Δεν διαφωνώ σ αυτόrenegade έγραψε:Και ο Τάισον πέρσι στο πρώτο μισό του έπαιζε σαν τον Ρομπέρ.Luigi Vampa έγραψε:Τι εννοείς κανένας, ας πούμε ο Μπραντον αποδίδει καλύτερα από ότι θα περίμενες απ το μισθό του. Οι έως τώρα μεταγραφές εκτος του Μπαμπά λεω εγω, λιγότερο. Σίγουρα είναι κατά μεγάλο ποσοστό θέμα προπονητή να παρει το καλύτερο απ τον κάθε προπονητή, αλλά στις περιπτώσεις Εκονγκ κ Σαματτα κακά τα ψέμματα δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Σαν χαρακτηριστικά παικτών, οχι για το πως ταιριάζουν στην ομάδα
Δυστυχώς επί λουτσέσκου παίκτης για να πιάσει ένα επίπεδο κοντά ωστο 80% των δυνατοτήτων του πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο.
Δεν υπάρχει όμως πλέον στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτή η πολυτέλεια
Razvan Lucescu III
-
Luigi Vampa
Re: Razvan Lucescu III
-
giliopoulos
Δεν κανει με τους ροτες και τους μανταλους οργια..renegade έγραψε:Εγώ πάλι λέω ότι με το ρόστερ μας ο Αλμέιδα θα έκανε όργια.nunies4 έγραψε:Στα λογια μου ερχεσαι. Τι ποδοσφαιρο θελουμε να βλεπουμε;VfB v2 έγραψε:Να έβλεπα την ΠΑΟΚάρα να έχει 11 ταχυδύναμους παίχτες με εντάσεις και τρεξίματα και να παίζουν ντιρεκτ και τι στον κόσμο ρε φίλε.
Με έχει αποστειρώσει ο ρουμάνος με την ανούσια κατοχή, το αργο τέμπο, τις πασούλες πίσω, και τα βαριά κορμιά.
Και δεν μιλαω για το απολυτο ακρο που ειναι το χαρτι που παιζει με σπασμενα φρενα. Υπαρχει και το ενδιαμεσο σταδιο.
Στον ΠΑΟΚ σαν απο καποια διαστροφη αν κατι χαρακτηριζει το συνολο των μεταγραφων τα τελευταια χρονια ειναι η ελλειψη ταχυδυναμης. Ακομα και σε παικτες που παιζουν σε θεσεις που θα επρεπε να ειναι το νουμερο 1 προσον (οπως τα ακραια μπακ).
Παρολα αυτα δεν πρεπει να καψουμε ενα, επιμενω, ποιοτικο ροστερ. Ομως στριφογυριζουμε συνεχεια στα ιδια ερωτηματα. Ο Ραζβαν μπορει να παιξει κατι διαφορετικο;
Εδώ κάνει με χατζησαφιδες και ρότες και μάνταλους που τους έκανε παίκτες
Τον θυμάστε μήπως τον σιμανσκι στην προ Αλμέιδα εποχή?
Με πινεδα με ελιασον με γκαρσια με γκατσινοβιτς με βιντα με μουκουντι.
Και γιατί δεν τον χτυπάει η κάθε ομάδα στους αδύναμους κρίκους της? Ξεχνάς ότι δεν σκοραρες ούτε όταν έπαιξε με Τζαβέλλα
Φυσικά και έχει και καλό υλικό αλλά ακόμα και σε παιχνίδια που δεν παίζουν ο λιβάι,ο Αραούχο,ο γκατσινοβιτς καταφέρνει η ομάδα του να παίζει το ίδιο καλά
Όργια θα έκανε με Ντελια, ζιφκο,Τάισον, ντεσποντοφ, Μειτε
Φυσικά και έχει και καλό υλικό αλλά ακόμα και σε παιχνίδια που δεν παίζουν ο λιβάι,ο Αραούχο,ο γκατσινοβιτς καταφέρνει η ομάδα του να παίζει το ίδιο καλά
Όργια θα έκανε με Ντελια, ζιφκο,Τάισον, ντεσποντοφ, Μειτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 31 Οκτ 2023, 15:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Amsterdamer_87
Ραζβαν και τακτικη ευελιξια δεν συμβαδιζουν..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του Razvan χρειάζεται τακτική ευελιξία.aivas19 έγραψε:Πνευματικο ειναι ολο, ιδια χαφ ειχαμε με την Φρανκφουρτη και πηραμε το κεντρο.
