Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από peris »

προφανως 200 χιλιαρικα το μηνα εννοει ;)
εμενα λογικο μου ακουγετε.παιρνει το μιριο χαλαρα και εχει ολο το καλοκαιρι να διαπραγματευτει την μεταγραφη και να τσεπωσει ολο το μπονους,γιατι εφαγε την πατατα τωρα περιμενοντας την μιλαν.θα δουμε ομως που θα συμφωνησουν και αν.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Odi έγραψε:
Γιατί,λίγο μας πέφτει το κύπελλο;Δεν θυμάμαι να το σηκώνουμε και κάθε χρόνο.
Καθόλου λίγο δεν μας πέφτει, κάθε άλλο, δίκιο έχεις. Μάλλον αντέδρασα υπερβολικά λόγω της επιθυμίας μου να μείνει αρκετό καιρό.

:oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
astalavista_thes

Δημοσίευση από astalavista_thes »

peris έγραψε:προφανως 200 χιλιαρικα το μηνα εννοει ;)
εμενα λογικο μου ακουγετε.παιρνει το μιριο χαλαρα και εχει ολο το καλοκαιρι να διαπραγματευτει την μεταγραφη και να τσεπωσει ολο το μπονους,γιατι εφαγε την πατατα τωρα περιμενοντας την μιλαν.θα δουμε ομως που θα συμφωνησουν και αν.
Ναι, έτσι αλλάζει το πράγμα και μοιάζει λογικό. Δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι μαλακιες ειναι αυτες; ρε συ odi εσυ εισαι σοβαρος ρε αγορι μου ειναι δυνατον να δινεις τετοιες απαντησεις;
Ο παιχτης η θα ερθει με κανονικο συμβολαιο 1 χρονου και πανω η αλλιως οπως ηρθε ετσι θα φυγει.
Για ενα τοσο μεγαλο συμβολαιο χρειαζονται πολλα διαδικαστικα μεταφρασεις κ.τ.λ.
Ας κανουμε λιγη υπομονη ακομα.

Ηρεμια...Μην τσιτωνετε..
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όλοι αυτό θέλουμε αδερφέ.. ;)

Δεν κατάλαβα τί ενόχλησε τόσο στην απάντηση μου.Είπα εγώ πως δεν θα υπογράψει;Ίσα ίσα,εγώ κράζω συνεχώς όσους διαδίδουν τέτοια πράγματα και στο forum με γνωρίζουν καλά πιστεύω.

Θα πρότεινα να χαλαρώσεις λίγο obanebane..
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Κλείστε τον τον παιχταραα δεν πάει άλλο με την αγωνία που έχω!!και μετα καπάκι 2 εγκεφαλικό φοσσεν και άντε γεια!πάντως η αλήθεια ειναι ότι θα προτιμούσα έναν καλό αμυντικό παρα επιθετικό λόγω τραυματισμού του Βιτορ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτο που εγραψα αφορουσε την απαντηση που εδωσες για το κυπελο.
Ηταν σα να συμφωνουσες με τον ισχυρισμο του φιλου οτι ο παιχτης θα παρθει για να κατακτηθει το κυπελο.
Αυτα ειναι αστεια πραγματα, μια χαρα χαλαρος ειμαι απλα δε περιμενα τετοια απαντηση απο εσενα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τελειωσε η παρεξηγηση..
Παμε για τη μεταγραφη..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ο ολι που αθηκε?στις διαπραγματεύσεις ειναι? :D :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

obanebane έγραψε:Αυτο που εγραψα αφορουσε την απαντηση που εδωσες για το κυπελο.
Ηταν σα να συμφωνουσες με τον ισχυρισμο του φιλου οτι ο παιχτης θα παρθει για να κατακτηθει το κυπελο.
Αυτα ειναι αστεια πραγματα, μια χαρα χαλαρος ειμαι απλα δε περιμενα τετοια απαντηση απο εσενα.
Παρεξήγηση αδερφέ..Στο στόχο του κυπέλλου αναφερόμουν,επειδή μου φάνηκε πως το υποβάθμισε με το ποστ του πιο πριν ο Spiros_S.

Εννοείται πως ο παίκτης δεν κλείνει για ένα εξάμηνο..Αυτά είναι γελοία πράγματα.
Τακι_Τσαν

Δημοσίευση από Τακι_Τσαν »

Ο Μπίμπρας (Κάστορας στα ελληνικά) Νάτκχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ θεσσαλονίκης.

