ρε μπαγασα εκει ηθελα να καταλειξω λεω μηπως το 11 το πηγαν σε σημειο διπλα σε ματοςgoran 64 έγραψε:Ε τότε το 11 ο Ματέους...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
- john4serres
πλακα πλακα μερι της 2 ιουλη(18 μερες δηλαδη) πρεπει να εχουμε παρει στοπερ και δεκαρι οπωσδηποτεKostas_Peraia4 έγραψε:Kαμια μεταγραφη θα κανουμε?Σε 8 μερες ξεκιναει η προετοιμασια![]()
![]()
http://www.transfermarkt.de/vivian/profil/spieler/1613PaokPatraG4 έγραψε:Λοιπον εκει στην ΠΑΕ καλα το πηγαινετε....για συνεχεια:
1)Matheus
2)Yuri Boyka/o
3)Varela
4)Luiz Carlos
....και παμε τουλαχιστον για τελικο europa(εαν οχι ομιλους Τσουλου)
![]()
![]()
Edit: Και μην ξεχασω και τον Ganso!!!!!![]()
![]()
Ποιον Matheus;;;

Καλά ε...Γάτα είσαι ρε μπαγάσα...paoktzis έγραψε:ρε μπαγασα εκει ηθελα να καταλειξω λεω μηπως το 11 το πηγαν σε σημειο διπλα σε ματοςgoran 64 έγραψε:Ε τότε το 11 ο Ματέους...

Να σαι καλά αδερφέ...Μόνο που αν έρθει ο Ganso θα αλλάξει πολύ γιατί θα..........την ρίξουμε!!!!PaokPatraG4 έγραψε:Εγω παντως πηγαινα σιγουρα στην αγαπημενη και ''ασπρομαυρη'' Θεσσαλονικη !!!!!!goran 64 έγραψε:Είστε ωραίοι και οι δύο βρε "ακρίτες των συνόρων"!!!!μόνο...
...
Ρε συ, λες γι αυτό να μην μας φέρνουν τον Ganso??? Για μην ξεμείνουμε από υποστηρικτές στην Πελοπόννησο???![]()
![]()
Δεν ξεχναω αδερφε...Κουκλα η ''νυφη'' του Θερμαικου αδερφε....

Υ.Γ. Παραλία Πατρών και "ψηλαλώνια" πως τα λέτε εκεί κάτω, γουστάρω και του λόγου μου απ την πόλη σου!!!
Achaia Beach Hotel έμενα όποτε ερχόμουν για δουλειά, πάνω από 150 φορές σε 20 χρόνια!!! Από τότε που έγινε η γέφυρα Ρίο-Αντίριο και την είχα "πρώτη μούρη" θέα απ το μπαλκόνι έχω μεγάλο έρωτα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 14 Ιουν 2016, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βολικός είμαι.. Τεσπα.goran 64 έγραψε:Πιλότε είσαι κομματάκι υπερβολικός θαρρώ...![]()
![]()
28 Μαΐου πέρυσι είχε ανοίξει ήδη το topic του Φρανκ Άρνεσεν...

SM-G935F
- paokmaniak
Oλες οι κινησεις μεχρι τωρα μ α ρεσουν παρα παρα πολυ.
Αυτο το σημερινο για ανανεωση Βελλιδη τι το θελαν?
Αυτο το σημερινο για ανανεωση Βελλιδη τι το θελαν?
Και του λόγου μου βολεύομαι...Ειδικά μ αυτά που βλέπω έως τώρα...αν εννοούμε το ίδιο...pilotos έγραψε:Βολικός είμαι.. Τεσπα.goran 64 έγραψε:Πιλότε είσαι κομματάκι υπερβολικός θαρρώ...![]()
![]()
28 Μαΐου πέρυσι είχε ανοίξει ήδη το topic του Φρανκ Άρνεσεν...
SM-G935F

