Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Εγώ πιστεύω ότι οι Έλληνες που θα αντικαταστήσουν τον Ντελια και Κουλιεράκη θα είναι στις θέσεις τερματοφύλακας (έχει πολλούς υποψήφιους για να είναι πίσω από τον Κοταρσκι με προοπτικές) και μεσοεπιθετικός (Πέλκας ή Φορτούνης ή Μασούρας) για έναν Έλληνα θα τα στάξουν εκεί + κάποιος από τις ακαδημίες θα ανέβει πάλι σίγουρα.

Δεν αποκλείω και πρόταση στην Καλιαρι κοντά στα 2εκ για Χατζηδιάκο που είναι πολύ μαχητικός .

Τώρα αν έρθει ο Γιανούλης να κάνει τι να παίζει αλλαγή του Μπαμπα ? Θα το δεχτεί ?
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Πριν λιγο καιρο, ο πατερας Ντελια κ η ΠΑΕ, συμφωνησαν πως η τιμη πωλησης ειναι τα 30 εκ. Αλλαξε κατι; Τα ποσα που ακουγονται δεν πλησιαζουν καν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η ΠΑΕ δεν καίγεται να πουλήσει κανέναν.
Που σημαίνει ότι αν δεν έρθει πρόταση που να υπερκαλύπτει τα θέλω μας, δεν πρόκειται να φύγει κανείς.

Αυτά για να μην σκατε με τα δημοσιεύματα που βγαίνουν.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Αν κάποιος τον αγοράσει 30 εκ θα πρέπει να τον πουλήσει μετά 50-60 εκ. πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό το ρίσκο ?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τι θα πει ρεαλιστικό ρίσκο? Ας μην τον αγοράσει τότε
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Πώληση παιχτών μας ( Κωνσταντέλια, Κουλιερακη) πριν την είσοδο στο champions league εκτός από το να αποδειχτεί αυτοκαταστροφική θα είναι και εντελώς ηλίθια οικονομικά καθώς με είσοδο στους ομίλους η αξία τους θα διπλασιαστεί.

Δεν πιστεύω να γίνει κάτι τέτοιο. Το θεωρώ απείρως ηλιθιο.
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Απαγορεύεται να φύγουν οι Κωσταντελιας-Κουλιερακης τώρα. Οτι κάνουν ας το κάνουν τον Ιανουαριο η και ποτέ.
Βρισκόμαστε ως Πρωταθλητές μπροστά στον μεγαλύτερο στόχο μας που ειναι οι όμιλοι Τ.Λ. μαζι με τη δόξα και τα λεφτά που τους συνοδεύουν.Τώρα χρειαζόμαστε μονο ενίσχυση κι οχι νεους μπελάδες αποχωρήσεων.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

astral έγραψε:Τι θα πει ρεαλιστικό ρίσκο? Ας μην τον αγοράσει τότε
Είσαι πρόεδρος σε μία ομάδα στην Ευρώπη σε καλό πρωτάθλημα ας πούμε είσαι η blackrock με άπειρα λεφτά και εγώ ΤΔ και σου λέω θα πάω να δώσω 30 εκ να πάρω από το Ελληνικό πρωτάθλημα τον Ντέλια τι θα μου πεις? Δεν θα μου πεις τι εναλλακτικές άλλες έχουμε με 30 εκ. και από ποια πρωταθλήματα ? Hellllooooooo darling θα μου πεις. :lol:

