8.Soualiho Meïté
- john4serres
- PAOK - 1926-
Re: 8.Soualiho Meïté
Αν και μπασκετικές και επικύνδυνες, οι φάσεις που σταματά, προστατεύει την μπάλα με το σώμα του και πάνε και πέφτουν σαν τις μύγες πάνω του με όλη τους τη φόρα και γκελάρουν πίσω, είναι απολαυστικές.
Κάποιες θα τις πληρώσουμε, αλλά είναι visually fulfilling, πως το λένε στο χωριο μου, δε θυμάμαι.
Κάποιες θα τις πληρώσουμε, αλλά είναι visually fulfilling, πως το λένε στο χωριο μου, δε θυμάμαι.
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Τα πράγματα είναι απλά: τον αγοράζεις!
Από την αρχή φάνηκε ότι ο παίκτης έχει το σώμα αυτό και ότι ξέρει πολύ μπάλα. Αυτό που είχε στις αρχές δείξει και σε πολλούς δεν άρεσε (πρώτο και καλύτερο εμένα) ήταν μια αδιαφορία, ένα μεντάλιτι του στιλ ποιος ΠΑΟΚ, εγώ θα είμαι αλλού τουχρόνου. Πλέον, άρχισε να φαίνεται ότι δένει σιγά σιγά με το κλαμπ και πιστεύω ότι θα δούμε ακόμη καλύτερο Μεϊτέ στην πορεία. Ακόμη δεν έχω δει τον Μεϊτέ να βγάζει 100% πάθος όπως σε πολλά ματς ο Αντρίγια (πριν τον τραυματισμό), αλλά και αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Από την αρχή φάνηκε ότι ο παίκτης έχει το σώμα αυτό και ότι ξέρει πολύ μπάλα. Αυτό που είχε στις αρχές δείξει και σε πολλούς δεν άρεσε (πρώτο και καλύτερο εμένα) ήταν μια αδιαφορία, ένα μεντάλιτι του στιλ ποιος ΠΑΟΚ, εγώ θα είμαι αλλού τουχρόνου. Πλέον, άρχισε να φαίνεται ότι δένει σιγά σιγά με το κλαμπ και πιστεύω ότι θα δούμε ακόμη καλύτερο Μεϊτέ στην πορεία. Ακόμη δεν έχω δει τον Μεϊτέ να βγάζει 100% πάθος όπως σε πολλά ματς ο Αντρίγια (πριν τον τραυματισμό), αλλά και αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ovelixcellophan έγραψε:Αν και μπασκετικές και επικύνδυνες, οι φάσεις που σταματά, προστατεύει την μπάλα με το σώμα του και πάνε και πέφτουν σαν τις μύγες πάνω του με όλη τους τη φόρα και γκελάρουν πίσω, είναι απολαυστικές.
- Willie the Pimp
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλός ο Meïté, αλλά να τον δούμε να κρατάει την μπάλα ενώ τον πιέζει ο KDB.
tasso85 έγραψε:Κσλος αλλα να το δούμε κσι χωρις κότσο
Μαζεμένα όλα τα λουπερόσκυλα;;;figurehead4 έγραψε:Καλός, αλλά να τον δούμε και τερματοφύλακα
ΥΓ Σόρυ για το οφ τόπικ
Π.Φ.Ο.Π
κομβικότατη η απόδοση του μειτέ στο ματς της χρονιάς με το χανούμι
θα τραβήξει όλη την πίεση των αντιπάλων
αν βγάλει χωρίς λάθος εκεί στους επικίνδυνους χώρους, μπορούμε να κερδίσουμε
θα τραβήξει όλη την πίεση των αντιπάλων
αν βγάλει χωρίς λάθος εκεί στους επικίνδυνους χώρους, μπορούμε να κερδίσουμε
Μήπως εννοείς τον Τουρέ; Γιατί ο Καμαρά ένα όρθιο αγγούρι ήτανPAOK1LIFE έγραψε:Θυμίζει Patrick Vieira σε κάποιες κινήσεις του . Είναι αυτής της σχολής τουλάχιστον. Θα ήθελα δίπλα του παίχτη σαν τον παλιό καλό Καμαρά του γαύρου. Δηλαδή πάλι Γάλλο με κινήσεις Καντε Μακελελε των φτωχών. Οχι Μαξίμοβιτς. Επίσης θέλω να δω και τον Τσιγγάρα δίπλα του τώρα που είναι σε φόρμα ο Τσιγγάρας.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Willie the Pimp έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλός ο Meïté, αλλά να τον δούμε να κρατάει την μπάλα ενώ τον πιέζει ο KDB.tasso85 έγραψε:Κσλος αλλα να το δούμε κσι χωρις κότσοΜαζεμένα όλα τα λουπερόσκυλα;;;figurehead4 έγραψε:Καλός, αλλά να τον δούμε και τερματοφύλακα
ΥΓ Σόρυ για το οφ τόπικ
Π.Φ.Ο.Π
Ούτε follow τον έχω! Αλλά είναι ένα επίκαιρο αστείο και καλό είναι να αντικρούμε την προπαγάνδα των Αθηνών με χιούμορ!