Ενα συστημα μεχρι να βγει ο ηλιος απ την δυση..
Πέρα από τις συγκεκριμένες αστοχίες στην βασική εντεκάδα οι οποίες έχουν ήδη επισημανθεί από πολλούς (Βιειρινια βασικος, στοπερ Εκονγκ-Νασμπεργκ αντί Κεντζιορα-Κουλιε, Ζιφκοβιτς στα αριστερα κλπ), εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι ότι φάνηκε για άλλη μια φορά ότι το προπονητικό επιτελείο δεν διάβασε καθόλου σωστά την αντίπαλη ομάδα και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Το παράδοξο είναι ότι με την συγκεκριμένη ομάδα παίξαμε άλλες 5 φορές πέρυσι και τις 4 χάσαμε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Και την μοναδική φορά που κερδίσαμε ήταν λογω της μαγειας Ντελια που σκοράραμε νωρίς και έπειτα κλειστήκαμε πίσω. Το χαρτί έχει δείξει ότι έχει αδυναμία να σκοράρει σε κλειστές άμυνες.
Με όλη αυτή τη γνώση από τα προηγούμενα ματς αδυνατώ να κατανοήσω πως διαβάστηκε τόσο λάθος το χθεσινό ματς.
Επίσης, η παντελής έλειψη ευελιξίας και ο μονόπατος και σταθερός τρόπος παιχνιδιού ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως διακύμανσης του σκορ, μου φαίνονται εντελώς ανεξήγητα και ακατανόητα.
Οι παρεμβάσεις του κόουτς μέσα στη ροή του αγώνα, ιδίως όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, είναι σχεδόν μηδαμινές. Χθες πέρα από τις αλλαγές προσώπων στην άμυνα δεν υπήρχε καμία αλλαγή στο σύστημα και στον τρόπο άμυνας, ανάπτυξης και επίθεσης. Παίζαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 99 λεπτά.
Π.χ. γιατί να μην δοκίμαζε μια φορά με το χαρτι να παιξει 4-3-3 με έναν ακόμα χαφ(Τσιγγαρα); Στο κέντρο μας είχαν καταπιεί. Δεν το έβλεπε αυτό; Γιατί δεν δοκίμασε να παίξει σε χαμηλότερα μέτρα, να τους δώσουμε περισσότερο την μπάλα και να παίξουμε με αντεπιθέσεις με ζιφκο, ταυσον, ντελια, μπραντον οι οποίοι είναι ταχύτατοι;
Κάποιες απλές διαπιστώσεις μπορώ μόνο να κάνω, δεν είμαι ειδικός για να κάνω απόλυτα σωστή ανάλυση του παιχνιδιού, αλλά πιστεύω ότι κάποια πράγματα βγάζουν μάτι και είναι εμφανέστατα σε όλους μας.
Και κάτι τελευταίο. Ούτε μια φορά σε συνέντευξη μετά από κακό ματς δεν τον άκουσα ποτέ να λέει ότι η ευθύνη είναι όλη δική του και ότι η ήττα οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν. Το ιδιο έκανε και ο Φερειρα και ηταν κάτι που δεν μου άρεζε καθόλου.
Με όλη αυτή τη γνώση από τα προηγούμενα ματς αδυνατώ να κατανοήσω πως διαβάστηκε τόσο λάθος το χθεσινό ματς.
Επίσης, η παντελής έλειψη ευελιξίας και ο μονόπατος και σταθερός τρόπος παιχνιδιού ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως διακύμανσης του σκορ, μου φαίνονται εντελώς ανεξήγητα και ακατανόητα.
Οι παρεμβάσεις του κόουτς μέσα στη ροή του αγώνα, ιδίως όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, είναι σχεδόν μηδαμινές. Χθες πέρα από τις αλλαγές προσώπων στην άμυνα δεν υπήρχε καμία αλλαγή στο σύστημα και στον τρόπο άμυνας, ανάπτυξης και επίθεσης. Παίζαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 99 λεπτά.
