Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
O ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει για τον Μενσά χωρίς προς στιγμήν κάτι πιο ουσιαστικό. Στο κόλπο για την απόκτηση του έχει μπει και ο Παναθηναϊκός και δεν εχει μεινει σε φιλολογικό επίπεδο. Έχει προτάσεις και από Αραβία, καλύτερες οικονομικά αλλά θα δούμε που θα πάει εν τέλει.
- Μπαρκαρούτσος
Να χαλαρώσουμε λίγο με τα off-topics, παρακαλώ.
(Προφανώς δεν αναφέρομαι στο τελευταίο post!)
(Προφανώς δεν αναφέρομαι στο τελευταίο post!)
- sourmenetes
- Moderator
Εβριτη υπάρχει κάτι προχωρημένο σε κάποια υπόθεση;
Επίσης αν θες τσέκαρε το Mail σου.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης αν θες τσέκαρε το Mail σου.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις Σούρμε από ότι γνωρίζω που είναι σε καλό στάδιο. Ουσιαστικά εγκρίσεις περιμένουν για να περάσουν στο παρασύνθημα.
Δεν μου έχει έρθει κάποιο mail. Μήπως έχεις το παλιό μου.
-
-
Ενας παίχτης που προτίμησε την αεχ αντί εμάς. Μπορεί όχι ο ίδιος,αλλά οι μανατζαρεοι κ οι λοιποί. Όσο για την πρόκληση του μελους με το όνομα κωστακατι το αφήνω στην κρίση σου.sourmenetes έγραψε:Εκείνη την ώρα και γω θα την έσκαγα. Ο. ΠΑΟΚ παλεύει όλο το ματς να βάλει ένα γκολ, δεν μπορεί και το άγχος και η πίεση τον έχει κυριεύσει.τσιριγωτης έγραψε:Ρε τι τριπλα του έσκασε ο άλλος του ινγκασον
Και βγαίνει ένα κοντρολαρισμενος παίκτης σε ένα από τα ελάχιστα κατεβάσματα της ομάδας του απέναντι σε σένα.
Θα σε τσακίσει ο χειρότερος παίκτης να ήταν.
Έδωσε και μια καλή απάντηση στο ότι τον θέλαμε το Δεκέμβρη, τα είχανε βρει λέει, αλλά τελικά ήταν ακριβά τα πιτουρα και φτηνό το αλεύρι.sourmenetes έγραψε:Εκείνη την ώρα και γω θα την έσκαγα. Ο. ΠΑΟΚ παλεύει όλο το ματς να βάλει ένα γκολ, δεν μπορεί και το άγχος και η πίεση τον έχει κυριεύσει.τσιριγωτης έγραψε:Ρε τι τριπλα του έσκασε ο άλλος του ινγκασον
Και βγαίνει ένα κοντρολαρισμενος παίκτης σε ένα από τα ελάχιστα κατεβάσματα της ομάδας του απέναντι σε σένα.
Θα σε τσακίσει ο χειρότερος παίκτης να ήταν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι είναιMaezono Masakiyo έγραψε:είναι μέσα σ'αυτές και σέντερ φορ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αχ αυτές οι εγκρίσεις...Τίποτα δεν διδαχτηκαμε και θα ψάχνουμε 26/7 γιατί μειναμε εξω από την επόμενη ΛέφσκιΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις Σούρμε από ότι γνωρίζω που είναι σε καλό στάδιο. Ουσιαστικά εγκρίσεις περιμένουν για να περάσουν στο παρασύνθημα.
Καλό είναι οι εγκρίσεις και οι ασφαλιστικές δικλείδες έτσι ώστε να μην μας κουβαλήσουν άλλους Τέιλορ, Κουαλιατες...
Αρκεί όταν παρθεί η απόφαση να μην χρονοτριβούμε με ατέλειωτα παζάρια
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρκεί όταν παρθεί η απόφαση να μην χρονοτριβούμε με ατέλειωτα παζάρια
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασφαλιστικές δικλείδες από τον Ιβάν ως τι; Ως ειδικός του ποδοσφαίρου; Ως κάποιος που κόβει το μάτι του; Κανονικά ο Ιβάν δίνει το μπάτζετ που μπορεί να κινηθεί ο ΤΔ και ο προπονητής, και αυτοί κινούνται ανάλογα.
Θα κρίνει και θα εγκρινει ο Ιβάν δηλαδή τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει επιλεγεί;
Ε αυτό εννοώ δεν μαθαίνουμε με τίποτα
Θα κρίνει και θα εγκρινει ο Ιβάν δηλαδή τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη που έχει επιλεγεί;
Ε αυτό εννοώ δεν μαθαίνουμε με τίποτα
Αν ο Ιωαννίδης είναι παίχτης για ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα, εγώ είμαι ο Ναβουχοδονόσορας.
Γι'αυτό δεν πήρε πρωτάθλημα ο βαζελος και ούτε θα πάρει αν συνεχίσει με αυτό το δίδυμο στα φορ.
Γι'αυτό δεν πήρε πρωτάθλημα ο βαζελος και ούτε θα πάρει αν συνεχίσει με αυτό το δίδυμο στα φορ.
Προφανώς χωρίς να ρίχνω ευθύνες στον Εβριτη ,καθως απλά μεταφέρει πληροφορίες ,θα ήθελα να πω πως όποιος διαρρέει αυτά περί αναμονής οκ,ξαναλεω ,εννοώ την πηγή,όχι τον αγγελιοφόρο, θα πρέπει να καταλάβει πως κάνει περισσότερο κακό πάρα καλό, καθώς κυρίως εκνευρισμό προκαλεί.