Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
-
PAOKKOMOTINI4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Εγώ επειδή ρώτησα κάτι μουσουλμανους εδώ στην πόλη μου για τον Κολει μου είπαν ότι ειναι καλός παίχτης πάντως
Και ο ένας ήταν Μπεσίκτας και ο άλλος Φενερ
Και ο ένας ήταν Μπεσίκτας και ο άλλος Φενερ
Σε ότι αφορά τον Κολευ συγκεκριμένα, εμένα το μονο που με εμπνέει στην περίπτωση του, είναι ότι παίζει χρόνια στην Ευρώπη και συχνότατα βασικός.
Αυτό δείχνει ότι παρόλες τις δεδομένες ελλείψεις στο παιχνίδι του (κανείς δεν πιστεύει ότι παίρνουμε τον Νέστα), ο παίκτης κερδίζει εμπιστοσύνη προπονητών γιατί είναι σταθερός, επαρκής και ακολουθεί τα θέλω των ομάδων του.
Κάτι που ο Λουτσεσκου εκτιμά ιδιαίτερα.
Άμα έχει ένα μίνιμουμ συγκέντρωσης και δεν είναι εντελώς αμπαλος, τότε είναι μια ΟΚ κινηση
Αυτό δείχνει ότι παρόλες τις δεδομένες ελλείψεις στο παιχνίδι του (κανείς δεν πιστεύει ότι παίρνουμε τον Νέστα), ο παίκτης κερδίζει εμπιστοσύνη προπονητών γιατί είναι σταθερός, επαρκής και ακολουθεί τα θέλω των ομάδων του.
Κάτι που ο Λουτσεσκου εκτιμά ιδιαίτερα.
Άμα έχει ένα μίνιμουμ συγκέντρωσης και δεν είναι εντελώς αμπαλος, τότε είναι μια ΟΚ κινηση
- Σουριναμέζος
Απλά σκεφτείτε το παρακάτω:
Ήταν ο Τάισον αναβάθμιση σε σχέση με τον Τζόλη?
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομάδα έχει αναβαθμιστεί σε πολλές θέσεις σε σχέση με πέρσι. Στην περίπτωση του Κουλιεράκη αρκεί μια επιλογή τέτοια που δεν θα είναι μεγάλη η υποβάθμιση. Το αν είναι ο Κολεϊ ο κατάλληλος θα φανεί στο γήπεδο.
Ήταν ο Τάισον αναβάθμιση σε σχέση με τον Τζόλη?
Σε κάθε περίπτωση πάντως η ομάδα έχει αναβαθμιστεί σε πολλές θέσεις σε σχέση με πέρσι. Στην περίπτωση του Κουλιεράκη αρκεί μια επιλογή τέτοια που δεν θα είναι μεγάλη η υποβάθμιση. Το αν είναι ο Κολεϊ ο κατάλληλος θα φανεί στο γήπεδο.
Ελπίζω και εύχομαι να δώσουν όλα τα εχέγγυα στον Ραζβαν φέτος για να απογειώσει την ομάδα. Θα είναι ποδοσφαιρικό έγκλημα να μην πάρουν 2 στόπερ και 2 χαφ. Δανεικους ελεύθερους με μεταγγραφη με ότι να ναι ποσως με ενδιαφέρει. Έχω αυτή τη στιγμή την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και με 2 βασικούς παίχτες στον άξονα και 2 αλλαγές τους θα είμαι πλήρης και για Ελλάδα και για Ευρώπη. Ο ραζβαν έχει δείξει ότι θέλει να φτιάχνει δίδυμα και να τους δίνει χρόνο και παιχνίδια μαζί και αυτοί τη στιγμή στο κέντρο έχεις 3 παιχτες. Πολλοί απο τους παίχτες κλείνουν τριετία και ίσως του χρόνου να έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις. Αλλά φέτος και αφού τον κορμό τον έχουμε είναι αμαρτία να μην πάρουν ότι χρειάζεται για να κάνουμε το Μπακ του μπακ στο πρωταθλήμα. Όλοι οι αλλοι στο ψάξιμο είναι και στην εσωστρέφεια πλην γαύρου που άποψη μου είναι ότι και αυτοί επαναπαυτηκαν στον γεγονός ότι αργούν να παίξουν ευρώπη και άργησαν να φτιάξουν το ρόστερ τους.
-
Psagmenos4
JohnDag έγραψε:Δεν χρειάζεται να βάλει τίποτα.nkoss έγραψε:Athalos, επειδή μαλλον δεν σε πιστεύουν καποιοι, αν θες και μπορείς βάλε ένα απόσπασμα της συνομιλίας σου με τους Τούρκους οπαδούς. Έτσι θα έχει μεγαλύτερη αξία η επισήμανση σου για τον Κολει. Το να λένε όντως οπαδοί ομάδας τα χειρότερα για παίκτη τους είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του. Μην πάθουμε Σαματα πάλι.