Π.χ. γιατί να μην δοκίμαζε μια φορά με το χαρτι να παιξει 4-3-3 με έναν ακόμα χαφ(Τσιγγαρα); Στο κέντρο μας είχαν καταπιεί. Δεν το έβλεπε αυτό; Γιατί δεν δοκίμασε να παίξει σε χαμηλότερα μέτρα, να τους δώσουμε περισσότερο την μπάλα και να παίξουμε με αντεπιθέσεις με ζιφκο, ταυσον, ντελια, μπραντον οι οποίοι είναι ταχύτατοι;
Κάποιες απλές διαπιστώσεις μπορώ μόνο να κάνω, δεν είμαι ειδικός για να κάνω απόλυτα σωστή ανάλυση του παιχνιδιού, αλλά πιστεύω ότι κάποια πράγματα βγάζουν μάτι και είναι εμφανέστατα σε όλους μας.
Και κάτι τελευταίο. Ούτε μια φορά σε συνέντευξη μετά από κακό ματς δεν τον άκουσα ποτέ να λέει ότι η ευθύνη είναι όλη δική του και ότι η ήττα οφείλεται αποκλειστικά σε αυτόν. Το ιδιο έκανε και ο Φερειρα και ηταν κάτι που δεν μου άρεζε καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Τρί 31 Οκτ 2023, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι τους κάνει σε ένα ματς να είναι πνευματικά έτοιμοι και σε ένα άλλο να είναι χαμένοι?
Για πες τε εσείς που ξέρετε.
Για αναλύστε μας τι προετοιμασία κάνουν και οφείλεται στον προπονητή η μία ανάταση και η άλλη στην καθίζηση.
Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο με συστήματα, τακτικές, θέσεις, τι πήγε καλά, τι δεν τράβηξε ή θα αναζητήσουμε την αλήθεια στους πνευματικούς κι αστροφυσικούς?
Για αναλύστε μας τι προετοιμασία κάνουν και οφείλεται στον προπονητή η μία ανάταση και η άλλη στην καθίζηση.
Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο με συστήματα, τακτικές, θέσεις, τι πήγε καλά, τι δεν τράβηξε ή θα αναζητήσουμε την αλήθεια στους πνευματικούς κι αστροφυσικούς?
Ακριβώς, με Μπατατούδη (που έδωσε χρήμα στον ΠΑΟΚ αλλά έκανε κάκιστη διαχείριση), Γούμενο και με Ζαγοράκη τότε με τον "επενδυτή λαό", στα ντέρμπι από φιλότιμο και μόνο η ομάδα δάγκωνε και ας είχε και σαρδέλες. Τώρα με φιλέτο ξιφία και αστακούς και με μεγαλομέτοχο που ρίχνει χρήμα, δεν ξέρω τι να πω.figurehead4 έγραψε:Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι υπό το πρίσμα μιας ξεφτίλας, κάποια επιχειρήματα αποκτούν άλλη βαρύτητα.
Κάποιοι είπαν πιο πριν για το καλό του ΠΑΟΚ. Μα αυτό δεν θέλουμε όλοι; Ποιος όμως λέει ότι το καλό του ΠΑΟΚ είναι να κάνεις τουμπεκί όταν ξεφτιλίζεσαι; Μήπως το καλό του ΠΑΟΚ είναι να αντιδράσεις, να μιλήσεις επιτέλους γιατί θα σκάσεις, μπας και βάλεις ένα λιθαράκι να αλλάξει ρότα η ομάδα και να μην γκρεμοτσακιστεί, όπως με μαθηματική ακρίβεια πάει να (ξανα)κάνει;
Πλησιάζω τα 50 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν είχα ποτέ ανώτερο ρόστερ από τους άλλους, εκτός το 2018-19 και τη δεκαετία του 70 που δυστυχώς δεν είδα με τα μάτια μου εκείνη την ομάδα, παρά μόνο σε βίντεο ή άκουγα από τον μπαμπά μου. Δεν είχα ποτέ αβάντες. Πάντα ο διαιτητής ήταν αντίπαλός μου. ΟΚ αυτά είναι τα δεδομένα. Ανακαλύψαμε καμιά Αμερική; Γιατί αναφέρονται καν σε συζητήσεις ακόμη;
Ακόμη όμως και στα χειρότερά μου χρόνια, με μεγαλομετόχους μπατίρηδες και πουλημένους δεν έπαιζα σε ντέρμπι τόσο χεσμένος, όχι σε ένα ματς, αλλά συνεχόμενα. Έχουμε γίνει νούμερα πλέον από πέρυσι.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.
Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει αν φταίει το σύστημα, η νοοτροπία, ο γυμναστής, ο ψυχολόγος, ο μασέρ ή ο καφετζής.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό το λιπόψυχο, μονότονο, φοβικό συνονθύλευμα που βλέπουμε από πέρυσι σε κάθε μεγάλο ματς.
Δεν απαιτώ νίκες πάντα μέσα στη χαβούζα. Απαιτώ όμως να μην ντρέπομαι για αυτό που βλέπω. Αυτό δεν συγχωρώ.
Κοντός ψαλμός... Την Κυριακή υπάρχει ακόμη ένα ντέρμπι κάτω. Ας ελπίσουμε να είναι ντέρμπι και να μην το λέμε μόνοι μας. Οι στοιχηματικές ήδη το δίνουν 1,75 Μ.Ο. τον άσο. Ποιος τις αδικεί;
Μία νέα ήττα σε στέλνει τέταρτο και πάμε για σερί Νοεμβρίου και πίπες καλαβρέζικες, μέχρι το επόμενο ντέρμπι. Δεν θα είναι όμως και το τέλος του κόσμου αν πέσεις παλεύοντας. Αυτό ρε γαμώ το ζητάμε όλοι. Παίξε και ό,τι γίνει έγινε.
Μία όμως ακόμη φοβική εμφάνιση και ένας νέος διασυρμός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημάνει σεισμό στην ομάδα.
Αυτό θα είναι το μόνο υγιές. Αλλιώς θα εξελιχτεί ο προπονητής σε γάγγραινα που θα σαπίσει σύντομα όλο το οικοδόμημα.
Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω, αλλά έτσι είναι
Γιατι επαιξε αλλο συστημα και αυτο εφταιξε που χασαμε; Αυτο λεμε, καθαρα πνευματικα λαθος προετοιμασια, ασυγκεντρωτοι παικτες δεν βγαλαν ουτε μια πασα σωστη. ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Για αυτο δεν φταιει κανενα συστημα. Και η προετοιμασια με λαθος διαβασμα αντιπαλου που αναφερει πανω ενας συνοπαδος παιζει ρολο. Με Αμπερντιν το ιδιο, με βαζελο το ιδιο, με Οφη το ιδιο, με χαρτινη το ιδιο, με ΟΑΡΗΣ, με Ελσινκι το ιδιο. Μονο με την Αιντραχτ μπηκαμε οπως επρεπε. Απο τις στιγμες μας σωζομαστε. Τωρα εσυ αν θες να ειρωνευεσαι για πνευματικους και αστροφυσικούς με γεια σου με χαρα σου. Εξηγησε μας πως φταιει το συστημα που ξεχασε την μπαλα ο Οζντοεφ που εκανε 2 προσφατες ματσαρες και αλλη μια με Αιντραχτ και χτες δεν πηρε ουτε μια μονομαχιαMaxpaok έγραψε:Τι τους κάνει σε ένα ματς να είναι πνευματικά έτοιμοι και σε ένα άλλο να είναι χαμένοι?
Razvan Lucescu III
Το «χεσμενος σε καθε μεγαλο ματς» περιλαμβανει και την περσινη νικη με την χαρτινη ή που ξεφτελισες τον βαζελο μεσα εξω, ή που πηρες διπλο με Ναρει στο τηγανι; Ή προπερσι που πεταξες γαυρο χαρτινη εκτος κυπελλου; Σε ολα αυτα μπηκες χεσμενος δηλαδη και κερδισες; Κοιτα να δειςfigurehead4 έγραψε:Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι υπό το πρίσμα μιας ξεφτίλας, κάποια επιχειρήματα αποκτούν άλλη βαρύτητα.
