Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Andrew R

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Andrew R »

JohnDag έγραψε:Πόσες φορές ακόμα θα αναφέρετε μερικοί αυτή την παπατζα ότι ο Ραζβαν δεν θέλει μεταγραφές και δεν βαζει νέους παιχτες γρήγορα στην ομάδα; πόσες ακόμα; Έλεος.

Σε αυτή και μόνο την μεταγραφικη περίοδο 2 παραδείγματα που καταρρίπτουν το αστείο αυτό επιχείρημα.

Ολιβειρα, Κουρτιτς.

Πάμε παρακάτω...

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσες περισσότερες φορές επαναλαμβάνεις ένα τεράστιο ψέμα όπως πολύ σωστά επισημαινεις στο σχόλιο σου , τόσο πιο πιστευτό γίνεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giliopoulos έγραψε:
Gospi έγραψε:Μιας και εχεις πληροφορηση και φαινεται, λυσε μια απορια πολλων μελων.
Ποιοι απαρτιζουν τη στιγμη που μιλαμε το sc. team?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τηλεφωνητες του οτε και αλλοι παρομοιου βιογραφικου https://www.linkedin.com/in/pantelis-th ... b059a110b/
Όπως τα λες...

Και μετά λέτε ότι αυτό είναι κριτική...

Αυτό δεν είναι κριτική!

Θέλουμε. Και τοπικ ανοιχτό για να λέμε Μαλακιες..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
Gospi έγραψε:Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?
Στην τελικη ας κανει καποιος απο εσας μια ερώτηση να μαθουμε.

Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?
Ο Ακκας μας χαιρέτησε και πλέον δουλεύει στην Φεγερνορντ με επικεφαλή τον Φρανκ Αρνεσεν!

Αυτό δείχνει πως δεν ήταν απλά ένας τυχαιος με βύσμα σε μια θέση

Για τους υπόλοιπους δεν εχω ιδέα
Μια χαρα ξερω τι εκανε ο Ακκας και που ειναι και τι κανει. Αλλο νοημα ειχε η ερωτηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συνεχίστε να πιστεύετε σε δημοσιεύματα "ειλικρινών" και "μη διαπλεκόμενων" δημοσιογράφων, που γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ μέσα είναι ένα μπουρδέλο. Ακόμη και αν ίσχυε αυτό κανείς ΠΑΟΚτσής δεν θα το δημοσίευε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:[quote="Gospi"
sourmenetes έγραψε:Ναι δε θα ρωτάς γιατι έχουν γραμμή εδώ να στηρίζουν την παε.

Αντε Κοφτε τις σαχλαμάρες θα πω εγώ.

Εκτός ότι μαθαίνουν κάποιοι ονόματα και. Θέσεις ανθρώπων τα οποία δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα, τους κατηγορούν για όλα τα δεινά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?

Χωρις καμμια ειρωνια. Αν ερθει τωρα καποιος και σου απαντησει ο γιος της χατζηβασιλειου τι θα πεις? Οτι εχουμε καλο σκαουτινγκ η ειναι για τα μπαζα?
Ο Ακκας μας χαιρέτησε και πλέον δουλεύει στην Φεγερνορντ με επικεφαλή τον Φρανκ Αρνεσεν!

Για τους υπόλοιπους δεν εχω ιδέα[/quote]
Αυτο όμως το λέμε εκ των υστέρων.
Αν τον έλεγες τον ΠΑΟΚτση πέρσι τέτοιον καιρό ότι είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ θα τον είχαν ξεσκίσει επαγγελματικα τον άνθρωπο,όπως γίνεται τώρα με τον Παντελή τον Θωμαρελη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω παντως Σουρμε ακομη περιμενω να μου πεις ποιοι ειναι, για να χει και βαση ο εκνευρισμος σου.
Δεν το θεωρεις αυτο κριτικη αλλα δεν μας διαφωτιζεις που ειναι λαθος...
Συμμετεχει η δεν συμμετεχει ο Θωμαρεης στο σκαουτινγκ τιμ? Αν δεν ηγειται δλδ...
Ποιοι αλλοι συμμετεχουν και με ποια προσοντα?

kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

rainmaker έγραψε:Δηλαδή φίλε giliopoule εσύ τη μεταγραφική ενίσχυση με το μέτρο την κρίνεις;

