50. Filipe Soares
-
Re: 50. Filipe Soares
Η Ομαδα μεχρι την εισοδο του επαιζε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ποδοσφαιρο.
Σε καθε παιχνιδι ,οταν δεν παιζει,η ομαδα ΠΕΤΑΕΙ.
Σε καθε παιχνιδι ,οταν δεν παιζει,η ομαδα ΠΕΤΑΕΙ.
Σε ποιο ακριβώς παιχνίδι πετούσε η ομάδα φέτος; Μην τρελαθούμε.
Ο παίκτης έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα στη νέα σεζόν για εικοσάλεπτα, μέχρι να μπει στο πνεύμα του αγώνα τι να δείξει;
Ο παίκτης έχει χρησιμοποιηθεί ως τώρα στη νέα σεζόν για εικοσάλεπτα, μέχρι να μπει στο πνεύμα του αγώνα τι να δείξει;
Δηλαδή με το που μπαίνει ένας παίκτης, πρέπει να περάσει ένα 20λεπτο για να κάνει σωστό κοντρόλ?Γερασίμου έγραψε:Σε ποιο ακριβώς παιχνίδι πετούσε η ομάδα φέτος; Μην τρελαθούμε.
Έλαβε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και αυτός έκανε κοντρόλ στα 2 μέτρα.
20 λεπτά μετά θα έκανε σωστό κοντρόλ και σουτ? Όχι, πάλι τα ίδια θα έκανε.
Ρε ο τύπος παίζει λες και έχει 10 βαθμούς μυωπία και δεν φοράει γυαλιά.
Θα μας τρελάνετε,δε βλέπετε ότι το παιδί παραπαταει;
Σε κάθε του συμμετοχή χάνει αντίπαλο και τον τραβάει από πίσω για να τον σταματήσει. Το έκανε και σήμερα με τον Τσανδάρη. Δεν ξέρω τι εννοείτε κάποιοι, ότι φταίει ο προπονητής που δεν του δίνει συμμετοχές, εγώ βλέπω ένα παιδί που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έχει 21 ευκαιρίες μέχρι σήμερα που δεν τις έχει αρπάξει από τα μαλλιά. Οι εμφανίσεις του είναι από ανησυχητικές έως απογοητευτικές.
Το γεγονός ότι είναι ένας μέτριος παίχτης και ότι έγινε ακόμα μια λανθασμένη μεταγραφική επιλογή...δεν παίζει αυτό το σενάριο;;;
Πρέπει να ψάξουμε δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα;;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μυστήριο τρένο ο τύπος, λες και είναι ένα κλικ πίσω. Στα μαρκαρίσματα , στην πάσα. Ενώ έχει όλα τα προσόντα τα αθλητικά, κάτι δεν κολλάει.
- thodoris31
- Shivaspace
άραγε άμα δεν ήταν αυτός, θα βλέπαμε ποτέ τον Ντάντας ?
ίσως να μπορεί να παίξει στην θέση που παίζει τώρα ο Ντούγκλας, μιας και ο Μπραζιλέιρο είναι λίγο ντεφορμέ..ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο απ την αρχή του αγώνα, γιατί όταν περνάει ως αλλαγή προς το τέλος, χάνεται
ποιόν άλλον να "πετάξει" τώρα έξω απ την ενδεκάδα, τον Κούρτιτς ή τον Ντάντας..χλωμό..θα χρειαστεί όμως αρκετά στην συνέχεια
ίσως να μπορεί να παίξει στην θέση που παίζει τώρα ο Ντούγκλας, μιας και ο Μπραζιλέιρο είναι λίγο ντεφορμέ..ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο απ την αρχή του αγώνα, γιατί όταν περνάει ως αλλαγή προς το τέλος, χάνεται
ποιόν άλλον να "πετάξει" τώρα έξω απ την ενδεκάδα, τον Κούρτιτς ή τον Ντάντας..χλωμό..θα χρειαστεί όμως αρκετά στην συνέχεια
- ΑποστόληςΑ
Του έκανε και φάουλ και πήρε και κάρτα!jibbie έγραψε:σημερα καταφερε να χασει μονομαχια απ τον Τζανδαρη.
- Sick Bastard
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με αυτόν.obanebane έγραψε:Ρε ο τύπος παίζει λες και έχει 10 βαθμούς μυωπία και δεν φοράει γυαλιά.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ θα δοκίμαζα να του δώσω 2 3 ματς βασικός δίπλα στον νταντας.
Δε γίνεται να σκουντουφλαει ένας παίκτης που σίγουρα έδειξε κάτι πέρυσι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε γίνεται να σκουντουφλαει ένας παίκτης που σίγουρα έδειξε κάτι πέρυσι.
- sourmenetes
- Moderator
Το γεγονός ότι ο παίκτης έκανε κάποια καλά ματς πέρυσι, μέσα στο ρουλη και με το γαβρο εντός ήταν πολυ καλός.markos4 έγραψε:Το γεγονός ότι είναι ένας μέτριος παίχτης και ότι έγινε ακόμα μια λανθασμένη μεταγραφική επιλογή...δεν παίζει αυτό το σενάριο;;;
Προς το παρόν φέτος είναι στα χαμένα.
Παίζει και το σενάριο να ήταν η εξαίρεση εκείνες οι εμφανίσεις, παίζει και το αντίθετο.