Κάποιοι είπαν πιο πριν για το καλό του ΠΑΟΚ. Μα αυτό δεν θέλουμε όλοι; Ποιος όμως λέει ότι το καλό του ΠΑΟΚ είναι να κάνεις τουμπεκί όταν ξεφτιλίζεσαι; Μήπως το καλό του ΠΑΟΚ είναι να αντιδράσεις, να μιλήσεις επιτέλους γιατί θα σκάσεις, μπας και βάλεις ένα λιθαράκι να αλλάξει ρότα η ομάδα και να μην γκρεμοτσακιστεί, όπως με μαθηματική ακρίβεια πάει να (ξανα)κάνει;
Πλησιάζω τα 50 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν είχα ποτέ ανώτερο ρόστερ από τους άλλους, εκτός το 2018-19 και τη δεκαετία του 70 που δυστυχώς δεν είδα με τα μάτια μου εκείνη την ομάδα, παρά μόνο σε βίντεο ή άκουγα από τον μπαμπά μου. Δεν είχα ποτέ αβάντες. Πάντα ο διαιτητής ήταν αντίπαλός μου. ΟΚ αυτά είναι τα δεδομένα. Ανακαλύψαμε καμιά Αμερική; Γιατί αναφέρονται καν σε συζητήσεις ακόμη;
Ακόμη όμως και στα χειρότερά μου χρόνια, με μεγαλομετόχους μπατίρηδες και πουλημένους δεν έπαιζα σε ντέρμπι τόσο χεσμένος, όχι σε ένα ματς, αλλά συνεχόμενα. Έχουμε γίνει νούμερα πλέον από πέρυσι.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.
Δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει αν φταίει το σύστημα, η νοοτροπία, ο γυμναστής, ο ψυχολόγος, ο μασέρ ή ο καφετζής.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό το λιπόψυχο, μονότονο, φοβικό συνονθύλευμα που βλέπουμε από πέρυσι σε κάθε μεγάλο ματς.
Δεν απαιτώ νίκες πάντα μέσα στη χαβούζα. Απαιτώ όμως να μην ντρέπομαι για αυτό που βλέπω. Αυτό δεν συγχωρώ.
Κοντός ψαλμός... Την Κυριακή υπάρχει ακόμη ένα ντέρμπι κάτω. Ας ελπίσουμε να είναι ντέρμπι και να μην το λέμε μόνοι μας. Οι στοιχηματικές ήδη το δίνουν 1,75 Μ.Ο. τον άσο. Ποιος τις αδικεί;
Μία νέα ήττα σε στέλνει τέταρτο και πάμε για σερί Νοεμβρίου και πίπες καλαβρέζικες, μέχρι το επόμενο ντέρμπι. Δεν θα είναι όμως και το τέλος του κόσμου αν πέσεις παλεύοντας. Αυτό ρε γαμώ το ζητάμε όλοι. Παίξε και ό,τι γίνει έγινε.
Μία όμως ακόμη φοβική εμφάνιση και ένας νέος διασυρμός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημάνει σεισμό στην ομάδα.
Αυτό θα είναι το μόνο υγιές. Αλλιώς θα εξελιχτεί ο προπονητής σε γάγγραινα που θα σαπίσει σύντομα όλο το οικοδόμημα.
Λυπάμαι ειλικρινά που το λέω, αλλά έτσι είναι
-
Daskalos_4
Μάλλον, ο Ντεσπότοφ πρέπει να παίζει φορ, και να έχουμε Τάισον αριστερά, πολύ κοντά με τον Κωνσταντέλια και δεξιά Ζίφκο με στήριγμα τα αανεβάσματα Σάστρε.
Ο Μπράντον αλλαγή Ντέσπο και ο Σαμάτα αλλαγή Τάισον, σε φάση με δύο φορ (έστω και ψέυτο). Άλλη λύση δεν βλέπω για να είναι everybody happy και να ξεμπερδευτούμε εκεί μπροστά.
Πίσω το δίδυμο Κουλιεράκη - Εκόνγκ δεν είναι κακό, ούτε αυτό με Κεντζιόρα και Κουλιεράκη. Η είσοδος Νάσμπεργκ κάνει τον Εκόγκ και τον Κοτάρσκι χειρότερους.
Ο Μπράντον αλλαγή Ντέσπο και ο Σαμάτα αλλαγή Τάισον, σε φάση με δύο φορ (έστω και ψέυτο). Άλλη λύση δεν βλέπω για να είναι everybody happy και να ξεμπερδευτούμε εκεί μπροστά.
Πίσω το δίδυμο Κουλιεράκη - Εκόνγκ δεν είναι κακό, ούτε αυτό με Κεντζιόρα και Κουλιεράκη. Η είσοδος Νάσμπεργκ κάνει τον Εκόγκ και τον Κοτάρσκι χειρότερους.