Μια βόλτα στο YouTube να κάνει κάποιος θα πάρει όσες πληροφορίες χρειάζεται.
Υπάρχουν πολλά σχόλια ακόμα και σημερινά σε short που αναφέρεται στην πώληση του.
Κανένας δεν πανηγυρίζει, ίσα ίσα όλοι λένε τα καλύτερα για τον παίκτη και τον χαρακτήρα του.
Κάποιοι λένε ότι δεν πρέπει να φύγει.
Και σε ερώτηση (προφανώς έλληνα φιλάθλου) αν είναι καλός παίκτης η απάντηση είναι χωρίς δεύτερη σκέψη καταφατική.
Ξανά γράφω ότι λόγω Carsi έχω καλές σχέσεις με Τούρκους κάνεις δεν τον κράζει. Το πρόβλημα τους είναι ότι πιάνει θέση ξένου και δεν μπορούν να μπουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην ομάδα. Κατά τ άλλα κάνεις δε λέει κακό λογο
-
xrisitsapa
Η τιμη διαμορφωνεται απο πολλους παραγοντες.obanebane έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Οχι ιδιαιτερα, οτι ειδα στο ιντερνετ και σε σχολια.obanebane έγραψε:Τσαπα, τον παίχτη τον ξέρεις για να κάνεις σύγκριση ή σου το είπαν τίποτα φίλοι Τούρκοι και εσένα;
Καλος παικτης μπορει να ειναι, στο επιπεδο του Κουλιερακη δεν το βλεπω με τιποτα.
Αλλωστε ο ενας κανει 15εκ και ο αλλος ουτε 5. Να ειμαστε ρεαλιστες.
Είναι αυτό επιχείρημα;
Φίλε μου τους χωρίζει μια δεκαετία,πως γίνεται να έχουν την ίδια τιμή;
Το κατσικάκι γάλακτος το πληρώνεις ίδια λεφτά με την γκιοσα;
Και απο την ΤΩΡΙΝΗ και απο την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ αξια του παικτη. Και στα 2 δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση, γι αυτο και η τοσο μεγαλη διαφορα.
Απο εκει και περα, πιθανον να βγει καλος παικτης και να προσφερει. Αλλα μην περιμενουμε Κουλιερακη, ειναι πολυ δυσκολο.
Και γιατί μένει ελεύθερος αφού είναι τόσο καλός και βασικός της Μπεσικτας;
Εμένα πάλι μου θυμίζει το στυλ των Μπα και Σισέ του γάβρου, που ποτέ δε μου άρεσαν. Ας αρκεστούμε τουλάχιστον να μην είναι ψυχάκι σαν αυτούς τους δύο, που ήταν για γιατρό αμφότεροι.navigator11 έγραψε:Έχει μούτρα για ΠΑΟΚ πάντως ο Κόλει. Ξεκινάμε από αυτό. Μπάνε ή όποιος άλλος έχει άποψη για τον παίχτη του 2024, σε επίπεδο ταχύτητας είναι ακόμα όντως ικανοποιητικός; Τεχνικά είναι άνω του μετρίου; Ένα 6-6,5 το πιάνει;
-
PAOKKOMOTINI4
Ο Μπεσίκτας φαν πάντως απόρησε όταν τον είπα ότι συζητάμε να τον πάρουμε αποκλείεται μου είπε να φύγειmarkos4 έγραψε:Και γιατί μένει ελεύθερος αφού είναι τόσο καλός και βασικός της Μπεσικτας;
Ο Ζίλε γιατί έμεινε? Ο Κοντρέρας κι άλλοι τόσοι?markos4 έγραψε:Και γιατί μένει ελεύθερος αφού είναι τόσο καλός και βασικός της Μπεσικτας;
Ερωτήσεις 15χρονου κάνεις ρε φίλε, λες και βλέπεις 5 χρόνια μόνο μπάλα
Ο βασικός εκνευρισμός των περισσότερων πιστεύω ότι προέρχεται από το γεγονός πως πουλάς τον βασικό σου στόπερ 12 μυρια τον άλλο τον παραλία 1 μυριο και βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο φέρνοντας 32χρονο στόπερ από την Τουρκία και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην πάρεις και δεύτερο...
Στα χάφ από την άλλη κανείς δεν ξέρει...
Στο τέλος της ημέρας όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και θελουμε την ομάδα μας πρώτη.
Άλλη μια εβδομάδα έμεινε.
Στα χάφ από την άλλη κανείς δεν ξέρει...
Στο τέλος της ημέρας όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και θελουμε την ομάδα μας πρώτη.
Άλλη μια εβδομάδα έμεινε.
Οι μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών είναι κατά κάποιο τρόπο τζόγος.
Πληρώνεις ουσιαστικά παραπάνω από την τωρινή τους αξία για αυτό που μπορεί να σου δώσουν στο μέλλον. Τόσο αγωνιστικά όσο και μεταπωλητικα.