Άμα φέρουμε Καντέ και Χααλαντ δηλαδή και φύγει εσιτι και σφιντερσκι, θα λέμε Κλάιν μαιν ενίσχυση κάναμε;

Δεν πάει έτσι

Το θέμα είναι να έρθουν σωστά και ποιοτικά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ. Να κλείσουν τρύπες και να δώσουν επιπλέον δυνατότητες παιχνιδιού και απόδοσης.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα μπαραλες

κατσε ρε ρειν καλα τα ειπε στο συγκεκριμενο...ο ολιβειρα και ο τζολης ηταν απο τους παικτες μας που λεγαμε οτι κανουν την διαφορα...αρα ουσιαστικα δεν υπαρχει ενισχυση γτ ποσο καλυτερο θα βρεις απο τον ολιβειρα και ποσο καλυτερο απο τζολη (εδω υπαρχει ενισχυση σε θεση που ειχαμε τεραστιο κενο απο περυσι ...δεξι μπακ) ? και τα σημεια της ομαδας αυτα ηταν που θελαμε ενισχυση ? γτ εγω θυμαμαι πριν κανα μηνα να λεμε για αριστερο μπακ δεκαρι και εξτρεμ πριν φυγει ο τζολης και πριν φυγει ο ουαρντα (και λεγαμε ισως και χαφ αν φυγει εσιτι η ντοουγκλας αλλα τωρα τι ζηταμε δεν πειραζει θα το θυμηθουμε σε κανα 0-1 απο τη σμυρνη παλι)...τωρα εχουν φυγει αυτοι και παλι παμε για ενα εξτρεμ και φορ κατα αναγκη επειδη τραυματιστικε ο νελσον....αν τωρα εσυ αυτο το ροστερ το θεωρεις οτι πλησιαζει εστω και στο ελαχιστο το ροστερ του νταμπλ κομπλε...αυτη τη στιγμη που μιλαμε το ροστερ ειναι χειροτερο απο αυτο που ειχαμε περυσι αν βγαλω τον κουρτιτς που πραγματικα περυσι τετοιον παικτη δεν ειχαμε ...κατα τα αλλα σεντερ φορ ειχαμε στην αρχη ακπομ και σβι και τωρα περιμενουμε να δουμε ποιον και αν φερουν....μπακ ειχαμε γιανουλη και ακομα και ματος στα δεξια μεχρι που εφυγε...στοπερ τους ιδιους κατα ενα χρονο μικροτερους τερμα τα ιδια εξτρεμ τζολη και ζιβκοβιτς ενω τωρα εχεις ζιβκοβιτς καντουρι ...βιερινια ενα χρονο μεγαλυτερος κρεσπο το ιδιο βαρελα το ιδιο μπισεσβαρ το ιδιο...το μονο που λεω ειναι μακαρι να παρουμε καλο σκορ σημερα γτ αλλιως θα δουμε φασεις που ειχαμε καιρο να τις δουμε
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Gospi έγραψε:Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?

Το γράφεται αρκετοί αυτό. Το να μη βγαίνουν στη φόρα τα ονόματα αυτών που εξετάζουν μεταγραφικούς στόχους είναι απολύτως λογικό στο μπουρδελάκι που ζούμε. Με τόσα τρυπήματα που έχει δεχτεί η ΠΑΕ, θέλετε να δίνει η ομάδα στο πιάτο και τα ονόματα όσων δουλεύουν για αυτή? Καλά κάνουμε και δε ξέρουμε ποιοι είναι. Ξέρουμε τους υπεύθυνους που είναι πέρα πάσης υποψίας άτομα (Κωστικός). Αυτός και ο Λου πρέπει να κατηγορηθούν ΕΦΟΣΟΝ στο τέλος δε προχωρήσουν οι μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:[quote="Gospi"Μπορει καποιος υπεύθυνα να μας απαντησει λοιπόν απο ποιους απαρτιζεται το σκαουτινγκ τιμ της ΠΑΕ?

