Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ποιος νταντάς..
Πάλι νέους;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάλι νέους;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
Εγώ ένα άρθρο στο σδνα είδα ποια έντονη φημολογία;Fs06 έγραψε:Εκλεισε ο ΝτανταςΕντινη φημολογία πως ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΝΤΑΝΤΑΣ!!!!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
gk.box16 έγραψε:obanebane έγραψε:Εμένα όταν ένας παίχτης μου αρέσει, τον υποστηρίζω με όλο μου το είναι, μακάρι να ήξερα και το τι χαρακτήρας είναι, δυστυχώς δεν γίνεται.
Ο Κάργας θα παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και θα είναι μια τίμια και value λύση.
Ρωτήστε από το Κιλκίς μεριά να μάθετε τι χαρακτήρας είναι και τι ρόλο βαράει πριν κάνετε οποιοδήποτε σχόλιο ...
Εγώ ρώτησα και μόνο θετικά σχόλια πήρα
Και το δικό μου ποστ γιατί το κάνεις παράθεση;
Βλέπεις κανέναν άλλο εδώ μέσα να στηρίζει τον παίχτη όπως εγω;
Θα με τρελάνετε μεσημεριάτικα ρε παλικάρια;
Οι Πορτογάλοι λένε ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ και οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από την αρχή του έτους.
Άλλος ένας 21χρονος που δεν έχει αποδείξει ακόμα τίποτα.
Απανωτά τα χτυπήματα.
Απανωτά τα χτυπήματα.
Πόσες ομάδες αποδέχονται την πρώτη πρόταση αγοράς από μια ομάδα?joshua έγραψε:Ελπιζω ο λογος αρνησης μεταγραφης του Τσολακ να ειναι οικονομικός και οχι ο Λουτσεσκου.
Σιγά μην πάρουμε παίχτη από τους γαυρους της Πορτογαλίας, σε κάνα γαύρο της Ελλάδας τον κόβω.
- kataramenos5
Στην Ελλάδα το γράφει στο σπορτ φμ αλλά αν κάνεις αναζήτηση έχει πολλές αναφορές!!!
maceio έγραψε:Κλεινουμε Νταντας !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
απο σπορτ-φμ
Από σπορτ-φμ κιόλας, τότε σίγουρα στον γαύρο θα πάει.
Μην είστε τεμπέληδες. κάντε ένα copy paste για εμάς τους τεμπέληδες.
O Τσόλακ πρέπει να μείνει. Φέτος που πίσω του θα έχει Νάρει, Ρικάρντο και Κουαλιάτα, και πιο πίσω τον Τσιγγάρα και τον Ντάντας, και πιο πίσω τον Λύρατζη, τον Μιχαηλίδη, τον Κουλιεράκη και τον Σοάρες, και πιο πίσω τον Κοτάρσκι, η ομάδα δεδομένα χρειάζεται έναν ενήλικα για συνοδό 

Αφού μου απάντησες πριν ρε συ.obanebane έγραψε:Parolos έγραψε:Μισό λεπτό.obanebane έγραψε:Έχω δώσει τέτοια δείγματα εδώ μέσα οτι θεωρώ την άποψη μου απόλυτη;
Τέλος πάντων,ας μη το συνεχίσω δεν έχει νόημα.
Δεν έχω σχολιάσει καμιά μεταγραφή έως τώρα αρνητικά.
Και λέω μια κουβέντα για Κάργα.
Ε δεν θεωρώ ότι είναι καλή κίνηση. Ο Μαλεζάς που ήταν 4ο-5ο στόπερ θέλει 10 Καργες στην καθησια.
Διαφωνούμε οπότε, μακάρι να έχεις δίκιο και στα ματς που θα χρειαστεί να είναι τίμιος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ δεκτό, εγώ δεν σου επιτέθηκα, απλά πήρες το ποστ μου και έγραψες για τον Θεό ρε μπανε.
Σου επέβαλε εγώ καμία άποψη ή σου αφαίρεσα το δικαίωμα να έχεις κακη άποψη για τον παίχτη;
Και προφανώς θα σου πω για το Θεό ρε Μπάνε μετά από 12 χρόνια. Τι θα σου πω με το σεις και με το σας θα μιλάμε?
ΥΓ: Όλοι είμαστε κάπως , γι αυτό απέχω κι από το φόρουμ, εκτός φυσικά από την αστυνόμευση που έχει κουράσει (όχι τους μοντς), και τα σου είπα μου είπες του φόρουμ. Πλέον την πέφτει ο ένας στον άλλον συνεχώς. Ευτυχώς έχω γλιτώσει με τα 1-2 αραιά ποστ, ε μην το πλατιασουμε.
Αγωνιστικά μακάρι να πάνε όλα καλά.
Ευρώπη και δεύτερη θέση (όπως και δηποτε) έστω και σε ισοβαθμία, το αγόραζα από τώρα άμα μου το έδινες.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5