Λοιπόν το πότε θα τους πουλήσουνε και πόσο και πότε θα το αποφασίσουν αυτοί. Μιλάμε για επενδύσεις. Αν κρίνουν ότι θέλουν να προστατεύσουν τις επενδύσεις του θα το κάνουν όποτε αυτοί πιστεύουν. Δεν πούλησαν τον Μιχαηλίδη με 5,5 εκ δεν πούλησαν τον Πέλκα όταν έπρεπε κτλ κτλ αλλά αν θέλουν να βάλουν τέλος ας βγουν και να πούνε δεν πουλιούνται και τους κρατάμε και τέλος. Σιγά μην χαλαστούμε όλοι πουλιούνται και όλοι αγοράζονται . Εγώ θα πάρω το διαρκείας μου και θα γουστάρω χρονιά με σεντόνι φέτος . Τέλος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Διάβασα ότι δεν προχωράει του Μισιτς γιατί ζητάει λεφτά η Ντιναμο που έχει συμβόλαιο με τον παίχτη. Λες και υπήρχε περίπτωση να μας τον δώσουν τσάμπα. Τα ίδια με Μειτε κι εδώ. Κάποτε δίναμε 4 για Εσιτι και τώρα ξαφνικά μας φαίνονται πολλά τα ίδια λεφτά για Μειτε ή Μισιτς, την ώρα που η αεκ έδωσε τα διπλά για Πινεδα και προσέφερε τα μισά από αυτά σαν πριμ στον αρη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σιγα μην δωσουμε 4 για μισιτς.. καλα ειστε ρε?? με 1,5-2.. οκ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν είναι γιατί ζητάει λεφτά γενικώς, αλλα γιατί ζητάει περισσότερα από όσα δίνουμε. 4-5 εκατομμύρια δεν είναι λίγα.

ps:Bravo στην αεκ που αντί να πάρει παίκτες τα έδινε στον οάρή και πήρε τα @@ της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 23 Μάιος 2024, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Χατζηδιάκος ή Νικολάου-Γιαννόυλης ή Λυκογιάννης-Πέλκας-Αλεξανδρόπουλος-Σάλιακας-Κουρμπέλης-Κουρφαλίδης-Κουτσουπιάς-Στρακόσια-Γουενιγκ-Κοντονίκος-Μίνα-Γραμματικάκης-Κεραμίτσης-Ζουγλής-Τζαβίδας-Σοφιανός-Κακουλλης-Λοίζου-Λάτσι-
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Βαρύς είναι ο Μισιτς πολύ old school . Εχει βρει καλύτερους το scouting team. O Mισιτς , ο Ινγκανσον , ο Σταφυλίδης, ο Γιανούλης , ο Πέλκας τι είμαστε ανακύκλωση :lol:
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Μεγάλη ευκαιρία φέτος να μπούμε στους πολυπόθητους ομίλους τού ΤσουΛου.

Φυσικά 3 γύροι είναι πολλοί, αλλά σε όλους είμαστε στους ισχυρούς.

Μόνοι μας το πουλ για Ελλάδα. Το χρήμα που μπορεί να μπει στα ταμεία τεράστιο.

Πολύ δύσκολες οι αποφάσεις για την ΠΑΕ.

Ο Λουτσέσκου είμαι σίγουρος θα ήθελε ακριβώς την ίδια ομάδα - ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.

Εγώ θα ήθελα έναν ψηλό φορ γκολτζή αντί τού Σαμάτα.

Πάντως οτι προσφορά μας κάνουν για βασικό παίκτη θα είναι λίγη. Γιατί και πολύ περισσότερα διακυβεύονται και αν παίξουν ομίλους ΤσουΛου η αξία τους θα εκτοξευτεί.

Ένα ζητώ, να μην επαναληφθούν τα λάθη τού παρελθόντος από την ΠΑΕ.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

ΠΑιδια, οπως ειπε και ενας συμφορουμίτης παραπάνω, ΧΑΡΕΙΤΕ τον Πρωταθλητ'η ΠΑΟΚ μας, και οταν βγουνε τα εισητήρια διαρκείας, εκει ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στην ομαδα μας.
Κατα τα άλλα, μπορουν να έρουν τα πάνω κάτω (ΦΤΟΥ *ΦΤΟΥ...Να πωληθουν τα 3Κ, και κάτι ..παραπάνω) και να χρεισθεί να ξαναφτιάξουμε ομάδα απο την αρχη!!
Γιατι, εαν θέλει καποιος παικτης να φυγει ( η τους νεαρούς μας , τους πάρουν τα μυαλά, μια μεγαλη ομαδα που τους θελει) δεν μπορεις να κρατήσεις τον παίκτη...
Ας εμπιστευθούμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ( με όποια λάθη θα γίνουν) την ΠΑΕ....
Ας ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ λίγο και εμέις.. Όχι τοοοση μιζέρια....ΠΡΕΠΕΙ να ειναι οδηγός μας αυτο που εγινε φέτος!!!!!
Ολα θα πάνε καλά.... :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”