Με 15Μ αυτή την στιγμή βρίσκεις πολλούς καλύτερους στόπερ από τον Κουλιερακη σε ηλικία άνω των 26-27.
Όπως και με 20Μ βρίσκεις καλύτερους μεσοεπιθετικους από Nusa και Guler.
Αυτοί που θα βρεις όμως, εκεί θα είναι η τιμή τους και όσο περνάνε τα χρόνια θα πέφτει.
Ενώ οι Κουλιερακης, Nusa, Guler στην αντίστοιχη ηλικία είναι πιθανό να μην κοστίζουν 15Μ αλλά 45Μ.
Άρα για να απαντήσω στην ερώτηση, ναι μπορείς να βρεις επαξιο αντικαταστάτη του Κουλιε.
Την προοπτική του Κουλιε δεν μπορείς να βρεις αν δεν πληρώσεις σεβαστό ποσό.
Πληρώνεις ουσιαστικά παραπάνω από την τωρινή τους αξία για αυτό που μπορεί να σου δώσουν στο μέλλον. Τόσο αγωνιστικά όσο και μεταπωλητικα.
Με 15Μ αυτή την στιγμή βρίσκεις πολλούς καλύτερους στόπερ από τον Κουλιερακη σε ηλικία άνω των 26-27.
Όπως και με 20Μ βρίσκεις καλύτερους μεσοεπιθετικους από Nusa και Guler.
Αυτοί που θα βρεις όμως, εκεί θα είναι η τιμή τους και όσο περνάνε τα χρόνια θα πέφτει.
Ενώ οι Κουλιερακης, Nusa, Guler στην αντίστοιχη ηλικία είναι πιθανό να μην κοστίζουν 15Μ αλλά 45Μ.
Άρα για να απαντήσω στην ερώτηση, ναι μπορείς να βρεις επαξιο αντικαταστάτη του Κουλιε.
Την προοπτική του Κουλιε δεν μπορείς να βρεις αν δεν πληρώσεις σεβαστό ποσό.
Κανε εναν κοπο και δες ποιοι εχουν φυγει ως ελευθεροι τα τελευταια 2 χρονια απο Μπεσικτας ,Γαλατα και Φενερ και θα απαντηθει αυτοματα το ερωτημα σου.markos4 έγραψε:Και γιατί μένει ελεύθερος αφού είναι τόσο καλός και βασικός της Μπεσικτας;
xrisitsapa έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Οχι ιδιαιτερα, οτι ειδα στο ιντερνετ και σε σχολια.obanebane έγραψε:Τσαπα, τον παίχτη τον ξέρεις για να κάνεις σύγκριση ή σου το είπαν τίποτα φίλοι Τούρκοι και εσένα;
Καλος παικτης μπορει να ειναι, στο επιπεδο του Κουλιερακη δεν το βλεπω με τιποτα.
Αλλωστε ο ενας κανει 15εκ και ο αλλος ουτε 5. Να ειμαστε ρεαλιστες.
Η τιμη διαμορφωνεται απο πολλους παραγοντες.
Και απο την ΤΩΡΙΝΗ και απο την ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ αξια του παικτη. Και στα 2 δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση, γι αυτο και η τοσο μεγαλη διαφορα.
Απο εκει και περα, πιθανον να βγει καλος παικτης και να προσφερει. Αλλα μην περιμενουμε Κουλιερακη, ειναι πολυ δυσκολο.
Ρε άνθρωπε γιατί επιμένεις να γράφεις ότι νάναι;
Ο Κολει έχει πιάσει την τωρινή χρημαστηριακη αξία του Κουλιε στο παρελθόν και έχει κάνει μεταγραφή 10 εκατομμυρίων στο καμπιονάτο.
Για δείξε μου λίγο τα κακά σχόλια που διάβασες στο διαδίκτυο να δω κάτι.
Τεχνικά υστερεί, δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί,δε τον έχω δει από την περίοδο του στην Ιταλία,έχει καλές τοποθετήσεις όμως και είναι γρήγορος,πιο γρήγορος από Κετζιορα θεωρώ και στο ίδιο επίπεδο με τον Κουλιεράκη.
Δηλαδή για το ύψος που έχει, είναι ταχύτατος,κάποια βίντεο που υπάρχουν από την περίοδο του στην Τουρκία, δείχνουν ότι δεν έχει χάσει την ταχύτητα του.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι παίχτης που είναι πανέτοιμος, βασικός και με ρυθμό στην ομάδα του.
Δηλαδή για το ύψος που έχει, είναι ταχύτατος,κάποια βίντεο που υπάρχουν από την περίοδο του στην Τουρκία, δείχνουν ότι δεν έχει χάσει την ταχύτητα του.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι παίχτης που είναι πανέτοιμος, βασικός και με ρυθμό στην ομάδα του.