Ότι θες πες και θεώρησε για ματσαρες, χαμένο πνεύμα και ειρωνείες.
Εδώ εσύ ο ίδιος έγραψες για τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ένα μόνο επιτυχές με μεγάλο αντίπαλο κι από την άλλη μιλάς για απροετιιμαστη πνευματικά ομάδα!!!!
Τι δεν βλέπεις τόσο καιρό? Εδώ και τρία χρόνια?
Κολλάει σε παίκτες και σε ένα σύστημα.
Πονάνε τα μάτια και φέτος βλέπουμε επιπρόσθετα το αδικαιολογητο ροτεησον ή καλύτερα μια διαφορετική ομάδα ανά ματς.
Είναι πολύ καλός για το κλίμα εντός και πέριξ.
Κατά τα άλλα όπως τα βιώνεις τρία χρόνια τώρα.
Αλλά υπομονή θα βγει σε λίγο η καρτέλα με τον πιο επιτυχημένο προπονητή άρα όλα καλά και καλώς
Εδώ εσύ ο ίδιος έγραψες για τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ένα μόνο επιτυχές με μεγάλο αντίπαλο κι από την άλλη μιλάς για απροετιιμαστη πνευματικά ομάδα!!!!
Τι δεν βλέπεις τόσο καιρό? Εδώ και τρία χρόνια?
Κολλάει σε παίκτες και σε ένα σύστημα.
Πονάνε τα μάτια και φέτος βλέπουμε επιπρόσθετα το αδικαιολογητο ροτεησον ή καλύτερα μια διαφορετική ομάδα ανά ματς.
Είναι πολύ καλός για το κλίμα εντός και πέριξ.
Κατά τα άλλα όπως τα βιώνεις τρία χρόνια τώρα.
Αλλά υπομονή θα βγει σε λίγο η καρτέλα με τον πιο επιτυχημένο προπονητή άρα όλα καλά και καλώς
Και στο τελευταίο ερώτημα που θέτεις έχω τοποθετηθεί.
Ο παίχτης αυτός για δυάδα στα χαφ μόνο με αδύναμους αντιπάλους.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
Αλλά προπονητής δεν είμαι.
Αλλά πολύ απλά εγώ θα κριθω από την άποψη μου που δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία ενώ ο προπονητής μας κρίνεται από την εικόνα και τα αποτελέσματα
Ο παίχτης αυτός για δυάδα στα χαφ μόνο με αδύναμους αντιπάλους.
Αυτό βλέπω αυτό γράφω.
Αλλά προπονητής δεν είμαι.
Αλλά πολύ απλά εγώ θα κριθω από την άποψη μου που δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία ενώ ο προπονητής μας κρίνεται από την εικόνα και τα αποτελέσματα
Μήπως να το παίρναμε απόφαση ότι πρόκειται για έναν μέτριο προπονητή ( αυτό που έδειχνε δηλαδή και η πορεία του μέχρι το πρώτο του πέρασμα στην ομάδα) όπου όλες του οι αδυναμίες του φαίνονται πλέον μιας και ο ανταγωνισμός εξελίχθηκε κατά πολύ?
Κοίτα να δεις.
Υπάρχει μια μικρή μερίδα του "ακόμα εδώ είναι?" Μία άλλη μερίδα που τρέχει ξωπίσω του να προμοταρει την δουλειά του με το πρόσχημα προπονητής της ομάδας μας.
Επίσης και κάποιοι άλλοι που θέλουμε να γράφουμε και να αφήνουμε την άποψη μας.
Και στα καλά εδώ είμαστε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσουμε για τα στραβά. Ή δεν υπάρχουν τέτοια?
Υπάρχει μια μικρή μερίδα του "ακόμα εδώ είναι?" Μία άλλη μερίδα που τρέχει ξωπίσω του να προμοταρει την δουλειά του με το πρόσχημα προπονητής της ομάδας μας.
Επίσης και κάποιοι άλλοι που θέλουμε να γράφουμε και να αφήνουμε την άποψη μας.
Και στα καλά εδώ είμαστε αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσουμε για τα στραβά. Ή δεν υπάρχουν τέτοια?