Είναι πλέον επίσημο: ο Μπίμπρας Νάτκχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν Καζάν και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τη δεύτερη της βαθμολογία Ελληνική ομάδα έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.
Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές Ευρωπα’ι’κές ομάδες όπως η Σάλκε, Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατάσαράι αλλά αυτός επέλεξε την ελληνική ομάδα.

Όπως προαναφέραμε ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς σε απόσταση 11 βαθμών από τον πρώτο Ολυμπιακό. Προπονητής της ομάδας είναι ο πρώην προπονητής των Σάλκε και Red Bull Σάλτσμπουργκ Huub Stevens.

Ο Νάτκχο κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Καζάν είχε 147 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες σημείωσε 31 γκολ.

Nadav Zenziper Δημοσιεύτηκε : 29/01/2014, 15:28

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482553,00.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τακι_Τσαν την Τετ 29 Ιαν 2014, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εγινε και τιποτα σιγα μη παρεξηγηθουμε κιολας.
Αντε να κλεισει ο ισραηλιτης γιατι εχουμε και συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

efthimis_paok έγραψε:Την περίπτωση του 23χρονου Ολλανδού επιθετικού Ντάνι Χόεσεν, ο οποίος ανήκει στον Άγιαξ, εμφανίζεται να εξετάζει ο Χουμπ Στέφενς σύμφωνα με ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, η ολλανδική ιστοσελίδα «limburger.nl» αναφέρει σήμερα πως ο Άγιαξ επιθυμεί να δανείσει τον ποδοσφαιριστή του προκειμένου αυτός να πάρει παιχνίδια στα πόδια του τη στιγμή που ιταλικά Μέσα υπογραμμίζουν πως η Λιβόρνο έχει ήδη έρθει σε σχετική συμφωνία με τον «Αίαντα».

Σύμφωνα με τους ολλανδούς όμως ο δανεισμός του Χόεσεν παραμένει «ανοιχτός», με ενδιαφέρον για την απόκτησή του να δείχνει η Ρόντα, η Ζούλτε Βάρεγκεμ και ο ΠΑΟΚ.

«Μόνο αν δεν βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό για τον Χόεσεν, είναι πιθανός ο δανεισμός του στη Ρόντα» συμπληρώνει ο συντάκτης του κειμένου, με τον 23χρονο Ολλανδό να αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης και φέτος να έχει φορέσει 14 φορές τη φανέλα του Άγιαξ στο πρωτάθλημα με απολογισμό δύο τερμάτων και τέσσερις φορές τη φανέλα της β΄ ομάδας του «Αίαντα», η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το ότι ο Χόεσεν έχει αγωνιστεί και σε δύο φετινούς αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην εντός έδρας νίκη του Άγιαξ επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 σκοράροντας μάλιστα το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 42ο λεπτό με το οποίο προηγήθηκε με 2-0, αλλά και στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν, αγωνιζόμενος ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο
Πιστευω ότι παίζουμε καλή μπάλα και καθώς τα δικαιώματα του παίχτη τα έχει το γραφείο που συνεργάζεται ο μικρός stevens πρέπει να είναι πίεση για άλλες περιπτώσεις και κυρίως για αυτή του Vossen.
Επίσης η διαχείριση του παίχτη από τον Ajax μέχρι τώρα δεν δείχνει ότι τον πάει για δανεισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 29 Ιαν 2014, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τακι_Τσαν έγραψε:Ο Μπίρμπας (Κάστορας στα ελληνικά) Νάτκχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ θεσσαλονίκης.

Είναι πλέον επίσημο: ο Μπίρμπας Νάτκχο υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ ποδοσφαιριστής δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ρούμπιν Καζάν και θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν με τη δεύτερη της βαθμολογία Ελληνική ομάδα έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.
Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές Ευρωπα’ι’κές ομάδες όπως η Σάλκε, Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατάσαράι αλλά αυτός επέλεξε την ελληνική ομάδα.

Όπως προαναφέραμε ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 48 βαθμούς σε απόσταση 11 βαθμών από τον πρώτο Ολυμπιακό. Προπονητής της ομάδας είναι ο πρώην προπονητής των Σάλκε και Red Bull Σάλτσμπουργκ Huub Stevens.

Ο Νάτκχο κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Καζάν είχε 147 συμμετοχές για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες σημείωσε 31 γκολ.

Nadav Zenziper Δημοσιεύτηκε : 29/01/2014, 15:28

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482553,00.html
Δεν ξέρω αν μπίρμπας λέγεται ο κάστορας. Ξέρω όμως ότι ο παίχτης λέγεται Μπίμπρας (bibras).

Μάλλον θα τους έδωσε ανταπόκριση ο Κόλκας :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”