Υ.Γ. PAOKmaniak, ακόμα επίσημα δεν ανακοινώθηκε τίποτα...Μην βιάζεστε και χαλιέστε τζάμπα όπως με Βίτορ...
Χαίρομαι που διαβάζω εδώ μέσα για το πουλέν μου της Σάο Πάολο τον Paulo Henrique Chagas ή αλλοιώσ Ganso. Το πρόβλημα με τον παίκτη είναι ότι ζητάει πολλά η ομάδα του και μάλλον για αυτό δεν έφθγε ποτέ Ευρώπη. Είναι και αρκετά αργός - παλιάς κοπής 10άρι, αλλά έχει μια ποιότητα που δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, που πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στο αργό της τέμπο. Δε γίνεται όλοι οι παίκτες μας να είναι σφαίρα. Θέλεις και λίγη ηρεμία στο κέντρο. Έχει καλό ύψος - δύναμη και μπορεί να πάρει μονομαχίες. Πραγματικά αυτό που χρειαζόμαστε. Η αίσθησή μου είναι όμως ότι θέλουν τουλάχιστον 5 μύρια, ενώ πριν 2 χρόνια θέλανε πάνω από 8 μύρια.
Συγχαρητήρια για τον Τζαλμά - είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει.
Για τον LUÍZ CARLOS που διάβασα εγώ βλέπω ότι είναι 8άρι που φοράει το 10. Δεν είναι με τίποτα 6άρι anchor man, αλλά μπορεί να παίξει δίπλα σε ένα καθαρό εξάρι σε 4-2-3-1. Ο Τσίμιροτ πιο πολύ εξαρίζει από αυτόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ίσως τον κοιτάμε σε περιπτώση που το ρόστερ αδιάσει. Δηλαδή από ότι φαίνεται φεύγουν πολλά 8άρια μας: Αντώνης, Γκολάσα, Σάμπο, Κάτσε, ενώ πήραμε μόνο ένα. Όχι ότι υστερούμε αριθμιτικά. Πάντως ο παίκτης έχει ποιότητα κα ιγενικά μου αρέσει πολύ η Πορτογαλική σχολή, γιατί όλοι τους τακτικά παίζουν τέλεια και τα τελευταία χρόνια που έβλεπα από Νόβα Πορτογαλικό είδα γενικά τεράστια άνοδο στο πρωτάθλημα - όχι μόνο από τις 3-4 μεγάλες ομάδες.
Συγχαρητήρια για τον Τζαλμά - είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει.
Για τον LUÍZ CARLOS που διάβασα εγώ βλέπω ότι είναι 8άρι που φοράει το 10. Δεν είναι με τίποτα 6άρι anchor man, αλλά μπορεί να παίξει δίπλα σε ένα καθαρό εξάρι σε 4-2-3-1. Ο Τσίμιροτ πιο πολύ εξαρίζει από αυτόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ίσως τον κοιτάμε σε περιπτώση που το ρόστερ αδιάσει. Δηλαδή από ότι φαίνεται φεύγουν πολλά 8άρια μας: Αντώνης, Γκολάσα, Σάμπο, Κάτσε, ενώ πήραμε μόνο ένα. Όχι ότι υστερούμε αριθμιτικά. Πάντως ο παίκτης έχει ποιότητα κα ιγενικά μου αρέσει πολύ η Πορτογαλική σχολή, γιατί όλοι τους τακτικά παίζουν τέλεια και τα τελευταία χρόνια που έβλεπα από Νόβα Πορτογαλικό είδα γενικά τεράστια άνοδο στο πρωτάθλημα - όχι μόνο από τις 3-4 μεγάλες ομάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 14 Ιουν 2016, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δε ξερω πόσο έγκυρο είναι το συγκεκριμένο site αλλα μιλαει για προχωρημένες συζητησεις με κεντρικο αμυντικό κλάσης.
Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζαλμά Κάμπος, την συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του Δικέφαλου σας την είχε αποκαλύψει πρώτο αποκλειστικά το PAOKvoice εδώ. Σειρά έχει ο Ματέους ο οποίος θα ανακοινωθεί από εβδομάδα και θα είναι η Τέταρτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, σήμερα το PAOKvoice σας αποκάλυψε την οριστική συμφωνία του Βραζιλιάνου και του Δικέφαλου εδώ.
Πλέον ο επόμενος είναι ο αμυντικός όπου σύμφωνα με πληροφορίες του PAOKvoice, είναι πρωτοκλασάτος σε πολύ καλή ηλικία με τεράστια Ευρωπαική εμπειρία και διεθνής με την χώρα του. Τα χαρακτηριστικά του καλύπτουν και με το παραπάνω τα όσα ζητάνε ο Βλάνταν ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ, και θα είναι μια κίνηση η οποία θα προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αμυντικό, ο οποίος είναι θετικότατος στο να αγωνιστεί στον Δικέφαλο του Βορρά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν ξεπερνιούνται..
Από εβδομάδα λοιπόν μαζί με την ανακοίνωση του Βραζιλιάνου Ματέους , πολύ πιθανών να έχουμε και την απόκτηση του αμυντικού… Να είστε σε αναμονή το PAOKvoice θα σας ενημερώσει πρώτο για όλες τις εξελίξεις…
Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζαλμά Κάμπος, την συμφωνία μεταξύ του παίκτη και του Δικέφαλου σας την είχε αποκαλύψει πρώτο αποκλειστικά το PAOKvoice εδώ. Σειρά έχει ο Ματέους ο οποίος θα ανακοινωθεί από εβδομάδα και θα είναι η Τέταρτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, σήμερα το PAOKvoice σας αποκάλυψε την οριστική συμφωνία του Βραζιλιάνου και του Δικέφαλου εδώ.
Πλέον ο επόμενος είναι ο αμυντικός όπου σύμφωνα με πληροφορίες του PAOKvoice, είναι πρωτοκλασάτος σε πολύ καλή ηλικία με τεράστια Ευρωπαική εμπειρία και διεθνής με την χώρα του. Τα χαρακτηριστικά του καλύπτουν και με το παραπάνω τα όσα ζητάνε ο Βλάνταν ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ, και θα είναι μια κίνηση η οποία θα προκαλέσει αίσθηση στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αμυντικό, ο οποίος είναι θετικότατος στο να αγωνιστεί στον Δικέφαλο του Βορρά και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες όπως όλα δείχνουν ξεπερνιούνται..
Από εβδομάδα λοιπόν μαζί με την ανακοίνωση του Βραζιλιάνου Ματέους , πολύ πιθανών να έχουμε και την απόκτηση του αμυντικού… Να είστε σε αναμονή το PAOKvoice θα σας ενημερώσει πρώτο για όλες τις εξελίξεις…
- paokmaniak