Είδες κάποιον να βελτιώνεται ένα χρόνο; RedundantRoarrr έγραψε:Γνώμη για φυγή Καστορίνα, γυμναστή με εξειδίκευση στην ατομική προπόνηση και βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Επίσης βγαίνει πρως τα εξώ ότι δεν θα αντικατασταθεί.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Λύρατζης, Τσιγγάρας, Αουγκούστο σίγουρα έδειξαν βελτίωση.
Ε ναι ...οι λυρατζης, τσιγγαρας , ντουγκλας... ακόμα ακόμα και ο ινγκι δεν βελτιώθηκαν καθόλου.Patron έγραψε:Είδες κάποιον να βελτιώνεται ένα χρόνο; RedundantRoarrr έγραψε:Γνώμη για φυγή Καστορίνα, γυμναστή με εξειδίκευση στην ατομική προπόνηση και βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Επίσης βγαίνει πρως τα εξώ ότι δεν θα αντικατασταθεί.
Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αντικατασταθεί θα είναι μεγάλο φάουλ. Δεν μας βγαίνουν σε καλό οι αλχημείες.
Θελω να πιστευω πως με το τελος των μεταγραφων ο Μποτο θα ασχοληθεί και με την στελεχωση του αγωνιστικου κλπ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πως και στο σκάουτινγκ θέλει ενίσχιση η ομάδα. Μονο με έναν Φεντσεκοφ και τους έλληνες που δεν φημίζονται για τα ταλέντα που φέρανε, δεν νομίζω πως θα έχουμε διάρκεια.
Θέλουμε τουλάχιστον άλλους 3-4 σκάουτερς επιπέδου να χτενίζουν κάθε ήπειρο για να χτίσουμε δίκτυο, και βέβαια νέο προπονιτικό κέντρο με τα όλα του, που θα βοηθάει τους νεαρούς που θα έρχονται να εξελίσονται πιο γρήγορα. Μόνο έτσι μπορούμε να λέμε ότι αλλάζουμε μοντέλο και κυνηγάμε την αυτάρκεια.
Θέλουμε τουλάχιστον άλλους 3-4 σκάουτερς επιπέδου να χτενίζουν κάθε ήπειρο για να χτίσουμε δίκτυο, και βέβαια νέο προπονιτικό κέντρο με τα όλα του, που θα βοηθάει τους νεαρούς που θα έρχονται να εξελίσονται πιο γρήγορα. Μόνο έτσι μπορούμε να λέμε ότι αλλάζουμε μοντέλο και κυνηγάμε την αυτάρκεια.
Aπό τις σημερινες ενδεκάδες του φιλικού φαίνεται πάλι οτι ως αριστερά εξτρεμ υπολογίζονται οι Κουαλιάτα και Ρικάρντο, 10αρια ο Καντουρί με τον Σοάρες (και πιθανόν ο Μπίσεσβαρ όταν μπει).
Δεξιά λογικά ο Νάρει εφόσον έλθει με τον Ζίφκο.
Αυτά βλέπω για τους μεσοεπιθετικούς
Δεξιά λογικά ο Νάρει εφόσον έλθει με τον Ζίφκο.
Αυτά βλέπω για τους μεσοεπιθετικούς
Ποιον θα πουλήσουμε; Τον Αουγκούστο; Μπουχαχαχαχα
- ΑποστόληςΑ
-
papwolf
Μακάρι να μπορέσουμε να φτιάξουμε στο μέλλον όλα αυτά που γράφεις.Roarrr έγραψε:Νομίζω πως και στο σκάουτινγκ θέλει ενίσχιση η ομάδα. Μονο με έναν Φεντσεκοφ και τους έλληνες που δεν φημίζονται για τα ταλέντα που φέρανε, δεν νομίζω πως θα έχουμε διάρκεια.
-
panpangr77
Η ενδεκάδα για Λεφσκι για μένα θα είναι η παρακάτω
Κορτασκι
Σαστρε Ινγκι Κουλιερακης Σοάρες
Αγκουστο Κουρτιτς
Ζιβκοβιτς Καντουρι Κουαλιατα ή Ροντρίγκο
Ολιβαρες .
Εγώ δεν βλέπω ούτε λύσεις ούτε βάθος...
Κορτασκι
Σαστρε Ινγκι Κουλιερακης Σοάρες
Αγκουστο Κουρτιτς
Ζιβκοβιτς Καντουρι Κουαλιατα ή Ροντρίγκο
Ολιβαρες .
Εγώ δεν βλέπω ούτε λύσεις ούτε βάθος...
- episimos73
Παίζει ακόμα ο Πέρσι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Luigi Vampa
Ο καλός κλασσικός μηδενισμοςPatron έγραψε:Είδες κάποιον να βελτιώνεται ένα χρόνο; RedundantRoarrr έγραψε:Γνώμη για φυγή Καστορίνα, γυμναστή με εξειδίκευση στην ατομική προπόνηση και βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Επίσης βγαίνει πρως τα εξώ ότι δεν θα αντικατασταθεί.
Εγώ πάλι στα παιχνίδια με τους Βούλγαρους βλέπω
Κοταρσκι
Λύρα, ινγκι, Κουρτιτς, Αντρέ
Ντουγκλας, σβαμπ, καντουρι
Ζιφκο Ολιβέιρα μπίσεσβαρ
Κοταρσκι
Λύρα, ινγκι, Κουρτιτς, Αντρέ
Ντουγκλας, σβαμπ, καντουρι
Ζιφκο Ολιβέιρα μπίσεσβαρ