barlow4 έγραψε:ανεκφραστε δεν ξερω τι παικτης ειναι αλλα το κριτηριο οτι τον πουλαει μετα απο ενα χρονο ειναι λιγο ρηχο.η καλιαρι δεν εκανε καλη χρονια.ο μπρανταριτς πηγε μετα απο μουντιαλ χωρις προετοιμασια.ηταν το πρωτο του βημα κ εκτος κροατιας μετα απο το μουντιαλ που εφτασε τελικο.με τρελες προσδοκιες γι αυτο το λογο.χωρις προετοιμασια, χωρις χρονο για προσαρμογη κ ηρεμια.κ φετος πουλησαν τον μπαρελα με 40-50 μυρια.νομιζουν κ αυτοι οτι θα γινουν μπαρτσελονα με αυτα τα λεφτα.οι περισσοτεροι οπαδοι της πιστευουν πως πρεπει να μεινει κ πως φετος θα δειξει τι παικτης ειναι.
Είπα ότι -για μένα- δεν είναι καλή ένδειξη. Δεν είπα ότι είναι ακλόνητο επιχείρημα. Και ας χρησιμοποιήσω κι εγώ το ίδιο επιχείρημα με τους παραπάνω. Δε μπορεί ένας παίκτης τοσο καλών προδιαγραφών και συμπαίκτης του Μοντριτς και του Ρακιτιτς στο Μουντιάλ να μην κάνει για 3ο ή 4ο χαφ στην Κάλιαρι που τη στιγμή που μιλάμε έχει ουσιαστικά μόνο τον Ουρουγουανό Ολιβο στη θέση του. Αν τον πιστεύουν ας τον έδιναν δανεικό. Με τόσα εκατομμύρια που πήραν, τα 3 του ΠΑΟΚ είχαν τόσο ανάγκη και χάνουν παίκτη που έχει τέτοιο potential;
Και στην τελική εγώ βλέπω έναν παίκτη που έκανε ένα καλό όνομα στη Ριεκα στα 26 του, πήγε Κάλιαρι, είχε μια μέτρια σεζόν και τον ξαναπουλανε 40% λιγότερο απ όσο τον πήραν.
Ξαναλέω, δεν τον ξέρω. Βιντεάκια είδα και φμ, φιφα κλπ, τα κλασικά. Μια γνώμη γράφω από μια μυρωδιά που πήρα. Και όσο και να το ψάξεις, μόνο γκρινιάρης δεν είμαι. Μακάρι να είναι ο ...Μάικλ Καρικ του ΠΑΟΚ φέτος.