77. Kiril Despodov
- ΑποστόληςΑ
Re: 77. Kiril Despodov
Για το πρωτάθλημα ισχύει αυτό, στην Ευρώπη έχει σκοράρει ως αλλαγή μέσα στην Αμπερντίν.potamda έγραψε:Χθες ο σπίκερ είπε ένα απίστευτο στατιστικό, που αν ισχύει (δεν το έψαξα) ίσως λέει πολλά...
Τα νούμερα του ο Κιριλ τα έχει γράψει μόνο σε εμφανίσεις που ξεκινάει βασικός. Δηλαδή δεν έχει γκολ ή ασίστ όσες φορές πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή.
Στο πρωτάθλημα βέβαια έχει παίξει 12 φορές βασικός και 7 ως αλλαγή και πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως αλλαγή με τον Άρη. Από τότε που φορμαριστηκε πάντως έχει παίξει μόνο δύο φορές ως αλλαγή, χτες που ήταν καλός και παραλίγο να σκοράρει και με Ατρόμητο.
Οπότε αυτό το στατιστικό μου φαίνεται ότι δεν λέει απολύτως τίποτα
- ΑποστόληςΑ
Είσαι ΠΑΙΚΤΑΡΑ με 100 κιλά @@@@ιδια και δεν αντέχεις να χάνεις και φαίνεται ακόμα και στις δηλώσεις σου
Σήμερα ήσουν δυστυχώς απελπιστικά μόνος.
Δυστυχώς η ατυχία μας είναι ότι ο έτερος με τα δικά σου @@@@ιδια παίζει στην ίδια θέση
Εγώ βέβαια ως άσχετος θα σας έβαζα μαζί στην 11αδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα προτιμούσα να έχω μέσα παίκτες με @@@@ιδια παρά οτιδήποτε άλλο.
Σήμερα ήσουν δυστυχώς απελπιστικά μόνος.
Δυστυχώς η ατυχία μας είναι ότι ο έτερος με τα δικά σου @@@@ιδια παίζει στην ίδια θέση
Εγώ βέβαια ως άσχετος θα σας έβαζα μαζί στην 11αδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Θα προτιμούσα να έχω μέσα παίκτες με @@@@ιδια παρά οτιδήποτε άλλο.
Όντως στο 1-2 αυτό που χάνει είναι αρκετά εύκολο γκολ για το επίπεδο του.
Θα τα βάλει την Τετάρτη όμως
Θα τα βάλει την Τετάρτη όμως
- TylerDurden
Πως σκατά να μπορέσω να τον κράξω; Απλά δε γίνεται.
Στην κακή του μέρα, έγραψε γκολ.
Στην κακή του μέρα, έγραψε γκολ.
Σήμερα έβαλε και γκολ,έχασε και ένα που θα πρεπε τουλάχιστον να βρει εστία
Εκανε λάθη,έκανε και κλεψιματα
Προχωράμε
Εκανε λάθη,έκανε και κλεψιματα
Προχωράμε
Σε έκραξα για το ότι δεν έδωσες πάσα μετά το 1-3 και δε κομτρολαρες στη φάση μετά το 1-2 αλλά τζάμπα τ ακούς
Έτσι κι αλλιώς μπροστά μόνο εσύ γράφεις...
Έτσι κι αλλιώς μπροστά μόνο εσύ γράφεις...
- ΑποστόληςΑ
Έβαλε το γκολ, αλλά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Παρ' όλα αυτά ήταν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός μας.
Παι-κτα-ρας είσαι και θα είσαι ... Ευκαιρίες χάνουν όλοι ..Μακάρι του χρόνου να σε πλαισιώσουν με 2 ακόμα παικταραδες μπροστά...
Έχασε ένα άχαστο, όπως ο Μουργκ και ο Σάστρε, αλλά αν είχε κέντρο πίσω του και ακόμη έναν εξτρέμα απο την άλλη πλευρά σαν αντίβαρο, δεν χάναμε παιχνίδι ΚΑΝΕΝΑ.
Ο μονος που μπορει να κανει πλασε της προκοπης στην ομαδα. Το γκολ που εχασε ηταν λουκουμι για αυτον,αλλα εκανε κακη εκτελεση,τι να κανουμε
Ας βαζαν ολοι απο ενα γκολ και ας χαναν και απο ενα. Με 50% επιτυχια δεν θα χα προβλημα
Ας βαζαν ολοι απο ενα γκολ και ας χαναν και απο ενα. Με 50% επιτυχια δεν θα χα προβλημα
- WeWillRockYou
Με δεδομένη την ανάγκη μας για γκολ στον επαναληπτικό, θα τον ξεκινούσα στην φυσική του θέση στα δεξιά, με Τζίμα στην κορυφή και θα θυσίαζα τον εργάτη Ζίβκοβιτς αριστερά.
- figurehead4
Τραγικός δυστυχώς. Δύο τετ α τετ που ο αντίστοιχος γαύρος τα έβαλε. Ούτε μια, ούτε μία μπούκα με ντριπα, ούτε ένα σωστά χτυπημένο στημένο. Άλλοι δεν το έχουν, αλλά από τους παιχταράδες σου περιμένεις σε αυτά.
Όρμα τώρα στους πελάτες σου και ξέρεις εσύ
Όρμα τώρα στους πελάτες σου και ξέρεις εσύ