Για τους υπόλοιπους δεν εχω ιδέα
Αυτο όμως το λέμε εκ των υστέρων.
Αν τον έλεγες τον ΠΑΟΚτση πέρσι τέτοιον καιρό ότι είναι ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ θα τον είχαν ξεσκίσει επαγγελματικα τον άνθρωπο,όπως γίνεται τώρα με τον Παντελή τον Θωμαρελη.[/quote]Καλα εσυ εχεις παρει επ ωμου την υπερασπιση των διοικητικων στελεχων της ΠΑΕ. Ειδικα σε μια περιοδο που κανει μπαμ οτι υπολειτουργουν, ειναι το λιγοτερο αστειο αυτο π προσπαθεις να πετυχεις.

Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Συνεχίστε να πιστεύετε σε δημοσιεύματα "ειλικρινών" και "μη διαπλεκόμενων" δημοσιογράφων, που γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ μέσα είναι ένα μπουρδέλο. Ακόμη και αν ίσχυε αυτό κανείς ΠΑΟΚτσής δεν θα το δημοσίευε.
++++++++++++, έτσι
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:

Λες και ξέρεις ο οπαδός της Ντόρτμουντ για παράδειγμα ποιοι είναι στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας τους.
Θα τρελαθουμε με αυτόν τον ΠΑΟΚ στο τέλος
Δεν θα τρελαθούμε με τον ΠΑΟΚ Renegade, με την Ελληνική κοινωνία ή με την κοινωνία γενικώς θα τρελαθούμε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Мир »

Ειναι απλά τα πραγματα ειτε θα ακουλουθηθει το σχεδιο με Λουτσεσκου και θα παρουμε ακριβες και αξιολογες μεταγραφες με στόχο το πρωταθλημα.

Ειτε θα παμε σε πλανο βιωσιμόητας με ταλεντα λαχεια, παικτες ακαδημιας και λιγες μεταγραφές εντυπωσιασμου με παλεμαχους, πρωην παικτες λογο τραυματισμου ή εγκεφαλου κτλ

Εννοειτε ότι στην πρωτη περιπτωση θα χτυπαμε πρωταθλημα αλλα θα μπουμε μεσα, ενω στη δευτερη θα ειμαστε αυτάρκεις και στην καλυτερη περιπτωση θα παρουμε κανενα κυπελλο, στη χειρωτερη ουτε 4αδα.

Απλα ο οργανισμος δεν εχει καταλήξει τι θελει.
Πιστευω η προσληψη Λουτσεσκου το απέδειξε οτι υπαρχει μεγελο μπερδεμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

renegade έγραψε: Λες και ξέρεις ο οπαδός της Ντόρτμουντ για παράδειγμα ποιοι είναι στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας τους.
Θα τρελαθουμε με αυτόν τον ΠΑΟΚ στο τέλος
Μη συγκρινεις φιλε τη ντορτμουντ που λειτουργει σε πληρως επαγγελματικα προτυπα με εμας που η οργανωση ειναι επιπεδου δεκαετιας 90..
Μπες στο Linkedin και δες τι δουλειες εχει ανοιχτες η BVB. Ενας κανονικος επαγγελματικος συλλογος.
Εχεις δει ο ΠΑΟΚ να κανει το ιδιο?
Ο φιλος του φιλου μπαινει ουτε κατα διανοια να δουνε πως μπορουν να πανε μπροστα. Ενα αδιανοητο μπαχαλο οργανωσης.
Και φαντασου δεν το λεω εγω πλεον και οι αρδ το λενε φανερα..

Τεσπα τελος γιατι οντως κουρασαμε πολυ. Ας ελπισουμε να ερθουν παικταραδες να παρουμε νταμπλ και να περασουμε τουλαχιστον ομιλους
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Αν κλείσει ο Μπορίλ, μετά από καμία κακή εμφάνιση πόσο δίνει να υπάρχει τίτλος "Δεν Μπορίλ το παλικάρι"?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Τζορμπατζογλου σημερα στο πριμο και μετεφερε οτι το scouting team προτεινε τον Ζοαο Βικτορ στον προπονητη, αυτος ενεκρινε να προχωρησει η υποθεση και μετα βρηκαν οτι ειχε ηδη κλεισει στην αραπια. Ερασιτεχνισμοι δηλαδη και αυτο εκνευρισε τον Λουτσε. Με Κλαεσον, ειπε οτι ζητησαν πολλα λεφτα οι Ρωσοι αν και ακομα και αυτο δεν το πιστευω, 2 βδομαδες δεν ηξεραν τα λεφτα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”