Εισαι σε αυτην την μεταγραφικη με ενα μονιμο δριμυ κατηγορω ρε γκοσπι.Ουτε εγω τα βλεπω ροδινα ολα αλλα πολυ παραμαζωμα .Εσυ δεν το καταλαβαινεις?Gospi έγραψε:Ξεκαθαρα... Τον εχω αλλαξει τα φωτα! Του κοβω τις μεταγραφες, τον χρεωνω μυρια για μεταγραφες παλτων, τον στηνω με λαθος συστημα στα παιχνιδια του πρωταθλήματος...barlow4 έγραψε:Πρεπει να τον εχεις τρελο αχτι τον ΠΑΟΚGospi έγραψε:Οποιος αφηνει για το 90+ τα σημαντικα μενει με το πουλι στο χερι.
ΠΑΟΚ η μονη ομαδα που πρωτα ξοδευει το διαθεσιμο μπατζετ σε προτζεκτ και στοιχηματα, και στο τελος ψαχνεται με φραγκοδιφραγκα να κλεισει τα κενα του ροστερ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον εχω μεγαλο αχτι τον ΠΑΟΚ...
Αν αυτο καταλαβες τοτε λυπαμαι γιατι σε θεωρουσα εξυπνο ανθρωπο...
Κατσε εσυ και παρακολουθα να σε δουλευουν μεσα στα μουτρα και λεγε εμενα κακο...
Ο νεος ΠΑΟΚ χτιζεται ειπε ο Γιωργης Μπαρλοου... απολαυσε τον αδιαμαρτύρητα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο το δεν πηραμε ενα χαφ , εχουμε φτασει να βριζουμε τους παντες κ τα παντα.παικτες καλους, παικτες νε ιστορια, παικτες ψαρωμενους, παραγοντες, σαββιδεους.Ολα μα ολα.Καπου μπαστα ρε συ με την αρνητικη ενεργεια.
Πειτε κ κανενα θετικο να ανεβασουμε λιγη ψυχολογια.Εχουμε πλεον την αισθηση οτι στην παε εχουν μαζευτει ολοι οι μπασταρδοι πουτανας γιοι που γαμανε τα παντα κ μας γραφουν στ'@@ τους.Μουνοπανα που τολμηδαν να ερθουν σε τρυφερες ηλικιες με λεφτα κ μας φαγαν το μπατζετ.Καργιολια που εχουν το θρασος να περνουναπο μπαρτσες κ να μας δουλευουν.Φτωχομπινεδες ρολιστες των 400 που θελουν να μπουν στα παπουτσια ηρωων κ παιζουν κ βασικοι οι πουστηδες.Παικτες που για ψιχουλα τους χανουμε κ πανε σε βαθυπλουτες βουλγαρορουμανικες ομαδες.Ε σαϊκεντέλι ρε συ.