θα το έδινε μέχρι και τυφλός) και ένα πέναλτι-παρωδία που ζήτησαν οι πειραιώτες!! Εξι ολόκληρα λεπτά ασχολήθηκε το βαρ με αυτό!!! Φυσικά στο τελος δεν δόθηκε πέναλτι και υποδείχτηκε οφσάιντ ο παίκτης του γαύρου.
Στο τέλος του αγώνα ο τέταρτος και ο διαιτητής έδωσαν 5 ολόκληρα λεπτά καθυστέρηση ενώ οι πραγματικές καθυστερήσεις έφταναν τα 15 λεπτά (μαζί με τις αλλαγές)!!!!
Απίστευτα πράγματα. Τσίρκο κανονικό.
Αυτά συμβαίνουν στην μπανανία των αθηνέζων.
Η Λαμία παίζει με λύσσα πέφτοντας πάνω σε κάθε μπάλα και παίζοντας "λεωφορείο" μόνον με τον ΠΑΟΚ. Ούτε με τους χάρτινους ούτε με το γαύρο και λιγότερο με το βάζελο.
Η διαιτησία ήταν η γνωστή παραγκίσια διαιτησία. Μέχρι το 75 είχε δώσει 4 (!!!) ολόκληρα φάουλ υπερ της Λαμίας. Επειτα έδωσε ένα 6άλεπτο διάλειμμα στους παίκτες του γαύρου που είχαν ξεμείνει από ανάσες για να ασχοληθεί το βαρ με ένα καταφανέστατο οφσάιντ του Ελ καμπί (που θα το έδινε μέχρι και τυφλός) και ένα πέναλτι-παρωδία που ζήτησαν οι πειραιώτες!! Εξι ολόκληρα λεπτά ασχολήθηκε το βαρ με αυτό!!! Φυσικά στο τελος δεν δόθηκε πέναλτι και υποδείχτηκε οφσάιντ ο παίκτης του γαύρου.
Στο τέλος του αγώνα ο τέταρτος και ο διαιτητής έδωσαν 5 ολόκληρα λεπτά καθυστέρηση ενώ οι πραγματικές καθυστερήσεις έφταναν τα 15 λεπτά (μαζί με τις αλλαγές)!!!!
Απίστευτα πράγματα. Τσίρκο κανονικό.
Αυτά συμβαίνουν στην μπανανία των αθηνέζων.
Φίλε η Λαμία είναι με την αεκ εδώ και χρόνια και θα συνεχίσει να είναι όσο έχει τον ίδιο πρόεδρο, παρόλο που δεν είναι πλέον ο μελισσανίδης.
Καλημέρα Γιάννη Αγιαννη και χρόνια πολλά.Jean Valjean έγραψε: ...
Η ίδια αίσθηση μου δημιουργήθηκε βλέποντας τον αγώνα. Στο πρώτο μισάωρο η Λαμία έχει χάσει 3 εκπληκτικές ευκαιρίες οι οποίες καθαρά στο χιλιοστό δε μπήκαν. Και ξαφνικά επεσαν οι διακόπτες και έγιναν οσα περιγράφεις.
Γράφει ο Παμπλιτο πως η Λαμία είναι παραδοσιακά της αεκ. Αναφέρεις εσύ πως πάντα παίζει χαλαρά με οσφπ και αεκ και λιγότερο με βάζελο.
Δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει. Νομίζω αυτά μεταβαλλονται.
Πέρυσι η Λαμία κέρδισε τον οσφπ και φέτος πήρε ισοπαλία από την άεκ. Νομίζω πως υπάρχει μια αλλαγή.
Ο Φουρταδο της Λαμίας (που μας έβαλε τη γκολαρα) ξαφνικά βγήκε εκτός αποστολής και μάθαμε πως πάει Ρίο Αβε και το αντίστροφο δρομολόγιο κάνει Χασαν. Αυτό δείχνει πως ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση. Μου κάνει εντύπωση ας πούμε οτι ο Ζινι δεν πήγε δανεικος στη Λαμία που μεσοεπιθετικα ίσως είναι η χειρότερη σε ποιότητα. Νομίζω πως όλοι οι μικροί πηγαίνουν με όποιον νιώθουν πως αποκτά τον έλεγχο. Ή τουλάχιστον δεν πάνε φανερά απέναντι.
Το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί και θα έχει πολύ γέλιο (και κλαμα για εμάς) νομίζω θα είναι η εκ νεου αλλαγή στρατοπέδου των κίτρινων γειτόνων.
Επίσης από το 80-82 και μετά η Λαμία δε πέρασε το κέντρο. Το έβλεπα το παιχνίδι και δε πίστευα στα μάτια μου. 3-4 λεπτά χαλαρές πάσες ο γαυρος στην άμυνα και η Λαμία έπαιζε βαθιά στην άμυνα περιμένοντας το γαυρο να εκδηλωσει επίθεση.
Καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχω δει ,οποιασδήποτε ομάδας.
Καμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχω δει ,οποιασδήποτε ομάδας.
- Μαρινάκης ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
- Αυγενάκης ξανά στην ΝΔ.
- Άρης δηλώνει Γκαρσία να εκτίσει με Ολυμπιακό.
Ευτυχισμένο 2020 να έχουμε.
Είσαι to the point που λέμε..Mīngus έγραψε: ...
....
- potamda
- Bet Guru 2023
Βάλε και τον Φουρταδο, καλύτερο παίκτη της Λαμίας που πουλήθηκε στη Ρίο Αβε (ομάδα του Μαρινακη) πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τυχαίο βέβαια...Mīngus έγραψε:- Μαρινάκης ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.
Δεν νομίζω!!!potamda έγραψε:Βάλε και τον Φουρταδο, καλύτερο παίκτη της Λαμίας που πουλήθηκε στη Ρίο Αβε (ομάδα του Μαρινακη) πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τυχαίο βέβαια...Mīngus έγραψε:- Μαρινάκης ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή ο Αυγεν@κης πήγε σε ειδικούς για διαχείριση θυμού;
-
Μακαρι να βγω λαθος αλλα δυσκολα να αντεξει ο κομποτης
- ΑποστόληςΑ
-
Σκέψου το χανουμι να είχε Ευρώπη. Ένα ματς έντασης έπαιξε μεσοβδόμαδα και πάει για γκέλα
1-1 η χαρτινη
Κολομαδα
Μπραβο ταγαρι Ρομο που εκανες φαουλ χωρις λογο
Κολομαδα
Μπραβο ταγαρι Ρομο που εκανες φαουλ χωρις λογο
-